A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

szép napot ! :)
visszaolvasás, reagálás alól felmentést kérek. :oops: :wink: Tegnap családoztunk, este meg buliban voltunk apával :D :D :D olyan jól esett. Gyerekek itthon, tejci cumisüvegben :wink: azért éjfélre hazajöttünk, biztos, ami biztos. :wink:

azért megpróbálok visszaolvasni, Julcsi apával moziba ment, Veronikával vagyunk.

Jaj, mit találtam ma reggel? Apával azon rötyögtümk, hogy Veronika tisztára olyan, mint Hakapeszi maki :lol: :lol: :lol: ... bár Ti olyan fiatalok vagytok, lehet, hogy nem is ismeritek :wink: úgyhogy megmutizom ... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=IvYJycrOrH0

KépKép
KépKép
madar

t-pk: ne reménykedj!!! Nem zavarunk el, írjál csak.
Ha átküldesz nekem képeket, szívesen felteszem. E-mal címem küldöm priviben.

KépKép
KépKép
madar

Picassara raktam képeket...
Madar küldök majd neked is, köszi..

t-pk

Sziasztok Istennők! :)

Pénteken sikerült úgy eljutni a 6 hetes kontrollra, hogy Lotti végig aludta az egész utat oda vissza, plusz a vizsgálatot is : betettük az autóba fél4kor, hazaértünk kb fél5kor, és még egy kicsit az előszobában is aludt :):):) ...velem minden rendben szerencsére ... :)

Most gyors reag: DORKA: az UFO cumiban pont az tetszik nekem leginkább, hogy olyan formája van, hogy nem ér hozzá a baba arcához körben, a szája körül ... az orrához sem :shock: ... kicsit ledöbbenten olvastam az esetleg-nem-kap-rendesen-levegőt-és-azért-nyugicumi-teoriát :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ... majd megpróbálom lefotózni;) ... láttam már olyan babót, hogy a cumitól körben, a száj körül felázott a bőr, és elég csúnya volt szegény babikának ....

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi: Barni fotók csúúúcs :lol: :lol: :lol:
Laptető bejött? :wink:

Lina: Vikit nem lehet megunni, olan szíp :D
Szekrény, redőny megvan?

Beatrix, Bex: az a kép Tomikáról ... olvadoztam :D

Mabe:
Molli cica olyan vidám mindig, egy-egy mosolya depi ellen is jó. :wink:

Flora: nagyon szépek vagytok :)

Rita: nekem is sokszor csak a telefon van közelben, sőt .. a legtöbb fotó azzal készül, az legalább nem is vakuz bele a szemébe. :wink: Pár napja Veronika is nagyon kommunikál Julcsival, már neki is jár vigyor.

Találkozó: Julcsit gyógyultnak minősítettem. :) Egyeztessünk! Pénteken van Julcsi szülinap, így ez a hét kicsit zsúfolt, nov. 9-től jó. Apával egyeztetem ma a hétvégi programokat és megírom, melyik jó, melyik nem. Nyitott vagyok hétvégére és hétközbenre is. Kérdés, kinek mi a jobb?

KépKép
KépKép
madar

Hali!

Babcika: A párom szülei Mérk-Vállajról valók! A párom még ott született Mátészalkán. Mindkettőnek nagy családja van, 8-an meg 9-en voltak testvérek. :lol: Mi is voltunk kb. 5-6 éve temetőjáraton velük. Lányom nagyon élvezte a dunnák közt alvást Mérken.

Moncsi: Sajnálom, előbb is szólhattam volna.

Én soha a büdös életben nem jutok vissza a hathetes kontrollra. Múltkor szülni ment a doki, most azon parázok nehogy megjöjjön holnapra, mert szerda óta csöpög. Délelőtt van egy kicsi estére semmi. Ez normális????????

Andi: Halloween-es kép nagyon jóóóóóóóó!!!Édi!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Rita: én nem publikusra írom a naplót, legalábbis eddig. Nem előttetek "titkos", inkább az illetéktelen olvasók előtt. :oops:
Csipőszűrés: :( ügyesen tornáztok majd és gyorsan rendben lesz az is. :)
Kicsit megkésve, de gratula a 2. hófordulóhoz. :)

Andi:
montázs imáááááádom. :D :lol:

Süti: jobban vagy? és Berni?

Kata: remélem, Lőrinc sokkal jobban van már. Azért küldöm a gyógypuszikat. Fránya vírus hesss! Kocsis kép :lol: :lol: :lol: Lüke vagy Te, egyáltalán nem nézel ki carul képen ... nézd mááá meg mégegyszer ... szépek vagytok :) Lőrinc szeme anya szeme?

Timi:
Dorka nagyon ügyes baba :)
Nekem is van légzésfigyelő, Julcsinál nem volt, akkor nem paráztam miatta, most meg így vagyok teljesen nyugodt, hogy van ... ki érti ezt? :roll: Lehet, ez is az öregedés jele? :wink:
rossz tervezés (dupla ököl egy szájban) ... jött röhögtem :lol: :lol: :lol: Hallod ezek a Dorka fotók ... olyan gyönyörűek ...én kész vagyok ... meg kicsit irigy is ... majd jól elkirándulok Kaposvárra, hátha Mogyoróról is készül néhány :)

Peppino: nyomasd akkor a folyadékot! :wink: Én hogy változatosabb legyen sok-sok fincsi teát iszom (ízesítés nélkül) és nagyon bevált. A víz ízét már néha unom.

Viki: arcra esés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Moncsie: mi az, hogy lehet? Belépőjegy a gyerek, anélkül senki sem merészeljen jönni :wink: :lol: :lol:

Scooper: gyógypuszik ezerrel. Remélem, ma már jobban vagytok.

Vera: julcsi meggyógyult. :) Zoé nagyon ügyes baba, érezte, hogy anyának nyugi kell. Hatalmas simi neki. :) és a vizsga????

Móka:
rendelő-munkások :evil: :evil: :evil:
Momó képet akaroookkkkk!!!!!

t-pk: olyan jó, hogy írtál, meg hogy felerősödtél, meg hogy volt segítség az elején. :D :D :D gondoltam/gondolok Rátok sokat, sosem tudtam elképzelni, hogy az ikres mamák, hogy nem purcannak ki .. de a lányokat nézve, megvan, honnan az erő? :wink: :D

Bibi: kontroll :D Lotti baba is nagyon rendes kislány, simi, simi :)

Tara: tessék arra gondolni, hogy de, időben eljutok!!! :wink: Háát, azt nem tudom, hogy normális-e, vannak itt nálam okosabbak a témában, a válaszadás lehetőségét meghagyom nekik. Bár szerintem egy szülés után annyi minden normális, amíg visszaáll a szervezetünk. :roll:

Jelentem felmentésre vonatkozó igényem törölve, hála Veronikának, mindent vissza tudtam olvasni, reagálni ... :) most megyek kicsit pakolászokmosokvasalok :wink:

KépKép
KépKép
madar

és akkor Katáék (t-pk) lánykái ... kommentet nem kaptam, hogy melyik lányzó melyik, de majd Kata kiegészíti. :D :wink:

Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Ugye, milyen dönörűűek? :D

KépKép
KépKép
madar

T-pk: gyönyörűek a lányok, gratulálok.

Andi: Barni csodapofi, nagyon édes!

Móka: üzleti tervezés vizsgám volt, de kizárt, hogy sikerült, de majd legközelebb már okosabb leszek.

Tegnap úgy látszik kialudta magát Mókuska, mert ma már fél hat óta ébren van. szegénykém most úgy csuklik, hogy már tejcsi is jött vissza.
Ti mit csináltok, mikor csuklik a babó? Zoé általában büfi után kezd csuklani, és akkor esetleg szopizik még egy kicsit és akkor elmúlik, de most nem tudom mit csináljak.

Bibi: kontrollhoz gratulálok, de hát ezt tudtuk előre, hogy minden rendben lesz. Lotti nagyon ügyes baba.

Tara: egyszer te is eljutsz a dokihoz, és biztosan nincs semmi probléma, bár én sem tudom ez mi lehet.

KépKép
Kép
s.vera

Kommentár:
Mosolygós - imádja, ha fényképezik: Jázmin
Értelemszerűen a másik Flóra, éppen fürdés után még a törölközőben...

A közös kép pedig a járókában, elefánt lábai között... éppen apára figyelnek és nem egymást karmolják, ahogy állandóan jár a kezük, lábuk...

t-pk

Dokinál -6 hetes- még én sem voltam, de jövő hétre van időpontom...

t-pk

Sziasztok Csajok!

T-pk! Csodaszépek a lánykáid! :o)

Még én sem voltam 6 hetes kontrollon, még be sem jelentkeztem...

Csaszisok: Ti szedtetek méhösszehúzó cseppeket (Ergam)?? Ha igen, meddig? Mert én kb. 4 hétig szedtem, utána elfogyott (már vagy a 3. üveg), és azóta nem mentem vissza feliratni... remélem ebből nem lesz baj! :roll: :roll: :roll: Max kinyúlva marad a méhem... húúú, azért remélem nem!! De már tökre visszafogytam, ma mértem le magam és 50,5 kg vagyok... 49-ről indultam, és 60-61 voltam.

Andi! Barni Halloween csudijó!! :)

Moncsie!
Nati nagyon cukkorka abban a sapiban!!! :) Észrevettem, hogy a babáknak MINDEN sapka jóláll!!! :) Mázlisták... :wink: Én imádom, mikor Tomi sapiban van! :)

Kriszti , Anna hol vagytok??? Jól vagytok??

Dorka! Nekünk is van légzésfigyelőnk, néha bejelez hajnalban (nagyon néha), ilyenkor kiugrunk az ágyból és felvesszük Tomikát, persze hála az égnek semmi baja, lehet, h. kimarad 1-1 légzés, de eddig nem volt gond!! Elemcsere nem oldaná meg a problémátokat, hátha nem riasztana össze-vissza?? Csak mert, hátha már kifogyóban van...

Madár! Egyébként én is nyugodtabban alszom így, hogy van légzésfigyelőnk...

Peppino
Kép

Kép
peppino

nnna, lefotóztam a "csoda-cumit" oldalról :

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

És hol vetted a csodacumit?

Dorka, milyen típusú légzésfigyelőd van?

t-pk

légzésfigyelő: nekünk is van, amikor a bölcsőben alszik, bekapcsolom, de ha mellettem, én nem parázom ... akkor közel van, úgy érzem, megérzem, ha baj lenne ...

peppino: én semmilyen cseppet nem kaptam itthonra, csak a kórházban injekcióban oxitocint ... és nekem is visszahúzodott, rajtam is csak 1 kg van már :) ... (plusz a 15, amivel indultam ... :oops: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"][ írta:v.andisize=150]Happy halloween [/size] :wink: :lol: :lol:

Kép

hát annyira édes........elrabolom!!!!!!

sutimano76

sziasztok,túl egy 2 órás sétán,addig Berni aludt,most hogy kicsit kibontottam ,persze felkelt!!

T-pk,csogaszépek a lányok,nem szép hogy eddig titkoltad előlünk őket!!!

Móka ...melósok :evil: :evil:

Én se jutottam el akontrollra,mert akkor jöttek a vidéki rokonok!!!majd most szerdán,talán....

én se szedtem/kaptam semmilyen méhösszehúzót,remélem nem lesz gond belőle,nekem azé van még poci rendesen,kezdek is kiakadni...

legutóbb mért súlyom 63.9....60-ról indult a terhességem...szóval már nincs túl sok plusszom...

megyek ebédelni míg babó elvan egyedül,mert apa háztáji munkákat végez.....

sutimano76

ja a gnocchit kérdezte valaki....olyan a tésztája mint nálunk a burgonyás nudlinak,csak az olaszok nem morzsát szórnak rá,hanem kifőzik és különböző szószokkal eszik.

sutimano76

Na Tara!

Látod tudtam én,hogy itt is vannak földieim :D

Szabad tudni apa családi nevét, vagy a rokonok nevét, hátha még tényleg rokonok is vagyunk!! :)

Kép
babcika

ebéd...paradicsomos gnocchi Kép

ééééééééééééés fincsi somlói....hát sajna ma nem jött senki vendégségbe...pedig nagyon fincsi a somlói!!!! Kép Képhát csoda ha nem fogyok :oops:

sutimano76

:!: :!: csajok ...belegondoltatok már a szülinapi zsúrba????????most akkor hogyan lesz szinte naponta megyünk valakihez,vagy együtt tartjuk???????????????? :lol: :lol:

sutimano76

Timi...nem lehet más érzékenységi fokra állítani a légzésfigyelőt???mondjuk mi eddig nem sokszor használtuk,de nincs vele gond.

sutimano76

Süti: ez a süti kész merénylet :shock: ... te is tudsz élni;)

Andi: kistök csuda édi :):):)

T-pk: Imola "ajánlotta": Ebay, USA ... a lánykák gyöngyszemek :) képzeld, a nővérek emlékeztek rátok a kórházban, rákérdeztem, amikor ott feküdtem (10én szültem :) ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

készüljetek hétfőn telihold lesz!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]: írta:sutimano76!: :!: csajok ...belegondoltatok már a szülinapi zsúrba????????most akkor hogyan lesz szinte naponta megyünk valakihez,vagy együtt tartjuk???????????????? :lol: :lol:

Most csak gyorsan, majd még jövök:

Az nlc-s fórumos csajokkal már 3 éve tartjuk együtt a szülinapokat. Egyik kertesházas családhoz megyünk, visz mindenki valamit inni-enni (ezt beosztjuk, hogy ne csak édesség legyen :wink: ) és egy meghatározott összegig veszünk ajándékot, középre le és minden gyerkőc "elrabol" egyet. Tortát általában rendeljük.

Szóval, ha van jelentkező, aki felajánlja a kertjét, akkor szerintem van elég érdeklődő, hogy veletek is összejöjjön. :lol:

Jó lesz, ha megmaradunk egymásnak, tinikorukban majd már ki leszünk tiltva, egyedül ünnepelnek majd. :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="sutimano76"]e írta:sutimano76béd...paradicsomos gnocchi Kép

ééééééééééééés fincsi somlói....hát sajna ma nem jött senki vendégségbe...pedig nagyon fincsi a somlói!!!! Kép Képhát csoda ha nem fogyok :oops:

Süti, ez tényleg nyilvános merénylet!!! :wink: Somlói a nagy kedvencem kislány korom óta. Mazsola van benne? Mert azt nem ennyira szeressem... :D

Kép

Kép
hgrita

Rita: egye fene: a mazsikat bevállalom ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vera azt hiszem te írtad,hogy Zoé nem szeret hason lenni,sztem erőltetsd méghozzá úgy hogy körberakod a játékait,mert lassan el kéne kezdeni emelgetni a fejét,illetve lehet így fogja majd tudni megemelni magát....

sutimano76

[quote="sutimano76"]V írta:sutimano76era azt hiszem te írtad,hogy Zoé nem szeret hason lenni,sztem erőltetsd méghozzá úgy hogy körberakod a játékait,mert lassan el kéne kezdeni emelgetni a fejét,illetve lehet így fogja majd tudni megemelni magát....

ezzel egyetértek: Lilla sem szeretett anno, de nekünk is muszáj volt, mert a mozgásfejlődéshez kell a hasonfekvő pozíció: erősödik a háta, válla, és a mászás is könnyebben jön majd hasonfekvésből ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="sutimano76"]V írta:sutimano76era azt hiszem te írtad,hogy Zoé nem szeret hason lenni,sztem erőltetsd méghozzá úgy hogy körberakod a játékait,mert lassan el kéne kezdeni emelgetni a fejét,illetve lehet így fogja majd tudni megemelni magát....

ezzel egyetértek: Lilla sem szeretett anno, de nekünk is muszáj volt, mert a mozgásfejlődéshez kell a hasonfekvő pozíció: erősödik a háta, válla, és a mászás is könnyebben jön majd hasonfekvésből ...

Pont ezért én is leteszem,és pár percig amíg nem sír addig hason ,majd ha már sírdogál,akkor visszafordítom hátra......mondjuk nálunk vállon is baromira hátranyomja a fejét,néha már a visszaérkezést kell vigyázni,hogy ne csapodjon neki a vállcsontunknak.

Én is felajánlom a kertünket,de akkor szept elején nagyobb esély van a jobb időre!!!

sutimano76

Rita,nem ,nincs benne mazsola!!!sőt ebbe most miattam dió sincs,mert én meg azért nem rajongok!!
Ha összejön a közeljövőben a tali,akkor viszek egy nagy tállal.

sutimano76

Süti! Te nagyon ügyes vagy!! Olyan finomakat tudsz készíteni!! Má csurog a nyálam!! :)

Akkor csak nem lesz gond, hogy csak ennyi ideig szedtem a méhösszehúzót, ha Ti nem is szedtetek!! Jól van, megnyugodtam.

Tomi sem nagyon szeret hason feküdni, de én is szoktam hasra fordítani, nagynéha úgymarad és el is alszik, de az esetek 90%-ában hadakozik, és felemelgeti a fejét, sőt még át is fordítja!! Bár lehet, hogy ez már 6 hetesen természetes, én nem tudom... Na ilyenkor, amikor hadakozik én is hagyom kicsit erőlködni, de aztán már megsajnálom és visszafordítom hátra.

Babatornázni szoktatok??

Rita! Ez jó ötlet, tényleg jó lenne sokáig tartani a kapcsolatot, de azért még van pár évünk szerencsére, amíg nem leszünk kitiltva a buliról. :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,én még csak játszásiból kicsit tornázunk két kéz fel-le-oldalra,lábikó fel főleg ha puki-kaki gyanús a dolog,ezzel segítve neki,lassan ráálunk az elentétes kéz-láb kombinációra.....csak anyának meg kéne tanulni pár mondókát,hogy társítani tudjuk a Tevékenységekkel!!!! :? :wink:

sutimano76

Mi biciklizni szoktunk pelenkázáskor, nagyon élvezi. :) Meg terpesz és vissza...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi: a kis tökmanó nagyon édi.
Tara: nem szóltál későn, amúgy is szombaton mentünk volna.
Móni: úgy értettem, hogy nyűgös lesz, csak kézben marad el. Mostanában utál egyedül elaludni, pedig milyen büszke voltam eddig. Lehet, hogy nála így jön ki a 6 hetes ugrás?!

KépKép
moncsie

Kata: édesek az ikrek, engem egy manó is teljesen leköt. Hány kezed van?

Peppino: csak az a baj a sapival, hogy utálja, amikor felteszem. Egyébként a képet apa csinálta rögtön a születés után. :) Én sem szedtem semmit a méhösszehúzódásra.

Brumi: Lotti nagyon cuki, az a nagylányos fülbevaló :lol: Nekem is kb. 15 kiló plusz volt terhesség előtt a pajzsmirigy-alulműködés miatt (hízással jár). Én már a terhesség előtti súlyomnál vagyok. :D De ne kérdezzétek hogy csinálom (állítólag a gyógyszer miatt olvadnak a kilók). Szerintem szedem életem végéig. :D

Süti: a gnoccit te csináltad (mármint a tésztát) vagy készen vetted? Szerintem bármelyikünk ment volna somlóit enni, de galád módon csak most szóltál, hogy volt. :D :D :D

KépKép
moncsie

Süti: szülinap: kettőnknél különösen gond, mivel a lányok egynapon születtek. :D
Brumi: az én részemből is tied lehet a mazsola :)
Én akkor szoktam tornáztatni a pelenkázón, amikor kezd nyűglődni, de a mondókákkal nekem is gondom van, általában átköltöm vagy kitalálok más szöveget hozzá. :D A legelején a lencsibabás éneket énekeltem neki, illetve egy részét, mert a többire nem emlékeztem. Szerencsére a párom megtalálta az interneten, most már tökéletes anyuka vagyok, mert végig tudom a dalt. De ne kérjétek, hogy elénekeljem, mert elrohantok a gép elől. :D :D :D

KépKép
moncsie

Szép estét!

Madar,örülök,hogy jól vagytok.Julcsi holnap már ovi?Hááát,laptető???!!!Volt ennél jobb is :(

Kata,de jó,hogy itt vagy megint.Gyönyörűek a lányok.Remélem lesz időd fél szemmel néha benézni :wink:

Süti,ilyen somlóit nem ér feltenni,még képekben sem :lol:

Móka,munkások :twisted:

Vera,Barni is csuklik,majdnem minden nap.Vagy elmúlik magától,vagy kap baby vizet,vagy cicit.

Zsúr: Rita ötlete tök jó.Nálunk is van kert,addigra meg is lesz szépen csinálva.

Barni csak hason alszik,és álmában is forgatja a fejét.Én,mint a légzésfigyelője szemmel tartom éjjel :lol:

Aki túl van a 6 hetes ugráson
:mi a tünet ilyenkor???Vagy a telihold,vagy a 6 hetes miatt,de Barni délután 1 óta rám van csatlakozva.Elalszik cicin,leteszem,és kábé 10 perc múlva üvölt.Nem szokott ilyen lenni.Viszont biztos nem éhes,mert büfinél jön vissza a felesleg. :?: :?: :?:

Van szíííp játszószönyegünk,és nagyon tetszik Barninak.Beszélget az állatkákkal,és vigyorog :wink:

Kép

Kép
v.andi

Délelőtt ledobott a gép, s nem tudtam befejezni...

szóval, Zalában vagyunk Anyuméknál..:)
meg dédiztünk, temetőztünk, bemutatkoztunk miiindenhol:D
hurrá hurrá..
Mabe szavaival élnék. begyűjtöttünk jóóóóó sok dícséretet!!:D:D:D

Ilyenkor olyan gyorsan elmegy a nap, de én úúúúgy elfáradok... na de a zalai levegő jó hatással van Momó alvókájára... :D
Apukát otthon hagytuk, h pihenjen, s szórakozzon egyet a barátaival.-.. délután volt csak helyzetjelentés, úgyh jóóól sikerült:)
Ittak helyettem is.. (álmomban olyan jól esett :oops: )

no, ennyi, indulunk nagymamival nagypapival fürcsizni:)
Ja,és mert annyira akartátok :wink: , hoztam kisPopejről képeket!
Sorry, formában voltam, és nehezen tudtam válogatni, s még így is dömping van.. nézétek el nekem..
no, lépdelek!

Kép "égből pottyant Csöpp"

Kép "hogy is van ez, Anyukám?"

Kép "miért villogsz ennyire??"

Kép "hagggggyááá mááá Anyukám!!"

Kép "talán egyszer befejezi.."

Kép "végre befejezte, s alhatok:):)"

Kép

Kép
móka:)

süti: ez merénylet!!!!!! az a somlói.... :oops: :oops: küld privibe a címed, hogy hova menjünk :wink: majd térképen meglesem, de azért majd írd le, hogy az állomástól merrefele esik :lol:

KépKép
Kép
scooper

Moncsie,na azért nem vagyok annyira szuper a konyhába,természetesen készen veszem a gnocchit.
Szülinap... :lol: :lol: :lol:

sutimano76

madar - :)))) én emlékszem a makira

t-pk - irtó aranyosak lányzók....:)...Látsz valami különös kommunikációt kettőjük között? Figyelnek egymásra? vagy még ahhoz picik? bár miért lennének picik... a pociban is tuti kommunikáltak:)))
Tök irigyellek de azért néha frontos napokon eszembe jut hogy jesszus micsinálnék én kettővel eccerre:))) Ügyi vagy naon!

peppino - töltős a légzésfigyelő:)) szóval nem merül.... de basszus ma is már negyed órája ettünk amikor bejött párom és kikapcsolta.... lehet eeeeennyire erősen lélegzik dorki???:))) hogy 1m-re a fotelben is érzi a micsoda:)))
mer ha mondjuk szájbatömködős cuppogást érzékelne akkor tehetnénk a szomszédba is ott is hallaná:))) nade azzé a szuszogást....
ja a márkája: tudjátok amihez kuka is volt:))) minnyá megnézem:
angelcare

bibi - nem komolyan írtam a nózibefogááást teeee:) De azért oldalról más ez a cumi... :)))) szóval köszi a fotót . Én még pocakosan vettem avent cumit ollat ami átlátszó.... és igen.. most vettem egy fülesest(micimaci füles..... nem amúúgy fülescumi:)))...szóval az tényleg úgy tapad a szájára.... nem is szereti....díszben vagyon azóta....de ez az első aventes az bejön nekünk..... bár mostanában uncsi mert van ugye a két ököl.... ami még a ti cumitok méreteit is felülmúlja...:))))...jaa és eleve van benne beépített nózisimogató:)))

madar - :))) báárki aki idekirándul azt lefotózom.... alapból is:)))) ..ha szeretné akkor meg pláne....
én illen vagyok.. lökögetem az embereket álmukban és fotózom őket ezerrel:))))..... - no comment:)

kilók:))))))
hehe nekem kifogyott a mérlegből a elem:))))) hááááála istennek...
és a minap vettem észre...., hogy ha tükörbe is nézek azt vagy sitty sutty gyorsan mer baba hív.... vagy babóval a karomon amikor naná, hogy nem magam nézem hanem babót a tükörben.. mer oooolan szíííp:))))...... na és ilyenkor mi van? hát az van, hogy eccercsak belenézek és kiszel tündi néz visssza a szép szemöldökével:))))

süti - a somlói aaaaz duurvaaaa..... naon...... úgyhogy be is tettem a muffint a sütőbe:)))
nem azt írta a minap manó, hogy foggggyunk együtt???!!!! te galád..:)))) hát így hogy fogy menni?

hasonpihi - hááát dorki sem szereti mostanság.... de akkor én is le le rakom ha aszongyátok....

szőnyeg - én is ezt néztem ki..csak aztán elgondolkodtam mert... ezen magától semmi nem forog.... vagy a játszószőnyegeken már nem mozog magától semmi csak ha babó mozgatja?

KépKép
dorkamartini

Korán tettem fel a képet,még ide lehetett volna kéredzkedni!!!

Móka...behalok ezeken a képeken......

minyá folyt. köv.

sutimano76

móóka most lááátom csak......:))))))))
naagyon ügyi vagy:)))

KépKép
dorkamartini

jaj jaj laptetőőőő
most akkor mi van?
alszunk alszunk éjszaka lesz vagy nem alszunk éjszaka?

KépKép
dorkamartini

most nem tudok visszaolvasni, mindkét gyerekem megzazzant ma ... Veronika csak kézben volt jó egésznap :? Julcsi überérzékeny :roll: (egyébként gyógyult) ... én meg mostanra totál leamortizálódtam ... Veronika alszik már, Jucsinak még mesélnem kell .... sztem 9-kor beájulunk apával az ágyba ..

remélem, csak a telihold miatt

Móka: fotók zseniálisak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

t-pk:
hakapeszi :wink: "fotózás" ... nehogy szavadon fogjalak. :D :wink: :wink:

most csak ennyi, ne haragudjatok ... ma estére totál kész lettem :oops:

KépKép
KépKép
madar

bocsánat nem t-pk, hanem Timi .. mondom én, hogy totál hüle lettem

KépKép
KépKép
madar

Timi: laptető ... alvás/nem alvás ... időben meg fogod tudni. :lol: :wink: Reggel azért számolj be. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?