A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

RTL KLUB!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Sajnalom hogy ennyi mindenki veszitett mar el szulot,kozeli hozzatartozot :cry: :cry: :cry:

Sillia:Annyira eros vagy!El is sirtam magamat a kepek lattan.....

Koszonjuk a kep dicsereteket!!!!
Nem is csinaltunk hulyet Hangibol...itt es a normalis,sok pici baba be van oltoztetve :wink: annyir edesek!!!!
Egyebkent ez egy Old Navy bundazsak,nem en varrtam,itt nagyon olcson vannak profi jelmezek,de ezt kaptuk :wink:

Minden baba csodaszep,most nev nelkul,mert nem tudok visszaolvasni igazan,csak atfutottam a sorokat....

Jobbulast a betegeknek,latom,sokan beleestek valami nyavajaba...

A vasarlassal detto en is igy vagyok,nem igazan mozdulok ki kettesben Hangival,mert szethullok teljesen a sirasatol...a babakocsit mar el is csomagoltam a hetvegen,teljesen felesleges volt megvenni :(
De megzavarodok attol hogy nem tudok kimozdulni sehova.....ugy latom ennyit a jogarol is,mert messze van,en egyedul nem tudom megjarni tomegkozlekedessel,mert az legalabb 4 ora tavolletet jelent.....
A kondoterem sem jon ossze....az a baj,hogy egyedul nem tudom megoldani,mert ezek nagyon durva gepek,es nem tudom beprogramozni egyedul....es ugye nincsen aki eljojjon velem.....mar annyira unom ezt a bezartsagot itt....es ugye senkink sincsen itt akire rabizhatnank akar csak 1 orara is Hangit.....

Nalunk most volt oraallitas,na nem eleg hogy Hangi teljesen behisztizett egyebkent is,meg ez is bekavart......mar elozo ejjel is ebren volt vagy 2 orat,es csak bogott,tegnap mar 8-kor lefurdetve vacsizott,persze nem sikerult elaludnia csak 1/2 10-kor.Na ezutan jott a musor....ebredes 2-kor,4:25-kor,5:27-kor,5:44-kor.....nagynehezen elaltattam 1/2 7 fele,kelt meg 8:28-kor...na elegem lett,magam melle vettem es ott szopizott meg vagy 1 orat...persze en alig aludtam valamit....
Ma megint nyomatja a szokasos hisztijet...en mar nem tudom mitevo legyek,de kezdem elvesziteni a turelmemet.....3/4 oras altatas utan aludt most 1/2 orat,es megint eppen hallom hogy ebred,vagyis hogy uvolt!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Na lepek,valamit tennem kell...de mit,mert ugye kezben sem nyugszik meg :x :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bocs az off-ért, de itt ültem , olvasgattam és azt hallom a tévében, hogy meghalt egy anyuka a szülés után. Tök szar kedvem lett........aztán odamentem a picikémhez és megszeretgettem.....most már jó a kedvem.

Köszönöm az együtt érző szavakat, rossz volt olvasni, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje.

Sillia : Neked külön küldök sok ölelést , nagyon-nagyon sajnálom a történteket.

Marietta : elkészítettem a sütit a második recept alapján, kicsit felturbóztam, majd leírom, még jövök ma.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Fél 8-kor kezdődik, és ő nemigen szokott késni. (eddig 3 koncertjén voltam, mindhárom időben kezdődött, ha jól emlékszem)

Alex vonalzóját már Ronmay is benézte egyszer. :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy!

Én nem Tarcsán lakom, úgyhogy nem ismerek ott senkit, csak a kórházban sok dokit, meg szülésznőt. Csak gondoltam, ha ott lakik a nővéred, talán ott is szült. :wink:

Kép
Kép
tabati

Boo!
Holnap délelőtt felhívlak! Most már megyünk fürdetni, stb-stb., úgyhogy holnap hívlak! Jujjj, de jóóóóóóóó!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
katy76

Megünnepeljük Zsiri 3 hónapos fordulóját!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy és Boo

A koncerten érezzétek nagyon jól magatokat :lol: .Már most telefonálj apára, hogy ugye nem felejtette el, és ,hogy inkább ma maradjon bent tovább :wink:

Mi lehet, hogy nem megyünk a Gary Moore koncertre, pénz miatt minimum 25 ezer ft lenne kettőnknek (jegyek ára, benzin, esetleg valami innivaló), sajnálom rá a pénzt. Viszont lehet, hogy nem ártana a kapcsolatunknak, ha kicsit kettesben lennénk. Majd meglátjuk még.

Odettel simán lehet menni vásárolni, akár hordozóban, akár babakocsiban, akár kengurúban van, neki mindegy. Szereti nézni a színes dolgokat, a fényeket, de ha épp álmos, akkor elalszik a boltban. :lol: Míg nem jött be a hideg, minden héten kétszer bementünk busszal és tűrte.
A hétvégén már ki akarok menni Odettel a KTE-MTK focimeccsre, ha be tudok menni nevelőapámmal a VIP szektorba, ahol jó meleg van.A párom meg az apámmal kint fog szurkolni a hidegben.

Kép
Kép
orsi777

Boo!

Enyém apa nagyon bújós :wink: ! Naaagyon-nagyon!!!! :lol: :lol: Gyakorlatilag csak ebből tudom, hogy szeret, mert fényévente egyszer mondja csak :? ! De majdnem minden este "simigálni" kell, úgy alszik el ( :shock: ), mindig "belém van bújva", kiskifli-nagykifliben alszunk, és a 180-as ágyból kb. 100 cm-en fekszünk, ebből én úgy 20-on, mert ha arrébb megyek, akkor is "jön utánam" :lol: :lol: :lol: . Meg sokszor megsimogat, meg megpuszilgat álmában :D . Azt is abból szűröm le, hogy egy-egy veszekedés után mennyire morcos, hogy álmában bújik-e vagy sem. Mert ha félálomban bújik, akkor tuti csak megjátsza, hogy mérges :wink: :lol: :lol: .

lilisgabi!
Nem hangos balhék ezek,de a tartalom szívhezszól
:lol: :lol: :lol:

Huuu, bevallom, apukáddal kapcsolatban megnyugodtam. Tényleg nagyon morbid, dehát annyi meghökkentő dolgot hallani, ezért kérdeztem inkább rá, mint hogy elkönyveljem, hogy "fura" vagy :roll: . De megnyugodtam, ebben(!) normális vagy :twisted: :lol: :lol:
:wink: :wink: :wink:

apa hazaért... ,mindjárt leb@sz,gép távozik az ölemből ,sziasztok
:evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Engem sose cseszeget apa emiatt, de mégis mindig lerakom én is,ha jön. Hagy higgye csak, hogy egészen odáig nem gépeztem, és amikor negyed óra múlva leülök, hogy "Nnnna, megnézem mizújs a fórumon", akkor egy szava sem lehet :twisted: :lol: :lol: :lol: . Nálunk nagy mázli, hogy ő is fórumozik, és két gép van, így sztereoba nyomjuk :wink: . Ráadásul ő nagyon sokat van itthon, szóval ez nem "kettőnk" idejéből megy el :wink: :D . Ha normál beosztásban dolgozna, én is biztos sokkal kevesebbet gépeznék, mikor itthon van.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nos,Dodi,most engem sem piszkál senki,hogy gépezek. :lol: Mind alszanak. :lol:
Megnéztem a Benkő csajtkeres műsort.Múlt héten elaludtam,de most kivártam.Hááááááát.Rettenetes.Valaki nézte,vagy látta már?Annyira fura ez nekem,persze,lehet,hogy én vagyok fura :roll: .Többet nem nézem,az már tuti.
Viszont a showderes barmokon jókat nevettem.
Boo,te olyan vicces vagy.(És már volt férjed is van :shock: ,én le vagyok maradva,az elején nem voltam,ne hari :oops: ,szóval volt már,aki nem tudott téged szeretni?)
A lényeget nem is írtam még!!!!!!!!!!Tegnap reggel,cirkuszba indulás előtt megjött!Nekem.A Lilivel 1 év után jött meg,most is meg voltam győződve,hogy nekem nyugi lesz hónapokig.Még írtam is,hogy nektek hogyhogy már megjött,erre,nesze,addig pofáztam,amíg én is megszívtam. :twisted: És nem ám gyenge a műsor!2 óránként csere.Nem elég,hogy beteg vagyok. :twisted: Lennék már egy héttel később...
Vendég

Benkő:
Blooááááápfúúúúújpffffffffffff :evil: :evil: :evil: . Miért kell nekem egy undorító 60-as perverz nyelvelését 5 centiről nézni?!?!?! :evil:
Én nem leszek törzsnéző, az tuti :lol: !
Showderklub: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A totál favorit a magyar műsorok közül :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Na nekem Benkőből elég volt annyi amennyi a reklámokban van, csak azt nem tudom hogy van olyan aki ezt nézi? Szerintem tök gusztustalan egy ember.

Ma elmentek a gyerekek suliba oviba, megint üres lesz a ház, pedig de jó volt hogy itthon voltak. Apa még viszont marad itthon szerdáig mivel a doki kiírta őt annyira megvolt fázva ő is, meg még mindig baromira köhög. Megjegyzem én is nagyon nehezen gyógyulok, most már odáig eljutottam hogy nincs bedugulva az orrom, de még mindig köhögök, és érzem hogy le van rakódva a cucc.

Nekem a többieknél ennyi idő után már régen megjött a menszi, most meg még sehol semmi. Mostanában még a hasam sem fáj. Már előre félek mennyi lesz ha megjön, mert nekem Rékánál is a 6. hónapban annyira megolt hogy 3 hétig csak véreztem annyira hogy dokihoz is el kellett mennem, mire adott gyógyszert és már majdnem küretre kellett mennem. De aztán szerencsére a gyógyszertől elmúlt. Remélem most ez nem lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Az éjjel annyira fájt a fejem, hogy bevettem egy Algoflexet. Most meg olvasom, hogy szoptatás idején ellenjavalt :shock: szerintetek? Adjak inkább lefejt tejet babócámnak? Mikor megy ki belőlem a gyogyó? Vagy ne parázzak, egytől nem lesz semmi baj? :?: :?:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Mivel mi jelenleg anyósékkal lakunk egy házban(külön lakrészünk van),ezért én szerencsére ki tudok mozdulni bevásárolni vagy bárhová,bár tegnap elmentem a DM-be és amikor jöttem haza, a gyerek épp ordított anyós kezében :twisted: Nagyon jóban vagyunk,de azért már várom,hogy jövőre elköltözzünk,mert azért ez így nem egészséges. Állandóan jön...Múltkor akkor akadtam ki,amikor kivette a gyereket a kezemből :shock: ,mondván,hogy majd nála megnyugszik. Anyád!!! Nem akartam összetűzésbe kerülni vele,így csak arrébb somfordáltam és mondtam a legudvariasabb hangomon,hogy neeeeeeeem,hát kinél nyugodna meg,ha nem anyájánál. Na,aztán este kitálaltam Zolinak. Elbeszélgetett vele,azóta nem csinálja,bár látom,hogy néha nyúl oda,de aztán észbe kap :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

:D Most olvastam, hogy nem lesz gond: " A paracetamol és az ibuprofen biztonságosnak tűnik. " itt: http://www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/b ... tema.4_469

Remélem, megbízható... :lol:
De akkor miért írják rá, hogy ellenjavalt? Túl óvatosak?

Kép
agi125r

Sziasztok!

Csak egy életjelet adok magunkról,sajnos Jázmin eléggé beteg lett,tüdőgyulladás,és hörghurut,és még gépem sem volt!
Ezenkívül jobb hír is van amiért nem jöttem,megszületett a hugom kislánya:Boglárka!
Ma már remélem vissza is tudok olvasni,megpróbálok visszakapcsolódni!
Addig is szép napot mindenkinek!
20140328174041

agi az algopyrinre is rávan írva hogy nem lehet, még is azt be lehet venni. Viszont nekem az algoflexre azt mondta a doki hogy azt nem lehet. De hogy mennyi idő alatt megy ki a hatása azt nem tudom.

Moncsy jaj jobbulást nektek. És gratula a tesódéknak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi1: köszi, azt hiszem, legközelebb iratok fel vmi fájdalomcsillapítót. Szerencsére nem szokott fájni úgy semmim /kopp- kopp :D / de az éjjel majd felrobbant a fejem, és csak algoflex volt itthon. Most bízok abban, hogy igazat írtak a honlapon, meg hogy egy szemtől tényleg nem lesz baj. :D

Amúgy nálunk havas eső esett az előbb :shock: , talán attól fájt úgy a fejem. Megérzem az időjárásváltozást, mert öreg vagyok, na! :lol: :lol:

moncsy: jó, hogy jelentkeztél! :D Jázmin már meggyógyult? Boglárkához gratulálok! :lol: :lol:

Tegnap én is belenéztem szopi közben a Benkős műsorba. :shock: :shock: Ezek nem normálisak! Mondjuk, akinek bejön eza manus. az eleve nem százas....
Ahogy néztem, ezt a műsort már felvehettéka nyáron, mert még jó idő volt: napsütés, medencézés, de mindenhol úgy nyilatkozgatnak, hogy még keresi a feleséget, tehát mintha most lennének a felvételek :roll:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy: Jane Eyre-t én is szerettem regényben. A film már nem jöt be annyira, de azért nézhető volt.
Én Gabi arckrémet használok. :roll:

Boo: ez a Mikulás nem az a Mikulás….aligha segítene rajtad…. :twisted:
Gólyát!!!!!! Megőrültél? Vica miatt még csak-csak, de a Nóci szerintem totál bekattanna…..meg én is. :twisted:

Lilisgabi: Benkő műsorába csak belenéztem: hát számomra undorító, úgy ahogy van. :shock: :shock: :evil:
Férjem reakciója: hol szedtek össze ennyi vén ku..át? :lol:

Moncsy: éljen a kis unokahugi!!!! :D
Jázmin már remélem jobban va. Ha még nem, gyógyuljon hamar! :!:

agi125r: nekem is algopyrint mondta a doki, hogy legkevésbbé ártalmas.
de abból is csak felet merek bevenni: ha el nem is múlik, legalább csillapodik valamennyire a fejfájás.

Nekem 2 nap után alábbhagyott a migrénem, most a derekam sajog. :?

Virág reggel szopi után egyet köhintett, és végighányt mindent (saját ruháját, böfis pellust, díszpárnát mögöttem, vállam, hátam, seggemen a nadrágom)
Láza még nincs, reméljük nem is lesz. szeme karikás.
Délután Nócit kellene vinnem Sárvárra néptáncra, de még nyári gumik vannak a Suzin, nem tudom, el merjek-e indulni.

Amúgy bevásárlással szerencsém van, Vica egész jól szokta viselni. Általában 2 gyerekkel megyek.
Legtöbbször bébihordozót ráteszem a bevásárlókocsira keresztbe, Nóci meg feláll a kocsi elejére vagy végére – beletenni már nem tudom.

Kép
Kép]
hendegabi

Hogy lássátok, micsoda szép idő megy felétek tőlünk (reggel 8-kor hagytam kinn a kocsit, kb 10.40-kor fotóztam:

Kép

És Bogi, amint a kazán melletti vackára begyűjt mindent, amit elér:
(Nagyon okos kiskutya, és ravasz. Viszont állandóan zárom, még ha csak 2 centit járok arrébb a kocsival is.)
Kép

Még akartam kérdezni: ti mivel szeditek ki a színes ruhákból a kakafoltokat????
Hiába áztatom, Vanish szappannal is megkefézem, mégis folot hagy.
A fehérket meghypozom, az okés.

Tegnap este a Virág olyan szinten berotyizott szép sundám-bundám, hogy a bodyja és a rugija is átázott. Mikor kibontottam, a pelenkáján kívülről kenődött a szaft! :shock:
Mindezt kb 5-10 perc alatt, míg Nóci haját megmostam.

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi: Ariel folteltávolító :D

Kép
agi125r

Ági

Az Ariel jobb, mint a Vanish?

Lilisgabi

Nekem is megjött múlt hét kedden, én is úgy voltam vele, mint te, azt hittem nem fog megjönni mostanában.Úgy örültem neki, jó lenne , ha beállna.Ráadásul nem vagyok azóta feszült :lol: .Nekem is erős volt az első napokban, azután normális lett, tegnap el is múlt. :wink:

Kép
Kép
orsi777

jaés ha süt a nap, akkor a maradék sárgaságot kiszívja a ruciból :lol:

Kép
agi125r

orsi: nekem jobban bejött :lol:

Kép
agi125r

Kép :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép frizura

Kép rendetlenséget is tud csinálni

Kép piros szemmel

Kép már ez is megvolt :)

Kép lábat a magasba!

Kép ez az új szokása :)

Kép
agi125r

sillia: Lóci nagyon édi! :lol: :lol:

boo: szerintem jó az a frizura, és nőies! Apa szerint férfias??? :shock: :lol:
Öltöztetés ugyanígy, valamint ha a hordozóban beizzad, akkor ismét csere.

Kép
agi125r

Boo!! Nem csodálom,hogy szerelmes vagy a fiadba!! Én azt imádom,amikor rám néz,amikor befejezte a szopit és dumál. MIntha megköszönné a kaját :D
Ruha: én is van,amikor az éjszakait hagyom rajta,mert az öltözködés egy tortúra nálunk.

Ági! Azta micsoda haj! Nem semmi!! Lilinek most kezdett el piszkosul hullani.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo

Igen, Lóci feje valóban hasonlít E.T.-ére :D

Mi nagyon sokat öltözködünk, mert összevissza bukik mindent. Engem is. Mostanában már javult a helyzet, már nem jön vissza a tej valahányszor megemelem.
Most viszont a nyáltól van átázva a rugi eleje :roll:

Azt a rongyibabát amivel alszik, na, azt cici helyett kapta.
Ugyanis picikét beelegeltem attól, hogy 24 órából legalább 18-at a mellemen lóg. És ennek nagyobb részét csak nyammogási és alvási célzattal.
Tegnap kezdtem a próbálkozást, délután háromnegyed órát sírt. Ill. először sírt, aztán sikoltozott aztán már csak köhögni meg öklendezni tudott.
Akkor már nem bírtam és mellre tettem ahol 3 mp alatt bealudt.
Ma idáig jobb a helyzet, rongyibabával elaludt.
Azt nem bánom, ha a cicin alszik el, csakhogy nem lehet letenni. Azonnal felébred és ordít a cicért.
Ezt szeretném megszűntetni.
Az éjszakai kétóránkénti kelést majd később próbálom megoldani, éjjel azért mégsem hagyom bömbizni...

Szerintetek nagyon szőrösszívű vagyok?
Úgy sajnáltam tegnap, dehát ez így már nem mehet tovább :(
Vendég

Boo!! Szerintem tök jó az a haj!! Vágasd le,ne is szólj apának,csak állíts haza az új frizkóval :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Agi125r!

Az ilyen "project-műsoroknál", mint a Benkő, ez úgy megy, hogy hónapokkal előre felveszik (pl. nyáron, ahogy írtad), de a szereplőkkel titoktartási nyilatkozatot íratnak alá! És a médiában ezt úgy "adagolják" ahogyan a műsor halad előre. Amúgy lehet, hogy még tényleg nem vették fel végig, így még nincs meg a végeredmény... De gondolj csak bele, ha megírnák, hogy XY lett Benkő neje, már senki nem nézné a műsort :wink: .

Boo!

Én totál "behánytam" az anyósomtól :evil: ! Igaz, ő is egyre hülyébb, ahogy öregszik, de igazából nekem fogyott el a türelmem :? . Csak panaszkodni tud, tényleg!!!! CSAK azt tud! Ésközben önmagát fényezi, hogy mennyire zseniális, meg milyen jó nő :shock: :shock: ! Valamelyik nap már a Ricsi mondta is nekem szelíden, mikor épp ki voltam rá akadva, hogyy "Jó, de te is csak a rosszat látod benne mostanában!". Miiivaaaan? "Jól van, szívem, akkor mondj benne egy pozitívumot!" Hát, volt nagy hallgatás!!! :twisted: :lol: :lol:
Igazából akkor akadtam ki rá nagyon, mikor itthon vooltunk a 10 napos(!) gyerekkel, erre ő bevett gyógyszereket, "öngyilkos" lett, csak hogy ő legyen a középpontban!!!! :evil: :evil: :evil: És ezt nem én találtam ki, hanem ő mondta utólag, hogy csak azért csinálta, hogy vele foglalkozzunk :shock: :evil: :evil: ! A 10 napos unokája mellett!!!!!!! Ja, és tételesen leírta, hogy miből mennyit vett be, és kitette a cetlit az asztalra, csak hogy érezzük magunkat jó sz@rul! Persze a doki megmondta, hogy közel sem vett be annyit, és éppcsak annyi gyógyszer volt benne, hogy jól kialudta volna magát és kész! Isten ments, hogy a halálát kívánnám, tehát örülök, hogy nem vett be többet, de nálunk pont az ellenkezőjét érte el! Szóval nem hogy többet törődök vele, hanem kurv@ra haragszom rá!!!! Ja, hozzátenném, hogy az égvilágon semmi baj nem volt az életével: szerető család, és férj, jó meló, szép ház, kocsi....stb. Azóta a "szerető" család erősen megingott, a férjét elkergette (szó szerint), így már a pénze sem elég, és most itt marad egyedül! De szerinte neki jobb lesz így! Hát, szerintem is, de akkor ide se jöjjön, sőt költözzön Grönlandra, és majd levelezünk :twisted: :lol: !

Folyt....

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

dodi: értem én, de ne úgy állítsák be, hogy MOST van a műsor felvétele, mert nekem ez olyan, mintha hülyének néznének :evil:
anyósod :shock: :roll:

boo: jó a nótád :lol: :lol: hajrá, óvszer! :lol: :lol:

felébredt a gyerekem :lol: :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

dodi

ez naggyon durva :shock: :shock: :shock:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo

ma mit főztél? :)
Vendég

Agi

kakastaréj :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boo!

Jó a séró, de sztem neked nem állna jól :roll: . Szerintem ez olyan "jóllakott ovodás"-haj :lol: , és neked eleve babaarcod, van, szóval sztem nem lenne jó :? ! Én ebben teapa pártját fogom :wink: . Megmutattam apának is, ő sem ajánlja :lol: !
Anyu még ugye nagyban itt volt velünk, de ő nagyon nem akart ebbe belefolyni. Mondta, hogy menjünk nyugodtan anyósomhoz, ő vigyáz a babára, de ennyi! Tudja ő is hogy egy s-ggfej, de anyu sose bánt meg senkit :shock: ! Amúgy csak egyszer éltünk a lehetőséggel, hogy lemenjünk anyósomhoz, s ne félj, kapott is :twisted: ! Nem veszekedni mentünk, hanem tényleg azért hogy megnézzük hogy van. Mikor beléptünk már ezerrel osztotta a sógoromat, Ricsi meg egyből a Szabolcs mellé állt, mert anyósnak persze véletlenül sem volt igaza :twisted: ! Én csak álldogáltam szótlanul, nem akartam belefolyni, amúgy sem veszekedtem vele soha! Erre elkezdi mesélni, mi volt este, hogy történt a dolog...
Mondja, hogy látta a férje, hogy sírdogál a hálóban, bement hozzá, hogy mi a baja. Erre anyósom:
- Csak egyetlen dolgot kérek tőled, hogy majd szeresd a kutyákat!
:shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
A kutyákat!!!!! Na itt elrobbant az agyam!!!!!
- Persze, a kutyákat! Véletlenül sem a gyerekeidet, meg az unokádat!!!!!! Mi a tököm bajod van neked?!?!?!? Mindened megvan (...-felsorolás-...), ha problémád van, mondjad és megoldjuk, de azért senki nem lesz öngyilkos, mert nincs meglocsolva a kert!
- Tudod Dórika, engem nagyon is zavarna, ha kupacban állna a szennyes! (Utalva arra, hogy 17 (!) évesen nem voltam vmi jó háziasszony)
- Jó, és akkor most legyek én is öngyilkos?!?!? :evil:
....
Még egy darabig veszekedtünk, jött a szokásos szemrehányásáradat, nekem 400 volt a vérnyomásom, aztán ricsi mondta, hogy menjünk, mert idiótákkal nem rdemes veszekedni....
Korábban nem akartam ezt leírni, mert nem akartam vele ilyen inkorrekt lenni, de már lesz@rom!
Pár napja voltunk itthon, amikor egyszer nála ettünk, aznap estére mindenkinek, aki evett a kajából hasmenése lett :evil: ! Nemvoltunk biztosak benne, hogy a kaja okozta-e, és nem valami vírus. Ezért mikor lejött babázni, megkértem, hogy mosson kezet, mert nem akarom, hogy a kicsi elkapja. Totál kiakadt, majd a fent említett veszekedésnél ezt már úgy vetette a szememre, hogy eltiltottam az unokájától :shock: . Pedig én ténleg csak annyit kértem, hogy mielőtt felveszi légyszives mosson kezet!!!
Erre pár héttel később a szomszéd csaj meséli, hogy
- Hallom, rosszul voltatok?
- Mikor?
- Geri hallotta a munkahelyén, hogy főztél valamit, amitől az egész család rosszul volt! :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
A lényeg, hogy anyósom bement a régi munkahelyére, ahol Geri most dolgozik egy tök más osztályon, és befröcsögte azzal a bankot, hogy én őt megmérgeztem! Ez jutott el a Gergő fülébe!
1. Én nem is főztem azokban a napokban, csak anyu!
2. Anyu főztjéből ő nem evett, tehát még csak nem is az okozta!
3. Még ha az én kajámtól fosott volna, akkor sem adom ezt tovább ilyen stílusban!!!!
És számtalan az ilyen sztori, szóval én sem leszek vele korrekt! Ártani sem fogok neki, mert nem érdekem, és beszélek vele normálisan, ha lejön,de nem szeretem egy kicsit sem! Csak nem vagyok paraszt!
Na mindegy nem offolok, csak most úgy tűnik felé irányol a feszültségem! Nekem még nem jött meg ugyanis :lol: !

Viszont szedem az Azaliat, és azt hiszem közvetve attól, naaagyon megcsappant a tejem :cry: . Totál étvágytalan lettem tőle, és csak tömöm magamba undorral a kaját a tejcsi miatt, mégis nagyon kevés :? ! szedem a More Milket, meg tényleg eszem, amennyit bírok, meg sztem ma már be sem veszem a bogót, max. újrakezdem, ha megint helyreáll a tejcsi.... :cry:

Agi125!

Szépek vagytok :wink: ! Ez a hátracsúszottséró naggyon nagy :lol: . Kata tök ügyi, Bobó ilyet nem tud :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Én is pont erre gondoltam, hogy nem keresek másik topicot a következő terhességemnél, mert:
1.én itt érzem magam otthon, és nekem a Ti pátyolgatásotokra, drukkjaitokra lesz szükségem
2. Valamelyiket úgysem tudnám ilyen intenzíven csinálni, ha meg igen, akkor apa is rövidúton kivágná a gépet! Vagy engem! :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vagyok 8) Köszi a hiányolást, hgabi :)

A havazás elég intenzív itt, nemigen jut időm semmire. Volt pár hetünk betegséggel és oviszünettel tarkítva. Megpróbálok visszarázódni, de élnézését kérem mindenkinek, nem olvasom vissza az elmúlt 1-2 hónapot, esetleg majd nyugdíjas koromban. :lol:

Dani remekül elvan, 6.5 kg, a 74-es ruhákat nyúzza, még pár 68-as társaságában. Sokat eszik, szopival nincs gond, mást még persze nem kap. Az alvás is jól megy, tegnap du 3 körül szundiztunk egyet, pár óra múlva felébredtünk, fürdés. Ismét alvás, majd a pár szokásos kajaszünettel alvás reggel 5-ig, amikor volt egy peluscsere. Délelőtt 9 körül kecmeregtünk ki az ágyból. Azt hiszem ez egész jó így. :) Na, most ismét jelez, tuti van benne egy számítógép érzékelő.

Kép KépKép
lorca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?