Boo!
Jó a séró, de sztem neked nem állna jól

. Szerintem ez olyan "jóllakott ovodás"-haj

, és neked eleve babaarcod, van, szóval sztem nem lenne jó

! Én ebben teapa pártját fogom

. Megmutattam apának is, ő sem ajánlja

!
Anyu még ugye nagyban itt volt velünk, de ő nagyon nem akart ebbe belefolyni. Mondta, hogy menjünk nyugodtan anyósomhoz, ő vigyáz a babára, de ennyi! Tudja ő is hogy egy s-ggfej, de anyu sose bánt meg senkit

! Amúgy csak egyszer éltünk a lehetőséggel, hogy lemenjünk anyósomhoz, s ne félj, kapott is

! Nem veszekedni mentünk, hanem tényleg azért hogy megnézzük hogy van. Mikor beléptünk már ezerrel osztotta a sógoromat, Ricsi meg egyből a Szabolcs mellé állt, mert anyósnak persze véletlenül sem volt igaza

! Én csak álldogáltam szótlanul, nem akartam belefolyni, amúgy sem veszekedtem vele soha! Erre elkezdi mesélni, mi volt este, hogy történt a dolog...
Mondja, hogy látta a férje, hogy sírdogál a hálóban, bement hozzá, hogy mi a baja. Erre anyósom:
- Csak egyetlen dolgot kérek tőled, hogy majd szeresd a kutyákat!
A kutyákat!!!!! Na itt elrobbant az agyam!!!!!
- Persze, a kutyákat! Véletlenül sem a gyerekeidet, meg az unokádat!!!!!! Mi a tököm bajod van neked?!?!?!? Mindened megvan (...-felsorolás-...), ha problémád van, mondjad és megoldjuk, de azért senki nem lesz öngyilkos, mert nincs meglocsolva a kert!
- Tudod Dórika, engem nagyon is zavarna, ha kupacban állna a szennyes! (Utalva arra, hogy 17 (!) évesen nem voltam vmi jó háziasszony)
- Jó, és akkor most legyek én is öngyilkos?!?!?
....
Még egy darabig veszekedtünk, jött a szokásos szemrehányásáradat, nekem 400 volt a vérnyomásom, aztán ricsi mondta, hogy menjünk, mert idiótákkal nem rdemes veszekedni....
Korábban nem akartam ezt leírni, mert nem akartam vele ilyen inkorrekt lenni, de már lesz@rom!
Pár napja voltunk itthon, amikor egyszer nála ettünk, aznap estére mindenkinek, aki evett a kajából hasmenése lett

! Nemvoltunk biztosak benne, hogy a kaja okozta-e, és nem valami vírus. Ezért mikor lejött babázni, megkértem, hogy mosson kezet, mert nem akarom, hogy a kicsi elkapja. Totál kiakadt, majd a fent említett veszekedésnél ezt már úgy vetette a szememre, hogy eltiltottam az unokájától

. Pedig én ténleg csak annyit kértem, hogy mielőtt felveszi légyszives mosson kezet!!!
Erre pár héttel később a szomszéd csaj meséli, hogy
- Hallom, rosszul voltatok?
- Mikor?
- Geri hallotta a munkahelyén, hogy főztél valamit, amitől az egész család rosszul volt!
A lényeg, hogy anyósom bement a régi munkahelyére, ahol Geri most dolgozik egy tök más osztályon, és befröcsögte azzal a bankot, hogy én őt megmérgeztem! Ez jutott el a Gergő fülébe!
1. Én nem is főztem azokban a napokban, csak anyu!
2. Anyu főztjéből ő nem evett, tehát még csak nem is az okozta!
3. Még ha az én kajámtól fosott volna, akkor sem adom ezt tovább ilyen stílusban!!!!
És számtalan az ilyen sztori, szóval én sem leszek vele korrekt! Ártani sem fogok neki, mert nem érdekem, és beszélek vele normálisan, ha lejön,de nem szeretem egy kicsit sem! Csak nem vagyok paraszt!
Na mindegy nem offolok, csak most úgy tűnik felé irányol a feszültségem! Nekem még nem jött meg ugyanis

!
Viszont szedem az Azaliat, és azt hiszem közvetve attól, naaagyon megcsappant a tejem

. Totál étvágytalan lettem tőle, és csak tömöm magamba undorral a kaját a tejcsi miatt, mégis nagyon kevés

! szedem a More Milket, meg tényleg eszem, amennyit bírok, meg sztem ma már be sem veszem a bogót, max. újrakezdem, ha megint helyreáll a tejcsi....
Agi125!
Szépek vagytok

! Ez a hátracsúszottséró naggyon nagy

. Kata tök ügyi, Bobó ilyet nem tud

.