Sziasztok, most tudtam csak jönni.
Ti aztán jól beindultatok, most csak kapkodom a fejem, hogy mindenki hirtelen szülni akar, még az is, akinek még azért hetei lennének. (ügye Kata, Szilvi, Enikő?)
Zsuzsi, nekem ugyanezek a tüneteim vannak már 6 hete, igaz mindig mondja is a doki, hogy most már bármikor beindulhat a szülés. Aztán a következő vizitnél vigyorog. nagyon csini vagy még mindig
Az uh-s súly tényleg csak becslés...azért támpontnak jó, hátha fél kilónál többet nem téved

Móni, tényleg a fejkörfogat számít. Ha a feje kibújik, mindegy mekkora a babó. (azért cáfolni lehet)
Torzulás: Nemrég visszanéztem a régi képeket. Pl. Blanki születése előtt egy héttel is készült. Hát csajok, én akkor nem vettem észre, hogy torzultak volna a vonásaim, és a család sem (vagy nem vallották be). De utólag keményen látszott a kalácskép. Teljesen felpüffedve, vizesedve. Angelinás száj, krumpli orr. Ja és toka. A bőr mondjuk szép sima és feszes
Móni, nehogymár ne legyen net...

A sátras megoldás nem rossz
Ja, megnem mondom, hogy mi tart a mentőnek annyi időbe míg kijön, de sok...Amúgy gyalog 10 perc lenne, de ott a bőrönd is. Most akkor szurkoljunk a magzatvizes verzióhoz? Eleinte a babakocsihoz sem ragaszkodtál

:):)
Milyen kúp, a glicerines? Olyat én is akarok vinni. Be ne vegyétek azt a lötty hashajtót, amit sok kórházban adnak szülés utáni eredménytelenség esetén. Puffasztja még a babót is, amúgy meg semmi hatékonysága.
Apa írt, hogy már csak 5 nap...Ja neki "csak", nekünk "még" 5!
Vick, szegény! Ilyenkor már tényleg megkönnyebbülés lenne túllenni az egészen. No, de gondolj arra, hogy Vince az irányító.
Én még várnék 2 hetet, szóval mindenki másnak szurkolok, akinek már mehetnékje van

:)))
Kíváncsian várom a híreket, ki lesz a következő babás?
Ja, még: Kata, én nem értem ezt a tb dolgot. Szerintem úgy van, ha tb kifizető a munkahely, köteles kifizetni, aztán majd elszámol a tb-vel. Ha a többieknek már utalt, akkor neked utaljon utólag, soron kívül. Vicces, hogy kérvényt kell benyújtani, hogy megkapd a saját pénzedet. Ja és ezt még valaki el is bírálja...No de mi is megjártuk a hadak útját, leordítottuk pár nagyfejes haját, érdekes módon azóta fizetnek mint a kisangyal.
Enikő, azt tudjátok ügye, hogy GYES-re elmehet az Apuka, vagy nagyszülő is, mert az munka (nincs megszabva az óraszám) is igényelhető. Ha gondolod, leírom priviben, hogy kell intézni. Nem egy nagy összeg, de ami jár, az jár.
Mangora, nálunk Anyu és a Nagynéném viselik gondját a nagypapámnak. Én csak hallomásból tudom, hogy mennyire kemény, szóval minden elismerésem. Picúr mellett meg főleg. Irígylem, hogy ilyen ügyin megoldod, én már rég kibuktam volna.
Na jó, már túl sokat írtam...
Friday, Kriszti, Vick, Móni, Felur (uh remélem,hogy senkit sem hagytam ki) drukk hétvégére!
Jó éjszakát mindenkinek! Igaz...mindenkinek olyat, amilyet szeretne
R