A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Vagyok én is, de ezer a meló :(

Anikó, tündéri Domi, a gyönyörű haját Tőled örökölte az már tuti és Te milyen szép vagy 8) :)

Csuri, aztaaaa, de szupi a katicás torta , nagyom ügyes vagy! Csinik a lányok nagyon, rosszullétek most már kerüljenek, én nem tudok Neked kisfiút elképzelni, Te annyira csajos anyuka vagy :lol: :lol:
Nálunk is volt egy párszor piros popó effektus, de csak a gyógyszertári kencefice vált be, ja és a "szellőztetés" - mármint gyakran volt pelus nélkül L.

Anya, Te kérdezted , nem 69, 68 :lol:
Készülünk a szülinapra igen, de apával megbeszéltük, hogy a napján csak a család, mi négyen leszünk, hétvégén meg jöhetnek a rokonok.
Anyós már érdeklődött, mikor tartjuk ( kb. 2 hónapja nem látta Lillát ) mondtuk, mivel 5.-én született akkor tartjuk.
A tortát még mindig nem döntöttem el, hogy sütök, vagy veszek :roll: :roll: :roll: attól félek, mi van ha nem sikerül :roll: ha készítek azt már holnap meg kell csinálni.

Dalma, mesélj a kis ovisunkról, milyen volt az első nap és Panna hiányolta Korit?
Nekem nehéz volt anno feldolgozni, hogy ovis lett a fiam...emlékszem jobban vártam a szüneteket, mint a gyerek, de ez a mai napig így van.

Kata, annyira sajnálom Kevint, hogy mindig a fülecskéjével küzd :cry: a gyakori orrszívózás se segít?

Hangolka, szerintem mi még nem, "találkoztunk" szijjjja, gratulálok a fiúcskákhoz, nagyon helyesek.

Judit, Neked fogyni kell? Te vékony vagy!!! Sajnálom a betegeskedést :(

Sonny, szia , jól eltűntél! Helyes kis szöszi a fiad :wink: Ő mikor született ?

Nati ????

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Most talán tudok reagálni az eddigiekre :roll: :) !

Katica!
Az én tuti sóliszt receptem:
20dkg finomliszt
20dkg finom szemcséjű só
125ml víz
2 evőkanál olaj
Ha kész a remekmű, jöhet a szárítás-égetés, amitől tartóssá válik.
Hosszadalmas, de megéri.
Először fél óra a legalacsonyabb fokozaton, nyitott sütőajtónál.
Azután már becsukható az ajtó, és fél-fél óra "sütés" úgy, hogy mindig egy fokozattal feljebb állítod a sütő hőmérsékletét.
Kb. 2 óra alatt szépre megpirul.

Kincső-Anya!
Igen oviban dolgoztam, de speciálisban.
Nálunk is van még két dédimama :D .

Mammuci!
Nekem is ismerős ez a nemtúlbarákozós-anyuka típus. :roll:
Olyan furcsa, pedig annyira adja magát, hogy két közel azonos korú gyerek anyukájának van miről beszélgetnie :?
Nagyon szépek vagytok a képeken! (a két képen: Tropicarium és Avatar kép mennyire más vagy???????!!!!!!- vagy csak nekem?)
És tényleg mennyire élvezte Dominik a vizet!!!!

Kata!
Gyógyuljatok meg minél előbb!!!!!
Tudod mi hatásos még, az infra lámpa. Ha elaludt Kevin, 2-3 percig melegítsd a fülecskéjét! És a sapka is nagyon jó! Egyik ismerősünknek a kislánya volt nagyon fülfájós. Még nem tudott beszélni sem, de ha úgy érezte odavitte az anyukájának a sapiját, aki ebből egyből sejtette, hogy szükség van/lesz rá.
http://www.gyogysapka.hu/

Hangolka!
Nagyon helyesek ezek a pasik :D :D !
Én értem amit, az oviról írtál. Sokat vívódok én is. Annának nagyon hasznos lenne a gyerektársaság, viszont olyan jól szórakozunk itthon hármasban :) .

Ditta!
Köszönjük a torta dicséretet is :D ! Már nincs belőle..... :wink:

Judit!
Úgy örülök mindig Neked!!!!! :D
A kettesben eltöltött 2!!!!! napért nagyon irigy vagyok!
Mi néha annak is tudnánk örülni a férjemmel, ha két teljes mondatot el tudnánk egymásnak anélkül mondani, hogy valamelyik lány nem kotyogna-nyammogna-kiabálna bele :D
Köszönöm az érdeklődést :) , két-három napja jobban vagyok. Csak estére érzem, hogy nem stimmel valami, de az már kibírható.
Én is kislányra gondolok, de a férjemnek még nem beszéltem erről :oops: :lol: .
Délelőtt vettünk sudocrem-et! :)
A betegeskedést sajnálom!

Sonny!
A tortát közösen csináltuk. Az alját Annával, a díszítést a férjemmel. Málnás-túrós ízű.
A könyveket Katus nem piszkálja :roll: , helyette minden elektromos cucc nagy kedvenc: tv, számítógép, lámpák :evil: Lehet, hogy villanyszerelő lesz????? :evil:
Noel nagyon szép kisfiú!!!!!

Húúúúú, remélem nem maradt ki senki :D :D

Klarissza!
Milyen volt a buli?

Dalma!
Kori első napja az oviban?

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri: köszi szépen,lehet beszerezük akkor.

Évi: én sokat szivom itthon a nóziját de valamikor nem jön semmi,hiába orrcseppezem.Most a rendelőbe kell vinnem ott leszivják neki,ilyen kis csövet ledug az orrán majdnem a torkáig vagy nem tom meddig de jó hosszut bedug és szivja rengeteg kijön ,és üvölt kevin ugy sajnálom szegényt nekem kellett lefogni. :cry: :cry:

Sonny:nagyon édes a fiacskád milyen nagyfiú lett.Kis szöszi :lol:

000kata

Sonny! Tündéri kisfiad van gratulálok hozzá! és a neve is szép!! :wink:

Évi! Köszike a dicsit! :wink: amúgy apának is ilyen a haja csak ugye neki levan vágva rövidre így nem látszik. neki talán még göndörebb mint nekem! :roll: számítottunk rá hogy kis bongyori lesz! ilyen génekkel... :lol: :lol:

Csuri! Más??? :roll: az avataron lehet véonyabbank tűnök az egy előnyös fotó.. :wink: :lol:
Ez a torta szupííííííííííí!!! nagyon ügyik voltatok!!! Na és ha nincs belőle gondolom belül sem volt rossz!! 8) :lol:

Judit! Köszi de nekem mindenki azt mondja tiszta apja. talán 2en mondták eddig h hasonlít rám! :shock:

Kata sajnálom a szürcsögést! Hülye bacik!!!:twisted: :twisted:

na megyek majd még megpróbálokeste jönni!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Évi: 6-án született Noel :-) Úgyhogy pénteken lesz a buli :-) Lilla is 6-án?

Csuri: nagyon ügyesek vagytok! Ahogy a fenti kép is mutatja, Noel is imádja az összes kábelt, távirányítót, mobiltelefont stb. Ami a kezében van, az az elromlott vízforraló alja, imádja maga után húzni, akár egész nap :D húzgálja, aztán megáll egy kicsit játszani, és továbbvonul a "kutyussal" :-)

Mammuci: szerintem is nagyon rád ütött Dominik!

Judit
Kép
sonny

Sonny, L. 5.-én született :lol:

Akkor már Te is készülsz a nagy napra :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Nem tüntem el teljesen, csak pár napig nem volt netünk :(

Utólag is:
BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT MÁTYÁSNAK, SZILÁRDNAK ÉS KATUSNAK

Lányok!
Mindenki nagyon szuper tortát készített, ügyik vagytok. Még jó hogy nekünk a honap végefelé lesz a szülinap, így tudok puskázni reciket. :)

Kata
Még olvasni is szörnyű, szegény Kevin. Mielőbbi jobbulást Nektek!!!

Évi
Nővérem is 68-as, van egy 22 éves "kis" fia.

Sonny
Tündéri kisfiú Noel, és milyen szép neve van.

Rólunk
Johanna teljesen elválasztotta magát, már ez a 3. napja hogy nem szopizik, előtte sem sokat, de mostmár egyáltalán nem kéri.
Tápszert továbbra sem fogadaja el.
Szerintetek elég ha eszik joghurtot, babapudingot, sajot?
Tejet még nem akarok adni neki.
Folyadékot is iszik elég szépen.

Na ennyi volt, ébredés van.

Móni

Kép
ission

Ission! Sztem nem baj tudja ő hogy mi kell neki! :D
Lehet amúgy kapni babatejet (tej helyett) van vaníliásban is. én majd azt fogom adni Dominak elvileg 1 éves kortól van majd óvatosan bevezetjük reggeli mellé. Ha gondolod próbáld majd meg azt.

Sonny! Dom is állandóan zsinórokkal játszik... :wink: na meg a távirányítókkal telefonokkal konektorokkal és mindennel ami elektromossággal működik! hihetetlen milyen szenzorai vannak...:)

Dalma! milyen volt az ovi Korinak??

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Hello, hú mennyit írtatok!
Önző módon először magunkról írok! Panna már fél 7 óta alszik hehe :) .Kicsit korai lett az este.
Kornél köszöni jól van, nagyon is. Első nap az óvodában:

Reggel 8-ra mentünk, anya kb 5 perc után otthagyott, de sebaj, ott volt Dani, aki a legeslegjobb barátom. Reggeliztem sokat, utána játszottunk, vonatoztunk, persze én voltam a masiniszta (ki más). Egy gyanús nagyfiú megkörnyékezett, elkezdett lökdösődni, de nem hagytam magam, gyorsan levágtam neki 1-2 pofont. 8) Óvóéni persze megszidott minket. :( Ebédkor mellém került ez a nagyfiú, és rugdalt az asztal alatt, mire én sírni kezdtem (olyan fáradt voltam már), nem is ettem egy falatot sem. Alvás előtt kérdeztem az óvónénit, hogy meddig lesz itt ez a fiú, és kiderült, hogy csak ma volt itt. :) Délután nagyot aludtam, és utána már ott is volt értem anya és Panna, akiknek nagyon-nagyon örültem!

A mai nap is hasonlóan telt, csak verekedés nélkül... :) óvónéni szerint nem kell engem félteni, megvédem magam ha kell, és állítólag nem vagyok az a sarokban szépen eljátszok típus...

Kép
Kép
dalminha

Sonny, nagyon szépséges Noel, a hajacskája ugyan-olyan mint picinek volt, csak most totál szőke! :) Cuki "kutyusa" van!

Mammuci, jók a képek, ari Domika! te is jól nézel ki! 8) A hajad gyönyörű. Tényleg furcsa lenne nálatok egy szöghajú gyerek.

Kata, babamagazinban reklámozzák az Otto therm fülgyógysapit, de láttam már az Árkádos gyógyszertárban is. Állítólag nagyon jó ez is. Felszúrták már? Honnan jön az a trutyi, ha te nem tudod leszívni? :cry:

Csuri, istenem de szépek! Katus reklámba illő! Ha nem lenne lányom, az ő láttukra tuti vágyódnék lánykára!!!! Már tudom kitől örökölte Anna a hajzuhatagát! :) Ügyesek vagytok a tortával!

Szilvi, köszi a receptet! Melyik oviba megy Sebi? R. Viktóriához jártok még? Most akkor mire is allergiás? Csak a tejre? Szilárdat ő nem akarja még annyira enni, vagy nem is szabad még? Szójapép, ilyesmi megy? Vagy miket eszik?

Judit, dejó, hogy el tudtatok szabadulni kicsit! Ki volt a gyerekekkel?

Évi, Pannának hiányzott Kormél, mert jött utánam egész nap, amit nem szokott. olyan cuki, mint egy kutyus. Te, ha sok a meló, az jó nem, akkor mennek az autók... saját cég? A szomszédnak adtak el autót az opelban úgy, hogy csak külföldi munkahelyről tudott igazolást hozni, ezt elfogadták a hiteléhez. Azelőtt szóba sem álltak vele.

Kép
Kép
dalminha

És ami még nagyon fontos nekem, ma megszült a legjobb barátnőm, kicsi fia Bátor, 2600 g, 47 cm.

Kép
Kép
dalminha

Zsombor és Dominik!

Mikor kigyúlnak a fények,
pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy Rátok kacsint,
kicsi kendobol csillámot hint
így adja át üzenetemet:
Boldog 1 szülinapot Nektek!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Zsombor és Dominik!
Boldog Születésnapot Kívánunk Nektek!!!

Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Zsombor és Dominiknak NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Hajnalba Kevin belázasodott olyan forró volt 38.6 volt neki,adtam neki kúpot alig tudott elaludni.Most jöttünk meg a dokitól megnézte a fülét azt mondta vérvörös neki :shock: :shock: :cry: Ennyit a fülcseppről.Felső léguti hurutja van :cry: Irt antibiotikumot megint :cry:
Remélem most már meggyogyull.Reggelre a mindkét szeme begyulladt iszta váladékos volt alig tudta kinyitni.Sose lesz ennek vége? :cry: :cry:

Dalma:gratulálok a barátnödnek.Hugom még mindig nem szült hétfőre volt kiirva.A váladék le van rakodva neki nagyon sürű és rengeteget szivnak le én is szivom neki de ott hátul van,holnap megin vihetem és pénteken megnézni a doktornő.

000kata

Dalma: még nem szúrták fel neki.Többen is mondták a sapit veszünk akkor egyet

000kata

Szombat óta lent vagyunk Baranyában Édesanyámnál. Otthon nincs mindennapos segítségem vagy akár heti szinten se nagyon, havonta-kéthavonta fordul elő, hogy valaki tud vigyázni Bendegúzra és akkor hepajkodunk Apával (általában koncertre megyünk ilyenkor), szóval most ez nekem nagyon hálidéj, Anyukám él a lehetőséggel és rengeteget foglalkozik a picurkával. Én meg - ha már villantottam a kreativitásomból a lenyomattal, hát ezzel is dicsizek - kidekoráltam faltetkóval az egyik szobájának falát :) Még van egy felület, de mutatom az eddigieket :)

Jót mosolyogtam én is a pigszlenyomaton :) :) :)

Lányok, annyira szépek a gyerekek, gratulálok mindenkinek!!!
Többiek, képek??? Olyan jó volna látni minél több fotót! Még korábban olvastam, hogy létrehoztatok egy közös mailt? Ha publikus, vagy kiadható privátban, akkor örülnék, ha megosztanátok velem is!

Bocs, hogy nem név szerint írok, de igyekszem lereagálni a kérdéseket. A vállalkozásunkról... van egy alkatrész-kereskedésünk és egy kis szerkesztőségünk. Előzőt a Kedvesem, utóbbit én "viszem". Nem panaszkodunk, dolgozunk, mint az állat, s kopp-kopp-kopp, van haszna. Olykor, ha más nem is, de az, hogy saját magunk urai vagyunk és ennek megfelelően szívunk olykor nagyokat illetve kaparjuk a gesztenyét.

Bendegúz kukiján is egy kicsi luk látszódik csak, amikor hátra húzom a bőrkét. A bőrke nem tud lent maradni, a makkocska nem bújik elő, hogy meggátolja a bőr visszapörgését... Viszont szerencsére vizelési problémát nem okoz a dolog.
Ha esetleg ez segítség valakinek, aki hasonló cipőben jár: megfigyeltem, ha merevebb a kukac mi is ügyesebben tudunk bánni vele, a nagyobb felületen könnyebb a bőrrel mahinálni.

Babaúszásra Százhalombattára járunk, már amikor épp ráérünk. Abszolút bababarát, tetszik az oktató hölgy stílusa, technikája.

Vera, számomra is döbbenetes volt, hogy egyszer, amikor olvastalak, még egy idealizált család voltatok, és néhány hónap múlva már a válásotokról írsz. Voltak előzőleg is problémák? Vagy hirtelen bolondult meg a gyermekeid apja? Nagyon nehéz lehet s olvasom, hogy nincs túl sok segítséged. Viszont azt is látom, hogy a lányok téged is támogatnak! Remélem, hogy merítesz innen is egy kis erőt!

Ölben altatás, majd letétel... hááát, Nálunk sem jön össze mindig. Van, amikor, ha leteszem Bendegúzt az ágyra, akkor még a nyaka alatt hagyom a karomat egy időre, másik kezemet az arcára teszem, simizgetem, s csak akkor engedem el, amikor már tutifix, hogy alszik... csak, hát van, hogy arra kel fel, hogy kihúzom alóla a kezem :wink: Nem egyszerű, viszont amennyire jól elvan napközben, nem bánom, hogy az alvásoknál elvárja, hogy ringassam, babúsgassam.

Honey, jönnék én sűrűbben, csak annyi sok elfoglaltságunk van. Kell egy fontossági sorrend, amit olykor nem a kedv határoz meg. Aztán ilyenkor adódik, hogy írom a regényt egyszerre, majd eltűnök megint jóidőre. Ez van.
De örülök, hogy a kicsi mellett is sikerült megőriznünk a pörgősségünket. A várandósság ideje alatt baromi nehezemre esett visszavenni a lendületből.

Kép

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Boldog szülinapot kívánok Zsombi és Domi babáknak!!!!
Kép

Kata :( Szegény kicsi Kevin!A szülinapjáig reméljük meggyógyul!!
Vendég

Zsombor és Dominik első szülinapotok alkalmából kívánok nektek minden szépet és jót!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Nem tudom, h emlékeztek-e még rám, régebben írogattam.

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK AZ EGY ÉVES BABÉKNAK!

Rólunk röviden annyit, h Dorisz már első osztályos, annak ellenére, h ovistársa nem ment a suliba, könnyen beilleszkedett és sok barátot szerzett. A 6. kerületben kéttannyelvű suliba jár.
Hunorral is minden rendben,egy hónapja 9kg és 75cm volt. Már 8 foga van kb 3 hónapja. Éjszaka végig alszik,ritkán felkel inni. Szinte már mindent eszik, tejterméket és tésztafélét még nem adtam neki. Röviden, tömören ennyi....

Sziasztok.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Sziasztok!

Minden születésnaposnak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk :D

Lányok, szeretnék tanácsot kérni tőletek a H1N1 oltásról. Ti beoltatjárok a gyerekeiteket, és a csaláodot?? Olyan szörnyű hogy minden orvos mást mond, a médiában is egyik riportban azt mondják hogy ne másikban hogy igen.

Én Dórinak nem hiszem hogy beadatom, de január februárban tesót szeretnénk, és ha beadatnám magamnak akkor védett lennék a várandósság alatt.

Ti mit gondoltok?
Vendég

Kép
Kép

Kép

Kép
betti030
Budapest

Beagle:de jó lesz kistesó :lol: HÁt az oltást én nem merem beadatni se magunknak se Kevinnek,szerintem nem olyan jó amilyennek reklámozzák.

Betti:örülök,hogy jöttél nagyon édes Hunor,tetszik Dorisznak a 2tannyelvű suli?

000kata

Kata: Jobbulást Kevinnek. Olvastam hogy megint beteg a kis füle.
Remélem nem kell felszúrni.
Puszi nektek.
Vendég

Sziasztok!

Zsombor és Dominik, nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Nektek!

Móni

Kép
ission

Kata
Szegény kicsi Kevin, reméljük az antibigyótól jobban lesz!

Betti
Nagyon cuki Hunor.

Beagle
Én tuti nem adatom be Johannának se és magamnak se.

Zsemlyécske
Baromi jó lett a szoba, csak ámulok és bámulok, milyen kreatív itt mindenki :o
Jó hogy van egy kis pihi, nekem nincs ilyesmire lehetőségem. Nagyszülők kiszaladnak hetente 1-2 alkalommal fél órára, oszt ennyi.

Móni

Kép
ission

Sziazstok.

Üdv elveszett báránykák:))

Édes Hunor nagyon:)))

Zsemlyécske
hogy hogyan bolondult meg passz. Voltak gondjaink mivel mi se tudtunk soha egyedül lenni belevesztünk a napok monotonságába de szerintem ha ő akarta volna (mert én hiába noszogattam) akkor ezen tudtunk volna változtatni. De ő inkább elmenekült.

Zsombor és Dominik NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

És Zsombinak mielőtt elfelejtem vasárnapra boldog névnapot is

harivera
Budapest XXI. kerület

ANIKÓ DOMIT ÉS KRI ZSOMBIT ISTEN ÉLTESSE !

SZÉP ÉS VIDÁM GYERMEKKORT NEKTEK FIÚK!

Kép
evi1969

Katának, Szilárdnak, Dominak és Zsombinak boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kép

Kép
ske

Beagle!
Hasonló cipőben járunk mi is, év elején tesót szeretnénk Ádámnak.
Én eddig nem akartam oltatni senkit. A háziorvosom se javasolja egészséges felnőttnek, viszont azt mondta, hogy mivel babát akarunk, be kellene oltatni magam. Ugyanezt mondta a védőnő is és a László Kórházban is ezt javasolta egy doktornő akinek a fertőző betegségek és a védőoltások a szakterülete.

Szóval most úgy döntöttünk, hogy én beadatom a H1N1 és a szezonális influ ellen is, mert külün-külön nem érnek semmit, ugyanis mindkettő ugyanolyan veszélyes. Nem maga a vírus a gáz, hanem a szövődmény és a láz.

A fiúkat meg majd kikúrálom, ha elkapják, bár remélem, megússzák.

Remélem, tudtam segíteni!

Eszter

Kép

Kép
ske

Sziasztok "újak" !

Betti, helyes kis huncut a fiad, már motorozik?
Húúú 2 tannyelvű iskola, nem semmi . Ügyes kislányod van :lol:

Beagle, teszel fel képet Dóriról?
A H1N1 oltással kapcsolatban nekem a véleményem nem változott, sőt ma délelőtt beszélgettünk az orvosommal róla, Ő kismamáknak nem adja be, de senkinek nem javasolja. A saját gyerekének is (12 éves) a sima influ. ellenit és a Pneumovac.-ot adja csak be. Maguknak semmit.
Sok-sok gyümölcs-zöldség és C vitamin szedését javasolja, de majd jönnek a többiek és segítenek.
Hajrá tesóproject :lol: :lol: :lol:

Kata, jujjjjjjjj annyira sajnálom Kevint, valami spéci fül-orr-gégészen még nem gondolkodtatok?
Nálunk Martinnak fájt egyszer a füle, kb. másfél éves lehetett, de fel is szúrták neki. Azóta nem fájt a füle.
Gyógypuszit küldünk Kevinnek , múljon el az a fülfájás.

Zsemlyécske, Te nem semmi vagy, de klassz lett a szoba :lol: munkaügyben mi is hasonló cipőbe járunk, autókereskedelemmel foglalkozunk, apa végzi a háttérmunkát én tartom a frontot az irodába és a telepen. Nehéz egy kicsit, de nincs főnökünk :lol:
Nálunk is hol jobban hol kevésbé megy a bolt :roll: na , de válság van kéremszépen :)

Dalma, örülök, hogy Kori ilyen jól beilleszkedik az oviba, ügyes kis srác, puszi neki :lol:

Ma voltunk 1 éves mérésen, hát Lilla 9600gr és 74 cm , jó kis tömör-gyönyör :roll:
Doktorbácsi mondta, nem kell már 1 éves gyereknek tápszert adni :shock: később védőnéni mondta , hogy áprilisig kapja még a tápszert :roll:
Kérdeztem, hogy mit adjak neki, azt mondta azt amit mi is eszünk+sok zöldség és gyümölcs és tejtermék.
Jó volt, hogy beszélgettünk, most totál káosz van a fejembe :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ma 1 éve , mert ugye nov. 5. szerdai napra esett már megszületett a kis kincsem :lol: 8)

Vera, írtam privit!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni magunkról,ha hiányoztunk esetleg valakinek :)

Sajnos vissza olvasni esélyem nincs sokat írtatok :oops:

Minden Születésnaposnak Nagyon Boldog szülinapot kívánunk!!Istenke éltesse őket Nagyon sokáig!!!

Neharagudjatok,hogy most csak magunkról írok,de eléggé kivagyok :cry: Após megint alakított :cry: Hoztunk a házhoz kiskutyát,mert félek egyedűl éjszaka amikor férjem dolgozik.Keverék kiskutya,de nagyon aranyos és szép is és okos nagyon.6 hetes,de már félig szobatiszta.Néha bepisil,de ennyi kakilni kint szokott.A lényeg,hogy após kijelentette,hogy nem maradhat!És a lakásban nem lehet.Mondtam neki,hogy,de kicsi még és éjszaka megfagyna.Erre ő:Nem érdekel én ezt nem szeretem.Kérdem én nem itt lakik fenn velünk mit zavarja,hogy itt van bent a kutya :?: Krisztián nagyon szereti.Ebből nagy balhé lett,mert mi ragaszkodunk a kutyához.Férjemmel megbeszéltük,hogy elköltözünk innen,mert nem állapot,hogy annak kell lenni mindig amit ő akar.Jah azt kihagytam,hogy ide szerinte csak fajtiszta németjuhász jöhet.Ő meg csak félig az.Elegünk lett az irányítgatásból. :evil: Nekem már régóta,de férjemnél most telt be a pohár.Mi itt úgy vagyunk kezelve mint a kis gyerekek.Nem mint egy különálló család.Pedig így jöttünk ide!Van is hova költöznünk úgy néz ki.Csak ott egyenlőre nem lessz internet :cry: Ha minden jól megy a héten már költözünk.Persze szeretném vinni Macit is így hívjuk a kutyust.Remélem megengedi férjem tesója,hogy vigyük,mert egyenlőre hozzá költözünk.Dió héjban ennyi.Remélem nem untatalak ezzel titeket.

Remélem mindenki jól van.Betegeknek jobbulást kívánunk!!!

Mennem kell,mert Krisz alszik és így most foglalkozhatok Macival kicsit.

Pár kép :)

Kép
Hát lehet rá haragudni :?:

Kép

Kép

Majd Kriszről is rakok képet :)

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Evi!
Én is ma arra gondoltam, hogy tavaly ilyenkor szerdán......már az őrzőben voltam! :)
Oltásról akkor egy véleményen vagyunk! :)
Pedig a lányom már papírt is hozott a suliból, hogy írjam alá, hozzájárulok -e az oltáshoz......teljesen a pánikkeltésre mennek! Hogy elbizonytalanodjunk!

Reni!
Tényleg nagyon édi kutyus! Vétek lenne kitenni!

Zsé!
Szoba szuper lett!! :) NAgyon ügyes vagy!

Dalma!
Tök jó, hogy ilyen zökkenőmentesek az első napok!! :) Reméljük később is így lesz! :wink:

Zsombornak , Dominiknak boldog szülinapot!!
Kép

Kata!
Jajj, drága kis Kevin mennyit betegeskedik!!! :cry:
Gyógypuszik neki!

Kép

Kép
ditta76

Hoztam pár tegnapi képet, Veronika babázott Ágostonnal! :lol:
Mármint Á. volt az igazi baba, beültette a baba-ágyba, tolta a mini-kocsiban....de szemmel láthatóan élvezte! :lol:

"BABA" az ágyban! :lol:
Kép
Kép

babázik:
Kép

telefonál:
Kép

ezt meg csak úgy: :wink:
Kép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Zsombor és Dominik! Boldog születésnapot kívánok Nektek! :)

Kata!
Jobbulást Nektek!!!!! Ha nincs otthon ilyen sapi, akkor a régi recept szerint az is jó, hogy ha egy edényben melegítesz sót, belerakod egy sűrű szövésű zokniba és megkötöd. Ha nagyon forró, akkor még csavarj rá törülközőt. A meleg só párája is gyógyító és arra rá tud feküdni, hogy melegítse a fülét!

Anikó!
Ezek a fürtök Dominiknak tényleg nagyon csábítóak!! Imádni fogják a csajok!!!! :)

Anita!
Nagyon szuperul néz ki a fal!!!! :) Ügyes vagy! :)

Betti!
Örülök, hogy jelentkeztél! Hunor nagyon jó fiú lehet, kis mosolygós! :)

Beagle!
Mi nem oltatjuk magunkat. Van egy fogorvos ismerősünk, aki az orvosi körlevélben olvasta, hogy a pici gyerekeknél akár hirtelen légzésleállást is okozhat a vakcina. Ő is várandós és magát sem oltatja be. Mi is főként ezért nem oltatjuk magunkat. A javaslat: ha lehet, kerülni kell a nagy közösséget és betartani a higiéniás szabályokat. Aztán ez az influenza sem másabb, mint a másik tipusú influenza.

Csuri!
Nagyon ötletes ez a katicás torta! És igen guszta lett! :)))))
Ha nem használ a kenőcs, akkor szívesen leírok egy csodakenőcs hozzávalókat, amit a gyerekdokival kell kiíratni. Kék kenőcsnek hívja a volt gyerekdokink a színe miatt, de szuper tényleg mindenre. A sebinek volt annyira csúnya a popsija piciként, hogy bőr sem volt már rajta, de ez a kenőcs nagyon hamar helyrehozta. Azóta is használjuk, nem csak a popsira, de mi is hámsérüléskor.
Még én sem gratuláltam a pocilakódhoz! :) De jó érzés ez most neked! :)
A sógyurma receptet én is lenyúlom! Már régóta kerestem! :)
Jó olvasni, hogy nem csak én vívódok ennyire az ovis dologban. De felül kell kerekedni magamon és azt nézni, hogy Sebinek mennyire jobb lesz a vele egykorú gyerekekkel!!! (Pláne, hogy mostanában mindig csókolózni akar a kis Casanovám! :D MOndtam neki, hogy majd az oviban a csajokkal gyakorolhat, ha engedik! :D )

Judit!
A hársfatea az tényleg nagyon jó és finom! :)
Hogy sikerült neked ledobni 3 kilót, amikor neked nem ment a hasad? :) Látod nekem is ennyitől sikerült csak megszabadulnom, pedig nekem 3 hete volt műtétem és azóta megy a hasam! Legalább többet fogynék!!!
ÉN is irígy vagyok ám, hogy el tudtatok kettesben menni pihenni!!! :)

SonnyJudit!
Noel tényleg mennyire kiszőkült! :) Nagyon szép kisfiú!!! :)

Evi!
Így élesben tényleg nem találkoztunk még! :)
Ha van időd, akkor a saját torta az mégis sokkal finomabb, mint a bolti :)

Dalma!
Tök jól sikerült az első nap az oviban! Ügyes, hogy nem védte meg magát és jópofa, hogy megkérdezte, hogy meddig lesz még ott az a nagyfiú! :) A többi nap is legyen nagyfiúmentes és igen jó neki! :)
Sebi a Sün Balázs oviba megy, ami tőlünk pár méterre van. Járunk Sziszivel igen még a R. Viktóriához. Most 29-én volt a férjem vele ott. Terheléses vizsgálat lett volna, hogy mire allergiás, de mivel a Milupa Pepti Plusz adásakor is hasmenése volt, ezért nem terheltették meg tejtermékkel. Fél évvel el lett halasztva. Pontosan még nem tudjuk, hogy mire allergiás. Jól tolerálja a zöldségeket, olajokat, gluténeket, ezért valószínű ezekre nem allergiás. A szárnyashústól is ment a hasa 2 hónapja még, de legutóbbi próbálkozáskor nem volt baja, így talán az állati fehérjék is jöhetnek lassan az étrendbe. Így egyelőre a tejtermékek vannak tiltólistán! Szilárd szilárd ételt ehetne, csak ő maga nem akar még rágni. A kenyérrel már egyre jobban megbarátkozik, így remélem, hogy eljön a rágási időszak is. Szójapépet még nem próbáltam, de a szójáról sok jót nem hallottam, így ezért is nem csináltam még. Az általam főzött ételt sem nagyon szereti, inkább a bolti bébikajákat eszi. Éjjel-reggel-délelőtt a spec.tápit eszi, délben bébikaja, du.valamilyen gyümi, estére pedig általában pirított gríz a menü.

KépKép
KépKép
hangolka

Bocsi csajok, de ezt most kaptam és témába illő:
Sertésinfluenza:
Kép

KépKép
KépKép
hangolka

Ditta: halálik a képek meg kell zabálni :lol: :lol: :lol:

Hangolka:probáltam a zoknis vezriot de nagyon hagyja akkor is probáltam amikor alszik de ellöki és felébred.
ez a kép :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Köszönünk minden köszöntést nagyon kedvesek vagytok.

Dominik nagyon boldog 1 születésnapot :D!

Rólunk, egy éve már azt hittük Zsombi sose akar kibújni. Eredetileg október 27-dikére voltam kiírva. 3-án már bementünk a kórházba, megvizsgált a doki és közölte nem kell befeküdnöm 4 cm-re kivagyok már tágulva. Mondta holnap szülünk. Hazajöttünk a férjemmel, ő elkezdte szervezni a másnap esti buliját mondva holnap már apa lesz. Közben csöppöm odabent elkezdett munkálkodni. Este 10-től már jöttek a fájások, bár ekkor még úgy gondoltam biztos ezek is csak jóslók, mert már korábban kétszer megviccelt minket a gyermek. Azonban egyre erősebbek és rendszeresebbek lettek a fájások. Már mindent csináltam, hogy kiderítsem vajon tényleg fájások vagy csak josló (ülőfürdő, stb...). Aztán kb. egy órát tudtam aludni mert igen intenzív lett minden és reggel 5-kor mondtam a férjemnek na most már mennyünk be. Szülésnél volt egy kis komplikáció, de délután 13:29-kor végre a kezemben tartottam kicsi drága fiúnkat. Azóta is ez a legszebb élményem eddigi életemben. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok.

hangolka
kép szuper de azért durva :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni
igen külön sokkal jobb ezt én is meg tapasztaltam amin most ti átmentek. Kutty nagyon ariii :lol: :lol: kitartást

Ágoston kép szupeer:))

jövőhét szerdán megyek Izával a madarászba a gasztróra. ma potom csak 8x volt kaka

harivera
Budapest XXI. kerület

Domika! Zsombor!
Nagyon boldog első születésnapot kívánok nektek gyönyörű fiúcskák!

Zs, nagyon ügyes vagy! Nagyon tetszik ez a faltetkó! nekem is ki kellene próbálni a hálószobánkban, mert mivel tetőtéri, nem lehet képet tenni a falra, és virágot sem tudok sokat elhelyezni, pedig imádom őket. A miniszerkesztőségedben mit csinálsz, Írsz, vagy szerkesztesz lapoknak? netán saját újságod is van? Én is annyira szeretnék sajátot, de el sem tudom képzelni hogy állhatnék neki.
Olyan édesen íírtál Bendeguszti kukacáról. :) Milyen koncertekre jártok? mi egyzser voltunk el kikapcsolódni egy estét mióta Panna megvan. júniusban. Talán most, hogy mindegyik korán fekszik utána elmehetünk ha itt van anyu.

Kata, infralámpa is jó, de nekünk bioptron lámpánk van, szuper. Qva drága, kaptuk, de talán bérelni, vagy kölcsönkérni lehet. Nagyon sajnálom a kicsikédet! Most akkor van izgalom a húgodéknál!

Kép
Kép
dalminha

Dominik & Zsombor
SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKTEK!!!!

Kép

Csuri
köszönöm szépen a receptet! Lehet h. kicsit bonyolultabb mint a gipszes, de az is tuti h. 10-edébe kerül! :D

Kata
Szegény Kevin, gyógyulást!
a miénk drót foxi.Ma voltunk 2yorkinál, ott is az 1ik harapdálta a babát, de szerencsére leszokott róla pár pofon után. A másik szereti nagyon a kislányt.

Dalma
örülök h. jól sikerül az ovizás.

Reni
nagyon sajnálom a történéseket. :? A közelben lesztek azért?

Kép
katica_75

Csajok köszönjük szépen a köszöntéseket! :lol:

Zsombinak nagyon boldog 1. Szülinapot!!!!

Most csak ennyi voltam de holnap jövök és reagálok!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Évi, szép súlya van csemetédnek! szerintem a tej még nagyon korai lenne. Képet várunk! Holnap akkor buláj? mi még nem ünneplünk, csak vasárnap, de már most nosztalgiázok egész nap, főleg mert barátnőm is császárral szült, és felemlegettem a tavaly történteket.

Szilvi, nem értem, miért nem vesznek tőle vért, aból simán ki lehet deríteni mire allergiás. Szójapép nem olyan rossz állítólag, van gyümölcsös is. Bár a szója is allergizáló. :( szárnyastól meg a tojás keresztreakció miatt lehetett rosszul.
van egy csomó tej-tojásmentes receptem, ha érdekel.
Kép durva! :D :D

Ditta, Ágostontól kész vagyok! :)

Reni, tök sajnálom, hogy ilyen az apósod. De ha most így kezel titeket, akkor mindig is így fog. Én is hülyét kapok akkor, ha gyereknek kezelnek, pedig anyósomék és anyuék is hajlamosak rá. Azért jó, hogy van hová mennetek! Maci nagyon aranyos, és nagyon jó ötlet ha félsz!

Kép
Kép
dalminha

Ja, Szilvi, lehet inkább a marha (borjú) sertéshusissal kellene kezdenetek az állati fehérjét. A marha a fűfélékkel lép keresztrekcióba. azt hiszem. Nekünk a Csépány Márta (nagyon rendes) dokinő vette le a vért Koritól, ő a pulmonológiai részen van, a gasztrótól pár ajtónyira.

Kép
Kép
dalminha

Lilla, Panna, Ágoston babócák!

Nagyon boldog 1. szülinapot kívánok nektek!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Lillus, Panna, Ágoston! Isten éltessen Benneteket sokáig! Sok boldogságot!

Kép

Ádám és Eszter

Kép

Kép
ske

Köszönjük szépen!! :)

Kép

Kép
ditta76

Lilla, Panna, Ágoston nagyon boldog 1. születésnapot!

Kri

Kép
Kép
kri29

LILLA, PANNA, ÁGOSTON NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT NEKTEK!!!!

A csütörtök reggelünk mindig rohanás... Doriszérnak reggel úszás van, ilyenkor szoktam manni segíteni hajat szárítani, természetesen húzom magammal a Hunort is. Még jó, hogy elül magának a babakocsiban az öltözőben.

Kevinkének jobbulást! Nekem a Dorisz fülfájós, lámpázni szoktam neki és meleg só a fülére. ( már jó pár sópárnát megégettem a mikróba :) )

Kata,tetszik Dorisznak, nagyon sok mondókák, éneket tanulnak és eddig még elég hamar meg is jegyezte.

Oltással kapcsolatban, mi nem oltatjuk be magunkat. Október elején küldték az oltással kapcsolatban a papírt a suliból, még a hónap közepén vissza kellett küldeni, nem kértük az oltást.

Nagyon szép lett a faltetkó. Festetted v matrica?

Reni, nagyon aranyos a kiskutyus. Ha az após nam lakik veletek, akkor miért szól bele??? Közel lakik, azért költöztök el?

Ditta, Ágoston nagyon aranyos a babaágyban :) Ágoston tűrte a babázást?

Majd még jelentkezem.
Sziasztok!

Kép

Kép
betti030
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?