A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok,

Felhívtam a szülésznőt a november 4-e miatt, épp szabadságon lesz, de bejön, ha a doktor úr úgy dönt, hogy szülünk.

Móni, rossz hírem van, nincs beöntés a SOTE II-n. Ha viszont 2-3 napja nem volt az embernek széklete, adnak kúpot, ami segíthet.
:oops:

Dorka, Anyósoddal ne foglalkozz, ha már eddig minden rendben volt, nehogy már most érintkezz fertőző betegekkel. Ezt nekik is meg kell érteniük.

ToldiSzilvi, úgy látom, a szülés gondolata mindenkit foglalkoztat éjjel is. De legalább jól aludtál, egészségedre!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Új hírek:Edina oxytocint kap, már tágul és jönnek a fájások.....

Móni, pakolássz csak, BAJOD nem lehet :lol:

Dorka, na jó fej anyósod, pont egy bárányhímlő, írnék erre vmi dúrvát.....

Zsuzsi, nekem 9-16.ig szabin vana szülésznő és elutazik, hát, mondtam Márknak, előtte vagy utána fiam.
De már nem nagyon akarom növeszteni a pociban...
Lassan eltűnök a hasam mögött csajok.

köszi, hogy szorítatok fizu ügyben, tök kivagyok!

Vick vajon a szülőszobán lehet?

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!

Hajrá Edina és Gréta baba!!!!

Vickről semmit se tudok nekem eddig nem írt!!

Kata!

Remélem jól alakulnak a pénzügyei.
Én ugyan így vagyok:(( a gyest lemondtam, de a tgyást nem olyan egyszerű intézni, úgyhogy jövőhónapba valószínű én is pénz nélkül maradok, pedig így sem egyszerű, de már nem is stresszelek rajta attól nem lesz jobb:((

Móni!

Azt hiszem te kérdezted a ctg-t hogy mit jelentenek a fájás görbék.
Tegnap nekem volt egy 100-as keményedésem amit nem fájt csak éreztem hogy húzódik, azt mondta a szülésznő ha csak felugrik és vissza is megy mindegy az érték akkor van nagy fájás ha felmegy és fent is marad egy picit.

Tegnap rákérdeztem tegnap dokira az érzéstelenítés lehetőségére és nem akart nyilatkozni, azt mondta majd megbeszéljük de mikor......????

Most hogy jönnek a hírek Edináról oxi meg fájás.....jajaj félek!!

Reni!

Én a teliholdat is előzőnap éreztem. Akkor is vasárnap volt teli és szombaton kinlódtam. Kiváncsi vagyok mi lesz holnap???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Védőnő: tudjátok, az enyém az, aki beteges rendesen. Felhívtam tegnap, hogy azt beszéltük meg, hogy kijön terepszemlére a jövő héten és elmondtam mi a helyzet. Válasz: Ó, hát ő nagyon beteg (tényleg sz*r volt a hangja), semmiképp nem tud kijönni (még jó), és hát azt sem ígéri, hogy ha hazajövünk, ki tud, mert nem biztos, hogy addig meggyógyul, de majd valamit kitalál. :roll:

Kata, köszi az info-kat.
Akkor szorítunk, hogy 9-e előtt jöjjön Márk, jó?

Enikő, sajnálom a pénzügyeket, remélem, mielőbb megoldódik.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

HAJRÁ EDINA ÉS GRÉTI!!!

Kata, ez tényleg elég gáz az elszámolással kapcsolatban. Legalább szóltak volna előre, hogy add le a papírt. Ilyet tehetnek egyáltalán??? Remélem elfogadják a kérvényed!!!

Zsuzsi, azért holnap még ne akarj szülni, most tényleg hangolódj rá babóra és pihenj amennyit csak tudsz!
A védőnők is helyettesítik egymást, nedebár? Legalábbis nálunk így van!

Dorka, anyós miatt ne bánkódj. Ha igazán belegondol a helyzetetekbe meg kell, hogy értse, hogy ez most nem róla szól...

Védőnőn én is túl vagyok mára. Képzeljétek, kitalálta, hogy ő még a jövő hét elején ki akar jönni... Hát mondtam neki, hogy ha akar jöjjön, bár nem tudom mit fog tudni mondani, meglátjuk. Úgyhogy kedden délelőtt jön :)

Éjszaka én mikor felébredtem azon agyaltam, hogy ok, hogy pénteken lesz a szülés, de elvileg 3 napig kell bent lenni, így lehet, h ogy már hétfőn jövünk haza (vagy max kedden). Akkor apa mikor tudja majd a gyerekorvossal feliratni a kiváltandókat? Mert nálunk nem írta fel előre... Úgyhogy van egy utam még oda is, hogy megfűzzem, ugyan már írja fel, hogy apának ne kelljen rohangásznia emiatt is. Tényleg, a pici tbkártyáját és lakcímkártyáját ugye azután is lehet intézni, hogy hazajöttünk a kórházból? Merthát hogy így pont beleesik a hétvége elég nehéz lenne bármit is intézni... :shock:

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,
Gyorsan jövök, mert Blanki nagyon nyünyi, egyfolytában nyivákol, ha nem lóg rajtam....de ilyen híreket nem hagyhatok komment nélkül.

Edina, a hideg is kirázott a hír hallatán...Hajrá!!! Várjuk a híreket, kváncsi vagyok mekkora súllyal születik Gréti?

Vicknek és Krisztinek is nagyon szurkolunk!

Kata, nem semmi Márk mérete! Jól tartod.

Félbe kell hagynom, de jövök még....

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Mangora, amikor bent voltam leadni először a táppénzes papíromat az OEP-ben, egy volt osztálytársammal futottam össze. A barátnője megszült és Ő jött kiváltani a taj számát. A helyzet a következő. A lakcímkártyát eddig is kiküldték hivatalból, de nyár óta a taj kártyát is. Szegény lány vagy két órát várt a sorára teljesen feleslegesen. Amikor rákérdezett, hogy a telefonba ezt miért nem mondták, az volt a válasz, hogy ez egy új rendelkezés és még nem tudnak róla mindenhol. Ez a szép magyar ügyintézés....
Szerintem érdemes a kórházban megkérdezni, milyen papír kell, hogy hazahozhasd a picit, a többi meg ráér.
Nekem kiadták előre a recepteket, csak a fejlécet kell majd kitölteni.

A védőnő engem 6.-ra hívott be a rendelőjébe. Nem biztos, hogy ha egyben is vagyok, lesz kedvem menni (a kiskönyvbe úgysem tud már írni, egy szabad sor van csak...)

Remélem a következő frissítésnél már lesz baba!

Pusza mindenkinek, megyek kicsit érzékenykedni a babaszobába....

Dorka

Kép
traudorka

Hali!!!

Húúúú,könnybe lábadt a szemem Edina hallatán!!!Nagyon izgulok érte.
Vickről semmi hír...

Velünk minden rendben.
Tegnap nst,picur lusta volt,de kivártuk és beindult.Hétfőn megint nst,csütörtökön meg amnio:(
Apa tegnap már nagyon ideges volt doki után,már nagyon szeretne túl lenni a szülésen.
Már két napja állandóan aludhatnékom van,lehet nálunk anya lassul le szülés előtt nem a baba?:D

Reni,van még megoldás.Hajnyírógéppel le tudod szedni ha van otthon,leveszed a fejet és úgy 1mm-re vágja.
Egyébként meg a legtöbb kismama nem borotválja,ugyhogy nem gáz ha úgy marad az sem.

Egész délelőtt takarítottam és mondtam apának hogy hétvégén sétálunk sokat!!!

Kép

Kép
krisztinaa

MICSODA HÍREK! EDINAAAAA HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! Ezer drukkk!!!!

Kép
Kép
friday

HI!

Katicat, sajnálom a munkahelyi dolgot, szurkolok, hogy elfogadják a kérvényt! Én lehet személyesen is megkeresném aki intézi (és elbírálja) ezeket a papírokat. Köszönöm kérdésed, rólunk írok a végén, újság van :wink: .

Kankalin, :lol: , egyben van már a cucc??? :lol: :lol: :lol: Férjem unokatesója, szakmabelid, bepakolt pár újságot is, hogy majd vajúdás közben olvasgat :lol: :lol: :lol: ...tanult az esetből :lol: Védőnődnek nincs helyettese? Csak mondjuk végszükség esetére, ha tényleg tanácsra szorulnál.

Traudorka, jó ez a telihold Apucinak :lol: Ó, bárányhimlős dologért kár hogy megsértődött anyósod, hihetetlen, hogy nem érti. :? Írva vagyon ugyan, hogy elvileg csak az első szemeszterben veszélyes az ilyesmi, de ki akar kockáztatni? Pont tegnap kaptunk egy papírt, hogy jönnek a fűtést ellenőrizni, ha jön valaki és a csak egy kicsi náthát is érzek rajta maszkot adok a fejére! Nehogymár most hozzák a nyavalyáikat! Bárányhimlő meg pláne! Legyen erőd, jól tetted, hogy hagyod sértődni!

Áfonyácska, értem, szóval maradjon fennt a görbe, az már AZ. Köszönöm az infót! Doki :? ugyanmár mibe fájt volna neki mondani pár szót az érzéstelenítésről. Irgum-burgum neki.

Mangora, én ezt már akkoriban sem értettem, hogy hogy gondolják, hogy csak születés után lehet kiváltani azokat a babás cuccokat. Hát igen, hétvégén nincs ügyintézés tb kártya ügyben. Borzalom.

Krisztinaaa :lol: :lol: ez jó, anyuci lassul be a szülés előtt :lol: Úgy legyen! :wink:

ÉÉÉÉÉS: bi-bi-bíííí, ma elment a nyákdugóm! Tudom, megbeszéltük, az égadta a világon ez nem jelent semmit, de nekem mégis olyan jókedvem lett tőle, végre egy jel, hogy nem maradok örökké terhes :D . (Fiamnál 4 nappal szülés előtt ment el, 39+4 re született.)

Ma ünneplünk tuti, Dy Grétije nemsokára itt lesz :D

Kép
Kép
friday

Nyákdugó?????De jó neked!!!
Meg kérdezhetem hogy nézett ki?? :D

Ami a himlőt illeti rémálom,a barátnőm szülés előtt egy héttel kapta el,szülés után kijöttek a pöttyök és a pici baba is himlős lett,nagyon megviselte őket.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Nahát, micsoda hírek!!!

HAJRÁ EDINA ÉS GRÉTI!!! Szorítunk nektek!

Friday: akkor most már biztos Te is az elsők között leszel!

Reggel már olvasgattam itt egy kicsit, csak nem volt időm írni. Mondtam a páromnak Edinát, kicsit összerezzent, hogy hát igen tényleg, már egyre közelebb vannak az időpontok :lol: Minden reggel mikor megy dolgozni, megkérdezi akarok-e ma szülni :lol:

Vick-kel vajon mi van, nem jelentkezett? Tegnap mintha azt írta volna, hogy lehet nemsokára szül ő is, nem?

Kata: lehet, tényleg érdemes volna személyesen felkeresni azt aki intézi a papírodat. Akár azzal a címszóval, hogy papír leadása, aztán ha látja mi a helyzet (mindjárt szülsz) csak megesik rajtad a szíve.

Zsuzsi: húúú azta, nov. 4. Párod nem kapott a szívéhez, hogy az már csak pár nap?? Lehet érdemes lenne szólni a néninek, jöjjön hamarabb, esetleg amíg a kórházban vagy. Legalább tiszta lakásba mennétek haza, megcsinálná a takarítást is.

Mangora: neked is - nem semmi, most aztán beindul a babagyár. Elhiszem, hogy örült a párod, most már tuti látni a végét.

Hozzám délre ígérkezett a védőnő, de még nincs itt.

Megvolt ma a kozmetikus, este még egy kis fazonírozás apával :wink: Aztán jöhet Csabi is :lol:

Na, majd még jövök.

puszi

Szilvi
huszilvia

Edina azóta még nem jelentkezett, de ha ír, rögtön jövök :D

Ma ágyat huztam, mosok, meg tárkonyos levest főzök, holnap este vendégeink lesznek, majd még almás muffint akarok sütni.De azt csak holnap.
Teljesen fel vagyok pörögve!

Főnököm hívott, továbbította a kérelmet, hétfőn remélhetőleg választ adnak.Sajnos nincs akire ráboríthatnám az asztalt, olyan kavarodás van, azt se tudják, ki miért felel!Persze ez engem hidegen hagy marhára...

Friday, a kapuban, hurrá.Milyen volt a nyálkás csiga, engem is érdekelne...

Krisztina, remélem nem kerül sor a hétvégi sétádra!

Mangora, kórházra válogatja, elvileg abból az okmányirodából, ahol a kórház van a férjed elhozza a szül. anyakönyvi kivonatot, taj és lakcímkártyát nekünk itt Miklóson helyben intéznek.
Recept dolog, fene vinné el.Nekünk megvan, mint Szilvinél, csak fejlécezni kell.Remélem sikerül még jövő hét elején elintézned.

Reni, írj!

Dorka, Enikő, fene esne a bürokráciába, pont erre van most időnk és idegzetünk,nem?

Délután még tanítok is, de majd benézek,

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Szilvi, jó kis esti program, hátha beindul Csabi :lol:

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Friday: HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Kép
traudorka

HI!

Krisztinaa, jó hogy írtad a bárányhimlős sztorit, számomra tanulságos. Nyákdugóban azért vagyok biztos, mert ugyanilyenem volt 2 éve: barna, nyálkás. Mennyiségben nem sok, de jól észrevehető.

Huszilvi, jól megvárakoztat a védőnőd :? Nálunk is van beszámoló a fóruméletről a párommal :D . Borsnál is olyan jó volt, mikor megérkezett az első topik baba (ott 5 héttel a hónap előtt :lol: ), most is várjuk :D .

Traudorka, akkor pláne jól tetted, hogy ne mégy a bárányhimlős rokonhoz (Krisztinaa írása), sőt javasolnám, hogy jól olvass utána, nehogy még fertőző legyen a családban, mire itt a babátok. Addig ne is engedj látogatót.

Kép
Kép
friday

!
Hellóka!ú

Hu nem semmi zajlanak az események!!!

Hajrá friday!

Én most lettem kész a vasalással de úgy fáj a derekam meg a pocim ott lent h le kellett feküdnöm picit!! Mosok is mert tök jó idő van!!!

Nekünk a védőnő íratja fel a recepteket , csak annyit kell csinálnom h írok neki egy smst h megszületett Máté és kiteszik a patikába csak érte kell mennünk! :lol: !

Most fogok neki állni mert apuci most jön haza...!

TEgnap mondta a párom h jó lenne ha 20 ig nem születne meg dMáté mert addig van beosztva a munkába utána már bármikor el tud jönni, úgy hogy remélem sikerül ez , megbeszéltem vele h addig maradnia kell!! :lol: !

Na majd még benézek !

puszik

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Főzni most fogok azt kihagytam az előbb!! :oops:

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hahó,

Elment a védőnő, azt mondta tisztára el van torzulva az arcom, szerinte hamarosan szülök... :roll: Na majd meglátjuk.

Megyek pakolni babaholmit :lol:

puszi

Szilvi
huszilvia

T. szilvi: Csak óvatosan!

H. szilvi: Mi az, hogy el van torzulva az arcod???

Jöhetne már Gréti!

Pihenjen le aki tud!
Dorka

Kép
traudorka

Edina hívott:Gréti babát végül császárral emelték ki 13.15 körül!
3 kg 5 dkg, 53 cm, pufi kis angyalka.
Nem tágult rendesen és a köldökzsinórba is belegabalyodott Gréti, így időközben császár mellett döntöttek.
Edina szavai alapján, jobb a császár.
Nagyon sok volt a magzatvíze, az mondja le is apadt a hasa.
Edina most az őrzőben van, nagyon boldogok.

EDINA és GRÉTI nagyon sok boldogságot, Jó egészséget és sok tejcit kívánunk!

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

EDINA!

GRATULÁLUNK GRÉTIHEZ!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIT!!!!

Végre megvan az első "novemberi baba" mostmár biztos beindulnak!!!

Én is elballagtam ma a házidokihoz hogy vegyen fel szülési szabadságra, a tgyás miatt hát ő homlok egyenest mást mondott erről mint a Mep-nél. Na mindegy kezd már ebből elegem lenni!

És aláiratott velem egy papírt az influenza oltásokról, hogy kérem e vagy sem....hát nem kértem!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Azta de jó nekik!!!!

Micsoda hírek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EDINA!

GRATULÁLUNK GRÉTIHEZ!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIT!!

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hahó,

Edina, Gréti: Gratulálunk, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk mindannyiótoknak!! :lol:

Dorka: nem tudom mit jelent, de már más is mondta. Talán valami olyasmit, hogy meg van puffadva.. :shock:

Szilvi
huszilvia

HI!

EDINA ÉS GRÉTA, szeretettel gratulálok!!!! Sok-sok örömöt kívánok Babának, Mamának és Papának!!!

Kép
Kép
friday

[quote="katicat"]
írta:
katicatEdina szavai alapján, jobb a császár.
Kata

Imádom az őszinteségét!!!!!!!!

Huszilvi, ez a torzult arc is népi bölcselet. Hülyeség. Meg mostmár bedumálhatnak bármi hülyeséget, utolsó 2 hétben vagy, bármikor jöhet. ...és ha kijön mondhatják: én már megmondtam előre :?

majd kérdezzük meg Edinát milyen volt tegnap este az arca :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
friday

EDINA GRTAULÁLOK NEKTEK!!!!sOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK SOK TEJCSIT KÍVÁNUNK!!!

Hát csajok,akkor már jönnie kell a többieknek is,ha egyszere elindul...... :D

Szilvi te is látod a torzulást vagy csak más ilyen kedves hogy így bókol?

Én is babaruhát vasaltam,meg tiramisut csináltam.

Kép

Kép
krisztinaa

Vickről semmi hír.....mi lehet vele?

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Én még mindig itthon szenvedek. :cry:

Edina Gratula Gréta babához! Nagyon jó egészséget kívánok!

vick
Kép
Kép
ervick

Mi az hogy szenvedsz Vick???
Miért nem mész be ha úgy érzed??

Kép

Kép
krisztinaa

EDINA, GRÉTI: ÜGYESEK VOLTATOK! GRATULÁLUNK!!!

Kép
traudorka

Na, most hogy megjött Gréti én elmegyek egyet aludni, leragadnak a szemeim....

Dorka

Kép
traudorka

Edinának és Grétinek nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Lányok, gyanítom, hogy mi sem maradunk egyben szerdáig. Olyan furcsa érzések fognak el időről időre, fáj a derekam, görcsöl a hasam... és mintha valamik távoztak volna belőlem, igaz, fehér színben...
Turbóban pakolom a cuccaimat a táskába.
Az irodában délután összepakoltam. Mindent egy dobozba, aztán majd itthon egyszer szétválogatom...

Vick, reméljük, Te leszel a következő :-) Tényleg menj be a kórházba, ha nem vagy jól.
Vagy esetleg Friday lesz a következő?
Friday, Gratulálok az Eseményhez! A védőnőnek van helyettese, valakit ki fog küldeni. Egyébként nagyon aranyos volt, sok sikert kívánt és kérte, hogy mindenképp hívjuk fel.

Krisztina, szorítok, hogy Anna mihamarabb kibújjon végre!

Szilvi, Miki bizony meglepődött, járt fel-alá, hogy már is, Úristen stb. Képzelheted! Pedig épp a héten beszéltük meg, hogy ő a biztos dolgokat szereti, erre tessék, itt a biztos időpont, most meg meglepődik :roll:
Kedves a védőnőd, nagyon. Még jó, hogy nemsokára szülsz, hiszen már csak két hét van hátra.

A barátnőm nagymamája arra volt kíváncsi, hogy tiszta-e a szemem. Ha igen, akkor hamarosan szülök. A barátnőm és a férje szerint tiszta, csillog, tehát hamarosan szülök... :wink:

Ja, Móni, most jut eszembe, hogy fel nem fogom, mit aggódsz, hiszen téged Béláné már megtanított szülni :P

ToldiSzilvi, milyen rendes védőnő, milyen jó rendszer, így kellene mindenhol lennie,
Nálunk is csak azután írja fel a gyerekovos, ha megszületett Babu.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

aha, tiszta szem eltorzult arccal...ez igaz rám születésem napjától :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
friday

Beálltam a tükörbe és nem láttam semmi!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
krisztinaa

Az utóbbi hetekben (vagy hónapokban) elég torz a fejem, a testem meg pláne :lol:

Lányok, jöjjön, aminek jönnie kell.
UH-s baba méret témához mit szóltok, Edina vagy másfél 2 hete írta, hogy mekkora Gréti, akkor volt 3300-400 gramm ha jól emlékszem...
Ehhez képest most 3050 gr.
Akkor mégse olyan nagy Márk bébim? :oops:

Zsuzsi még a végén megelőzöd Krisztinát és Vicket.

Lányok, most akkor amikor elmegy a nyákdugó, nem kell még kórházba menni???Már teljesen elbizonytalanodtam.

Edina azt mondta, dőlt belőle a magzatvíz, de úgy rendesen, hát Móni, tényleg igazad van, "mázlista", hogy nála így kezdődött...

Ma jól lefárasztottam magunkat, hátha beindulunk jövő héten :wink:

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hi,

Katicat, nyákdugó nem jelent semmit, ill. csak hogy nyílik a méhszáj. Nem is találkozik vele mindenki, nincs jelentősége.

Kép
Kép
friday

Friday, köszi,ari vagy, megnyugodtam...

katicat
Szigetszentmiklós

Edina, sok-sok boldogságot kívánok Grétihez!!!

Friday, Zsuzsi, hajrá...
és persze a többieknek is. Az előbb láttam: már tényleg majdnem telehold van...

Reggeltől mostanáig járkáltunk, cipekedtünk.... hátha.

Kép

Vigyázzatok magatokra
Puszi
Móni
monke

Edina szívből gratulálok neked :) mindegy, h hogy érkezett a baba az a lényeg, h neked szép élmény legyen :)

Nem is gondoltam, h Gréta lesz az első babó :)

Nekem is távozott tegnap 2 kisebb részlet nyákdugó, csak a rózsaszínes jellegéből gondolom, de akkor ez is példa arra, h nem feltétlenül a csiga mászkál :)
Amúgy Kata valóban nincs jelentősége és nem is mindenki találkozik vele, úgyhogy ne izgulj.
Ami pedig Márk méretét illeti Lillát is 3500ra saccolták és 3060 g-al született :) szóval azért nem olyan pontos ez a saccolgatás.

Vick Tarts ki!! Mit érzel????

KépKép
KépKép
fleur

Kiszti

Fájdogál folyamatosan a hasam, de annyira meg nem, hogy bevágtassak. Nem szeretnék napokig bent lenni.Csak már fárasztó, hogy lassan 24 órája fájogat meg keményedik. Viszont holnap megyünk reggel amniora, attól háta beindul. :wink:

Örülök, hogy Edina már legalább túl van a dolgon, egyikőnk már legalább túl a nehezén! :)

vick
Kép
Kép
ervick

én sem érzem magam torznak..hmmm, ha hinnék ennek akkor sosem szülök meg :) :lol:

Lillával egy kép a szülés napján CTG-n lógva:
http://picasaweb.google.hu/gikan76/SzLe ... 4721209890

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Kata, a méret miatt ne aggódj. Ezek csak becslések. Az orvos azt mondta, hogy ezzel ne is foglalkozzak, majd ha kijött, megmérjük :wink:
Babura egyébként azt mondta, hogy szerinte olyan 2400g lesz, hiába mutat az uh 2570 g-t. :?

Vick, mindenképp vidd a cuccodat holnap, azt hallottam, hogy az amnio beindíthatja a dolgokat.

Móni, azért pihenj is, jó?
Ja, igen, egyébként a jövő szerdával pont az a baj, hogy a pihenésre szánt két hét veszlik el. Na, de nem baj, majd kipihenem magam utána, meg nem is vagyok fáradt :D
Köszi szépen a táblázatot!

Tessék szépen jönni sorban előttem, nem szeretnék senkit megelőzni!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Jó nagyot aludtam... :)

Tetszik ez a "tiszta tekintet-torz arc"...... :lol:
Ezek szerint én sem mostanában szülök. Belenéztem a tükörbe, de elég zavaros a tekintetem. De lehet, hogy csak az alvás hatása... :lol:

Vick, kiváncsi vagyok a holnapra. Szurkoljunk, hogy meginduljon? Hányra mész?

Megyek vagdosok egy kis gesztenyét, a férjem lassan hazaér, had örüljön...

Szép estét mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Kicsit visszaolvastam:
Jó esély van rá, hogy a két Gréti lesznek az első babák...
Vick, sajnálom ezt az otthoni nyűglödést, akkor már tényleg inkább az amniocentézis...

így utólag nem mondom Edinára, hogy mázlista.... hiszen "jól" (egyértelműen) kezdődött ugyan a szülése, de aztán az lett, amit Reni írt, hogy kihagyná... kórház, fájásgenerálás...
Persze fő a biztonság, és remélem, hogy ő nem így éli meg a dolgot:)

Zsuzsi, ha védőnő kell, kölcsönadhatom (vagy mondjuk inkább: rád uszíthatom Bélánét)... ha beteg a tiéd, tényleg ne menjen a közeletekbe, helyettese biztos van.

A kúp egyébként jó cucc - és ezek szerint a SOTE-n már fel vannak készülve erre-arra, tehát magukra vessenek.

Dorka, tetszik nekem ez a teliholdas temperamentumod, meg az is, hogy a párod így észrevette:) hátha most is befolyással van rád!

Enikő, köszi a CTG-s magyarázatot, sehogy nem tudtam rájönni, de így világos. Hát... sajnos csak csúcsok voltak, nem maradt fent a görbe.

Ma kaptam táppénzes papírt (borítékban tűzte ki nekem a háziorvos a váróba), rá volt írva, hogy "HÉTFŐIG NEM SZÜLHET!!! november 1-ig adta ki az igazolást:) röhögtem rajta, de sajnáltam is, jó lenne most hétvégén... illetve őszintén szólva, jó lenne túl lenni rajta.

Még 1x az örökzöld fejtorzulásról: biztos van valami alapja, mert elernyednek az izmok, vizesedünk, lazulunk, álmosodunk, hízunk stb... de: a kozmetikusom pontosan 3 hete és 1 napja jósolta emiatt, hogy egy-két napom van hátra...

:x
Amúgy meg nem túl kedves megjegyzés szerintem, még akkor sem, ha esetleg igaz.
A csillogó, tiszta tekintet mennyivel jobban hangzik, nem?

Sikerült ma végre vennünk babakocsit.
Mi is olyat, mint Zsuzsi meg Krisztina, de sötétkékben (farmerszerű anyag, nekem nagyon tetszik, és elég unisex). Gond nélkül hazavittük BKV-val, a férjem és az apósom teljesen beleszeretett. Jó kis kocsinak tűnik, tényleg.

Na, folytatom a pakolást.
És várom a híreket.

Pussz
Móni
monke

ja, nálunk nem is becsült súlyt az UH, én a fejméretre parázok rá:)

De tény, hogy a dokim is azt mondta nagyon lazán és kedvesen mosolyogva, hogy majd UTÓLAG megbeszéljük, hogy nagy volt-e vagy sem... és hogy minden rendben.
Bízom benne, hogy nem egy szadista állat, akinek az okoz örömet, ha nőket szenvedni lát...
monke

hahó,

Én nem látom, hogy torzult lenne a fejem :wink: meg a párom sem.

Ja, Móni, jössz holnap jógára? mi megyünk.

Vick: azt akartam kérdezni, hogy amnio-ra mentek? vagyis amniocentézisre? mert az magzatvíz vizsgálat nem?, vagyis a neten azt írja. De azt a terhesség elején csinálnak. Vagy én most mivel keverem? :oops:

Zsuzsi elképzeltem a Mikit, ahogy fel-alá járkál... :lol: :lol:

Na, mindent összepakoltam, az összes táskát. Páromat eligazítottam, mit hol talál, mit kell majd behoznia. Plusz meg is ágyaztam a babának :D Ott hüppögtem az ágy felett :D

Na, megyek bepácolom holnapra a husit.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

HÉtfőn már én is nagyon kiváncsi vagyok ,hogy mekkora lesz Máté .. ezek után már tényleg elhiszem h csal az ultrahang! :(

Ma egész nap Mátém szét-fel nyomja a bordámat megfigyeltem csak jobb oldalt mocorog.. hmm ez érdekes.. úgy nyomja h levegőt nem kapok !!!! Sőt még mozdulni se tudok!!! Se fekve, se állva, se ülve nem jó! Ki vagyok teljesen! :(

Ez a torz fej érdekes lehet.. utolsó időkbe már minden félét mondanak , pl nekem a héten a munkahelyemen mondták h totál lányos hasam van úgy hogy ezt már meg se hallottam.. jót nevettem hogy már megint!! :D !

Vick most már csak kibújik Vince.. holnap drukkolok nektek! :wink:

Mangora ... ? ???????????

Na majd még benézek !!

Szilvi milyen husit pácolsz és hogyan engem érdekelne!!
Mióta iszom ezt a málnalevél teát állandóan éhes vagyok... pedig eddig nem igazán volt rám jellemző!! :oops:

puszi

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

HI,

Ervick, gondolok Rád holnap!!!! Drukkkk!!!

Mangora tényleg nem volt, nehogymár Apuka nélkül menjen szülni!!!

Monke, írjam a fiam születési fejkörfogatát? :wink: Á, hagyd a fenébe az ezen való agyalást, már késő úgyis ezen aggódni :lol: :wink: 8)

Kép
Kép
friday

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?