Kicsit visszaolvastam:
Jó esély van rá, hogy a két Gréti lesznek az első babák...
Vick, sajnálom ezt az otthoni nyűglödést, akkor már tényleg inkább az amniocentézis...
így utólag nem mondom Edinára, hogy mázlista.... hiszen "jól" (egyértelműen) kezdődött ugyan a szülése, de aztán az lett, amit Reni írt, hogy kihagyná... kórház, fájásgenerálás...
Persze fő a biztonság, és remélem, hogy ő nem így éli meg a dolgot:)
Zsuzsi, ha védőnő kell, kölcsönadhatom (vagy mondjuk inkább: rád uszíthatom Bélánét)... ha beteg a tiéd, tényleg ne menjen a közeletekbe, helyettese biztos van.
A kúp egyébként jó cucc - és ezek szerint a SOTE-n már fel vannak készülve erre-arra, tehát magukra vessenek.
Dorka, tetszik nekem ez a teliholdas temperamentumod, meg az is, hogy a párod így észrevette:) hátha most is befolyással van rád!
Enikő, köszi a CTG-s magyarázatot, sehogy nem tudtam rájönni, de így világos. Hát... sajnos csak csúcsok voltak, nem maradt fent a görbe.
Ma kaptam táppénzes papírt (borítékban tűzte ki nekem a háziorvos a váróba), rá volt írva, hogy "HÉTFŐIG NEM SZÜLHET!!! november 1-ig adta ki az igazolást:) röhögtem rajta, de sajnáltam is, jó lenne most hétvégén... illetve őszintén szólva, jó lenne túl lenni rajta.
Még 1x az örökzöld fejtorzulásról: biztos van valami alapja, mert elernyednek az izmok, vizesedünk, lazulunk, álmosodunk, hízunk stb... de: a kozmetikusom pontosan 3 hete és 1 napja jósolta emiatt, hogy egy-két napom van hátra...
Amúgy meg nem túl kedves megjegyzés szerintem, még akkor sem, ha esetleg igaz.
A csillogó, tiszta tekintet mennyivel jobban hangzik, nem?
Sikerült ma végre vennünk babakocsit.
Mi is olyat, mint Zsuzsi meg Krisztina, de sötétkékben (farmerszerű anyag, nekem nagyon tetszik, és elég unisex). Gond nélkül hazavittük BKV-val, a férjem és az apósom teljesen beleszeretett. Jó kis kocsinak tűnik, tényleg.
Na, folytatom a pakolást.
És várom a híreket.
Pussz
Móni