A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni: jobbulást! Pihiz és igyál sokat..

Párom is korán kel én nem,és a gyerekek is átvették,hogy korán felkelnek,ha az apjukkal akarnak találkozni. Valahogy ÉN nem akarom megszokni a korai kelést :roll:

Elvoltunk gyalog az oviban.7.45körül indultunk a két gyerekkel és 9 re értünk haza Domival 8) Hideg van,de nagyon jó volt a séta.Azóta megfőztem és most készül a somogyi túrós,hogy sikerült megcsinálni ennyit,pedig tényleg le vagyok lassulva. :) Jaj tegnap vettem egy nagyon szép ciklámenkét,hatalmas virágai vannak,ma reggel meg ahogy jöttünk a virágosnál vettem neki tartót fehér fonott kosárkát ,annyira szép benne.Most abban gyönyörködöm. :)

Hát a napi viccét meg inkább ide le sem írom.. :oops: Inkább a másikba..
varga tünde

Most már tényleg nem írogatok itt tovább.

Remélem, Rugó elalszik du., mert rengeteg dolgom van. Óravázlat, tematikák, konferencia stb. :?

Kép
vindolanda

Gondolom neked sem esik jól a korai kelés Vindo.. :lol:
varga tünde

Nem semmi mennyi munka van a tanításban.. :)
varga tünde

Áááá. Én imádok korán kelni :lol: Minél korábban ébredek, annál jobban indul a napom :wink:

Borzasztóan utálom :roll:

Még le sem írtam minden teendőmet :wink: Ráadásul most két hétig minden szombaton és vasárnap is vizsgáztatok. Nesze neked hétvége :roll:

Kép
vindolanda

Rugó megszerzett két túró rudit meg egy csokipudingot, az ágy felé sétál vele, hogy letelepedjen tévézni :lol:

Kép
vindolanda

Sajnos nem telepedett le :roll:
Már azt hittem, pihenget egy kicsit :roll:

Kép
vindolanda

Akkor te olyan típus vagy mint én... Alvás terén.. :)

Leírtam :arrow: ,hogy nálunk mik történnek.. :lol:
varga tünde

Én most már nem adok neki túró rudit,mert az lesz mint tegnap. Nem evett ebédet,du. meg tiszta nyűg volt az éhségtől..
varga tünde

Vindo ha uncsizol felvehetsz msnre... van amikor fent vagyok,míg pihentetem a derékszegem... :wink:
varga tünde

De ez szól a többieknek is ,akiknek adódik egy kis üres pillanatuk ( bár nem sűrűn sz.tem) és uncsizik... :lol:
varga tünde

Hú, akkor tényleg sokat írogathatok, ha ez jut az eszedbe :roll: :wink:

Kép
vindolanda

MOndjuk én skype-ozom inkább :roll: De azt igen gyakran :roll:

Kép
vindolanda

Grrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Na, kitaláljátok, mi történt? Úgy van! Írtam egy egész regényt, és az egész köddé vált, mert a buta internetkábel kicsúszott a gépből...

Na, akkor most fordított sorrend: nálunk Apa sokat változott fiús apukaként, igyekszik a legénykékkel olyan fiús apuka lenni. :)

Fleur, én is várom druszánkat, kár, hogy nem voltem még itt, mikor Fruzsi és Dani születtek, olyan izgi lett volna.

Októberieket kérdeztem priviben is, hogy a költözés helyére nem mehetek-e én is, de csak annyit reaálta, hogy megbeszélik, azóta csend van... :( Akkor jutott eszembe megkérdezni a kicsit már ismerős Virankát, azóta tudom, Panndit is kérdezhettem volna. :) Köszönöm, Viranka, a választ, kicsit sokáig tartott, míg észrevettem. :)

Köszönöm a kedves köszöntéseket és a szívélyes fogadtatást! :)

2 tündéri, nagyon jó kisfiú mamáj vagyok, akik nagyon szeretik egymást, és őket is szereti mindenki. Együtt él nálunk 1 házban 4 generáció, így sok a munka, de a gyerekeknek is, meg az időseknek is jó, hogy ismerhetik a megelőző ill. következő generációkat. :) Férjemmel zenetanárok vagyunk, ő református gimiben éneket tanít, én zeneiskolában dolgoztam, szolfézs-, zeneelmélettanárént. Ovisokat, iskolásokat, felnőtteket is tanítottam (olyan felnőttek, akik szeretnének zenei pályára menni, de kimaradt a zenei középfokú képzésük, ezt kell bepótolni, és felkészíteni őket a zenei egyetemre). 3 diplomám van. Életünk középpontja a hit, a gyülekezetünk énekkarát vezetjük közösen (a gyerekek is ott szoktak lenni a próbákon), és ifjúsági bibliaórát is tartunk a középiskolás korosztálynak hetente. Kb. ennyi, ha van még kérdés, szívesen felelek. :) Ja, még 1, Panndihoz hasonlóan mi is szeretnénk4 gyereket, kb addigra, mire én harminckevés leszek, szóval felőlünk már jöhetne kistesó, csak orvosilag nem javallott, mert Danival terhességnél voltak gondok. Hála Istennek eddig Ő megoldotta a kérdést, mert nálam még nincs olyan hormonális működés, ami lehetővé tenné a gyermekáldást. Dani kiartóan szopizik, és adok le tejet is. Azt hisze, most tényleg ennyi.

Mindenkinke szép napot, igyekszem felvenni a ki kicsoda fonalat, és majd reagálni rátok, addig a kedves türelmeteket kérem!

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi, örülök, hogy Zsófi "alakul"!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo: :lol: :lol: én csak msnezek... :lol: :lol:

ZDóri: :)
varga tünde

Ja, még vmi, Panndi tudja, miért, a regisztrációmat is azért töröltem, de nem teszek ide képet. Ha esetleg van vmi zárt cucc, ahova beengedtek, akkor oda talán tudok képet is tenni, meg le is írom, ide miért nem...

Tünde, na erre legalább tudok reagálni!: :lol: :lol: :) :wink: :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Hello!

Na, reggel megjartuk a sulit (zuhogo esoben.. :twisted: ) delutan mar nem nekunk kell menni. :) Aztan felugrottunk a baratnomhoz, az o kislanya 5 honappal fiatalabb Ranianal (o is magyar)
Most itthon, gyermekek agyban. :D

Vindo, gondoltam, hogy tanitasz, de olyankor is szoktal garazdalkodni Boszormenybol, nem?? :D Elkepzeltem Rugot a Wc-be vilagitas kozben - halalra rohogtem magam :lol: es ugyan aggodsz, hogy nem beszel, en 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem vizvezetek szerelo lesz! (nem mintha leneznem oket, apukam is az volt....anyukam meg gyogyszeresz, volt is ebbol gond...anyai nagyszuleim nemigen neztek jo szemmel a frigyet... :roll: :lol: )
Ja, mindig akarom kerdezni, mert bar biztos irtad mar, de en lemaradtam....miert Rugo Rugo?

Nekem is vekonyszalu a hajam, es mindennap mosni kene, hogy normalisan nezzen ki....en csak 2 naponta mosom...
Vendég

Irina, Angol kulturarol nehez beszelni.....mert szerintem nincs olyan....pontosabban van: pub, ivaszat es night club! :twisted:
Jo, hogy megoldodott a villa-rejtely! :D

Panndi, nem kestel el? Hogy csinaltad a hn.6-os kelest, ha 6-ra jartal... :shock: :lol:

LMoni! Jobbulast neked...szegenyke... :(
Vendég

Niki, van egy Simpson-család epizód, amikor Springfieldben olimpiát akarnak rendezni. Kabalafigurát kell tehát tervezni, és Homer megalkotja Rugó Hugót :D Innen a neve :wink:

Pub, ivászat, night club - hol itt a hiba?
Ja, voltatok lóversenyen is, nem?:)

Dóri, szép szakmád van :wink: Akkor a gyerekek is biztos muzikálisak.
G. népzenével foglalkozik, Rugó is gyakran citerázik meg lalázik mellé, és a végén megtapsolja magát :wink:
Hogy is van ez a képes történet?

Megyek :arrow:

Kép
vindolanda

Irina! Akkor tényleg nem egyszerű! Remélem, minél hamarabb megtaláljátok az igazit! :)
Jaj, de örülök, hogy nem találtak az uh-n semmit!!! :) Akkor most már tutira nem nyelte le, ugye??? :)
Szilveszter :)

Vindo! Rugó ordít???? :shock: Mi volt a baja???
A Csanában is Rugónak hívják? Tök jó! 8)
Szeli meg mostanában Szelinának hívja magát, mert a bölcsiben is azt mondják neki, mondjuk nem zavar! :) (Pl. Szelina ügyes - mondja ő :lol:)

Zdori! Nekem egy lányom van, Szelina. Páromnak meg még van egy 10 éves kisfia, ő nem lakik velünk, de kb. hetente jön hozzánk. :)
Nem tudtam visszamenni a munkahelyemre (bank), mert nem vettek vissza sajna a törvényi előírások ellenére... Így munkát keresek, és most találtam is egy ideiglenest, egy pékségben vagyok eladó per pillanat. :)
Szelike meg bölcsibe jár, nagyon szereti! :)

Heni! Biztos, hogy nem fogok 3-kor kelni, mert az új bolt, ahol én leszek, az sokkal közelebb van. De még ki kell kalkulálnom... :roll: Meg leszek délutános is, hetente váltakozik majd.
Hajmosás nálunk is a kínok kínja... Szeli utálja, mindig ordít, mikor le kell öblíteni a fejét... :?
Mi úgy szoktuk, hogy egyikőnk megfogja, és odatartja a kezét a szeme elé, a másik meg a zuhannyal mossa le a sampont. Ugyanis Szeli nem dől hátra az istenért se, és ő sem csukja be a szemét. Csak így tudjuk megoldani... Heti 1x mossuk neki. Magamnak heti 1x vagy 2x szoktam, attól függ, mennyire zsíros, meg voltam-e tornázni... ilyesmik. :roll:

Tündi! Ne is mondd! Szeli asszem most lépett be a dackorszakba, olyanokat művel... :shock:

Kb. mint amit Fleur mesélt, csak pepitában. Joghurtot kér, aztán nem kéri, akkor elvenném, mert szétkeni az asztalon, akkor kéri, ordít, aztán persze a nagy hadakozásban minden joghurtos, és persze a hiszti közepette nem bírja visszatartani a pisit se, így bepisil, utána átöltözés... áááááá katasztrófa...

Vindo! Nem rossz Szelinek korán kelni. Mindig jókedvűen ébred! :) Amúgy sem kelt sokkal később... :roll: Nyáron 6 és fél 7 között már ébredt, sokszor én még aludtam... :shock:
Torna: Utánozzák ám egymást! :) Szeli először csak nézett, hogy mi van, aztán ő is beállt. Ma lesz a 2. alkalom, hogy tornáznak, de semmi komoly, csak valami játékos mozgás.

LMóni! Jobbulást Neked!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++ Kúráld magad, próbálj pihenni!!!
Gyógyszertár: :evil:

Bocsi, kicsit sok lett, és még nem is értem a végére... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, elálmosodott, és már alszik is 8)
Nem egy üvöltős fajta amúgy :roll:

Dolgozni kezdek, mint a gép :arrow: :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo! Akkor jó! :) Én is csodálkoztam, hogy ordít, nem szokott! :)
Jó munkát!

Én meg megyek teregetni. (Csajok, Ti is ilyen sokszor mostok???)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! MINDEN NAP mosok! Mar meghulyulok ettol, komolyan! :roll:
Vendég

Halihó

huh most aztán volt termés..

Móni: jobbulást!
Irina: :lol: akkor csak nem nyelte le!
Zdori: biztos kedves kis család vagytok!
Nekünk a párommal egy csodás kis angyalképzős( ahogy Maggie szokta írni :wink: ) leánzónk van. Édes manó bölcsis, szereti!

Regi: korai kelés :evil: én nem nagyon bírok korán kelni....nagyon szeretek aludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi 3/4 7 kor kelünk, és n8 kor indulunk.

jaj nem is tudom mit akartam írni...küldözgetem az önéletrajzokat...hátha!!!

Fleur: jobbulás a kiscsajszidnak!!!!Dani ..várd meg míg tesó meggyógyúl!!!

Mesi hol vagy??????????és a többi elveszett bárány????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is mosok kétnaponta, de vasalni már vagy egy hónapja nem sikerült :wink:

Kinyitom a szekrényt, betemet a vasalatlan ruha :lol:

Kép
vindolanda

Akkor megnyugodtam, hogy nem én csinálok rosszul valamit... :roll: De tényleg ez a rengeteg mosás az agyamra megy nekem is... SZERETNÉK EGY FREGOLIT!!!!!!!! Legalább... Bár ezt inkább Apának kéne mondanom... :lol:

Kaqk! Nekem azt javasolták, és szerintem nem rossz ötlet (sőt, akivel beszéltem, így lett egyszer munkája elég hamar!), hogy csinosan öltözzek ki, személyesen vigyem be az önéletrajzomat mindenhova, ahol szívesen dolgoznék, és a vezetőt keressem! Sokkal jobban megjegyzik az embert, általában egy rövid interjú is lezajlik. Lehet, hogy akkor éppen nem tudnak munkát adni, de emlékezni fognak Rád, és ha lesz üresedés, elővesznek! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Niki: mekiben dolgoztam, és a ház, ahol laktunk, a meki mellett volt :) Így gyors mosakodás, fogmosás, öltözés, és már ott is voltam. Akkor késtem csak el, ha a lift nem épp a mi emeletünkön volt :lol: Vicces volt, amikor kérdezték, hogy miért késtem, én meg mondtam, hogy nem jött a lift :lol:

Heni, éjszaka jó :) (Én összesen kétszer szoptatok egy nap már csak. Hüpphüpp)
Vendég

Vagyis nem hüpphüpp, mert most így pont jó :)
Vendég

Na, a csaj, aki ma volt próbamunkán, rosszul lett, lehet, hogy a petefészkével van valami probléma, azzal műtötték... :roll: (Zs hallotta a hírt)
Lehet, hogy benézek, mert még nem hívott a boltvezető pasi (vagyis a főnököm... :roll:), hogy akkor holnap mikor menjek. Gondolom most ezerrel szervezi, hogy ki fog velem az új boltban dolgozni... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi: késtem mert nem jött a lift! :lol: :lol:

én hetente 2 x mosok...és vasalni..hát 2-3 hetente..persze ah apának inget kell akkor azt "soron kívül" :lol: ..de próbálok úgy teregetni, vállfán szárítani h ne kelljen vasalni.....

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi! Nem jött a lift... :lol:

Én olyan 2-3 naponta tuti, hogy bekapcsolom a mosógépet...
Vasalni csak Szeli pólóit szoktam, esetleg magamnak blúzt. Én is próbálok úgy teregetni, hogy keveset kelljen...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Ma délutántól nincs netünk kb 2 hétig.Remélem lesz mit vissza olvasnom. ( Szogáltatót váltunk).

Dóri üdv köztünk!

Kép

Kép
agica1126

Jajj, én naponta mosok, most is két ruhaszárító van teli, az egyiken a tegnapi mosás, a másikon a mai :roll: Fruzsi tegnap kétszer döntött úgy, hogy új ágyneműt kér (kétszer folyt ki a pisi alvás közben), Zsófi ma gyümölcslevest ebédelt, előke volt rajta, de hát az ugye semmit sem ér ilyen esetben.. szóval én mosok mindig :?
Vendég

az "olvasnom" után ez lemaradt " :wink: " :lol:

Kép

Kép
agica1126

Szegény Ágica :shock:

Én lerágnám a kezeimet könyékig, ha két hétre net nélkül maradnék :lol:

Szia Kaqk
:D

Kép
vindolanda

vindo, én is a falat kaparnám szerintem :oops:
Vendég

hááát csajok én sem tudom mi lesz velem de ha megyek apukámékhoz és már ott jó lesz a gép(troja vírust kapott ha jól írom) akkor onnan azért megpróbálok bekukkantani :D
És igy hagyom a tapétát a falon :wink: :lol:

Amúgy se tv se telefonunk nem lesz. Vagyis a tv-t szoba antennáról nyomatjuk majd 8)

Petrusnál úgy látszik javul a lába :D Irina h kérdésedre válaszolva sz enyém pedig mindig elfárad úgyanugy a nap végére :?

Kép

Kép
agica1126

Ágica, a tévé nekünk mindig így jön 8) Vagyis a padláson van egy antenna, van is három csatornánk :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, Szerintem nekünk is kb annyi lesz de bőven elég lesz.Majd csak Petra fogja követleni reggelente tőlem a disney meg a Jim-Jam csatornát 8) :D De majd rakok be nekik a dvd-be Frakkot meg Mazsola és Tádét :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

Hát igen, mi is dvd-vel orvosoljuk ezt a problémát :wink:

Kép
vindolanda

Mennem kell befejezem a rakott krumplit :D Utána meg megyek a kislányomért :D

Mindenkinek további szép napot!

Kép

Kép
agica1126

MIT nyelt le (illetve kiderült, hogy nem is), és KI? :shock: :shock: :shock: :shock: Huh, nagyon örülök mindazonáltal, hogy nem is... :roll:

Sztem Samu is élvezné a bölcsit, de úgy nem lehet bölcsibe adni a gyeeket, ha van otthon anyával kisebb. Szóval itthon boldogítjuk egymást (a szó szoros értelmében :D ).

Ágica, akkor örülök, hogy még az eltűnésed előtt találkoztunk, majd gyere, ha tudsz!

Köszönöm a kis bemutatkozásokat, jegyzem-jegyzem-jegyzem-jegyzem. :) Rugót már elképzeltem, ahogy a wc-t tanulmányozza. Kész CSI. :)

A citerázással tuti nagyon ügyi a kismanó, szóval igaza van, hogy megtapsolja magát! :wink:

Egy darabig eltartott, mire rájöttem, miért is jó nick a Kaqk... :lol: De már ÉRTEM! :)

Megyek, mert nagy lemaradásaim vannak a tennivalókban. Ja, és igen, van mit mosni itt is... :lol:

Nahát, hogy micsoda gondok vannak hajmosás téren! Erre én nem is gondoltam... Nálunk semmi probléma, igaz, születése óta mindig megmossuk fürdéskor a haját is a gyerekeknek. Külön sampont nem használunk.

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori nálunk már akkor sem engedte :evil: de most Áron minden nap merül, de ő élvezi:-) jaj de nekem mindkét gyerek nagyon más.

JAj internet nélkül már rég megzakkantam volna, meg nem is tudom, hogy tudtam volna gyereket nevelni nélküle, nélkületek :wink:

:roll:

Tv nélkül, na az nálunk igen csak necces volna... :oops:

Én is sokat mosok :evil: vizdijon is láccik :evil:

Heni
KépKép
heni81

Tündi: a tesco-ban van pilates meg joga dvd...990 ft-ért!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica: én is megzakkannék..de apárom annál inkább...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri, Irina Ádiját kellett megvizsgálni, hogy lenyelte-e a villa egyik darabkáját :?

G. már hozza haza a szerszámokat Rugónak szerintem :roll:

Kép
vindolanda

Hazaértünk! 8)

Ágica! Azért majd írjál ám pár sort! :)

Holnap délutánra kell mennem, úgyhogy a Mami megy Szeliért, ma hagytam gyakorolni, eljött ő is a bölcsibe Szeliért! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, Rugó nagyon örült a szerszámoknak :D
Fúr-farag percek óta 8)

Kép
vindolanda

Délután csináltam neki egy gyurma-halat. Meséltem neki a halakról, hogy a vízben élnek.
Aztán most beosont a fürdőszobába, és belecsempészte a gyurma-halat egy vizes lavórba :roll: :o

Vajon mi lehet a kis fejében, olyan kíváncsi lennék rá :roll:

Na, befejezem az irkálást Rugóról :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?