Gio: én kezdem tapasztalni, hogy valamelyest lassul a babák mozgása, azaz nem tudnak olyan nagyon nagyokat rúgni, de azért rúgnak

Hát most, hogy mindkettő fejre állt, már mind a négy láb fent van, nem tudom épp melyik rugdos, de azt tudom, hogy ki melyik oldalon van, ezért ha dudorodva kinyomják magukat, akkor tudom, ki hol
Nehezebb terhesség már csak a teher miatt is, meg azért is, mert a szervezetemet jobban leterheli. Amúgy érdekes, hogy két baba van bent, bár nem tudom, hogy ha nem lenne uh, és nem tudnék arról, hogy két baba van odabent, vajon tudnám e, érezném e a különbséget. Pl amíg nem tudtam, hogy iker terhesség, azt tudtam, hogy nagyon más, mint eddig, mert sokkal jobban lestrapált. Amikor megtudtam, hogy ketten vannak odabent, már érthető volt, hogy miért is a sok rosszullét.
Nehezebben mozgok, mint amúgy, könnyen keményedik a hasam, könnyebben kifáradok, de amúgy nem másabb, mint az egyes terhesség!
Én is Gabira és Annára szavazok, hogy ők kezdik a sort

Én még karácsonyig szeretném elhúzni...
O'hara: no ha a védőnődnek igaza van, akkor nekem most Bálint lesz pörgősebb, és Gergő nyugisabb
Olyan furi egyébként lányok, hogy nekem olyan természetes hogy két babát látok az uh-on már, és az vált furává, hogy egy baba lakik odabent. De hát már lassan 7 egész hónapja, hogy ez így van.

De tényleg nagyon aranyos a két kis manó, ahogy összebújnak. Olyan kiváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz az egymáshoz való viszonyuk. Milyen testvérek lesznek...
sprite: én nem éreztem erősebb fájdalmat a méhösszehúzódásoknál, mint első terhesség után, viszont nagyon erős és jóval fájdalmasabb menstruációim lettek a második szülés után! Nyam, sütőtök, mindjárt hozok is fel egyet, és megsütöm

De miért nem lehet enni szülés után???