Irina! Akkor tényleg nem egyszerű! Remélem, minél hamarabb megtaláljátok az igazit!
Jaj, de örülök, hogy nem találtak az uh-n semmit!!!

Akkor most már tutira nem nyelte le, ugye???
Szilveszter
Vindo! Rugó ordít????

Mi volt a baja???
A Csanában is Rugónak hívják? Tök jó!
Szeli meg mostanában Szelinának hívja magát, mert a bölcsiben is azt mondják neki, mondjuk nem zavar!

(Pl. Szelina ügyes - mondja ő

)
Zdori! Nekem egy lányom van, Szelina. Páromnak meg még van egy 10 éves kisfia, ő nem lakik velünk, de kb. hetente jön hozzánk.
Nem tudtam visszamenni a munkahelyemre (bank), mert nem vettek vissza sajna a törvényi előírások ellenére... Így munkát keresek, és most találtam is egy ideiglenest, egy pékségben vagyok eladó per pillanat.
Szelike meg bölcsibe jár, nagyon szereti!
Heni! Biztos, hogy nem fogok 3-kor kelni, mert az új bolt, ahol én leszek, az sokkal közelebb van. De még ki kell kalkulálnom...

Meg leszek délutános is, hetente váltakozik majd.
Hajmosás nálunk is a kínok kínja... Szeli utálja, mindig ordít, mikor le kell öblíteni a fejét...
Mi úgy szoktuk, hogy egyikőnk megfogja, és odatartja a kezét a szeme elé, a másik meg a zuhannyal mossa le a sampont. Ugyanis Szeli nem dől hátra az istenért se, és ő sem csukja be a szemét. Csak így tudjuk megoldani... Heti 1x mossuk neki. Magamnak heti 1x vagy 2x szoktam, attól függ, mennyire zsíros, meg voltam-e tornázni... ilyesmik.
Tündi! Ne is mondd! Szeli asszem most lépett be a dackorszakba, olyanokat művel...
Kb. mint amit Fleur mesélt, csak pepitában. Joghurtot kér, aztán nem kéri, akkor elvenném, mert szétkeni az asztalon, akkor kéri, ordít, aztán persze a nagy hadakozásban minden joghurtos, és persze a hiszti közepette nem bírja visszatartani a pisit se, így bepisil, utána átöltözés... áááááá katasztrófa...
Vindo! Nem rossz Szelinek korán kelni. Mindig jókedvűen ébred!

Amúgy sem kelt sokkal később...

Nyáron 6 és fél 7 között már ébredt, sokszor én még aludtam...
Torna: Utánozzák ám egymást!

Szeli először csak nézett, hogy mi van, aztán ő is beállt. Ma lesz a 2. alkalom, hogy tornáznak, de semmi komoly, csak valami játékos mozgás.
LMóni! Jobbulást Neked!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++ Kúráld magad, próbálj pihenni!!!
Gyógyszertár:
Bocsi, kicsit sok lett, és még nem is értem a végére...