Boo!
Engem is 3 hónapig szoptatott anyu, és nem éreztem soha hátrányát

. Sőt, így is zseni vagyok, gondold el, mi lett volna ha tovább szoptat

. Na jó csak hülyülök, de se beteges nem vagyok, se hízásra hajlamos (csak egyszer a cukrom miatt meghíztam és azóta hurcolom ugyanazt

), szellemileg sem vagyok elmaradottabb (csak néha

)... szóval no para

!
Boo, Sillia!
Botond is pár hete fel akar ülni, mint Lóci! És tudom, hogy még nem kéne, de imád az ölemben ücsörögni, és mindig felhúzza magát, amint van mibe kapaszkodnia. Én tuti nem fogom őt lenyomkodni, hogy "Nemnem kisfiam, ezt te még nem csinálhatod"

. Én erről azt olvastam, hogy ha egy baba már egy bizonyos mozgást próbálgat, az azt jelenti, hogy már "készen áll" rá

. Erőltetni nem szabad, de ha ő próbálgatja, azt igenis segíteni kell!
És ahogy Boo mondja, a hordozókban is "ül" a baba, mégsem nyomorodik le ettől egy baba sem! A legsúlyosabb, ami idő előtti terheléstől lehet az a gerincferdülés, de az meg hajlam kérdése és közel sem ez benne a döntő! Max, ha 24 órában ül, mielőtt magától "rákezdene".
Csibe!
Kiki napközben nyűgös is? Mert nekem is volt, hogy Bobó nem aludt nap közben, de ha nem hisztizik, akkor nem zavar, mert beültetem az etetőszékbe és tologatom magammal mindenhová. Így tudok is haladni a dolgaimmal

. (Bond! Már lefotóztam neked, újabb 3 hónap és már fel is teszem

)
Közben csak beszélek hozzá, vagy énekelek, vagy adok vmit a kezébe, úgy elvan

.
Boo!
TAJ-kártya
reklámos-tapétás-mentős

He? Alpinistára gondolsz?
Orsi!
szomszédnőmmel
Norka!
Közel sem vagyok én sem szent, de azért mindennek van határa! Ott is egyből az jutott eszembe, hogy ha ez velem történne...

Nekem ehhez a melóhoz túl sok gerincem van! Szegény teljesen sarokba volt ezzel szorítva! És az a szörnyű, hogy nagyon sok bulvárolvasó "készpénznek" veszi ezeket az írásokat

. Én már azelőtt is csak a "szememet fárasztottam" ezekkel. Pont emiatt félek attól, hogy olyasmit írnak, ami nem igaz

. Tegnap már fel is hívtam a csajt, hogy kicsit bebiztosítsam magam

: terhes, és tett fel az iwiwre ultrahangvideot, megnéztem, felhívtam és ömlengtem neki egy kicsit, hogy húdejajdecukiii

. (amúgy tényleg az, de emiatt alapból nem hívtam volna fel

). Teljesen meg volt hatódva, milyen aranyos vagyok

! Ezek után csak nem fog a "számba sz@rni"

.
Húúúú, basszus, akkor én már nagyon sok kívánságot elszalasztottam

! Na, majd mától...

!
Ahogy a szavaidból kivettem, a védónyanya nem "beszólni" akart, csak "kedveskedett", bár tény, hogy az ilyesmi azért általában nem talál be

! Sztem kevés az a baba, akit ilyen korban valóban dagadtnak lehetne nevezni, de tény hogy előfordul, viszont ebből semmiféle messzemenő következtetést nem lehet levonni! Én olyan dagadtnak születtem, hogy a "Kalácsképű Dorottya" a legjóindulatúbb kedveskedés volt anyuék részéről

. Ehhez képest 15 éves koromig (szépen) vékony kislány voltam, és utána is csak a rosszul beállított cukrom miatt híztam meg

.
Én abszolút elhiszem, hogy Jázmin nem dundibb a kelleténél, de azért megjegyezném, hogy Botond legutóbb 68 cm volt, az 6500g-jához, és cseppet sem sovány

. Mondjuk dagadtnak sem mondanám már abszolút, de jó húsban van, az tény

. De ilyenkor ez a normális! Egy babaának hurkásnak kell lennie!
Orsi!
Ajjaj

! A legalapvetőbb probléma, hogy nem ti vagytok az 1. számú család! Ezt azonnal helyre kell tenni! És sztem aki ebben segíthet, az pontosan az ő anyja, tesója! Nem tudom milyen a viszonyod anyóssal, de Teapának nyilván nagyon fontos a véleménye! Attól tartok, ha te ülnél le vele erről beszélni, azt talán cseszegetésnek venné, még ha teljességgel igazad is van. Viszont ha anyósnak elmondanád, hogy így érzel, és hogy te közel sem azt akrod, hogy az kapcsolatuk lazuljon (persze de

), hanem hogy a tiétek erősödjön, és gondolja csak magát a helyedbe... Mindennél jobban szereted a fiát, és közösen vállaltátokezt a babát! Te megteszed amit tudsz, de egyedül kevés vagy.....stb. Nem hiszem, hogy ne lenne partner! Talán ha ő mondja azt a fiának, hogy ez nem így megy és kicsit össze kéne kapnia magát, akkor az eredményes lesz

! Vagy a tesója, vele talán még könnyebb beszélni

.
Játék

! Nekem bizonyos fokig nincs vele bajom, de nehogy már emiatt külön aludjatok!

Azért ez messze határon túl van!!! Nem tudod vele megbeszélni, hogy mondjuk egyezzetek meg 10 órában, ameddig játszik, de utána együtt fekszetek le? Mert erre rá fog menni a kapcsolatotok

.
Én apának már a terhességem alatt adagoltam, hogy bizony a kezdetektől részt kell vennie minenben. Mondjuk nekem nem volt nehéz dolgom, mert az ő apja csak dísznek volt. Csak dolgozott, meg ivott, róluk semmit sem tudott!!!!

Ő semmiképp sem akar ilyen lenni! De nagyon sok pasi elköveti ezt a hibát amit teapa: Azt hiszik, amíg pici a baba, addig nem tudnak vele mit kezdeni, (és ezt hellyel-közzel még el is hiszem), meg hogy majd ha már megy, meg beszél a gyerek, na majd akkor....
De akkor már késő!!!!!! Ha valaki addig "nem vesz tudomást" a gyerekéről, akkor bármennyire is így gondolja most, később sem fog! El fognak élni egymás mellett, és az nagy kár lenne

!
Nyilván nagyon sok pozitív szegmense is van ennek a házasságnak, és biztos meg lehet ezeket a dolgokat oldani

!
Nyugodtan gyere "panaszkodni", mert ezek még lényegesebb dolgok, mint a kakis pelus (persze időnként az is nagyon nagy dolog ám

)!
Agi125r!
Kollégák:
Azért én is csekkolnám a házasságukat, meg a gyerekeiket

!
Én egyszer mondtam apának, hogy valamit meg kéne csinálnia. Erre ő:
- De ez a Gergőéknél az asszony (Timi) dolga.
- Hát, Szívem, sajnos Tmi már elkelt, neked meg már csak én jutottam, én nem nem csinálom meg, szóval IJ (így jártál)
Szerencsére ő is poénra vette, és azóta nem is próbálkozik be ezzel