A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Emberek!!!

Mindenkinek csinál valamit a gyxermeke...
Valakinek már áll, valakinek van foga, valaki...
Hanna megette a földet, de nézzük a jó oldalát. odakment érte négykézláb és beletúrt a cserépbe :lol:

Csibb: Enyhe kihallás volt a sokat LESZÜNK a Balatoni nyaralóban vagy önzö vagyok :shock:

Katka: már akartam kérdezni merre jártatok, mert csak hirtelen a fehéret meg a angy ruhatárat láttam a gyerkőcökön.
Korcsolyázás irigy irigy én is mennék...

Zita: mi ha megyün ksielni, mert ugye 3 közül csak én tudok az unokaöcsémékkel estleg és akkor Norb iaddig babázok és meg száguldozok leflé, meg olyan helyet akarok ahol szánkózni is lehet... Ahogy [/size[size=9]]öregszem
kezdek lassabban sielni - még semmim sem volt eltörve - szóval olyan lassan fogok sielni, hogy a hegy túlodalán fogok hátrafelé csúszni. Na ez gyenge volot na mindegy aki érti.

Pappilon: Lizi nagyon ügyi

Én Nemlajos oldalán csak más ismerőst :lol: találtam, de Nemlajosnak annyi ismerőse van hogy a fele után mivel senkit nem találtma innen feladtam...

Pulcsi: szépek vagytok

Kemse

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Tyű még nem voltam laptetőőőőőőő

kemse

JA reggel Hanna felébred 7órakor és azt mondta: tyikoj-tyikoj ( na kérem ezt pontossal vagy LY írják) ásított és nevetett

kemse

tehuti: egy napon csináltuk a 4D-s uh-t és egy napon születtek a manók :lol:
hm...Szonja Krétán készült :?: :roll: :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

papillon, ez jelent vmit.... :wink: nem ott készült, előtte 3 nappal lett csíkos a teszt.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

kemse, ha ezt a szót Hanna alkotta, akkor döntse el ő, hogy kell írni :D

ááááááááá, nem jegyzeteltem, mit akartam? :shock:
Teljesen felháborít, hogy most megint az én vonalzóm nem látszik, a múltkor (nincs egy hete) csináltam újat, mert akkor se látszott, és belépve a mamamira azt írta ki, hogy nincs vonalzóm... köcsögök!

erpé: igen, Döme tarkóján van gólyacsípés. Hülye védőnő úgy előadta, hogy az a méhszájam nyoma, én meg mindenkinek elmondtam, aki rákérdezett... Aztán kiderült, hogy a császáros kolléganőm babáján is van... :?

Ajaj, ennyien bejelöltetek? Remélem, mindenki felismerhető, és legalább a nickneve ott van, hogy tudjam, ki kicsoda :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

itt vagyok :) fél órát olvasta 2 oldalt :)

Mindenki milyen ügyes!! Lizi, Peti áll ?! Kúsznak, másznak ezek a babók, az én Karcskám meg leragadt a gurulásnál :cry:
és a kajával is csak addig jutottunk, hogy ma evett egy kis sütőtököt és már legalább nem üvöltött...

Köszi a biztatást műtét megvolt..
Vica nem altasásos volt, hanem helyi érzéstelenítéses, ambuláns műtét volt, kaptam csomó szurit a lábamba, holnap átkötik 1 hét múlva veszik le a kötést, mert jelenleg a lábfejemtől acombomig kötés van.
Banokla a terhesség alatt lett csúnyább a már meglévő visszerem és elküldtek érsebészetre, de csak most jutottam el :) + nagymamámnak mélyvénás trombózisa volt és hát remélem ez nem öröklődik..

Katka neked miért műtik a lábujjad?

Pulcsi cukik vagytok!

Betti
KépKép
queen-bee

Aha, Betti babafalvás vonalzója se látszik...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jé az én vonalzóm sem látszik :cry:

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos várunk, hogy visszajöjjön vagy csináljunk új vonalzót?

Betti
KépKép
queen-bee

Nekem mamanetes volt és az is eltűnt, újat csináltam :twisted:

Örülök Betti, h túl vagy a beavatkozáson :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon én is örülök,:) az utóbbi időben már szoknyát se nagyon akartam felvenni annyira csúnya volt, remélem most azért jól helyrehozta :) bár néhányat injekciózni kell majd de azt csak a szopi elhagyása után lehet.

Lehet én is csinálok új vonalzót :( bár ez a számítógép olyan vacak, és lassú, hogy most lehet nincs kedvem, ha időnként eltűnök az azért van mert magától kikapcsol :(

Betti
KépKép
queen-bee

látom, mégis csináltál újat :)
Én is nekikezdtem, de egyszerűen úgy felmérgelt, hogy abbahagytam :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos nem csináltam, visszajött!!!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Na úgy látom,Kukliéknak bejött a borostyánlánc! :D Miért érzem azt,hogy nekünk (szokás szerint) ezzel is pechünk lesz,és semmit sem használ?Egyre több a nyűgi :( Pedig 2 és fél hós kora óta folyamatosan rajta van :evil:

Rszg!
Drukk Gézának!Bátor,hogy belevág!

Papillon!
Lizi nagyon ügyi!És milyen büszke!Haláli! :D

Nemlajos!
Dömének is gratula!Innentől már meglátod hogy fog haladni!Lara is napról napra úgy ügyesedik,hogy csak na!Először ő is négykézlábra állt,aztán úgy kezdett hintázni előre-hátra(ezt ma már őrült tempóban csinálja,néha elszáll,meg kell zabálni :lol: )majd kúszni,először nagy erőfeszítések árán,aztán rá 1-2 napra már profin :shock: Hihetetlen a tempó!Aztán egyszercsak nekiindul mászni!

Ti hogy vagytok a kajával?Én megint elbizonytalanodtam.Lara újabban 3-4-szer kel éjszaka ENNI :shock: :? Kiakadtam.Elgondolkodtam,hogy lehet,hogy több kaját kéne adnom neki?Vagyis hogy többször?Tegnap fél hatkor(ilyenkor eszik az esti utolsó szopi előtt)szopi helyett egy kis sütőtököt kapott és csak egyszer kelt 3kor.Hogy ezért vagy nem,nem tudom,de úgy érzem,hogy a napi két evés kevés neki(bár tök változó mennyiségeket eszik).De annyira féltem a szopikat is,nem tudom,mi legyen.
Nekünk a magvas izé nem jött be,egyáltalán nem kellett neki úgy a gyümi,sőt keksz sem(belereszeltem).Szóval a gyümi nem túl laktató,amit kap.Viszont valamelyik nap befalt egy egész üveg alma-szőlő rizzsel-t.És ahhoz képest,hogy hogy utálta az üvegeseket,újabban vettem univert,hát úgy falta az almaszószt husival,meg a borsófőzeléket is,hogy csak na!(inkább olyat veszek üvegest,amit én nem csinálok,hogy változatos is legyen).
Na eldugultam.

Kép
Kép
zazzy

Fanni új művészi torna szerkója! :lol: kiborító!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Csudaszép Fanni lány! :P

Zazzy: Nyugodtan adjál neki többször enni. Nekem Peti 4-szer eszik HT-t és még 5-ször szopizunk legalább.... Szóval a HT-ből nem következik a szopi elhagyása.... ;)

Betti: Benőtt lábkörmök miatt műtenek. Nekem minden szoptatásnál gond ez....
Örülök, hogy te túl vagy már a műtéten.... Bátor vagy!
Te szoptattál műtét után? Nekem azt mondták az érzéstelenítés miatt 24 óráig ki kell dobni a tejet.... Hát úgy döntöttem, hogy a délutáni és az esti szopik lesznek cumisüvegesek (napok óta gyűjtögetek) és hajnalban meg majd már cicizünk.... Bár éjszakára kell bevennem Cataflamot, hogy tudjak aludni.... :roll:

Piros folt: Peti tarkóján is van egy hatalmas gólyacsípés és egyenlőre nem halványul, viszont nő a hajunk! ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, FannnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiIIII!!! :D :D :D

zazzy, nekem akkor kelt ilyen sokszor Döme, mikor jöttek alul a fogai, de evett minden egyes alkalommal.
Nekem is változó mennyiséget eszik, és fogalmam nincs, hogy és mikor lépek tovább (főleg, hogy minden kaja után szopizik is... bár úgy érzem, most már talán egyre kevesebbet).

Na, altatás :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

zazzy Karcsi eddig csak anyatejet fogadott el, ha azt a pár kanál sinlacot, vagy sütőtököt, almát nem számítjuk amit sikerült belepréselnem, éjjel 1x ébred 3-4 körül, aztán 7-8 körül kel fel.

Csibb Fanni nagyon szép kislány!miért kiborító a szerkó? :)

Betti
KépKép
queen-bee

Katka!
Köszi a megnyugtatást!Ismét :D

Nemlajos!
Igen,igazából én sem látom,hogy lesz ebből szopi nélküli lét,de egyelőre nem is érdekel :lol: Hiába itatom,a főzi után szinte azonnal kéri a cicit,a gyümi után tovább bírja!

Kép
Kép
zazzy

csibb, Fanni olyan bájos és szép kislány!! Máténak gyorsan fel kell nőnie, hogy meg tudja védeni 8)
és el nem tudom képzelni róla, hoyg valaha is rosszalkoduik, vagy nyafog, vagy engedetlen...pedig bizti..
csak úgy tűnik, mintha olyna jó barátnőknek tekintenétek egymást, nem si anya-lánya:) mármint ez pozítív értelemben írom...

hu, katka,de nem értem, hogyhogy ez szoptatásoknál jön elő??
kivágják az egész körmöt, vagy hogy??

vettünk aldis ovearllt, háát, nem túl vastag, de 98/104est vettünk, addigra már fut:D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Katka nekem nem mondta a doki, hogy ne szoptassak, remélem nem csináltam bajt :? , bár nem tudom akkor Karcsi mit enne...mert amit emellett "eszik"-inkább kóstol az nem mennyiség.
Miért szopikor jön elő ez a köröm dolog? :shock:

Zazzy pont a lírtak miatt én sem tudom mikor lesz "szopi nélküli lét"

Betti
KépKép
queen-bee

megjavult a vonalzóm!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hurrá, akkor nem kell új!

Betti
KépKép
queen-bee

sziasztok :)

húúúúúúúúúúú mik történtek az elmúlt 2 nap!!!! :D :D :D

Katka: koris képek szuperek!!! én imádok korizni!!!! (állítólag elég jól tudok is :P ) csak itt nem nagyon van rá lehetőség, ezért vettem görkorit :? bár az nem olyan jó (nekem) télleg nem lesz télen sem kori a városligetben? :shock: benőtt körmöket sajnálom (nekem egyszer vágták ki, akkor megfogadtam soha többet, ezt olyannyira tartottam hogy legközelebb mikor benőtt magamnak vágtam ki, totál leizzadtam közben :? azóta paradicsom rá éjszakára ha begyullad, és reggelre elmúlik.. próbáltad? )

Nemlajos: nagy nagy gratula Döme négykézlábához!!! készülj fel.. lehet még nem késő és segíteni akar azzal hogy mászni kezd hogy lefogyj az osztálytalira!!! :lol: :lol:

Papillon: hűűűűűűűűűűű Lizi csak így LIVE felállt? :lol: kár hogy pont nem voltam gépnél :roll: nagy nagy gratula neki!!!!

Csibb: nyaraló csudaszép, szerintem sokan otthonnak is szívesen elfogadnák! ;) gyerekek csudaszépek még mindig, hiába.. még hajnyírással sem tudod megcsúnyítani Mátét sem :P :D

Erpé: drukk megy Gézának. reméljük sima ügy lesz, bár elég gázul hangzik :?

Betti: örülök hogy túl vagy a műtéten. :)

Vica: párkapcsolati gondokat sajnálom.. remélem ha tudtok picit kettesben lenni megnyílik neked és elmondja mi bántja. :roll:

nálunk gondok vannak a kajálással.. eddig ahhoz képest jól ment.. megevett 100-200 g-okat... de most mintha nem lenne étvágya... :? hangulata, kedve változatlan, mozog, mászik, feláll minden elképesztő helyen, pakol... de alig eszik :? pedig annyi mindennel kínálom.. persze tukmálni és tömni nem akarom és nem is fogom, de zavar hogy nem eszik.. cici az hagyján... de arról is nagyon könnyen elterelődik a figyelme.. úgy kell visszatekerni sokszor a fejét, hogy egyen :roll: lehet a fogzás miatt van ez is??? (anyum azt mondta én ugyanezt produkáltam mikor jöttek a fogaim...) de ugye nem fog lefogyni?????? így sem dagi.. :?

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és köszi mindenkinek Nico nevében aki iwiwen az ismerőseivé vált :D

Tehuti: engem meg sem találtál???? pedig én nagyon az elején vagyok Nemlajos ismerősei között :P

KépKép
KépKép
adryn

jah .. és Kemse... én csak a G-ig néztem az iwiwen Nemlajos oldalát és addig legalább 6-an vagyunk innen... szóval próbáld csak meg még egyszer ;) nálatok is lesz majd babatali valamikor? :P

KépKép
KépKép
adryn

szia adryn, én a p-nél vagyok :) namlajos isnerősei között, engem is bejelölhetsz :) :)

Betti
KépKép
queen-bee

Adryn: Miért nincs korcsolyapálya Dániában???
Én már szinte meg is tudom műteni a lábujjaimat, olyan profizmusra tettem szert.... :? De ez már nagyon - nagyon mélyen van és egy vörös gyulladás az egész ujjam már egy hónapja.... :(
És igen. Nekem ez csak szoptatáskor jön ki és olyankor bedurrannak a lábkörmeim. Először nem volt jó sebészem és folyton újra benőttek, de aztán találtam egy nagyon jó plasztikai sebészt és amit ő leszed, az nem nő vissza... Még 2 ujjam úszta ezt meg idáig, most azokat szedik le.... De ő is azt mondja, hogy olyat még nem látott, hogy cici és lábköröm ilyen mértékben összefüggjön.... :shock: De abbahagyom a szoptatást és megszűnnek a benövések teljesen....
Igazából csak az injekció fáj a műtétnél (de az kurvára) és utána az első 24 óra Cataflamos, meg 1 hétig nemigen tudok cipőt venni valószínűleg.... Nem akarok nyafogni miatta (csak egy gyáva nyúl vagyok) .

Katka

katka22

Ja azt elfelejtettem mesélni (meg sajnos lefényképezni is), hogy a 3 nagy gyermekünk vasárnap reggel megjelent a nappaliban 2-2 babával, amik különféle hordozókban lógtak rajtuk és nagy buzgón vonultak és szerepjátékoztak...
- Mégis mit játszotok gyerekek??? :shock:
- Anya, nem látod?! Hát baba-mama talisat! ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

Adryn: A nemkajálásról az jutott eszembe, hogy olyankor nem szoktak enni a babák, ha fáj a torkuk vagy ha fogzanak... Szóval valszeg valami a 2 közül.... Lefogyni nem fog. Az ilyen nagyon-nagy nyügi 2-3 napnál tovább nem szokott tartani.... Esetleg adjál fájdalomcsillapítót és utána 1 órával etesd meg.... :roll: Ha akkor eszik, akkor tuti, hogy valamilye fáj....

Katka

katka22

Katka
de jót nevettem! nagyon aranyosak! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

katka, beszarás ez a gyerekszáj, nagyon jót nevettem!!! :lol: :lol: :lol:
Nem vagy gyáva nyúl, egy hős vagy!!! Én tudom :wink:

Na mi van, csajok, én vagyok az összekötő, vagy mi? Mindenki az én ismerőseimet csekkolja? 8)
Be sem merek lépni... Na jó, de, most :)

Elirigyeltem a sok műtétet, holnap reggel fél 8-ra megyek vérvételre. Nem tudom, mit szólnak, hogy babakocsival állítok be, de hát ez van...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

szegénykém, ezzel a köröm mizériával... drukk, hogy ne fájjon annyira!!!

Betti
neked is kitartást a lábadhoz!

Nemlajos ismerős nézegetését én is feladtam, akit találtam az elején, azok megvannak, és rájöttem, hogy név alapján úgysem sikerülne... :roll: viszont az feltűnt, hogy Gabkának micsoda bombasztikus képe van fenn!!! :wink:

Pulcsi
köszi! egyébként tényleg elég jó gyerek, de azért ő is tud nyafogni (azt nagyon)és nagyon huncut! és imádom! és csak reménykedni tudok benne, hogy majd a barátnőjeként fog kezelni engem később is... :oops: nagyon szeretnék olyan anya lenni, aki érdemes rá... :roll: most eléggé egy húron pendülünk, de szerintem ez még kódolva van ilyen korban.

Betti
azért kiborító, mert olyan kis husi az én lányom, jó kis combi husival, és kiborít ez a látvány!!! :lol: jó értelemben, érted! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gyöngyi, Neked akartam még gratulálni a spárgához! :D
És hogyhogy rákapott a cumira? A játszócumira? :shock: És ilyen későn? Hogy került hozzá?
Csak azért kérdezem, mert mostanában én is egy cumit adok Döme kezébe, ha pelenkázom, inkább, mint a gyógybigyóit, kencéit. De eddig még mindig fordítva kapta be :roll:
Aztán nehogy így járjunk...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betegeknek jobbulást!
Papillon nagyon örülök, h Lizi már jobban van! Nagyon ügyi vagy, h ilyen jól vetted a nehéz pillanatokat. Drukk, h soha többé ne jelentkezzen a krupp Lizinél!!! Gratula a felálláshoz!!! :)
Vica sajnálom a problémákat! Sztem is valami nyomasztja de ezt neked kell kiderítened, h mi és beszéljétek meg!!!!! A komunikáció a legjobb minden helyzetben, az, h Te azon töprengsz, h Ő mit gondol, Ő meg fordítva. Ozt ha sikerül leülni és megbeszélni kiderül, h Te azt hitted, h Ő mást akar Ő meg azt hitte, h Te meg másként gondolkodol.....nem szabad a másik fejével gondolkodni! És igenis dicsérjed, ha erre van szüksége!!! Amúgy bizti,h valami nagyon nyomasztja a 10 kg fogyás egy hónap alatt is erre utal. Nincsenek munkahelyi problémák?
Amitől esetleg félne?? Ha nem akkor próbálj meg vidámnak lenni menjetek ki a szabadba a gyerekekkel játszódjatok szaladgáljatok jókedvűek legyetek és próbáld öt is bekapcsolni a szórakozásba, ha nem sikerül elsőre ne add fel, újra és újra lehet fafejű (én is ha megharagszom nehezen engedek, pedig olyan jó lenne hamar túltenni magad a dolgon)
Nemlajos masszázsért irigy irigy! Gratula Döme négykézlábasához!!!
Csibb nyaraló gyönyörű!!!! Gyerekek úgyszintén!!! Fanni a torna szerkóban csúdaszép!!!! :lol:
Katka jó lehetett a korizás! Én is mennék, sajna itt csak ha befagy a tó akkor van rá lehetőség! Lábujjkörmökért nem irigyellek,tudom mit jelent és valóban az érzéstelenítés nagyon rossz meg az első nap, úgyhogy kitartást, én eddig 2 számmal nagyobb cipőt húztam ha kimentem ma felhúztam a sajátomat de sziszegtem. :cry:
Betti örülök,h a műtét rendben zajlott!
Rszg Jajjj még rágondolni is rossz!!!! Sok sok drukk, h minden rendben legyen Gézával és mielőbb túllegyen rajta!!!!
Csibb, Zita, Rszg kezditek meghozni a kedvem a síeléshez!!!!!!
Banloka Krisztián 4kézlábazásához gratula!!!!
Zita piros folt a tarkóján Kristófnak is van (gólyacsípés) én azt olvastam, h 1 éves kor körül kezd majd halványodni! Julcsi nagyon édes! Kristóf is szedi szét a habtapit ezért rátettem egy plédet meg a játszószőnyeget, így nyugodtan hagyom a földön (nálunk is járólap van), de így is rátalál a habtapira.
Pulcsi nagyon szépek vagytok!!! És SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Örülök, h elégedett vagy a sorsoddal! Én is sokszor belegondolok, h sok minden összejött, pld.,h eljött Kristóf hozzánk, sokat szórakoztunk (remélem ezentúl is) sokat utaztunk, aránylag korán karrier is bejött (nem a mostani), talán álmaink háza is összejön,néha elgondolkodom nem vagyunk-e kicsit elkényeztetve a sorstól???
Nem is meséltem pár éve mikor jártam a lélekgyógyászhoz, mondta, h vegyek egy papírt és írjam le 5 perc alatt amit nagyon nagyon szeretnék és csak írjak írjak amíg lejár az 5 perc, ha elfogytak a kívánságaim akkor ne gondolkodjak (mert csak azok a valóban fontosak amiket gondolkodás nélkül kitudsz írni magadból) hanem kezdjem elölről anélkül, h megnézném addig mit írtam és végül maradnak a legfontosabbak.
Ha ezeket így leírod akkor annyira akarod, h végül bekövetkeznek! Remélem érthető a lényeg . Pár napja rendezgettem és az egyik fiókban megtaláltam amiket Zoli írt (mert persze vele is leírattam a kívánságait) és annyira meghatódtam majdnem minden teljesült!

Kristóf továbbra is csak forgolódik.
A legfontosabb ma aláírtuk az adásvételi szerződést a házra és ha minden oké karácsonyra beköltőzünk!!! :D :D :D
Miért van az, h ha frissítek akkor kidob a topikból az első lapra a forumokhoz????
A tegnap halloweenre beöltöztettem Kristófot
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

csibb: gabka fényképét én is megnéztem ám! :D

Hja, valaki kérdezte az osztálytalálkozót. Érettségis lesz, 15 éves, és nálunk is, szintén, öt évente van, általános iskolai meg egyszer volt, egy évvel a ballagás után. Azóta se. Jövőre lesz 20 éves forduló, megfordult a fejemben, hogy megszervezem...

A jelölgetés folyamatban van, lassú az iwiw :x

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bababi: de helyes ez a Kristóf!!!! :D :D :D cuki a rucija is ;) és persze te is szép vagy :P

KépKép
KépKép
adryn

Katka: van jégpálya.. csak éppen kisebb mint a westendes :? és mivel nem fizetős ezért tele van természetesen.

KépKép
KépKép
adryn

bababi, istenem, annnnnnyira édes!!! :D
Örülök Veled, olyan jó látni, hogy valaki ennyire elégedett az életével.

Én is újra felfelé íven vagyok, iszonyat sok ötletem van, persze kérdés, hogy mennyit valósítok meg belőle (borítékolom..), de fél éjszakákat ötletelek.
Valami kreatív melót kell találnom, ebben igazán önmagamra találnék... Na, majd kiötlöm, hogy hogyan 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bababi, már gondoltam rád, merre járhatsz. Anyukád még nálatok van? Hú, gratulálok a házvásárláshoz, tök jó! Kristóf fotók szuperek!

Nemlajos, és most mik a kreatív ötleteid? Én igyekszem lassan ráhangolódni a karácsonyra, egyelőre nem nagyon megy...

Adryn, szerintem sem valószínű, h Nico étvágya végérvényesen elromlott. Az még később jön, amikor válogatni kezdenek. Ha szopizik, nem lehet nagy baj, és feltehetően igaza van Katkának, fogzik vagy valamije fájhat.

Megyek is, elfáradtam ma rendesen.

erpé

[quote="nemlajos"] írta:nemlajosn is újra felfelé íven vagyok, iszonyat sok ötletem van, persze kérdés, hogy mennyit valósítok meg belőle (borítékolom..), de fél éjszakákat ötletelek.
Valami kreatív melót kell találnom, ebben igazán önmagamra találnék... Na, majd kiötlöm, hogy hogyan 8)

Gyere, vár a kanappém :lol:

Hát ez a cumi úgy volt, hogy Lilinek van rengeteg, amit nem használ, és a fiókban csücsül. Na ezt megtalálta a kisasszony, és odaadta Esztinek, az meg mintha mindig is cumizott volna úgy szívja :shock: . És el van vele órákon át egy mukk nélkűl

Csibb: nagyon helyes Fanni.Össze kéne hozni a lányokat már :)

Katka: képzeld nekem is benőtt a nagylábujjamon :shock: műtéthez sok erőt kívánok

kemse: én dupla v-s vagyok :wink:

bababi: de édes ez a kistigris

Kép

Kép
pgyöngyi

Nem találom Gabkát az összekötőnél :shock: help, kivi vok!

Én is a P.nél vagyok!

Adryn: remélem megjön Nico étvágya és mi az, h egyedülálló??? Azzal a sok menyasszonnyal mi van :?: :P

Kristóf :lol: :lol: :lol: nagyon cuki!!! Honnan a szerkó?

Nemlajos: hogyhogy mentél vérvételre?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hm, Gabkánál van csak egy kép, egy régi régi? :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hehe, igen, megtaláltalak!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ilda: kreatívkodáshoz ötlet: varrhatnál gyapjú filcből (ha lehet ilyet egyáltalán) kismellényeket babáknak. Kúsznak-másznak sokszor a hideg padlón, és ez jó meleg lenne. Én kérnék is egyet :lol: Meg a hippsy ötlete alapján babáknak derékmelegítő :idea:

Kép

Kép
pgyöngyi

adryn, betti, ti is megvagytok!!!! akkor keresem gabkát én is.... :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én is egy régi képeset találtam. akkor te vagy gabka???

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ő az! :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

gyöngyi: Te is sorra kerülsz :wink:

kreatívkodás: kb. két tonna meggymagot tettem hasznossá fejben :roll: 8)
Gyöngyi: a mellény jó ötlet, de nem mozgat meg sajna... A ruhavarrást nem nagyon preferálom, én kütyüs vagyok :wink:

gyerekek, én most elkezdtem online hallgatni a slágert. Ezek tényleg most már csak arról beszélnek, hogy jajmilyenszomorú, hogy megszűnnek, és mentsétek meg lelkeinket? :?
Nekem a heti hetesben Jáksó volt nagyon szimpatikus: tudták, hogy meddig tart a szerződés, sajnálják, de ez van.
(ez most nem azt jelenti, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy nagy simlik lehettek a pályáztatásnál, de akár becsületesen is veszíthettek, a sávkiosztás nem örök életre szól.)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?