A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na megegyszer.....

Szoval egy kis halloween elozetes Nektek,kiccsaladomtol! :wink:
http://sendables.jibjab.com/view/Ut5fvkCduEKyLQP0

Kép
Kép
ancsurti

boo! :)

Csak én már nem férek bele egy dobozba (hacsak nem hűtőszekrény volt benne eredetileg :lol: :lol: :lol: ) és egy kicsit mosolygósabb vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép

Kép
Kép
200907?

Huuu de nem birok ma reagalni ratok :( .......nem enged a kis zsarnokom :?

Hugi cuki a dobozban,jol birja a gyurodest....en is mindjart kiprobalom,hatha csendben marad....(a csodalkozastol)

Kép
Kép
ancsurti

Orsi: Minden kapcsolatban vannak nehézségek, ne add fel, talán még rendbe tudjátok hozni, ha mindketten akarjátok!

Csak a te kedvedért végre dobok egy keresztelős képet:
Kép

Nyuszi: én is gyűjtöm az új 200-asokat. Nálunk az a terv, hogy Vivi esküvőjére gyűjtünk össze nagyobb mennyiséget :roll: (aztán vszínű semmi se lesz belőle :oops: )

Boo: akkor már nem rakom fel a fotót a kenguru használatáról… :roll:

Sillia: én csak ezt látom: tehát keretprogram megvan, nyomtatványt nem enged belepakolni. :evil:
Kép
Te tudod mit jelent az a hibaüzenet, amit írtam :?: (én nem beszélni englis)

Katy: egy ötlet: só-lisztgyurma asztaldísz– kis teamécsessel, esetleg ha tudsz varrni, egy foltvarrásos-kép…

Manó játszik Hugival: :lol: :lol: :lol:

Ancsurti: :evil: :evil: :evil: (én csak becsülni tudlak, lehet, már világgászaladtam volna)

Fodrászt megjártuk: enyém apa nagyon megdicsérte a hajamat.
Nócié szerintem egy kissé rövidebb lett, mint amit szerettünk volna, de neki hamar nő, nem izgulok rajt. Most pont olyan a frizkója, ami illik hozzá: mint egy kis ördögpalánta
Kép

Lilisgabi is eltünt?????

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="ancsurti"]N írta:ancsurtia megegyszer.....

Ez nagggyonn jóóóó!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti
ez qa jóóóóóóóóóóóóóóó! :lol:

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Most meg kidob a babanet,mikor alszik gyerkocom :evil:

Annyi mindent akartam,de nem jott ossze...

Katy:Koszonom szepen az otleteket,apa mar hozza este a toltott padlizsanhoz a cuccokat :wink: melle meg csinalok egy tarkonyos,csirkemelles gomboclevest!Vegre!Egyebkent sutotok levesre gondoltam,de itt olyan buzi kemenyek a tokok,nem tudom osszevagdosni....
Ja es en is imadom a fozelekeket....nem sok marad amit ehetunk :cry:

Hgabi:Muti a hajadat!Nocie tenyleg ordogi,de jol all neki!!!

Bond:olyan mintha unatkoznek mi??? :wink: Persze ezt is vagy 2 oraja csinalom,megszakitasokkal.....de nem hagyhattam ki :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Boo:nekem nem is kellett regisztralnom :roll: ...apa elkuldte emailban,aztan jatszadoztam...de megnezem...

Kép
Kép
ancsurti

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiBond:olyan mintha unatkoznek mi??? :wink: Persze ezt is vagy 2 oraja csinalom,megszakitasokkal.....de nem hagyhattam ki :wink: 8) :lol:

Jól tetted. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Probaltam,de nekem sem sikerul...majd ha apa hazaer,megkerdezem,hogyan lehet a tobbit megcsinalni sajat"arcra"szabottan!

Kép
Kép
ancsurti

Ja mar latom...a halloweenes az free volt,azert sikerult.....nezz korbe kozte,hatha van meg masik jopofa :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Van ott meg valami discos is,ami free,keresgelj,biztos sikerul nagy rohogest okozni majd vele...
http://sendables.jibjab.com/category/sy_dances

Kép
Kép
ancsurti

Boo!

Engem is 3 hónapig szoptatott anyu, és nem éreztem soha hátrányát :wink: . Sőt, így is zseni vagyok, gondold el, mi lett volna ha tovább szoptat :mrgreen: :lol: :lol: :lol: . Na jó csak hülyülök, de se beteges nem vagyok, se hízásra hajlamos (csak egyszer a cukrom miatt meghíztam és azóta hurcolom ugyanazt :( ), szellemileg sem vagyok elmaradottabb (csak néha :lol: )... szóval no para :wink: :D !

Boo, Sillia!

Botond is pár hete fel akar ülni, mint Lóci! És tudom, hogy még nem kéne, de imád az ölemben ücsörögni, és mindig felhúzza magát, amint van mibe kapaszkodnia. Én tuti nem fogom őt lenyomkodni, hogy "Nemnem kisfiam, ezt te még nem csinálhatod" :evil: . Én erről azt olvastam, hogy ha egy baba már egy bizonyos mozgást próbálgat, az azt jelenti, hogy már "készen áll" rá :wink: . Erőltetni nem szabad, de ha ő próbálgatja, azt igenis segíteni kell!
És ahogy Boo mondja, a hordozókban is "ül" a baba, mégsem nyomorodik le ettől egy baba sem! A legsúlyosabb, ami idő előtti terheléstől lehet az a gerincferdülés, de az meg hajlam kérdése és közel sem ez benne a döntő! Max, ha 24 órában ül, mielőtt magától "rákezdene".

Csibe!

Kiki napközben nyűgös is? Mert nekem is volt, hogy Bobó nem aludt nap közben, de ha nem hisztizik, akkor nem zavar, mert beültetem az etetőszékbe és tologatom magammal mindenhová. Így tudok is haladni a dolgaimmal :wink: . (Bond! Már lefotóztam neked, újabb 3 hónap és már fel is teszem :oops: :lol: )
Közben csak beszélek hozzá, vagy énekelek, vagy adok vmit a kezébe, úgy elvan :wink: .

Boo!

TAJ-kártya :lol: :lol: :lol:

reklámos-tapétás-mentős
:shock: He? Alpinistára gondolsz? :roll: :lol:

Orsi!

szomszédnőmmel
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Norka!

Közel sem vagyok én sem szent, de azért mindennek van határa! Ott is egyből az jutott eszembe, hogy ha ez velem történne... :evil: Nekem ehhez a melóhoz túl sok gerincem van! Szegény teljesen sarokba volt ezzel szorítva! És az a szörnyű, hogy nagyon sok bulvárolvasó "készpénznek" veszi ezeket az írásokat :evil: . Én már azelőtt is csak a "szememet fárasztottam" ezekkel. Pont emiatt félek attól, hogy olyasmit írnak, ami nem igaz :? . Tegnap már fel is hívtam a csajt, hogy kicsit bebiztosítsam magam :twisted: : terhes, és tett fel az iwiwre ultrahangvideot, megnéztem, felhívtam és ömlengtem neki egy kicsit, hogy húdejajdecukiii :lol: :lol: :lol: . (amúgy tényleg az, de emiatt alapból nem hívtam volna fel :wink: ). Teljesen meg volt hatódva, milyen aranyos vagyok :twisted: ! Ezek után csak nem fog a "számba sz@rni" :roll: :lol: .

Húúúú, basszus, akkor én már nagyon sok kívánságot elszalasztottam :? ! Na, majd mától... 8) :wink: !

Ahogy a szavaidból kivettem, a védónyanya nem "beszólni" akart, csak "kedveskedett", bár tény, hogy az ilyesmi azért általában nem talál be :roll: :lol: ! Sztem kevés az a baba, akit ilyen korban valóban dagadtnak lehetne nevezni, de tény hogy előfordul, viszont ebből semmiféle messzemenő következtetést nem lehet levonni! Én olyan dagadtnak születtem, hogy a "Kalácsképű Dorottya" a legjóindulatúbb kedveskedés volt anyuék részéről :lol: . Ehhez képest 15 éves koromig (szépen) vékony kislány voltam, és utána is csak a rosszul beállított cukrom miatt híztam meg :( .
Én abszolút elhiszem, hogy Jázmin nem dundibb a kelleténél, de azért megjegyezném, hogy Botond legutóbb 68 cm volt, az 6500g-jához, és cseppet sem sovány :roll: :lol: . Mondjuk dagadtnak sem mondanám már abszolút, de jó húsban van, az tény :lol: . De ilyenkor ez a normális! Egy babaának hurkásnak kell lennie!

Orsi!

Ajjaj :( :( :( ! A legalapvetőbb probléma, hogy nem ti vagytok az 1. számú család! Ezt azonnal helyre kell tenni! És sztem aki ebben segíthet, az pontosan az ő anyja, tesója! Nem tudom milyen a viszonyod anyóssal, de Teapának nyilván nagyon fontos a véleménye! Attól tartok, ha te ülnél le vele erről beszélni, azt talán cseszegetésnek venné, még ha teljességgel igazad is van. Viszont ha anyósnak elmondanád, hogy így érzel, és hogy te közel sem azt akrod, hogy az kapcsolatuk lazuljon (persze de :twisted: ), hanem hogy a tiétek erősödjön, és gondolja csak magát a helyedbe... Mindennél jobban szereted a fiát, és közösen vállaltátokezt a babát! Te megteszed amit tudsz, de egyedül kevés vagy.....stb. Nem hiszem, hogy ne lenne partner! Talán ha ő mondja azt a fiának, hogy ez nem így megy és kicsit össze kéne kapnia magát, akkor az eredményes lesz :wink: ! Vagy a tesója, vele talán még könnyebb beszélni :wink: .
Játék :evil: :evil: :evil: ! Nekem bizonyos fokig nincs vele bajom, de nehogy már emiatt külön aludjatok! :shock: :evil: Azért ez messze határon túl van!!! Nem tudod vele megbeszélni, hogy mondjuk egyezzetek meg 10 órában, ameddig játszik, de utána együtt fekszetek le? Mert erre rá fog menni a kapcsolatotok :roll: :( .
Én apának már a terhességem alatt adagoltam, hogy bizony a kezdetektől részt kell vennie minenben. Mondjuk nekem nem volt nehéz dolgom, mert az ő apja csak dísznek volt. Csak dolgozott, meg ivott, róluk semmit sem tudott!!!! :evil: Ő semmiképp sem akar ilyen lenni! De nagyon sok pasi elköveti ezt a hibát amit teapa: Azt hiszik, amíg pici a baba, addig nem tudnak vele mit kezdeni, (és ezt hellyel-közzel még el is hiszem), meg hogy majd ha már megy, meg beszél a gyerek, na majd akkor....
De akkor már késő!!!!!! Ha valaki addig "nem vesz tudomást" a gyerekéről, akkor bármennyire is így gondolja most, később sem fog! El fognak élni egymás mellett, és az nagy kár lenne :( !
Nyilván nagyon sok pozitív szegmense is van ennek a házasságnak, és biztos meg lehet ezeket a dolgokat oldani :wink: !
Nyugodtan gyere "panaszkodni", mert ezek még lényegesebb dolgok, mint a kakis pelus (persze időnként az is nagyon nagy dolog ám :wink: )!

Agi125r!

Kollégák: :evil: :evil: :evil:
Azért én is csekkolnám a házasságukat, meg a gyerekeiket :twisted: !
Én egyszer mondtam apának, hogy valamit meg kéne csinálnia. Erre ő:
- De ez a Gergőéknél az asszony (Timi) dolga.
- Hát, Szívem, sajnos Tmi már elkelt, neked meg már csak én jutottam, én nem nem csinálom meg, szóval IJ (így jártál) :twisted: :lol: :lol:
Szerencsére ő is poénra vette, és azóta nem is próbálkozik be ezzel :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelt!

Tegnap megvolt az első tápszermentes napunk!!!

És kisfiam nem halt éhen, de még csak éhezni sem látszott :lol:
Vendég

Bond

Hugi a dobozban
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi

[quote]B írta:otond legutóbb 68 cm volt, az 6500g-jához

Lőrincet tegnap 63 cm-nek mérték a 6600 gr-hoz :shock:

Amit több okból sem hiszek el.

1. Nehezen hihető hogy születése óta csak 6 centit nőtt.

2. Meghízott ugyan de kövérnek azért most sem mondanám.

3. Épp most néztük, hogy a 68-as rugiban már feszül a lábfeje..

Szóval szerintem nem nyújtják ki rendesen méréskor. Ami nem baj, mert minek feszegetni a lábát, annyi amennyi. Se összenyomni se kinyújtani nem tudom úgysem :)

Orsi

Ne gondold hogy másoknál minden csupa bodorfelhő...
De amit te írtál az valóban elég gáz. Én már akkor hümmögtem itt magamban, amikor írtad hogy a szülés előtti napokban is sörözni járt a haverokkal...
Megbeszélni mindent meg lehet, egy ember alaptermészetét és rögzült szokásait megváltoztatni azonban ritkán.

Én anno 5-6 évet vívódtam mire a válás mellett döntöttem. Mert az exem többszöri megbeszélésre és újbóli nekifutásra is maradt aki volt.

Nálunk is tövisbokros a helyzet.

Enyémapa tökéletes férj és apa. Hűséges odaadó és gondoskodó. (ezért mertem rábízni Lócit amíg nem voltam itthon)
A családját oroszlánként védelmezi.
Csak a család fogalmába Dalma nem tartozik bele..(mondjuk nem is akart)
És ez a helyzet is eléggé elaknásítja a kapcsolatunkat.
És az igaz, hogy olyan munkája van, hogy az irodaajtón kilépve el is felejtheti, és van ideje a családra, de NAGYON keveset keres.

Szóval, senki sem törpéletes. Valami megoldást próbáljatok keresni, mert a válás mindig a lehető legrosszabb. Mindenkinek, de elsősorban Odettnek.

Lilisgabi, Ikoka és még néhányan. Merre?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.30 08:37-kor.
Vendég

Ancsurti

Halloween-es video
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hendegabi

Elindítom az MSN-t, és ott megbeszéljük ezt a keretprogram dolgot, ne OFF-oljuk már szét a topikot...
Vendég

Milyen jól elbeszélgetek itt magammal :mrgreen:
Vendég

Tényleg, a pénzkérdés..

Köszönöm a válaszokat. Én már régen arra a megállapításra jutottam, hogy ennyi egyszerűen nem elég.
Ill. elég lenne ha:
Nem neteznénk nem néznénk TV-t, nem mobiltelefonálnánk.
Nem lenne autónk, a munkahelyen és a feltétlenül szükséges helyeken (pl. orvos) kívül soha sehová nem mennénk.
Ha nem ennénk szalámit csak zsíroskenyeret vagy max. a legolcsóbb löncsöt (ami szerintem sosem látott húst), ha farhátat szopogatnánk csirkecomb helyett.
Ha SOHA semmit nem vennénk meg ami nem okvetlenül szükséges, pl. a százlábúm. Megláttam, beleszerettem , apa megvette nekem.
Na, ilyet sem szabadna.
Ha apa soha nem inna sört és én soha nem ennék édességet. Max. cukorba mártott vizeskenyeret mint régen..
Ruházaton nem tudnánk spórolni, mert mindkettőnknek a lehető legminimálisabb a ruhatára és mindenből a lehető legolcsóbb.
Ez nem fáj annyira, öltözködni nem is volt igényem soha, mindig csak felkapom azt a farmert pólót pulóvert ami a kezembe akad.

és így tovább, ötletek vannak, csak akkor minek élünk???

Mellékállás kéne, de örülünk hogy egyáltalán van állásunk.
Apának 3 szakmája van, de hiába keresgél másodállást. Egyszer lett volna, de hétvégén hajnaltól késő estig kellett volna melózni 550FT-os órabérért.
Azt azért már mégsem..
Én rengeteget kotorásztam a neten, de minden másodállás arról szól, hogy:
építs hálózatot, zaklass másokat telefonon vagy mail-ben, add el ezt vagy azt..
És minden úgy indul hogy fizess be ennyit meg ennyit.

Ügyes sajnos nem vagyok. Legalábbis ami a kézügyességet illeti.

3 évvel ezelőtt, gondoltam kitörök a rabságból, és elvégeztem egy felsőfokú tanfolyamot, ami egy gazdasági informatikus "címet"
jelentett nekem.
És bár színjelessel fejeztem be (tanulásban én is eminens vagyok)
kenhettem a hajamra a bizonyítványom.
Sehol nem kellettem, mindenhol azt kérdezték, gyakorlata van?
Tárgyalóképes angoltudása van?
Nincs.
És amikor harmadszor láttam az interjúztató arcán az elszörnyedést hogy én idáig bizony operátor (értsd betanított munkás) voltam gyárakban, akkor feladtam.
Maradtam operátor, bár a munkám messze túlhaladja a betanított munka fogalmát, mégis oda vagyok sorolva. Mert így alacsonyabb bért lehet adni.
Egyébként szeretem a munkámat.
A gépekkel nem kell beszélgetni, a gépek nem súgnak össze a hátam mögött, a gépek nem néznek le. Kiszámíthatóak és megnyugtatóak. És érdekesek.
Ha Lóci két éves lesz mindenképpen visszamegyek, előbb nem érdemes. Eleve 10 ezer kb. a bölcsi, annyival nem keresnék többet hogy érdemes legyen.
A műszakozás nagyon rossz lesz kisgyerek mellett :(
Viszont ha már újra dolgozom, többet fogok keresni mint most apa.

Ő nagyon unja a munkahelyét, csakhát ez biztos. Kevés, de biztos pénz.
Tudom hogy Pesten könnyebb munkát találni és a bérek is magasabbak.
De ez Fehérvár.
És még örüljek hogy nem pl. Borsod. :?

A szakdolgozatom és egy CD bizonysága szerint képes vagyok Acces-re programot írni.
A valóság az, hogy mostmár nem igazodok ki abban a programban amit én magam készítettem. Akkor egy év alatt a fejembe toltam egy főiskolai anyagot, majd gyakorlási lehetőség hiányában kb. egy év alatt el is felejtettem.
És amíg tanultam, rengeteg tartalékpénz elfogyott, mert csak havi 36 ezret kaptam a munkanélküli központtól. A tanfolyást ők fizették.

Mindezek ellenére nem bántam meg, mert tanultam közgazdaságtant, pénzügyet, könyvelést bérszámfejtést és elsősorban ami igazán érdekel: informatikát.

És mostmár tudom, hogy nem vagyok lüke, hogy képes lennék sokkal összetettebb és komolyabb munkára is.

Picit mindig ég az arcom amikor valahol megkérdezik hogy mi a foglakozásom

:oops:

Ígérem, ma már meg sem szólalok....
Nem rólam szól a topik.
Vendég

Jó reggelt!

Csibe! Nem is értem a dokinénit,Lili egyidős Kiarával és ugyanúgy 5840g és 61 cm,és nekünk azt mondta,hogy teljesen jó a súlya,szépen gyarapodik.

Norka! A védőnők már csak ilyenek! Én szentül meg vagyok róla győződve,hogy a legtöbbnek még gyereke sincs... A miénk is elég hülye,de szerencsére nem jön sokszor,bár most azt mondta,hogy jön gyakrabban,csak sok kisbaba született a környéken.

Bond! Hugi nagyon jól mutat a játékos dobozban. Látom,szóhoz sem jutott Manó ötletén :lol:

Ancsurti! Nagyon sajnálom,hogy ilyen nehezek a napjaitok,nagyon nehéz lehet. Én már akkor kikészülök,amikor Lilinek 1-szer 1-szer rossz napja van. Nem tudom hogy bírnám,de te erős vagy! Hidd el,ahogy nő Hangi,egyre jobb lesz!

Na,enyémapa tegnap kikészült Lilitől! Itthagytam őket másfél órára,mert elmentem masszíroztatni. Ott kezdődött,hogy ahogy kitettem a lábam az ajtón,gyerek megint beszart(harmadszorra aznap). Ezzel nincs is gond,apa nem jön zavarba ettől,megoldja. De az utána behisztizett,nem tudott vele mit csinálni apa,már mindent kipróbált(járóka,apa hasa,kiságy,nagy ágy). Nagy nehezen elaltatta,de amikor hazaértem,akkor azt mondta,hogy le a kalappal előttem,amit végig csinálok egész nap.

Amúgy úgy tűnik,hogy kaki szempontjából Lili most meg átesett a ló túloldalára,mert tegnap négyszer kakilt :shock: Szerintetek ez normális? Ez lehet még az oltás miatt(hétfőn kapta)?

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="ancsurti"]N írta:ancsurtia megegyszer.....

Ez nagggyon jóóóóóóóóó!
:lol: :lol: :lol:
demeter zoltanne

Sziasztok! 8)

Olvaslak ám Titeket, igaz nem rendszeresen, de meg is van az oka. Családban több a beteg, anyósomnak sem jósolnak túl sok jót, párom olyan mint Orsié, csak nem játék miatt, lányom olyan mint ancsurtié, szóval nagyon happy minden 8) :? :D :cry:

Dorki megkapta kedden a 4 hós oltást. 7670 gramm, 67 cm. Nagyon ügyes volt az oltáson, meg sem nyikkant pedig kettőt is kapott. Mekkora a normál méretű kutacs?
Az egyik oltás a lábán picit beduzzadt, és bepirosodott, egy picit volt borogatva, de nem tűrte, és mivel nem is fájt neki, nem borogattam többet, de már mára egész szép. :D Én nem foglalkozom vele, ha azt mondják rá, hogy dagi, igaz még dokinéni nem mondta, meg igazándiból annyira nem is vésze, képen pedig tényleg nagyon pufók:D Enni azonban nem eszik sokat, szóval majd ha már mászkál, akkor lemozogja.:)

Kép

Kép

Kép

f.nikici

Sziasztok!

Most már azt hiszem, talán kijelenthetem:
-A kisfiam leszokott a cumiról :shock: 8) 8) :D :D :D .
Kb. egy hete nem hajlandó vele elaludni, kiköpdösi, vagy cumival a szájában ordít :shock: . De ha kiköpi, vagy kiveszem, csöndben marad és nézelődik :shock: :lol: . Szóval ő megunta a cumizást és kész :wink: . Viszont ennek következtében:
- Nincs mivel megnyugtassa magát :? (az ujjszopásban csak hobbista :lol: )
- Csak hason alszik el :shock: .
- Sírva :( !
Vagyis a babakocsiban simán elalszik a hátán, cumi nélül. De a kiságyban csak hason, és megint sírva :( . Úgy hogy 1-2 percig izomból sír, és "dobálja a fejét", aztán "lefekszik", és még egy percig kiabál egyet-egyet, aztán elalszik. És tényleg max. 3-4 perc az egész, mert minden egyes alkalommal sasoltam az ajtóból, és ostoroztam magam :roll: . És direkt figyeltem, teljesen boldogan ébred :wink: . Nem tudok vele mit csinálni! Úgy emlékszem Ronmay Rolója csinálta ezt. Mondjuk a cumi nélküliségnek nagyon örülök, és valamit valamiért, meg tudom, hogy baromira örülhetek, hogy 2-3 perc alatt bealszik, de még szoknom kell ezt a sírósdit, mert nálunk eddig nagyon ritka volt, és olyan rossz hallgatni :( . Ricsi mondta, hogy nem vagyok 100-as, hogy ott dekkolok, inkább csukjam be az ajtót, és nézzek rá pár perc múlva. Egyszer kipróbáltam, és már aludt mire ránéztem, de tökre bűntudatom volt, hogy én tévéztem, miközben ő sírt :oops: :lol: . Tudom, hogy hülye vagyok, és semmi baja nem lesz ennyitől, de nem tehetek róla :roll: .
Ja, és ezennel megszületett az első elvem, ami megdőlt :? ! De egész sokáig húztuk :wink: :lol: :lol: :lol: !

Segítség!!!
A múltkor tök szépen besütöttem a hajam hollywoodinagyloknisra, úgy hogy minden tincset még összetekerve letűztem, hogy úgy hüljön ki, aztán így lelakkoztam, megvártam, míg megszárad, és utána vettem ki a csattokat. Kurv@ jó lett :D ! Egészen egy óráig :? ...
Szóval a kérdés: Hogy a viharban lehet ezeket a loknikat tartósabbá tenni? Még arra is odafigyeltem, hogy hajam természetes hullámaival azonos irányba süssem (remélem érthető), de még ez sem segített. Vagy nem hajsütővel kéne, hanem ilyenre kéne szárítani körkefével?
Ja, a hajhullásról csak annyit, hogy nekem hátközépig érő, sötétbarna hajam van. Szerintetek? Kétnaponta porszívózok, de naponta kéne, mert a hajam összeszedi a port :shock: :evil: . (Rendesen hömpölyögnek egy nap után a porcicák, amiket egy-egy szál hajam tart össze :shock: :evil: :evil: )
Ja, és a múltkor még a kajában is volt egy hajszál, pedig mindig összefogott hajjal főzök! Váááá :evil: !

Visszaolvasok :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Megjártuk reggel a Védőnénit: Virág 6520 gramm és 62 cm, tehát simán nevezhetnénk őt is daginak.
Viszont a 2 héttel ezelőtti méréshez képest csupán 150 grammot hízott. Új védőnénink annyit mondott: hát, ez nem sok, de a Vica nem sovány, jó ez így is, meg majd a havit nézzük meg. Amúgy 2 cm növekedés is volt ebben a 2 hétben, úgyhogy nem esek kétségbe.
És még mindig csak tejcit kap, még mindig csak ciciből.
Igaz, hogy minden nap csöppölünk, de eddig még úgy tűnt, hogy elég neki.
Valamelyik nap megpróbáltam neki pár kiskanál almalét adni, de nem igazán ízlett neki. Nem csak kiköpdöste, de egy jó adag nyállal küldött vissza minden adagot, és grimaszolt.
Ilyen almalét adtam neki:
http://www.napsalmale.hu/index.php?opti ... 2&Itemid=2

Amúgy közhírré teszem:
SILLIA KISEGÍTETT A SLAMASZTIKÁBÓL, ÉS MEGOLDOTTA NEKEM AZ APEH NYOMTATVÁNYOS PROBLÉMÁMAT!!!!

EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET!!!!!

Most aludt be a Virág a vállamon, leteszem, és dobok fel főni egy kis levest, meg valami köretet is. Még majd jövök.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! :)

Egyszer már előkerült nálunk is az itthonvagyésnemcsinállszsemmit.
Már nem emlékszem, hogy honnan indult a dolog. Mindenesetre nem veszekedtünk, csak Apa fáradt volt, kicsit enervált és úgy általában tele volt a töke mindennel. Erre hazajön és mit lát? (Nem tudom, mert nem emlékszem. :oops: :oops: :oops: :oops: Talán nem volt elmosogatva? Passz. :roll: ) Mindenesetre azt mondta, hogy nem elég, hogy fáradtan jön haza a melóból, de még itthon is egy csomó mindent neki kell csinálni.
- Na, ANNYI minden azért nincsen...
- Hát, pedig én úgy érzem.
- Az kétségtelen, hogy te vásárolsz be, meg főzöl hétvégenként.
- Igen, te meg itthon vagy és nem csinálsz semmit.
- :evil: :evil: :?:
- Úgy értem, hogy csinálsz mert itthon vagy Manóékkal. Tudom, hogy az is egyfajta munka
- ... meg mosok, meg takarítok, meg igyekszem rendet tartani, meg ha adódik valami dolog, akkor én intézem el.
- Viszont Manóval mindig én megyek motorozni, sétálni. Igaz, te most Hugi miatt nem is tudsz.
Eredmény: mindenkinek igaza volt és kiegyeztünk döntetlenben. :D
Már többször mondtam neki, hogy megengedhetnénk magunknak részemől semmi akadálya nem lenne, hogy ő legyen itthon. Azt mondta, hogy meghülyülne...

Kép
Kép
200907?

Még egy észrevétel!!!
Cumi nélkül sokkal tovább, és mélyebben alszik a baba :wink: .

Sillia!

Juhuu-juhuuuu :D !
Nálunk ugye anyu a dokinéni( 8) ), így mi itthon mérjük. Ez annyiból jó, hogy mindig ugyanazzal a centivel, ugyanolyan módon, ugyanannyira kinyújtva mérjük, így tuti jó a mérés az előzőhöz viszonyítva! Viszont így összehasonlítgatni tényleg nem igazán érdemes, mert csalóka lehet! A 68-as rugi, már nekünk is passzentos, szóval ezért is gondolom, hogy stimmel a mérés :wink: ! Lóci tuti hosszabb :wink: !

Sillia!

Anyósom volt hogy itthonról dolgozott: művirág-koszorúkat ragasztott, meg készített. Tök jó kis meló volt, baromi egyszerű, kézügyességet nem igényel, viszont nem is olyan egyhangú, mert a kompozíciókat úgy variálta, ahogy akarta :wink: . Persze nem túl jövedelmező, de kiegészítésnek tök jó volt. Én is sokszor besegítettem neki, mert engem meg szórakoztatott, hogy kreatívkodhatok :wink: . Bedolgozás címszóval nem találnál felétek ilyesmit?

Nikici!

Sajnálom, hogy nálatok sem túl rózsás a helyzet :( . Viszont azt valaki magyarázza már meg, hogy miért lóg ki állandóan itt több kiscsajnak is a nyelve :lol: ?! Hanginak, Petrának, és Dorkának is! Sztem nagyon édi amúgy, olyan kis huncuttá teszi az arcukat, de mégis miért lehet? A csajoknak nagyobb a nyelve, és később nő köré a szájuk? :roll: :lol: :lol: :lol:
Mert kispasikból egynél sem rémlik ilyesmi...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Rájöttem, hogy hogyan lehet védekezni ez ellen a fokozott hajhullás ellen!
Sehogy. :evil: :evil: :evil: Viszont a világos hajszálak nem annyira feltűnőek, úgyhogy most mindenki szépen fogja magát és elmegy a fodrászhoz szőkére festetni a haját. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :D

Nagyon keveske idom van, ugyhogy ne haragudjatok, csak par kepet dobok fel, az mindig elmarad. Majd jovok a hetvegen, valoszinu szombat este! :wink:
Puszi, es kellemes hetveget! :D

Kép

Kép

Kép
Vendég

hajam nekem is hullik ezerrel és idegesít engem is, hogy mindenhol ottvan. De így jobb érzés, hogy nm vagyok ezzel egyedül. :twisted: :lol:

Dodi!

Noé alszik el mindig sírva és hason. Cumit sosem fogadta el, úgyhogy vigasztaljon, hogy te legalább eddig megúsztad. :roll: Amúgy Noé még a babakocsiban is csak hason aludt el, és sírva, ugyanúgy, mint az ágyában. Csak mióta overálozunk, nem tudom hasra tenni, féltem is, de így legalább rászokott, hogy sírás nélkül háton elalszik. Lehet, hogy a kiságyban is ki kéne próbálni...? :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok

Nóri hasról hanyatt fordul, ha a hátán fekszik, akkor oldalra fordul, és már majdnem a hasára billen. Ha oda lógatok neki valami játékot, akkor azt megfogja, és a szájába veszi. Ha hason van akkor teljesen kitudja magt támasztani a kezével, és kinyomja magát nézelődik.

Az éjszakát nem alussza át, legtöbbször éjjel 2-kor ébred aztán 5-kor. És sajna az óra átállítás óta a fél 8 helyett fél 7-kor kel.

Cumi : nekem Betti ujjszopós volt, nem lett lapos sebes az ujja sosem pedig stabilan szopta 6 éves koráig, majd magától leszokott, nekem sokkal kényelmesebb volt. Norbi cumizott, magától leszokott 1 évesen. Réka cumizott, kb 5-6 cumi volt készenlétben, egészen mostanáig. Kb 3 hete szokott le egyik napról a másikra magától. Addig, amíg mondtuk neki addig esze ágában sem volt, amikor nem mondtuk akkor magától elaludt este cumi nélkül úgy hogy ne kérte, azóta nincs.

Hozzátáplálás: én tejet, narancsot, málnát, epret semmi képpen nem adnék addig amíg tényleg nem lehet.
A többi kajával is óvatosan bánnék a bevezetésnél. Egyszerre nem sokat, és mindig egyféle étellel. Én mindig gyümölccsel kezdtem, és aztán jöttek a zöldség félék.
Bevallom, most hogy betöltötte Nóra a 4 hónapot gyümölcsöt próbálgatok adni neki de csak is szopi után, az őszit almát, sütőtököt már adtam neki, ezek ízlenek neki. De én inkább csinálok neki, és nem üvegeset. A többi kajából is saját főztöt adok neki majd.

Kozmetikumok:

Tusfürdő: Nivea, adidas,
Szappan Nivea folyékony
Fogkrém: meridol
Testápoló: vitchy
Sampon: kerastas zsíros korpás hajra. (12 éve, nekünk tök jól bevált, azóta nem zsírosodik a hajam, és a korpám is elmúlt)
Zselé: tigi
Smink: loreal

Dodi én is olvasom a storyt, bestet. És nézem a Barátok közt-et, meg a Csillag születiket. Előőte a Megasztárt, Szombat esti lázt. Nézem a Szökést, Lost-ot. Sőt most az m1-en megy a Szomszédok, azt is nézem. Kis nosztalgia. Ettől még normális ember vagyok azt hiszem. Hendegabi?

Tabati nekem mikor Nóra nőtt akkor egy dekát nem hízott, úgy hogy nyugi.

Nálunk én még mindig beteg vagyok, és most már apa is. Nem is ment dolgozni. Holnap temetőbe megyünk vidékre.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi

Kisfiad hogy érzi magát az új iskolában?
Vendég

Gabi!

Hol lehet kapni azt a kerastas sampont? Engem érdekelne, mert férjem fejbőre kriminális sajnos... :( Most meg a hormonok miatt nekem meg zsírosodik ezerrel a hajam. Hátha nekünk is beválna... :roll:

Amúgy nem aggódom, hogy nem hízott "eleget", mert jó húsban van. Érdekes, hogy én is gondoltam erre a variációra, hogy nőtt, épp csak a védőnő nem. :shock: De az is simán belefér amúgy, hogy a múltkori mérést elnézte a védőnő, mert az tényleg sok volt.

Kép
Kép
tabati

Gabi1: 100%-ig!!!! :D :D :D

Csillag születiket én is nézem. Nem tudom, mi abban a ciki.
Sorozatok közül régebben a Vészhelyzet nagyon bejött, de már valahogy eluntam.
Most még a CSI Miami helyszínelők, néha a New-yorki is.

Mónika show: talán 2 év is eltelt úgy, hogy egy részt sem láttam. A minap belepillantottam egy részbe (épp apasági teszteket olvasott fel Mónika - 1 csaj, 2 ffi, 4 gyerek), hááááát, asszem a következő 2 évet is kihagyom. :oops:
Őszintén, nem tudom, sírjak, vagy nevessek rajtuk, mert annyira megdöbbentő, hogy azt gondolom, néha csak kitalálják az egészet, vagy pénzért csinálják. Tisztelet a kivételnek.

Niki72: ezek a gyerekek egyre gyönyörűbbek!!!!!! :D

Az új hajam, miután már elaludtam :oops: :oops: :oops: :

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: azért enyémapa szerencsére nem hallhat idióta kollegáira! :lol: Csak elmondja nekem, hogy mit hallott, én meg csak nézek :shock: , hogy ilyen lények is vannak.... :roll:
Manó nagon kreativ, jól elszórakoztatja magát és Hugit :lol: :lol:

Ancsurti: film nagyon jó! :lol: :lol:

Hgabi: új haj :D Rövidebb lett sokkal? egy kép esetleg? :D
Mi aza csöppölés? :shock:

Fnikici: jó, hogy jelentkeztél a sok probléma ellenére is :D Dorkii egy oltáshős :lol: :lol:

Niki: gyönyörűek ezek a gyerekek!!! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Hgabi!

Ja, hogy háton alszol! :lol: amúgy jól néz ki, nekem tetszik az ilyen típusú, amikor hátul rövid és előrefele meg egyre hosszabb lesz. Vagy nem jól látom?

Én is nézem a csillag születiket, van hogy ha nem látom, akkor interneten megnézem a továbbjutókat, Megasztárt is néztem, szerintem az még jobb, én imádom az ilyen műsorokat. a Szombat esti láz nekem gagyi volt, nem érdekelnek a sztárok bénázásai, de lehet, hogy csak azért, mert én táncolok. Jobban örültem volna egy profi táncos műsornak, ami volt is asszem, a megatánc? :shock: Na, azt valamiért pont nem tudtam nézni... Ja! A társulatot sem tudtam, pedig az is érdekelt volna.

Mónika, meg Joshi rém kínos szerintem, az a tipikus "nekem ég a fejem a műsor miatt, meg Mónika miatt hogy ilyet elvállal"

Barátok közt is ciki, férjem szerint, én szeretem olyan könnyed kikapcsolódás a nap végén. Szökést imádtam, de sajna csak az első sorozatot láttam, de le fogjuk tölteni a többit is. Én kórházsorozatfan vagyok amúgy. Úgyhogy eddig Vészhelyzet az alap, most is, Grace klinika sajnos már későn van, akkor már fürcsi és alvás. Ha azt is megnézném tuti kipurcannék. :( Ja! És a helyszínelős sorozatokat is imádom. :lol: De mióta NOé van, kevés időm van tv-t nézni, úgyhogy nem ülök minden részt végig. Amúgy meg ha nem sorozatról van szó, akkor Thrillermániás vagyok. :wink:

Kép
Kép
tabati

Rapid!

Sorozatok: Jóbarátok forevör :lol: :lol: :lol: ! Mindent visz!!!!! Kb. 6-szor néztem végig az összes évadot, mégis mindig röhögök rajta :oops: :lol: . Alapvetően szeretem az ilyen amerikai "aláröhögős" sorozatokat :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jóbarátok tényleg mindent visz :D
Meg South park, és most töltöm a Family Guyt :oops: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Tőlem azt néz Apa, amit akar, de Dr. House az SZENT. :twisted: Olyankor egyeztetünk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Másért nem szoktam küzdeni. De azért igyekeztem meggyőzni Apát, hogy Megasztárokon kívűl más normális műsorok nincsenek az adott napon. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: (Kivétel az utolsó, így nem is néztem) Csillag születiket nem néztem korábban, hogy most fogom-e, azt nem tudom. :roll: De a zsűrin most jót röhögtem legutóbb. :lol:
A Szombat esti láz nagyon tetszett és mivel nem tudok táncolni nekem nagyon bejöttek a Stohl András és Csonka András produkciói. Akkor is ábrázoltam Apának, hogy nézze meg: sehol, semmi értelmes műsor aznapra.
A Társulatból csak a döntőket néztem. És az előadást élőben. :D :D :D :D 8)
Ami még rendszeres Apával az a 18:30-as Híradó.
Újságot semmilyet nem veszek.

Kép
Kép
200907?

Még nem is meséltem.
Ha az idő is engedi, akkor még kb. 2 hétig tart az erkélyek felújítása. Fiatal srácok végzik, alpin módszerrel. MINDEN reggel itt vannak 8-kor, rögtön kezdik a munkát és sötétedésig folytatják. Délben tűnnek el kajálni kb. 1 órácskára. Dumálni nem nagyon lehet őket hallani. Ami mégiscsak beszüremkedik néha az sem arról szól, hogy mekkora ivászatot rendeztek tegnap este és demegdugnámajaninőjét. Az alapanyokat, szerszámokat az udvaron tartják szépen letakarva. (Még egy hőmértőt is kiraktak :lol: :lol: :lol: ) Ki-be rohangálnak hatezerszer naponta és nem dzsuvázzák össze sem az udvart, sem a lépcsőházat, sem az utcát. Komolyan mondom, ilyet még nem láttam. :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Ancsurti

Klipp, nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy Hangi sírós, szegény anyukádnak is nehéz lehet olvasni a soraidat, biztos Ő is sokat tudna segíteni, ha itthon lennétek.

F. Nikici

Sajnálom, hogy nálatok is gáz a helyzet apával, és , hogy Dorkili sírós baba.Anyósodnak mi a baja?

Dodi

Odettnem nem lóg ki a szájából a nyelve :roll:

Bond,

Jó a dobozos kép, szegény Hugi :roll:

Nikici

Tényleg jó nagy baba Dorkili, és nei is nő ám a haja.

Niki72

Szépek a gyerekeid,én imádom az ilyen tesós képeket.

H. Gabi

Jók a hajaitok, hogy Nóci milyen kis huncut csajszi.

Köszi a párkapcsolatos véleményeket, mindent el fogok követni, hogy ne válás legyen a vége a dolognak, tényleg nem azért lett Odett, nem azért lett építve a ház, elrendezve a nagy kert, hogy elváljunk. Ebben a házban nem egy, hanem még kettő kistesónak is van helye. Én bízom abban, hogy rendbe jön még minden. A remény hal meg utoljára.Lehet, hogy apána több időre van szüksége, hogy felfogja, hogy van saját családja. Ő tényleg nem rossz ember, mindenkinek túlzottan is meg akar felelni, csak sajnos néha a család látja ennek kárát.

Sorozat

1. Jó barátok nekem is bármikor, bárhol, imádom.
Most a Szomszédok, Dr. House, Született feleségek, Vészhelyzet. Mi már rég megnéztük a Szökést, ahogy megjelent Amerikában a film, másnap apa töltötte le. Nekem a végefelé már nem tetszett. AZ első évad volt jó.Kedvencem még az Eltüntek, dettó úgy nézzük, mint a Szökést, feliratozva, a megjelenés napját követő napon nézzük. És még van a Hősök.
Megasztárt néztük mi is. Mivel, hogy mi általában TV2 funok vagyunk, így az RTL Klub adásait nem igazán nézzük. Kivétel a Vészhelyzet. Reggel a Mokkával indítunk, este a Tényeket nézzük stb, Az M1-et is szeretem.

Rádió

Én régen csak a Slágert hallgattam, a Bumerángot minden nap a munkahelyemen, de beleuntam, hogy állandóan azok a számok mennek, mnég a kívánságműsorban is.Danobius is okat ismételt. Így mióta itthon vagyok csak a Juventus-t hallgatom, ahol nagyon sok fajta zenét játszank, régit is újat is, olyan számokat is, amikre még jánykoromban buliztam.
Ettől függetlenül nem szép , amit a két rádióval csináltak.

Kép
Kép
orsi777

bond

Te rendkívül szerencsés vagy azokkal a fiatalemberekkel.
Amikor nekünk ablakokat cseréltek és házat szigeteltek, hetekig tököltek vele, behúzott függönyökkel éltünk mint a vakondok. (ok)
(a vakondok az már többes szám?)
Folyton bebámultak az ablakon, óbégattak, büdösek voltak és odalennt bokáig jártunk a sörös és cigisdobozokban és egyéb szemétben.
A saját (veszélyes hulladéknak minősülő üveggyapot és egyéb) szemetüket a lépcsőházban hagyták, mondván nincs idejük levinni.
Ehhez képes akárhányszor lementem a kutyával vagy a boltba, MINDIG ebédeltek.
És nem átallottak füttyögni meg beszólogatni, pedig azért szemmel láthatóan nem vagyok már húsz éves :?

Apa persze bepanaszolta a munkájukat (ő építésvezetőként dolgozott régen), de semmi eredménye nem lett.

Voltunk sétálni a kiserdőben, Dalma + Lóci + Áfonya + én.
Nagyon jó volt, Lóci így aludt:
Kép

Dalma úgy ugrándozott meg trappolt mint egy kiscsikó, ha nem a saját gyerekem lenne el nem hinném senkinek hogy 18 éves...
Kép

Ezt az előbb csinálta Dalma
Kép Lóci elalszik :)

Cici a szájában, a ruhámat az arcába húzza és így tud elaludni.
Asszem picit elkényeztettem :roll:
Vendég

Rádió csak Sláger. Ugyanazokat a régi számokat játszották minden nap, csak úgy, mint a Danubius az aktuális slágereket. (Régen még szerettem a Danubiust a '80-as évek végén '90-es évek elején még a Cappuccinós korszakból. De nem tetszett a stílus váltás :? ). Sokáig rendszeresen a Bumerángra tértem az agyamhoz. :roll: :lol: :lol:

A most mi is elsőtétítésben élünk részben, de nem vészes. Nem vagyunk vakondokok. :wink: :lol: :lol: :lol: Képek: :lol: :lol: :lol:

Fogamzásgátlásról:

http://fogamzasgatlas.hu/3_huv_horm.php

Kép
Kép
200907?

elmaradtam a felsorolással

márkák (nem pénzek..)

Dezodorban csak a Rexona stift. Kedvencem volt az Oxigen, de az eltűnt az üzletekből, most a Biorithm a nyerő.
Más deoknak is finom illata van, de a Rexona az ami egy izzadós nyári napot is kibír anélkül hogy megbüdösödnék.
És azért csak stift, mert a fújóstól fuldoklom, a golyós meg ragacsos.

Mosószer

Csak Tomi kristály gél.
Nem azt mondom hogy pl. az Ariellel nem voltam megelégedve, de árkategóriájában nekem a Tomi vált be.

Öblítő

Lenor vagy coccolino és általában sárga esetleg zöld. Az ilyen színű illatok tettszenek.

arckrém

zöld Garnier

tusfürdő

sárga Camay

fogkrém kézkrém sampon amit éppen választunk

Sorozatok

Régen: Született feleségek

Megasztár mindig

Legyen ön is milliomos (mostmár nem érdekel)

Heroes
nagy kedvenc volt de nem e TV-ben néztük hanem előre letöltöttem az összes évadot

Más nem nagyon.
Műszakba járás mellett nem nagyon érdemes sorozatokba kezdeni.
Most meg azért nem, mert Lóci úgysem hagyna végignézni egy filmet, én meg úgy nem tudok TV-t nézni mint pl. apa, hogy közben jön-megy beszélget.
Én vagy nézem, de akkor minden figyelmemmel vagy inkább nem nézem.
Vendég

Sziasztok!

Norka: nagyon édes kiscsaj Jázmin, gyönyörű szemei vannak :wink: .
Sillia: nagyon szépek a virágok! Nekem is tele a lakás virággal, úgy imádom őket. Csini a bundazsák, nekem tetszik a papucsod is, én imádom az ilyen papucsokat van vagy 4 pár belőle+ állatos mamusz :lol: :lol: . Nyugodtan írj csak, engem érdekel, hogy mi van veletek. Sajnálom a helyzeteteket, és azért ne égjél, ha megkérdezik mi a munkád, egy normális ember úgysem az alapján ítélkezik, hogy betanított munkás vagy, vagy nyolc diplomás agyoniskolázott. És amúgy sok diplomás , tanult ember dolgozik betanított munkásként ezen a környéken is. Többek között az én munkahelyemen is vannak így emberek.
Ági: Üdv a törpe klubban :lol: :lol:
Boo: Zsiri nagyon édes apával a képen :lol: . Tiéd Apa szakács?? Na akkor főzést passzold le :lol: :lol: !!
Dodi: én is nézem a Csillag születiket, sőt szeretem is. Mikor volt a beharangozója, Apa már mondta, hogy ezt tuti nézni fogom :wink: , szeretem ezeket a műsorokat. Néztem a Megasztárt, Szombat esti láz , minden ilyesmit. Sorozat : Született Feleségek, Lost, régebben Vészhelyzetet. :shock: :shock: 220 kg-os kislány, a szülőket agyon kéne ütni. Felháborító :twisted: :twisted: :twisted:
Orsi: Nagyon édes a „kis” hajas Odett baba :lol: :lol: . Tiédapa : :cry: :cry: :evil: :evil:
Ancsurti: Sajnálom a sok nyűgit Hangival. Most már tényleg elmúlhatna ez az időszak :? !
Niki72: gyönyörűek a gyermekeid :lol: !!!!
Bond: Rádiók :evil: :evil: ! Kép: annyira kis cukorfalat Hugi :lol: :lol: !!

Domi most épp alszik, sajna takonykór még maradt, nem értem, hogy lehet ilyen sokáig náthás, már több, mint egy hete.
Nekem még nem fordul át Domi, már kezdek aggódni. Viszont a felüléssel rendszeresen próbálkozik, mikor az ölemben van , folyton ülni akar.
Kép
Kép Kép
marietta1982

Kép
Kép
200907?

Marietta

Hasalós kép :lol: :lol:

Olyan szép szájacskája van Dominak :)

Nálunk is dolgoznak diplomások a sorokon. (És nem azért mert ezt akarnák csinálni...)
Csak már nagyon sokszor szembesültem a kategorizálással és a lenézéssel.

Interjú egy nagyobb cégnél:

Bemegyek, bemutatkozom.
Előttem két frissen diplomázott huszonéves nő, ápoltak elegánsak és magabiztosak.
És nekem esnek.
Kereszbe kasul kérdezgetnek, a magánéletemről is , hogy miről mit gondolok milyen helyzetben mit cselekednék mi a véleményem saját magamról.. Ki tud ilyenre válaszolni??
És már majdnem sírva fakadok olyan szarul érzem magam, védekeznem kellene de nem tudok.
És amikor az eddigi munkámról kell beszélnem, akkor már látom az arcukon, hogy le vagyok írva.
Ezek a hölgyek bizonyosan tanultak pszichológiát. Látniuk kellett hogy meg vagyok rémülve,, hogy nincs önbizalmam.
De azt is hogy ettől függetlenül nem vagyok hülye.

Persze nem kaptam meg az állást, és én akkor mondtam apának, hogy befejeztem, mégegy ilyennek nem teszem ki magam. Csinálom azt amihez értek, amiről TUDOM hogy tudom.

Nem vezérigazgatónak jelentkeztem egyébként, csupán minőségellenőrnek...

Bocsánka, ha valaki itt esetleg HR-es...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?