Sziasztok!
Zsombor és Dominik! Boldog születésnapot kívánok Nektek!
Kata!
Jobbulást Nektek!!!!! Ha nincs otthon ilyen sapi, akkor a régi recept szerint az is jó, hogy ha egy edényben melegítesz sót, belerakod egy sűrű szövésű zokniba és megkötöd. Ha nagyon forró, akkor még csavarj rá törülközőt. A meleg só párája is gyógyító és arra rá tud feküdni, hogy melegítse a fülét!
Anikó!
Ezek a fürtök Dominiknak tényleg nagyon csábítóak!! Imádni fogják a csajok!!!!
Anita!
Nagyon szuperul néz ki a fal!!!!

Ügyes vagy!
Betti!
Örülök, hogy jelentkeztél! Hunor nagyon jó fiú lehet, kis mosolygós!
Beagle!
Mi nem oltatjuk magunkat. Van egy fogorvos ismerősünk, aki az orvosi körlevélben olvasta, hogy a pici gyerekeknél akár hirtelen légzésleállást is okozhat a vakcina. Ő is várandós és magát sem oltatja be. Mi is főként ezért nem oltatjuk magunkat. A javaslat: ha lehet, kerülni kell a nagy közösséget és betartani a higiéniás szabályokat. Aztán ez az influenza sem másabb, mint a másik tipusú influenza.
Csuri!
Nagyon ötletes ez a katicás torta! És igen guszta lett!

))))
Ha nem használ a kenőcs, akkor szívesen leírok egy csodakenőcs hozzávalókat, amit a gyerekdokival kell kiíratni. Kék kenőcsnek hívja a volt gyerekdokink a színe miatt, de szuper tényleg mindenre. A sebinek volt annyira csúnya a popsija piciként, hogy bőr sem volt már rajta, de ez a kenőcs nagyon hamar helyrehozta. Azóta is használjuk, nem csak a popsira, de mi is hámsérüléskor.
Még én sem gratuláltam a pocilakódhoz!

De jó érzés ez most neked!
A sógyurma receptet én is lenyúlom! Már régóta kerestem!
Jó olvasni, hogy nem csak én vívódok ennyire az ovis dologban. De felül kell kerekedni magamon és azt nézni, hogy Sebinek mennyire jobb lesz a vele egykorú gyerekekkel!!! (Pláne, hogy mostanában mindig csókolózni akar a kis Casanovám!

MOndtam neki, hogy majd az oviban a csajokkal gyakorolhat, ha engedik!

)
Judit!
A hársfatea az tényleg nagyon jó és finom!
Hogy sikerült neked ledobni 3 kilót, amikor neked nem ment a hasad?

Látod nekem is ennyitől sikerült csak megszabadulnom, pedig nekem 3 hete volt műtétem és azóta megy a hasam! Legalább többet fogynék!!!
ÉN is irígy vagyok ám, hogy el tudtatok kettesben menni pihenni!!!
SonnyJudit!
Noel tényleg mennyire kiszőkült!

Nagyon szép kisfiú!!!
Evi!
Így élesben tényleg nem találkoztunk még!
Ha van időd, akkor a saját torta az mégis sokkal finomabb, mint a bolti
Dalma!
Tök jól sikerült az első nap az oviban! Ügyes, hogy nem védte meg magát és jópofa, hogy megkérdezte, hogy meddig lesz még ott az a nagyfiú!

A többi nap is legyen nagyfiúmentes és igen jó neki!
Sebi a Sün Balázs oviba megy, ami tőlünk pár méterre van. Járunk Sziszivel igen még a R. Viktóriához. Most 29-én volt a férjem vele ott. Terheléses vizsgálat lett volna, hogy mire allergiás, de mivel a Milupa Pepti Plusz adásakor is hasmenése volt, ezért nem terheltették meg tejtermékkel. Fél évvel el lett halasztva. Pontosan még nem tudjuk, hogy mire allergiás. Jól tolerálja a zöldségeket, olajokat, gluténeket, ezért valószínű ezekre nem allergiás. A szárnyashústól is ment a hasa 2 hónapja még, de legutóbbi próbálkozáskor nem volt baja, így talán az állati fehérjék is jöhetnek lassan az étrendbe. Így egyelőre a tejtermékek vannak tiltólistán! Szilárd szilárd ételt ehetne, csak ő maga nem akar még rágni. A kenyérrel már egyre jobban megbarátkozik, így remélem, hogy eljön a rágási időszak is. Szójapépet még nem próbáltam, de a szójáról sok jót nem hallottam, így ezért is nem csináltam még. Az általam főzött ételt sem nagyon szereti, inkább a bolti bébikajákat eszi. Éjjel-reggel-délelőtt a spec.tápit eszi, délben bébikaja, du.valamilyen gyümi, estére pedig általában pirított gríz a menü.