Betegeknek jobbulást!
Papillon nagyon örülök, h Lizi már jobban van! Nagyon ügyi vagy, h ilyen jól vetted a nehéz pillanatokat. Drukk, h soha többé ne jelentkezzen a krupp Lizinél!!! Gratula a felálláshoz!!!
Vica sajnálom a problémákat! Sztem is valami nyomasztja de ezt neked kell kiderítened, h mi és beszéljétek meg!!!!! A komunikáció a legjobb minden helyzetben, az, h Te azon töprengsz, h Ő mit gondol, Ő meg fordítva. Ozt ha sikerül leülni és megbeszélni kiderül, h Te azt hitted, h Ő mást akar Ő meg azt hitte, h Te meg másként gondolkodol.....nem szabad a másik fejével gondolkodni! És igenis dicsérjed, ha erre van szüksége!!! Amúgy bizti,h valami nagyon nyomasztja a 10 kg fogyás egy hónap alatt is erre utal. Nincsenek munkahelyi problémák?
Amitől esetleg félne?? Ha nem akkor próbálj meg vidámnak lenni menjetek ki a szabadba a gyerekekkel játszódjatok szaladgáljatok jókedvűek legyetek és próbáld öt is bekapcsolni a szórakozásba, ha nem sikerül elsőre ne add fel, újra és újra lehet fafejű (én is ha megharagszom nehezen engedek, pedig olyan jó lenne hamar túltenni magad a dolgon)
Nemlajos masszázsért irigy irigy! Gratula Döme négykézlábasához!!!
Csibb nyaraló gyönyörű!!!! Gyerekek úgyszintén!!! Fanni a torna szerkóban csúdaszép!!!!
Katka jó lehetett a korizás! Én is mennék, sajna itt csak ha befagy a tó akkor van rá lehetőség! Lábujjkörmökért nem irigyellek,tudom mit jelent és valóban az érzéstelenítés nagyon rossz meg az első nap, úgyhogy kitartást, én eddig 2 számmal nagyobb cipőt húztam ha kimentem ma felhúztam a sajátomat de sziszegtem.
Betti örülök,h a műtét rendben zajlott!
Rszg Jajjj még rágondolni is rossz!!!! Sok sok drukk, h minden rendben legyen Gézával és mielőbb túllegyen rajta!!!!
Csibb, Zita, Rszg kezditek meghozni a kedvem a síeléshez!!!!!!
Banloka Krisztián 4kézlábazásához gratula!!!!
Zita piros folt a tarkóján Kristófnak is van (gólyacsípés) én azt olvastam, h 1 éves kor körül kezd majd halványodni! Julcsi nagyon édes! Kristóf is szedi szét a habtapit ezért rátettem egy plédet meg a játszószőnyeget, így nyugodtan hagyom a földön (nálunk is járólap van), de így is rátalál a habtapira.
Pulcsi nagyon szépek vagytok!!! És SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Örülök, h elégedett vagy a sorsoddal! Én is sokszor belegondolok, h sok minden összejött, pld.,h eljött Kristóf hozzánk, sokat szórakoztunk (remélem ezentúl is) sokat utaztunk, aránylag korán karrier is bejött (nem a mostani), talán álmaink háza is összejön,néha elgondolkodom nem vagyunk-e kicsit elkényeztetve a sorstól???
Nem is meséltem pár éve mikor jártam a lélekgyógyászhoz, mondta, h vegyek egy papírt és írjam le 5 perc alatt amit nagyon nagyon szeretnék és csak írjak írjak amíg lejár az 5 perc, ha elfogytak a kívánságaim akkor ne gondolkodjak (mert csak azok a valóban fontosak amiket gondolkodás nélkül kitudsz írni magadból) hanem kezdjem elölről anélkül, h megnézném addig mit írtam és végül maradnak a legfontosabbak.
Ha ezeket így leírod akkor annyira akarod, h végül bekövetkeznek! Remélem érthető a lényeg . Pár napja rendezgettem és az egyik fiókban megtaláltam amiket Zoli írt (mert persze vele is leírattam a kívánságait) és annyira meghatódtam majdnem minden teljesült!
Kristóf továbbra is csak forgolódik.
A legfontosabb ma aláírtuk az adásvételi szerződést a házra és ha minden oké karácsonyra beköltőzünk!!!
Miért van az, h ha frissítek akkor kidob a topikból az első lapra a forumokhoz????
A tegnap halloweenre beöltöztettem Kristófot