A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Arian A mi Zsombor babakocsink titán színű, ami azt jelenti, hogy khaki színű. Nem tudom a zöld színen ezt értetted-e vagy a citrom zöld színűt? A titán szín nagyon szép sokkal szebb mint a neten a képeken.

Nóra

Kép
fikuszka

A mi hordozónk szürke és narancs színű.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!

Népszerű babakocsi az Espiro Vector 4 Air! Nekünk is ilyen van, az óceánkék változat. Nekünk a hordozó is ilyen színű, és bár már egy hónapja megvettük, még most is előveszem néha. Tényleg szép. :D Egyetlen hátrányként a bevásárlóhálót említeném... :(
Arian én lila hordozót nem is láttam, kék nektek nem tetszett?
edkat1

Szcsm:Lehetséges hogy ennyit számít a távolság. Most itthon vagyok vidéken anyuéknál, ez Pesttől 160 km-nyi távolságot jelent, és itt bizony nagyon hideg volt :? :shock:

Icu
Kép
Kép
icu03

Arian, nagyon jó a babakocsi! És látom, tényleg népszerű :lol:

Barbival még nem beszéltem, mert még harántfekvéses a drága. A császárhoz szerintem nem kell szülésznő. Szóval amint befordul, azonnal beszélek vele, úgyis ő csinálja majd az összes CTG-t is :wink: És hátha azzal, hogy mi évek óta ismerjük egymást, bejönne az ünnepek alatt is. Egyébként szimpi volt Neked? Tarifáról beszéltetek? Ez jöhet priviben is akár.

Edkat, azt nézem, hogy Te nem vagy bent a NAGY táblában. A 160. oldalon lévő táblázat adatait elküldöd nekem priviben? És akkor bevennélek Téged is.

Cat, és milyen a CÉG nélkül? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi még csak telefonon egyeztettünk, majd december elején találkozunk, úgyhogy anyagiakról nem esett szó. De így is szimpatikus volt, meg hát sok jót hallottam róla.

Edkat nektek is Vector! :D De tetszett a kék hordozó is csak nem akartam hogy minden kék legyen, hátha legközelebb lányom lesz... :wink:

Icu én is utálom a hideget, együttérzésem! Vigyázz nehogy megfázz!

Kép
arian78

Hékás küldtem az adatokat!
edkat1

Jó reggelt Mindenkinek!

Brigi, Clara!

Sikerült aludnotok egy kicsit??? Szörnyű lehet, ha folyamatosan minden éjjel alvási zavarotok van.

Timi
athena

Brigi:
A cég nélkül: fantansztikus :):), cseppet sem hiányzik!

Kép
cat__

Sziasztok!

Tegnap elkezdődött a gyerekszobai akvárium festése. Jövőhéten folytatja a srác. Majd teszek föl képet.
Hú, már én is alig várom, hogy ne kelljen melóznom. Már nem sok, nov. 17-én megyek utoljára! :D :D :D
Milyen szép járgányaik vannak a gyerekeknek! Az enyémen nincs semmi extra. Régebbi típus, kb. olyan lehet, amibe engem is toltak. Mózeskosár van hozzá, ami 3 szögben dönthető, bébihordója nincs. Persze jó lett volna valami hiper-szuper, nasa által tervezett darabot venni, csak az anyagi lehetőségek igen korlátozottak.
Anyu kapott egy rakat babaruhát. Kimosták, a 9 éves kistesóm kivasalta őket, már csak el kell menni értük. 49 db csak a rugdalózó, amik szépek, jó állapotban vannak. Kíváncsi vagyok, hogy még mi minden van.
Nem tudja valaki, lesz még uh? Mert kövinek a 34. héten kell mennem nst-re, akkor még vesznek vért, meg vizeletet is. Azért jó lenne még uh, hogy nagyjából tudjam mekkora babára kell készülnöm.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!
Na, már ezer éve nem jártam itt.
Tiszta vásárlási lázban égek a baba miatt. Most lettem 30 hetes és ez a tény teljesen feldobott:)
A szüleimtől tök jó relax fotelt kaptunk a babával, abban fogok majd szopiztatni, vagy majd az ágyon. Aztán később tévézni is abból fogok, nagyon jól megtámasztja a hátamat és lehet benne hintázni, isteni!

Brigi, Klári, én sem tudok sosem aludni: ma is 2-től fent vagyok. Ilyenkor napközben egy kómás manóra hasonlítok.

A cukrosoknak hogy megy a diéta? Nekem jól, 3 kg-ot fogytam, csak most már aggódom, hogy a baba attól még, ugye jól fejlődik?
Vendég

Sziasztok!

Hát most éjjel is rengetegszer felébredtem, de most hálistennek mindig sikerült azonnal felébrednem. A szörnyű az, hogy arra ébredek, hogy fáj a csípőm vagy a térdhajlatom. Holnap megyek dokihoz, meg is kérdezem, hogy szerinte elmenjek-e dokihoz vele, vagy így kell kihúznom még 9 hétig...

Nekem holnap még lesz UH, aztán gondolom attól függ, hogy befordult-e. Ha igen, lehet, hogy már nem lesz. Emlékszem, Marcival aznap lett volna, amikor szültem :lol: (39+3-n)

Az adatokat megkaptam, jövő hét közepéig várok hátha valaki hétvégén nem mailezget, aztán elküldöm a frisset.

Arian, Barbi szerintem élőben is aranyos, jól választottál :lol: :lol: :lol: Én holnap találkozom vele, remélem már felkérhetem én is :lol:

Képzeld, Cat, én meg azt álmodtam, hogy már visszamentem dolgozni :? Pedig ha ébren vagyok, egyetlen porcikám sem kívánkozik vissza...

Pillesz, várjuk a képeket! Nem semmi mennyiségű kisruha. Mire mindegyiket ráadod, már ki is nőtte őket

Twist, jó lehet az a fotel. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Brigi kösz a táblát majd küldöm az adataim.
Cat: nincs még új fejlemény cukor ügyben majd jövőhéten megyek védőnőhöz,és megmondom neki is hogy nem csinálom a diétát.Mert
már 2 napja abbahagytam így is 4.7 volt a cukrom evés után 30 percel amikor álítólag a csúcson kellene lennie.Nem tudom hogy ez összefügg e de amíg diétáztam alig mozgott Balázs most hogy nem éhezem többet mozgolódik.De nagyon jó fiú soha nem fájt vagy nem volt kellemetlen a mozgása még mindig úgy érzem hogy a húgyhólyagomon csücsül :lol: Meddig fordulhat meg?
gyöngyi-30

A szülés előttig bármikor :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Az jó!!! :lol:
gyöngyi-30

Klári: úgy veszem észre, hogy egy a problémánk. Én találtam egyenlőre csak a neten olcsó holmikat. Sajna nem tudom, hogy gagyi-e, vagy használható, talán a tapasztaltabbak kisegítenek minket. Szóval nálunk is az aventes cuccok kilőve. Találtam mikrós sterilizálót, Reer márka, Babyfun babadiszkont (I. Csalogány u.) 4 cumisüveg és tartozékai férnek bele, az ára 1.840,-.
Fürdőlepedő, Elefáni Babadiszkont, 1.350,-.
Utazóágy: szerintem járóka helyett is lehet használni, mge ha mentek valahova jól elvan benne a baba, szóval én ilyet veszek. Matti a neve, Minimanóba van 9.990,-.
Cseh tetra pelenka: Babyfun Babadiszkont, 2.440,-/10 db.
[b]Tetra kifogó: Babyfun, 90*140-es, szóval sokáig jó lesz, 1.070,-[/b].
Víz+szobahőmérő: Babyfun, békás (nálunk vízi állatok őrület van) 870,-.
Orrszívóporszívó: Arianna, Mária bababolt, 1.490,-.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Lemaradt: kézi mellszívó, chicco, Elefániba, 3.690,-.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Hékás!
Nekem Nimó most fordult meg, eddig medencevégi fekvésű volt (keresztben feküdt teljesen lennt és a petefészkemet rugdosta), most a feje a bal oldalon a bordáim alatt van :shock: Hát mit ne mondjak ez sem túl kényelmes :cry:
Úgyhogy átérzem a problémádat, sőt én sem bírok háton aludni, de ezt a 2 és fél hónapot csak kibírjuk valahogy :shock:

Köszi a táblát, nem is tudtam, hogy már én is benne vagyok :lol:

Arian+Fikuszka!
Hát Ti tényleg nagyon együtt haladtok és még a babakocsitok is egyforma, ez tök jó.
Megnéztem én is a babakocsit, nagyon szuper. Fogjátok tudni használni fél éves kora után is?

Mi ilyen babakocsit kaptunk kék színben:
http://www.babalink.hu/object.5159E57C-F27A-4C32-ACFD-660EF28A5B35.ivy
És egy ilyet:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babakocsi&category=klasszikus-babakocsi&brandfilter=Hauck&empty=1&productid=225346&pageno=1&whid=25

Gondolom a célnak ezek is megfelelnek, bár a GRECO nem túl praktikus, mivel nagy és nehéz :shock:

Bogaracska!
Nekem is Szilvássy Mónikát ajánlotta a doki, holnap tervezem felhívni. Írsz majd Róla valami bővebbet? (pl. anyagiak) Előre is köszönöm. Remélem kipihented már a családi vásárlást.

Pillesz!
Hajrá babaszoba, amint tudsz tegyél majd fel képet. Csinálhatnál ilyen volt és ilyen lett képsorozatot :wink:
De jó hogy neked már csak kb. 2 hét van hátra a melóból. Nekem még 5, nov végéig dolgozom....

Kép
akire79

tatatammtatamm!

Ez még csak az egyik sarka, még ez sincs kész teljesen....

Kép

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Én most viszonylag sokat aludtam, kétszer ébredtem fel, először kettőkor, akkor ettem, ittam, majd fél 7-kor. Szerintem az elmúlt időszak legnagyobb alvása van mögöttem :):):):)

Textilpelenkát nekem is kell vennem, kifogót egyet kaptam ugyan, de az kevés, hát hétvégén megyünk a babaexpora, meglátjuk, mit vágnak hozzánk ingyé' :D

Klári

Kép
claracroft

A Timmermann által adott vizsgálati protokoll szerint 4 UH van:

1. 12. hét
2. 18-20. hét
3. 28-30. hét
4. 38. hét

Klári

Kép
claracroft

sziasztok!

Pillesz: szuper jó a festés már most!!

Hékás, Akire: Ti honnan tudjátok, hol van a baba feje? Én próbálom kitapintani, de fogalmam sincs... :oops:

Én ma bepakoltam a kisruhákat a komódba amit a babaszobába szántam, és megállapítottam, hogy szükség lesz még 1 komódra, és akkor még csak a 0-3 hós rucik vannak benne :shock:

Tegnap vettünk egy babatornázót, méregdrága volt, de akciós (17e helyett 12e) a Brendonban kuponnal, már régóta szemeztem vele, és miután pont ennyi pénz maradt még abból, amit anyósoméktól kaptunk, beruháztam. Szerintem marha jó, 2 éves koráig tutira fogja tudni használni, bár 36hó van ráírva, úh lehet tovább is. Ő az:

http://www.littletikes.com/toys/5-in-1- ... e-gym.aspx

röhej egyébként hogy az USA-ban 1/3-ába kerül, mint itthon....

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

SZCSM!

Én voltam dokinál csütörtökön, ő mondta, hogy hogyan helyezkedik el a baba. De amúgy ki is tapitható (azt nem tudom kitapintani, hogy tényleg a feje-e, de lehet érezni, hogy ott van valami testrésze), holnap tornán megmutatom, ha szerencsénk lesz, akkor szabad szemmel is lehet látni, tök vicces!

Megnéztem a tornáztatót, szerintem nagyon praktikus és jó hogy utána kisasztalként tudja használni, biztosan szükség lesz rá 3 éves koráig.

Végül nektek is Greco babkocsitok lett? Nem emlékszem :oops:

Kép
akire79

Nekem is az UH alapján mondták, hogy harántfekvéses. És azóta sem változott a rúgások helye és erőssége, sőt hetente kb 1x belerakja a kezembe a fejét, ha fekszem :lol: Mivel olyan érzés, mintha egy almát fognék, tuti a feje az :lol: :lol: :lol:

Én a héten megint nem tudok tornázni menni :twisted: Sanyi pont hétfőn és csütörtökön van 6-ig, esélyem nincs odaérni :twisted:

Pillesz, jó lesz a szoba!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Twist:
Megy a diéta változatlanul, köszi a kérdést. Neked hogy alakul? Kíváncsi vagyok, Túrurudinak segít-e.

Gyöngyi:
Hát ha ennyire jó a cukrod, kár volt ijesztegetni téged az orvosoknak!! Futószalag effektus...

Brigi:
Én mostanában nem szeretnék ilyeneket álmodni :D. Gondolom te sem gondoltad komolyan!!

Pillesz:
Nagyon jól néz ki az akvárium, már most!

Kép
cat__

Twist Látod még sem kell annyira elkeseredned a szüleid miatt, mégis gondoltak rád. Mit nem adnék egy kényelmes fotelért!
De sajnos az én szüleim nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy támogassanak minket.
Akire Kérdezted, hogy vajon tudjuk-e majd használni a kocsit a gyerek fél éves kora után is. Hát nagyon remélem, hogy igen, addig csak a mózes részét szeretném használni, utána jönne csak a sport része. Én direkt azért választottam ezt a fajtát, mert nagyon könnyű, ugyanakkor nagyon strapabíró. Már korábban említettem, hogy nálunk macskakövesek az utcák, így egy könnyű , kiskerekű esernyőkocsi az első héten felmondaná a szolgálatot, remélem ez a kocsi beválik!!!
Pillesz Már előre látom picúrotok sorsát, ha majd 14 éves lesz és még mindig sajnáljátok átfesteni a szobájában ezt a gyönyörűséget. Tényleg nagyon tehetséges a srác, nagyon szépen fest. Van valamilyen művészi végzettsége, vagy csak a hobby-ja a művészi szintű rajzolás?
Ultrahang témában pedig én úgy tudom, hogy Magyarországon 4 UH vizsgálat az előírás.

Nóra

Kép
fikuszka

Jé, Bogyra, az elveszett bárány :o

Hogy vagy??? Sokan aggódtunk érted :roll:

Klári

Kép
claracroft

Köszi a választ babafekvés ügyben. Sajna nem lettem okosabb, de majd hétfőn...

Hékás, én kivételesen a héten szerdán is megyek, a 17.30-asra, ha érdekel...

Akire: Igen, Graco QT babakocsit vettem, olyan mint a tiétek. Valóban nehéz, ráadásul betelíti a csomagtartót, viszont full megbízható és kényelmes. Majd még meg akarom nézni, hogy az első kerekeit vajon ki lehet-e pattintani, mert úgy be tudnám nyomni a csomagtartó hátuljába, és akkor más is beférne.

Bogyra: örülök, hogy előkerültél!

Ma aztán tényleg jó hideg volt! Az esti kutyasétáltatáshoz felvettem a télikabátomat, de a cipzár már nem jön fel a hasamon! :evil: Most még patentokkal megoldottam, de sztem pillanatokon belül már az sem fog működni :cry:

Kép
szerencsemák

Pillesz, már így félkészen is nagyon mutatós a szoba. :) Ahogy olvasom / látom, egyre többen szinte készen vagytok a babaszobával. Mi még csak a festésen vagyunk túl, de bármelyik nap hívhat az asztalos, hogy kész van a bútorokkal. Már alig várom, hogy a kiegészítőket leszámítva kész legyen a szoba. :)
Bogaracska, kitartást a diétához, drukkolunk, hogy minden rendben legyen, és ne kelljen befeküdnöd. Biztosan ügyes leszel, és ha nehéz lenne betartani a diétát, gondolj arra, hogy ezt Barnáért csinálod, és máris menni fog. :) A többi diétásunk is nagyon ügyesen bírja, neked is menni fog!
Sajnálom, hogy többeteknek gondot okoz az alvás, elég rossz lehet. Nekem nincs gondom az alvással, mégis így is sokszor fáradt vagyok napközben. Én még 3 hétig (nov. 20-ig) dolgozom, most már nagyon várom a végét...
Panaszokat illetően én ismét derékfájással küzdök, de azért ez még viselhető. És kb. egy hete érzem, hogy nehezebben mozgok, mint korábban, nehezebben megy fekvő / ülő helyzetből a felállás, illetve a "hajolgatás", guggolás. Sajnos kismama tornára mostanában megint nem jutok el, most már fel is adom arra az időre, ameddig még dolgozom, de utána végre normálisan tudok majd járni. :)
Nekünk uh-ból sajnos több jut, mint kellene. A múltkor meséltem, hogy a legutóbbi uh-n mértek egy nem tökéletes értéket, így visszarendeltek minket egy hónapos kontrollra. Most csütörtökön (29 hetesen) megyünk, drukkoljatok, hogy most minden rendben legyen.
A babakocsi tényleg jó "játék", én is már rengetegszer előszedtem, bemutatót tartottam az ismerősöknek. :)

Ági

Kép
ági33

Pillesz ez nagyon szép !! :o

Én sem tudom hogy lehet a baba. A múlt héten szerintem befordult, mert csak fent és lent éreztem és főleg a köldökömnél rúgott. De pár napja megint mintha össze-vissza lenne. Szerdán megyek 4D-re majd akkor kiderül!

Kép
arian78

SZCSM!
Az első kerekeket simán ki lehet pattintani :lol: Csak vigyázni kell, hogy a cső belsejében lévő rögzítő nehogy kiessen.
Ha holnap jössz tornára, akkor majd elmondom hogyan.

Ja és majdnem elfelejtettem:
Pénteken a Barátok Közt-ben szerepelt a csaj, aki a tornát tartja (nem tudom a nevét :oops: )!!!

Szerintetek érdemes venni elfordulásgátló párnát?
Nem egy nagy tétel és talán hasznos, ha mondjuk a nagyágyon fog aludni a picur.
Ilyenre gondoltam:
http://www.brendon.hu/productsearch/viewer.aspx?mainmenu=babaszoba&submenu=agynemu-garnitura&category=paplan-parna&empty=1&productid=99878&pageno=1&whid=25

Kép
akire79

[quote="akire79"]
írta:
akire79Pénteken a Barátok Közt-ben szerepelt a csaj, aki a tornát tartja (nem tudom a nevét :oops: )!!!

Én is pont láttam, fel is kiáltottam, hogy húúú, ez tök olyan csaj, mint aki tartja a tornát! Ezek szerint nem volt véletlen a hasonlóság :lol: :lol: :lol: Azt hiszem, Hajninak hívják. De lehet, hogy Heni...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!
Azoknak akik már otthon vannak, jó pihit, akik pedig még dolgoznak, azoknak jó munkát!
Én reggel úgy jöttem dolgozni, mintha a fogamat húznák. És valahogy ez napról-napra fokozódik :shock:

Timi
athena

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap este rég nem látott vendég volt nálam, a "róka" :( . Pedig nekem az első harmadban sem voltak különösebb rosszulléteim, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor taccsoltam az egész terhességem alatt. Remélem ez is csak egyszeri volt.
edkat1

Sziasztok!

Nagyon szuper ez a babkocsi, jól értem, az árban benne van a mózes és a hordozó is?
Mert akkor még olcsó is.

Nálunk a nagy hír: sikerült olyan autós ülést venni, ami befér, így zsúfoltan bár, de csontra elfér a 3 gyerekülés a Suzukinkban, nem kell lecserélni az autót! :D :D :D :D
Nem volt könnyű, nem is a legextrább az ülés, de befér. :D
Elég gáz lett volna, ha el kell adni az autót és másikat venni...

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Tényleg jó hír, hogy nem kell lecserélni a kocsit!
Én még nem mertem belepróbálni az enyémbe. A hordozó biztos, hogy befér, én a babakocsitól félek, hogy az nem fog beférni a csomagtartóba.
Nekem Nissan Micrám van. 1 éves volt, amikor vettem, és az, akitől vettem, azért adta el, mert nem fért el benne gyerekkel....

Timi
athena

Uxi ha a Espiro Vector Air 4 babkocsira irányult a kérdés, akkor az 88.500Ft hordozóval együtt, de szerintem még így is megéri, bár így már azért nem olyan olcsó.

Nóra

Kép
fikuszka

Edkat Reméljük ez nem egy fertőzés előjele. Más tüneted nincs?
Lányok eddig remekül aludtam, de tegnap, meg a múlt héten egy nap egyszerűen nem tudtam elaludni, ez biztosan a hormonokkal van összefüggésben. Na meg persze a forgolódásnál is kezd már zavarni a pocakom, mi lesz 3hónap múlva? :roll:

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!

Húúú, én se voltam ezer éve, de most ráérek! :-) Gyerek az oviban, kívülről szigetelik a házunkat, így nem mehetek sehová.

Nem nagyon olvastam vissza, csak ezen az oldalon, de majd pótolom a többit is.

Akire! Elfordulás elleni párnát mi vettünk annó, és nekem megnyugtató volt, hogy azzal alszik. Alatta volt a Angel Care légzésfigyelő, és a visszajövő büfi ellen pedig megvolt a párna. Többféle álláspont van, hogy miért ne aludjon hanyatt, vagy hason a pici eleinte. És így nyugottak voltunk. 3 hónapos koráig használtuk, majd annyira hasfájós lett, hogy hason szeretett csak, de addigra már tudta emelni a fejét, így nem kellett aggódni a büfi, esetleges hányás miatt este.

ÉS most a mai hírem....
Beszéltem ma a gyerekorvosunkkal (nagyon megbecsült gyerekorvos Győrben, ráadásul ezer éve ismer, és csak jót tenne velünk), és viszem a 3 éves elmúlt gyermekemet ma a H1N1 elleni és a sima influenza elleni oltásra... Én is az ellenzők között voltam, de ma meggyőzött, hogy vigyem el.
Azt mondta, hogy oltassam be a Bettit, az anyukámat, és a páromat a H1N1 ellen, hogy ne hozhassák haza. Én még ne adassam be magamnak, hátha így is elég lesz a védettség januárig. Hozzáteszem, az ő lánya is terhes, és náluk is a család van beoltva, és a szintén 3 éves elmúlt első gyerek.

Kérdeztem, hogy Ukrajna miatt mondja e, vagy van valami plusz infója, és azt mondta, hogy már múlt héten akart hívni, az ukrajnai járvány előtt, mert több infót kaptak, mint eddig. Hozzátartozik a történethez, hogy 3 hete mikor találkoztunk, még azt mondta, hogy ő még nem olt, de utánajár, és 2 héten belül sokmindent meg fog tudni róla. Eltelt 3 hét, és az eredmény, hogy viszem a gyerekem oltatni. :shock: :roll: :)

Anyukám ma reggel a mhelyén tudott oltatni H1N1 ellen, és a doki azt mondta, hogy nagyon jól teszi miattam, és saját maga miatt is, hogy beoltatja magát. Párom is utánajárt, az ő mhelye is rendelt, holnapra lesz válasz, hogy mikor tudják oltani.

Lényeg, én nem oltatom be magamat, de körülöttem, mindenki megteszi. Szóval kézzel fogható tapasztalatom lesz 3 éves gyerekkel, 50 éves nővel, és 37 éves pasival mit tesz az oltás... ! :lol: :wink:
melike30
Győr

Jó reggelt!

fikuszka: remélhetőleg már nincs 3 hónap... :roll:

Uxi: örülök, hogy megoldódott a problémád :)

Jelentem újra munkaviszonyban állok. Azért ez megnyugtató...

És ma éjjel ismét jól aludtam, legalábbis viszonylag :) Lehet segített, hogy nap közben is tudtam pihengetni 8) Viszont reggel megint ment a hasam, úgy látszik nálam a vastabletta tényleg ebben az irányban működik :shock: Ami még állandóan kínoz, az az, hogy nálam már beköszöntött a gyomorpanasz, állandóan vissza akar köszönni a kaja és a pia, amit magamhoz vettem. :oops: Szerencsére eddig nem sikerült neki, viszont a gyomorsav állandó a nyelőcsövemben. Írták, hogy nem zár a végefelé rendesen a gyomorszáj, de ez nagyon kellemetlen :( A párom is már mondta, hogy szóljak, ha éppen le akarom hányni, mert akkor elül inkább mellőlem. :( Remélem nem fokozódik. Éjjelre tornyot építek a fejem alá, félig ülök, és úgy alszom. Hogy lesz az ember hason/párna nélkül alvó lányából, háton/oldalt párnatornyon alvó banya :D Jah, a lábam alatt is nagypárna. Relax fotel lett a franciaágy felém eső részéből :D

Ma már ismét a munkahelyen :?

Klári

Kép
claracroft

Melike, várom majd róla a fejleményeket...

Klári

Kép
claracroft

Lányok, valamit már rég meg akartam kérdezni: mi az a terhespatológia??? :?: Olyan félelmetesen hangzik, hiszen a patológus, nem a kórboncnok??? :shock:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Eddig jól haladok, a diétát többé-kevésbé sikerült betartanom, bár a kezeimen nem látok túl sok változást :? A vérnyomás adataimat elküldtem a dokinak, és szerinte jók az eredmények elég lesz a gyógyszer, nem kell befeküdni :lol: De a laborom csak ma lesz kész, remélem azzal sem lesz nagyobb probléma!!!
Tegnap elkezdtem végre kimosni a baba ruhákat, olyan jó illatuk van :D Bár kivasalni őket semmi kedvem.
Lassan a csomagomat is össze készítem, most hogy ilyen kisebb veszély helyzet áll fent, jobb ha minden készen van. Bár remélem még legalább 5 hétig nem lesz rá szükség :D
Olyan sok mindent nem vettem még meg, pelusok, orrszívó, mellszívó.....nem is gondolok inkább bele. De ami legjobban zavar, hogy az állítólagos babakocsi és babaülés amit kapunk, még mindig sehol :shock: Pedig azért már jó lenne látni, hogy egyáltalán milyenek. Meg azért már mégiscsak november van!!!

Kép
Kép
bogaracska

Örülök, Bogaracska :) Na, most bepótlod a kapcsolattartást TG-vel :)

Kitől kapjátok a babakocsit? Lehet, úgy gondolja, ráér szilveszterig :?

Képzeljétek, Attila megmondta a nővérének, hogy nem tudunk mit választani az AVONból, vegyen inkább egy csörgőt. Az volt a válasz, hogy ez a mi szülinapunk, nem a kicsié, meg csörgőt vegyünk mi, mert anyósommal azt beszélték, hogy nem vesznek semmi hangot kiadó játékot, mert az minket lehet, hogy idegesít. :) Nem is tudom, egy baba csörgő nélkül? :D Lehet nálunk nem játszik a játékot majd úgyis kap ajándékba a rokonoktól :D

Klári

Kép
claracroft

Már én is gondolkodom a csomagom összeállításán...

Klári

Kép
claracroft

khmm sziasztok..

most kaptam Brigitől elérhetőségi táblát.. gondoltam azért bejelentkezem :oops:

Igazából szégyenlem de nekem túl pörgős ez a topik, nincs időm minden nap írni, így meg mire reagálnék vmire már nem aktuális..
néha olvasgatom hogy vagytok, vizesedőknek cukrosoknak és magas vérnyomással szenvedőknek kitarást kívánok!

Mi jól vagyunk, ketteske kukacos, BArnabás lesz a neve, hiába nem akartam tudni, nem sikerült nem megtudnom..
Otthon nem szabad egyelőre kiejteni ezt a nevet, mert ZSófi szerint nem szép név, és szerinte Bogárnak kéne elneveznünk mert az szép, úgyhogy otthon Bogárnak hívjuk :lol: amúgy már nagyon várja ZSófi a kistesót :)
Második gyerek révén nem kapkodjuk el az előkészületeket, konkrétan még semmit nem vettünk és semmit nem alakítottunk át.. majd decemberben.. bár igazából nem sok mindent akarunk venni, csak Zsófinak egy új ágyat, és az elején Bogár úgyis nálunk alszik a szobában aztán meg megy át ZSófihoz, úgyhogy a babaszoba, egyben gyerekszoba is kész :wink:
Decembertől már nem dolgozom, majd akkor nekiállok mosni vasalni, anniy göncünk van mint a nyű... és akkor talán újra be tudok kapcsolódni ide is , addig is olvasgatok ,és további jó pocakosodást mindenkinek!

Enikő
pici76

Gyakorló anyukák: tudom, volt már szó róla, de hány db textilpelenkát érdemes venni??? És Tetra fürdőlepedőt?

Klári

Kép
claracroft

Szia!

Nem csoda, hogy egy két éves gyerek és munka mellett erre nem jut időd, ne szabadkozz miatta. Én pont a munkahelyemen nyomom, remélem nem bukom le miatta :roll:

Klári

Kép
claracroft

Clara!
Te meddig dolgozol még?

Timi
athena

Pillesz:Nagyon jó lett a szoba. :D :wink:

Nekem most lefordult a pici :D :D .Remélem már így is marad. De én is megéreztem hogy lefordult, mert eddig a fejét éreztem, ahogy Brigi is írta, egy alma szerű dolgot, most pedig a lábát szoktam érezni mikor kinyomja. Egészen kicsi, szinte láb alakú nyomatot érzek. :D :D

Ma voltam UH-n és ott is beigazolódott a dolog, hogy tényleg lefordult. :D Viszont ahogy mentem a kórházba, estem egyet. :( Eléggé megijedtem, de szerencsére semmi baj nincs.
Ma megyek az orvosomhoz is és mondom majd neki is, de remélem ő sem talál semmit

Icu
Kép
Kép
icu03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?