madar -

))) én emlékszem a makira
t-pk - irtó aranyosak lányzók....

...Látsz valami különös kommunikációt kettőjük között? Figyelnek egymásra? vagy még ahhoz picik? bár miért lennének picik... a pociban is tuti kommunikáltak:)))
Tök irigyellek de azért néha frontos napokon eszembe jut hogy jesszus micsinálnék én kettővel eccerre:))) Ügyi vagy naon!
peppino - töltős a légzésfigyelő:)) szóval nem merül.... de basszus ma is már negyed órája ettünk amikor bejött párom és kikapcsolta.... lehet eeeeennyire erősen lélegzik dorki???:))) hogy 1m-re a fotelben is érzi a micsoda:)))
mer ha mondjuk szájbatömködős cuppogást érzékelne akkor tehetnénk a szomszédba is ott is hallaná:))) nade azzé a szuszogást....
ja a márkája: tudjátok amihez kuka is volt:))) minnyá megnézem:
angelcare
bibi - nem komolyan írtam a nózibefogááást teeee:) De azért oldalról más ez a cumi...

))) szóval köszi a fotót . Én még pocakosan vettem avent cumit ollat ami átlátszó.... és igen.. most vettem egy fülesest(micimaci füles..... nem amúúgy fülescumi:)))...szóval az tényleg úgy tapad a szájára.... nem is szereti....díszben vagyon azóta....de ez az első aventes az bejön nekünk..... bár mostanában uncsi mert van ugye a két ököl.... ami még a ti cumitok méreteit is felülmúlja...

)))...jaa és eleve van benne beépített nózisimogató:)))
madar -

)) báárki aki idekirándul azt lefotózom.... alapból is:)))) ..ha szeretné akkor meg pláne....
én illen vagyok.. lökögetem az embereket álmukban és fotózom őket ezerrel:))))..... - no comment:)
kilók:))))))
hehe nekem kifogyott a mérlegből a elem:))))) hááááála istennek...
és a minap vettem észre...., hogy ha tükörbe is nézek azt vagy sitty sutty gyorsan mer baba hív.... vagy babóval a karomon amikor naná, hogy nem magam nézem hanem babót a tükörben.. mer oooolan szíííp:))))...... na és ilyenkor mi van? hát az van, hogy eccercsak belenézek és kiszel tündi néz visssza a szép szemöldökével:))))
süti - a somlói aaaaz duurvaaaa..... naon...... úgyhogy be is tettem a muffint a sütőbe:)))
nem azt írta a minap manó, hogy foggggyunk együtt???!!!! te galád..

))) hát így hogy fogy menni?
hasonpihi - hááát dorki sem szereti mostanság.... de akkor én is le le rakom ha aszongyátok....
szőnyeg - én is ezt néztem ki..csak aztán elgondolkodtam mert... ezen magától semmi nem forog.... vagy a játszószőnyegeken már nem mozog magától semmi csak ha babó mozgatja?