2004.08.06 11:55
2004.08.06 11:56
2004.08.06 12:08
2004.08.06 12:20
Talan fajta a hasa egy kicsit. De este 21 orakkor mar ugy aludt mint a bunda es hajnali 2-ig aludt, majd felkelt szopizni es utana aludt reggel 7-ig, ugyhogy eleg jol kipihent vagyok. Ma minden szopi utan fel-egy orat fenn volt, nezelodott, mosolygott es utana aludt egeszen a kovetkezo szopiig. Nagyon jo baba. Van idom mellette. nalunk mar ugy alakulnak a dolgok, hogy egesz delelott alukal, majd delutan 14 ora utan van fent egeszen esteig. Bar vannak kivetelek.
Meg is nyugszik tole. Amugy delutan a legaktivabb. De akkor olyan mint egy rosszcsont gyerek. Iszonyatosan tud kalimpalni es rugdosni.
Nagyon eros. Mar a karjaimbol is kepes kirugni magat. Oda kell nagyon figyelni. Az agyaban ugy forog ejszaka, hogy mar tobbszor lemaszott a legzesfigyelorol.
De majd meglatod, ha megszulod a kisbabat, az elso hetekben te se fogsz igazan raerni. Persze, ez attol fugg milyen babad lesz.
Van valami valtozas Balazskaval? 2004.08.06 12:26
Egyébként szerintem Linato tanácsa is hasznos lehet, Botond például napközben csak hason alszik, s hallahtóan távozik belőle a felesleges gáz. Hátha valamelyik segít nektek is, legalább egy picit.
Elhiszem hogy fáradt vagy. Nektek meg az álommanókat küldjük!!!
Puszi nektek!
Szerencse, hogy a szülésnél azért nem lett semmi gond a kislányoddal. Drukkolok a szopiért!!!
2004.08.06 12:50
Szerencse, hogy nem lett semmi komoly, meg jo, hogy bementetek a korhazba!
Megprobalom elokeresni azt a cikket!
2004.08.06 13:09
Remélem Ti is jól aludtatok éjszaka
Botond alszik délután? Mert Kata délután alszik ám három órát (néha többet)!
Ha Botond nem így csinálja, akkor mondd meg neki, hogy Kata igen
Sok pussz! Képek?
Ma egy csomó sms-t kaptam és mindig azt hittem, hogy Te írsz, hogy már meg is van Gergő
Éjszakátok
Remélem ma is rendben lesz a CTG! A saját dokid már meg se néz?!
Ma reggelre az én mellem is nagyon megtelt, óriási lett (este 9-től reggel 7ig volt ideje telítődni, ennyi idő azért nem szokott kimaradni, ezt ma biztos ajándéknak szánta
), de aztán Kata nekiesett
Kata napközben rengetegszer eszik, rendszer nem igazán fedezhető fel benne, de mióta a lányok szobájába alszik, azóta csak reggel 7kor kel fel. Készültök már az ovira?
Lili nem is volt hasfájós, mégis mindig üvöltött a babakocsiban, utálta. Marha jól néztem ki amikor toltam a nagy batár babakocsit, és közben cipeltem a gyereket, mert csak úgy nem sírt. Azt hiszem nem volt még két hónapos amikor elkezdtünk kenguruzni, onnantól kezdve legalább nem sírt. Képek ?
Új képek Balázsról?
! És tényleg jó, hogy bementetek! Remélem a tejed is lassan beindul!
Szóval remélem legközelebb jobban sikerül majd, ha meg nem, akkor majd jövő nyáron. Na én is megyek pakolászni, mert mi holnap megyünk a Balatonra. Igaz, hogy csak egy napra, de így is annyi cuccunk lesz, mintha egy hétre mennénk
2004.08.06 13:59
Sok tejcsit kivanok es varunk nagyon vissza! Nem veletlenul gyanakodtam en, hogy igy eltuntel!
Elobb Bnm, aztan Jerry. Bele kene huznunk, nem gondolod?
2004.08.06 14:21
De hátha Orsi cikke segít!
A fülébe súgtam, hogy Kata is így csinálja.
Egyébként érdekes, hogy itthon általában alszik egy nagyot délután, máshol pl. anyósnál, anyukáméknál meg csak nyűglődik. Akkor megnyugodtam, hogy Kata is annyit cicizik. Puszi nektek is, jó utat és pancsit a Balcsinál!
Képet te is tehetnél fel!Te fejsz egyébként? 2004.08.06 14:51
Majd teszek fel kepeket is, hetvegen remelem tobb idom lesz...Erezzetek jol magatokat!
2004.08.06 15:02
És itthon nekünk is nagyon nyugisak a délutánok (főleg, hogy mind a hárman alszanak, na persze nem ugyanannyit), de ha valahova megyünk, ott ő is csak nyüglődik, nem alszik negyed óránál többet, és felsír.
2004.08.06 15:17
Csak végre aludtunk Dínóval egy nagyot.
Bár küldhetném már neked azt az sms-t.
Sőt szerintem jövőre vagyok kiírva.
2004.08.06 15:45
Eddig is ugye próbálkoztunk, de valahogy nem ment. Na most már csak szopi van, és nagyon szereti. Ma egész nap üvöltött a drágám, nem aludt egy percet sem. Vagyis mégis, mikor már meguntam, akkor gondoltam szopizzon kicsit, ezért cicimre raktam. Ekkor gyermekem elhallgatott, nem szopott, viszont szundizott egy pár percet.
kopp-kopp
2004.08.06 15:49
Réka nagyon aranyos 
Reméljuk Balázs folytatja a jó nagy alvásokat
Kitartás...
Úgyhogy éjjel 1-kor berohantunk a kórházba, rátettek NST-re és 1 órán át nézték a szívhangot+fájásokat. Szerencsére minden rendben, csak kicsi fiunk vicceskedett velunk. Úgyhogy megnyugodva mentunk haza fél 3-kor (mert persze én elotte egész este bogtem)
2004.08.06 15:52
Probalj koncentralni a vasarnapra.
2004.08.06 16:23
(ha mar nagyobbak lesznek a babak. 

Föleg igy 2 részben!!! Még izgulhattam is, hogy mi lesz a vége.
Tegnapelött én Puffancsnak neveztem, tegnap Dönci volt a neve. Ma még nem jutott eszembe semmi. Segits!!!
:
Bocsi, de én olyan jot röhögtem ezen, mert elképzeltelek Téged is, ahogy meglattad. Es a kismalacos dal, az elsö manccsal
Akkor mar minket is leköröztetek, nekünk 5 ora a rekordunk, mondjuk 15 perc böfi és aztan alszik tovabb éjszaka.
magat éjszakara. Igy megy az esti ritualé (Wellness-programnak is nevezem
)
Te szoktal egyébként fejni?
) Mar egy kicsit lassabban hizik, de igy is 500gMot gyarapodott két hét alatt.
2004.08.06 16:27
A cumit nem fogadja el. Látta már több orvos is de semmi okosat nem tudtak mondani, csak azt hogy dédelgessem.
2004.08.06 16:29
Akkor Lilla sem felejtette el a szopizást! Ő mikor kap majd szurit?
Alvás
2004.08.06 16:37
? Megértelek, hogy mar unod a banant..
, de hal` Istennek nem lett semmi... 2004.08.06 17:27
2004.08.06 18:38
Puszi
Jo lenne, ha osszejonne, de szerencsere en nem surgetem annyira a dolgot, mint Szoszi annakidejen, jojjon a babo, amikor neki a legjobb!
Puszi
Ezt a meginditas dolgot en sem ertem, azert 1 hetet altalaban rahagynak! Vagy rosszul tudom? Az unokatesomnal 10 nap volt es teljesen rendben volt a baba! Nem lehetne ezt valahogy megbeszelni? Vagy ez a korhaz ilyen?
2004.08.06 19:35
Es Aniko szerint allandoan kakil.
Most indul be a tejcsi, szopcsiznak is, szoval jol vannak. Mindenkit puszil, nagyon hianyzunk Neki! Mondtam Neki, hogy o is nekunk!
2004.08.06 20:28
2004.08.06 20:33
2004.08.06 20:55

2004.08.06 21:31
Kata szokott üldögélni a hordozójában, nem tudom mennyit pontosan egy nap, de pl a konyhában abban van amíg mosogatok, vagy odadobok valami kaját főzni. Sokan nem szeretik ilyen kicsin belerakni, nekem mind a három szerette/szereti, és nem lett tőle semmi bajuk. Tényleg, mikor fogtok először hazajönni Andriskával? Wellness program
Átfordulás
Sasszemű rokonok csak a kertbe nyertek bebocsátást végül. Évának átadom. A Balcsira holnap megyünk, a jelenlegi állás szerint lehet hogy mégis ott alszunk. Andriska súlya pedig óóóóóóóóriási!
Bárcsak tudnánk valami megoldást…
Éjszakai túra
, de a lényeg, hogy minden rendben van veletek
, de lehet hogy már csak pá nap van vissza
?
!!! És mostmár biztos nem is találnak semmi bajt nálatok! 2004.08.06 21:50
Puszika
2004.08.07 06:14
Nem akartam elhinni. Aztán este a fürdetésig volt egy kis sírás de utána szépen szopiztunk és elaludt.
Éjjel volt két szopizás és a hajnali után megint aludt 1 órát, aztán görcsökre ébredt és most picit nyűgös. Nekem a kórházban mondták, hogy ha sokat bukik akkor ültessem az ülésbe de nem igazán szeretem ahogy ül benne így nem szoktam. Összesen csak 2-3x használtuk amikor autózni voltunk.
2004.08.07 07:00
Pedig meg ugy birtam volna aludni!
De az is lehet, hogy olyan jol erzi magat odabenn, hogy meg egy darabig bent akar maradni.
Szegenyke!Remelem hamar rendbejon!
2004.08.07 08:06
Édes pofa.
Sajna a rosszkedvet nem sikerült száműzni. Ma is megyek CTG.-re este, de nem hinném, hogy lenne változás. Nem fogom megúszni, hogy "megerőszakoljanak".
2004.08.07 08:43
2004.08.07 08:45
Azt meg meginkabb, hogy ilyen hulye dokid van, hogy ennyire meg akarja inditani, amikor egyelore semmi indoka nincs ra! Remelem ki tudod huzni, amig csak lehet, de az lenne a szuper, ha Gergo baba beindulna mostanaban! Szerintem azert valami praktikat ki kene probalnotok! Egy kis entyem-pentyem?
Komolyan!
2004.08.07 08:50
Vagy inkabb kalandnak nevezzem?
A pocakom total elore all es oriasi!
De imadom!
2004.08.07 08:58

2004.08.07 11:57
2004.08.07 12:41
2004.08.07 14:18
Bocs, ha tul ramenos vagyok, allits le, ok?
De ugy szeretnem, ha beindulna a szulesed! Egyfolytaban szurkolok am!
2004.08.07 15:07
2004.08.07 15:35
S a fordulást azóta is produkálja rendületlenül!
Utána viszont -biztos ezt is Lino Katájától lopta- bömbizik, hogy fordítsuk a hasára, mire újra visszafordul, s kezdődik előről!

Andriska a Micimackót szereti? Az én fiam az Én elmentem a vásárba... kezdetű dalra nyugszik meg
Nem is tudom miért azt énekeltem neki először, amikor nem is szeretem
Az én mellem már a babavárás alatt csíkos lett, hiába kentem.
Most meg már bevallom, hogy este nincs erőm kenegetni, pedig kéne, de ez már úgyis így marad.
A cumi meg nálunk is nagyon ritka, most például már két napja oda sem adtuk neki. Bevallom, hogy inkább akkor alkalmazom, ha egyedül vagyunk és muszáj valamit megcsinálnom a bébi nélkül, például főzés, s ilyenkor hogy maradjon egy picit nyugton magába is, berakom a szájába a cumit. De van, hogy el sem fogadja, meg általában elég hamar kiköpi. Annyira azért nem erőltetem.
Legjobb nyugtató az a cumi, amiből jön a tejcsi, na azt elfogadja bárhol, bármikor.
Hordozóba én is beleszoktam rakni, és így viszem magammal a lakáson belül mindenhová. Mondjuk tíz-tizenöt percnél ott sem bírja tovább.
Sok puszi nektek!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|