A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

marietta: köszönjük a dícséretet! :lol: :lol: Domiról is rég láttunk ám képet.... :D Miért nem szabad porszívózni az orrát?? Ha mi vagyunk náthásak, mi is kifújjuk ahányszor csak lehet, nem? :shock:

merion: :shock: :shock: akár ikrek is lehetnének :lol: :lol: Majd megmutatom enyémapának is :lol: :lol: :lol: Jó az a járóka, főleg, hogy tolotathatós meg összecsukós. Vmi hasonlón gondolkodom én is, csak az a baj, hogy már így is sok a bútor ebben a lakásban :roll: De talán ez még belefér... :lol: :lol:
Mira nagyon ügyes a forgolódásokkal! Kata még csak hátról fordul oldalra mindkét irányba, meg néha hasra is átbillen :D De hasról hátra már nem megy neki, mert nem nagyon szeret hason lenni amúgy sem, annyit feszeng, hogy hamar elfárad :roll: :lol:

sillia: Lóci nevetős képe nagyon jó!!! :lol: :lol: És az a cipő- zokni! :lol: :lol: :lol: Helyes kispasid van! :lol: :lol:
Az álláskereső portálok is ajánlanak távmunkát, négyórás kiegészítő munkákat :D Legalábbis a szűről be lehet állítani.... :D

Bond: hurrá Manó kukacának! :lol: :lol: Hugi nagyon ügyes volt! :lol: :lol: De miért felöltözve mérték? :shock:
Nekünk kábeltv van, ahhoz is van digitális dekóder, de a csatornákat be lehet lőni- asszem, mert még nem üzemeltük be, a hálóba vásárolandó új tv- hez /talán karira/ szántam. :wink:

Kép
agi125r

Sillia: de édesen alszik: hogy fogja a játékát! :D
a nevetős képen meg aranymanó! :D
Egyáltalán nem vagy szőrösszívű. :wink:

Boo: nálunk külön vannak éjjeli rugik (ill van zsák is, de nem nagyon használjuk). Tehát fürdés után kap egy bodyt, meg egy éjjeli rugit, amit 3-4 nap is ráadok, ha nincs baleset. Reggel meg 7-8 között kajálástól függően felöltöztetem. Body marad.
De van, hogy egy nap 3-szor is öltözünk –amikor összefosizza, leböfizi a ruháját.

Mensi: idáig hallatszott megkönnyebbült sóhajod. :lol: :lol: :lol:

Agi125r: Kata is egy tündér! Nem tudom eldönteni, kire hasonlít jobban. Talán apájára? :?:

Én mostanában mielőtt lefekszem, akkor fejek. Igaz alig jön valami (kb 40 ml), de az inger megvan.
Sajna nem akarnak kirepedni a didik a tejtől. :?

Dodi: anyósod nem semmi! :evil: Akárhogyis, de zavarjátok el pszichiáterhez! Ja, és a végén meg nehogy úgy járjon, mint a farkast kiáltó juhász – senki nem hiszi, hogy tényleg beszedte a csomó gyogyit, aztán elpatkol. :idea:

Lorca: jó, hogy előkerültél. :D

Lilisgabi: Szegényke. Sajna erre számítani lehetett, hogy ő is elkapja. :( Jobbulást!

Orsi: Odettet meg kell zabálni!!!!!!!

Conversano: Marci: :lol:
Merion: jó rólad is hallani. DE édi!!!!!!!!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: éljenek a kígyók! :lol: (legalábbis ez a típus :lol: )

Marietta: ma megh jégeső volt délután. :x
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt az időjárást!

Tegnap Nóci beöltöztette saját cuccaiba a Vicát.
(én meg apa pólójában :oops: , mert tegnap megint 2x végigbukott a Virág)

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Gyorsan elküldtem az előzőt, mert volt egy kis áramingadozás, nehogy nekem a fáradtságos munkával / :lol: / begépelt soraim eltűnjenek :lol: :lol:

Séta megvolt, épp jókor jöttünk haza, mert amint a parkolóhoz értem, nagy cseppekben esni kezdett. No nem sokáig, mert zóta sem esik /asszem/. Viszont megint családi házas utcákban sétáltunk /naná, majd az autópálya leállósávjában :roll: :lol: :lol: /, és egyikbe- másikba bele tudtam képzelni magam. Mármint házikóba. Én családi házban nőttem fel, picit fura nekem a társasház, de azért annyira nem vészes :D . De ha választani kellene, akkor a családi ház mellett döntenék :D :D Ami elszomorító volt, nem volt olyan utca, ahol legalább egy házra ne lett volna kitiéve az ELADÓ tábla :( Biztos rossz lehet a tulajoknak, mert elképzeltem, hogy megvették álmaik otthonát, aztán beszakadt a forint, esetleg bukták a munkájukat is, és mennyi mindennel próbálkozhattak, mire meghozták a szomorú döntést: meg kell válni a háztól, különben éhenhalnak. :( Voltak köztük teljesen új építésűek, de voltak aranyos kis régi házak, amiket vagy felújítottak, vagy elkezdék a felújítást, tehát nem csak a 30- 40 millás házaktól válnak meg a gazdáik :( Remélem, hogy mi nem kerülünk soha ilyen helyzetbe!
Jó lenne felnevelni a lányom biztonságban, egy nem túl nagy családi házban :lol: :lol:
Vége az ábrándozásnak, mennem kell a konyhába :lol:

Kép
agi125r

kicsidodi! :)

A tévének megmaradt a "saját" analóg csatorna kiosztása és azokon a program helyeken maradt, ahová tettük. (Amúgy ez most bővebb kínálat is - az más kérdés, hogy ebből mennyit veszünk igénybe :roll: :? )) Hiába eresztenénk rá az automatikus hangolást, azzal csak azt érnénk el, hogy az új csatornákat is be tudnánk fogni, pluszban még megint szórakozhatnánk a melyikcsatornátmelyikprogramhelyretegyük kérdéssel. A digitális kiosztását nem befolyásolná. :?

Ruházkodás.
Külön cucc nappalra és fürdetés után estére. Ennyi. Kivételt képez nyilván a kaki. :roll: :lol: Bukás nem szokott sokszor és nagy lenni. Ha van, akkor az is inkább az ágyon köt ki. :roll: :?
Viszont annyian írtátok már, hogy minden kakis lett, akkorát nyomtak. Jó méretű pelust használtok ti? :roll: :roll: :roll: Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ez Manóval együtt hányszor fordult elő nálunk... :roll: (Illetőleg visszatűritek a "fodros" gát részét a combjánál? Nálunk sokszor az fogta meg épphogy csak...)

Kép
Kép
200907?

agi125r! :)

Azért ruhástul mérték, mert még nem volt ott a doki néni és a védőnő úgy gondolta, hogy addig is haladjunk. Nem akarta, hogy egy szál bodyban várjunk ki tudja meddig. (Amúgy olyan meleg volt, hogy majd hanyatt estem. Na, ÍGY tuti a megfázás. :? )

Kép
Kép
200907?

Hgabi: mindig másra hasonlít :lol: Akik csak engem ismernek, szerintük rám, de szerintem apára hasonlít inkább :lol: :lol:
Úgy látom, Nóci nem csak riválisként tekint már a hugicájára, rájött, hogy mókázni is lehet vele :lol: :lol:

Bond: :shock: mérés után is felöltözhetett volna.... csak úgy mondom :D Én is mindig attól félek, hogy a túlöltözéstől nehogy megfázzon. Ezért sétára készülvén amint rajta van a body+ rugi, már nyitom az ablakot bukóra. Aztán ha rákerült még egy réteg ruha, ablak sarkig kinyit :D Amíg bele nem teszem a verdába, ablak nyitva is marad :D Túlparázom? :shock:

Kép
agi125r

babák szépek :D
Jobban vagyunk,kivéve az én fejem,az nagyon fáj.Gyerekek éjjel 38,7,pici is.Most egész nap semmi,nem lázasak szerencsére.

2 kislány tényleg hasonlít :D

Ancsurti:Hol vagy?

Gyere!Msot én is csak panaszkodni járok. :oops:
Vendég

Igen, de még meghallgaták a szívét, tüdejét, és oltást is kapott. Kár lett volna 2x öltöztetni. A mérés lehetett volna a végén, de oltás után már mérsékelten szoktak kultiválni bármit is. :roll: (És legalább ezzel is haladtunk valamennyit).
Nekünk nincs kocsink, úgyhogy 3 réteg ruhában (továbbá 2 zokni + cipő) mentünk be. A többit addigra már levettük a váróban... Kint 4-5 fok volt. :roll:

(Jut eszembe! Hendegabi: +7 fok alatt már téli gumi kell, úgyhogy igen, tetesd fel! :!: )

Kép
Kép
200907?

Megszületett a nővérem kislánya, Boglárka. Paraméterei: 53 cm és 3200 g. Nagyon édes, nincs szempillája, se szemöldöke, haja is csak mutatóban (nekem Petra után furi, mert neki már születése után is fonni lehetett volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Jól vannak, császár volt ez is.
Majd teszek fel képet is, csak most nincs időm.

Dodi!
Koncert nagyon jó volt! Picit izgultam, hogy mi vár ránk, mert ugye Boo-val mindig történik valami, de simán megúsztuk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És láttam Zsirikét is, cukorfalat, kész legény már! :D
És Müzli össze-vissza nyalogatott, igazi házőrző! :lol: :lol: :lol:
És találkoztam Apájával is, pont olyan, mint a képeken! :D

Kép
katy76

Sziasztok!

Kisfiam 2008 decemberi, már van pár kinőtt holmink. :)

Ezeket hirdettem most meg a teszveszen, esetleg ha érdekel valakit:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Agi125r,

Az "ikertesók" között azért van majdnem egy hónap. :lol: Kata is hamarosan forgolódni fog. Nekünk már ezért is kellett nagyon ez a járóka. A földre (szőnyegre) már nem szívesen raktam le, a kanapéról meg már majdnem lefordult... Egyébként Míra sem szeretett hason lenni, most sem ez a kedvenc foglalatossága, de ha van mit nézegetni, akkor már el van...aztán fogja magát és a hátára fordul. :D

Köszi Hendegabi! :D Látom, azért a nagylányod már barátkozik a kis húgával. :D

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy!
Gratula a tesónak!!!! :) :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

A "Kedvencekre" már rájöttünk és ezek szerint bekaphassák. :? :? :? Nekünk csak Mediabox van, DVR-ünk nincs.

"4. küzdőtéren hátulról többet lehet látni, mint előlről egyrészt mert nem lógnak az arcodba egyéb fejek, és apa degradálósan megjegyezte, hogy mérnekednemlogikushogynagyobbalátószög??? "
Nem. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már amennyiben a színpaddal szemben állunk. Mert oldalról valóban. :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi a gratulációkat! :D
Ő Boglárka:

Kép

Boo!
3. a pasik azt hiszik, hogy ha sötétben és zajban finganak, az nem büdös, és kevésbé égő, mert senki nem jön rá, hogy ki volt az Mad
De mi rájöttünk!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk enyémapa kitalálta, hogy este áthívja az egyik barátját meccset nézni. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én meg kikeltem magamból, hogy basszus 4 hónapja itthon vagyok, először szeretnék kiruccanni este, ő meg nem bírja ki ezt az egy estét egyedül (illetve kettesben a gyerekével)?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Úgyhogy jól megzsaroltam, hogy vagy egyedül néz neki az estének, vagy átviszem Petrát Anyuhoz és én is ott alszom. Végül persze belátta, hogy nekem van igazam, és jól is vizsgázott, mert mindent rendben találtam, amikor hazaértem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Csak a párásítót nem állította át éjszakai fényre, és úgy világított a gyerekszobában, mint a telihold, de korrigáltam a hibát. :wink: )

Boo!
Én a Liberot szeretem, elcserélem veled a Pampers kuponom a Liberora! Jövő héten majd megejtjük a cserét!
De jó Neked, hogy látod a sorozatokat! Nekem kimarad, még videónk sincs, nemhogy digitálismegállíthatótévénk. :oops: :oops:

Bond!
Azt a kaka mennyiséget, amit Petra 3 nap után tud produkálni, egy pelenka se fogja fel. A normál kaki neki bent marad a pelusban, nagy ritkán a derekánál kipasszírozza picit, de ez nem méret kérdése, egyszerűen sokat ficánkol.

Lorca!
Jó, hogy újra vagy!!! :wink:

Kép
katy76

Az izé az az avokádó lenne? Ha igen,akkor nem :)
Vendég

Boo!
Egészen biztosan nem kell megsütni! :wink:

A Fókuszban szó lesz Ramazzottiról meg a koncertről. :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

agi125r: nem akarom elkiabálni, de sokat javult a helyzet. Főleg, hogy már Vica megismeri a Nórit, és szinte úszik a boldogságban, ha meglátja :D (ilyenkor jövünk mi: látod, hogy örül neked, mennyire szeret téged, bla, bla… 8) )

Bond: kaki nálunk hátul folyik ki. Méret: Vica 6,5 kg, és a MIDI méretet használjuk: 4-9 kg-ost. És pl Pampersból hamarább kifolyik, mint a Tescosból
:shock:
És tegnap bejelentkeztem a kocsival a szervízbe: hétfőn tudnak legkorábban fogadni, de pénteken még hívnom kell a szerelőt pontosítás miatt.
:x :evil:
…és tegnap hazafelé 7 db vaddisznó vágtázott át elöttem :arrow: tövig fék :arrow: autó lefullad :arrow: csúszik még vagy 5-7 métert :shock: :oops: :oops: :oops:

Katy: majd mesélj a koncertről….
Tesódéknak hatalmas gratula….

Boo: ffi puki :P
Műzli házörzési taktikája :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Na, lemértem. Hugi súlya 4390 gramm, amihez 58 centi és 39-es buksi társul. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ja: még azt akartam: csatlakozunk a betegek táborához: Nócinak előbb 37,8-at mértem, nagyon sápadt, kicsit rekedt, homlokát fájlalja... :x

Holnap doki, meg anyám lehet, hogy jön, mert nagybátyáméknál disznóölés lesz a hétvégén, hívták segíteni: gondolta, boldogít eÚgyhogy nem tuti, hogy tudok jönni!
Jók legyetekl
lötte egy kicsit :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Akkor nektek olyan pelusra van szükségetek, amelyiknek magasabb a derékrésze, függetlenül a súlytól. Vagy váltsatok egyel nagyobb méretre vagy egy másik márkára.

Vaddisznók: remélhetőleg nem amortizáljátok le magatokat a kerékcseréig, mert ez nagyon csúnyán is elsülhetett volna... :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond: értem ám... :D De akkor is fura nekem vhogy a ruhában méricske, mert igazán nem sok értelme van így... :roll: :D
De te jól saccoltál :lol: :lol:

Katy: gratulálok nővéredék kislányához! :lol: :lol: :lol:
Katy, Boo: Koncertért meg irigy- irigy! :lol:
Apák jól vették az akadályt, lehet tervezni a következő kimenőt! :lol:
Boo: nem kell. Bár én csak egyszer csináltam, de ment is a kukába :roll: Biztos én vagyok a béna, de vmi förtelem lett :oops: :lol:

Merion: :shock: tényleg, most néztem, hogy 4 nap híján egy hónap van közöttük.... mindegy, a hasonlóság akkor sem kicsi, enyémapa így nézett: :shock: :shock: Láttam rajta, hogy azon filózik, hogy hol és milyen játszószőnyegen fotóztam Katát? :lol: :lol: :lol: Közben lemértem a szabadon lévő réseket, sajnos még egy 1m*1m- es járókát sem tudnék gond nélkül mindenhova eltologatni :( :( Úgyhogy marad a szőnyeg :(

Hgabi: akkor én is csak halkan örülök :D :D
Nóci gyógyuljon meg hamar! :D

Kép
agi125r

Kép
Vendég

Conversano: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Baromi fáradt vagyok, így nem leszek vmi részletes :oops: .

Holnap Zh-t írok Vezetési ismeretekből :? ! Maradjunk annyiban, hogy még elbírom a fejem a sok-sok ismerettől :roll: :lol: . puskát írtam, de ezen felül csak vmi csoda folytán sikerülhet, szóval most különösen számítok a pozitív energiáitokra! Szurkolatok holnap léccccci! :wink:

Boo! Katy!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Apák: csak hozták a formájukat :evil: ! De azért büszke vagyok rájuk, ügyik voltak :wink: !

Conversano!

Ez kééész :lol: :lol: :lol: :lol: !
Hol vettétek?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!

Megy a szurok! Nincs ilyen cumink ,csak unatkoztam és rávarázsoltam a képre:) Bár bevallom,szemezek vele,de amennyibe kerül egy ilyen bulicumi,annyiért nem köll. (3 rugó)
Vendég

Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ezt a képet már délután (az előbb azt írtam,h tegnap..azt sem tudom milyen év van :)) összeraktam. Nagyon durva a hasonlóság.
Vendég

Még most is hasonlunk Petrához?

Kép

Kép
Kép
200907?

A montázshoz még kép: :lol:

Kép

Kép

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt!

Na igen, így hogy Kata is hason van, így még jobb az összehasonlítás. :lol: :lol: :lol:
Mírának is ott van a nyakában a borostyánlánc. :P
Kíváncsi vagyok, hogy később is megmarad-e ez a hasonlóság közöttük, ahogy majd változnak, nőnek.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Kép
Vendég

Míra Kata, nyaklánc :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Dodi

Megy a drukk

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok Csajok!

Nem tűntem ám el megint, csak próbállak utolérni titeket. Ezerrel olvasok vissza,ahogy időm engedi, közben körmölöm a hsz-kat. Néhány hsz-on olyan jókat tudok kacagni! Imádlak Titeket!!
Na most usgyi olvasok, talán holnapra utolérlek Benneteket, még kb 5 oldal van hátra. Aztán most már rakok fel én is képeket.

puszi!!

Kép
szisz89

Sziasztok! :)

boo!

Bocsesz, de mi voltunk előbb: mi már előbb voltunk yodák, Manó révén mint ti (imádom ezt a fülijét, mintha kiharaptak volna belőle egy darabot, olyan cakkos :lol: :lol: :lol: ):

Kép
Manó ezen a képen ugyanannyi idős, mint most Hugi

Egyébként határozottan megállapítottuk, hogy Hugi erősen elkezdett fülre gyúrni. Neki is nagy lesz, de nem lesz annyira elálló, mint Manónak. (A kórházban külön megnéztem annak idején és reméltem, hogy később is olyan szép, fejhez simuló marad. Hát nem. Sebaj.)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Boo,Katy! Örülök,hogy jó volt a koncert.Apák ügyik voltak,büszkék lehettek rájuk :lol:

Katy! Gratulálok tesód babájához,nagyon édes!

Dodi!! Megy a drukk ezerrel,tuti sikerülni fog.

Kislányom kint alszik a teraszon,kiváncsi vagyok mennyi ideig tart... :twisted: Éjjel 4* kelt,fogalmam sincs mi lehetett vele,soha nem csinált még ilyet. Arra tudok csak gondolni,hogy kevesebb a tejem,nem tudom. Még gondoltam arra is,hogy melege lehet,de 22 fok van nála. NEm tudom,na mindegy,remélem ma már jobb éjszakánk lesz.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Megy a drukk Dodinak! :lol: :lol: De mivel eminenske, úgyis meglesz neki :lol: Főleg mivel puskával is készült: puskaírás közben lehet a legjobban tanulni :D

Merion: igen, én is arra gondoltam, hogy talán egy- két hónap, és máris nem hasonlítanak egyáltalán... :) De most azért elég érdekes, nem? :lol: Kíváncsi vagyok, hogy egy éves korukban mennyi különbség lesz köztük :D

Szisz: :lol: :lol: nagyon szorgalmas vagy :D :D Képeket várjuk! :lol:

Bond: nekem úgy tűnik, hogy az akkori Manó és a mostani Hugi nagyon egyformák! :lol: Vagy rosszul látom?

Lassan össze kéne kapnom magunkat, amíg nem esik, el kéne menni sétálni. De most olyan aranyos Kata: itt ül mellettem a pihenőszékében, huhog meg durrogtat :lol: :lol: Tegnap nem volt kaki, talán mára lesz valami :lol: :lol: Már ennek is örül az ember lánya.... :roll: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Hugi Manó hasonlóság :lol:

Kép
Kép
orsi777

Végülis csak annyi a különbség, hogy Huginak:
- a haja sötétebb lesz és enyhe hullámosodásra hajlamos
- kicsit kerekebb a szeme és sötétebb árnyaltú kék lesz. Továbbá nem lesz brutál hosszú, sűrű a szempillája
- nem lesz annyira elálló füle
- sötétebb a bőre.

Kép
Kép
200907?

Jól látom,hogy Manó füle ezen a képen felemás? Mert Marci egyik füle köszönő viszonyban sincs a másikkal,annyira különbözik:) Többet aludt jobb oldalon,így az a füle szépen kisimult,a másik meg még össze van gyűrődve kicsit.

Kép
Vendég

Kép titkosügynökcsemeték :)
Vendég

Katy

Gratula a babához!

Boo

Libero kontra Pampers

Én Liberoval indítottam, de ajándékba kaptunk egy csomó Pampers-t.
Jobbnak találtam, mert könnyebb volt, vékonyabb, a nyári nagy melegben kényelmesebb.
Aztán ahogy jött a hűvösebb idő, azt vettem észre, hogy ha már egy pici pisi van benne akkor hideg a pelus. És kevéssé telítetten is pisiszagú volt az egész.
Akkor visszaváltottam Liberora és most teljesen elégedett vagyok vele. Három pelus elég egy nap, néha négy.
Teljesen telítődve sem hideg és nem is olyan büdi.

fülecskék

Lócinak sincs pici füle, én is rögtön szt ellenőriztem születéskor.

Igazából ilyenkor kezd látszani a fülecske amikor már tartják a fejüket.

Rékának is szép lapos füle volt aztán 3 hónapos korában egyszercsak elkezdett elállni.

Várható volt, ezt én örökítem sajnos, bár én meg a szüleimtől kaptam...

Nekem 18 éves koromban műtve volt a fülem. A diákkoromat úgy éltem le hogy takargattam a fülem és ha mégsem sikerült nyeltem a csúfolódásokat :(

Lócinak sincs pici füle, ráadásul az övé hegyes is lesz mint az apjáé.
Egy kisfiúnál azért ez nem olyan gáz.

Boo, majd megmutatom apának amit a szép hosszúkás fejformáról írtál. Ugyanis ő saját magát lófejűnek tartja (szerintem hosszúkás)
Lócit pedig újabban fülestojásnak becézi :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?