A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Volt :) elég viccesre sikerült, nem tudom mikor megy adásba, de ha lesz szólok!! Annyi a sztori, hogy esküvőn megkérdezi az anyakönyvezető tőlem, hogy "biztos, hogy hozzá akar menni ehhez az emberhez?" -a vőlegényt apósom alakítja aki 80 éves :) Ja és a potemixet reklámozzuk :)(potencianövelő szer)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Biztos jó volt a hangulat!!!!! :lol: :lol: :lol: Kivi leszek rátok!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Én is kiváncsi vagyok hogy vágták meg..:)

Betti
KépKép
queen-bee

http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... vancsi.flv

ezt nemrég sikerült lekapnom! :D nemsokára nálunk is lesz új tudomány, úgy érzem!!! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jó lehetett ez a reklámfilmezés! szólj, ha kellenek statiszták, régen jártam ilyen forgatásokra statisztaként! :)

tudom, hogy nehéz mit írni, igazából csak ki akartam írni magamból, nem akarom rontani a kedveteket... :oops:

Nemlajos
kiváncsi vagyok Döme holnap mit talál ki! :wink:

Fanni ovis képei elég bénák lettek, zavart arckifejezés, kis szájharapdálással... :wink: viszont a csoportképen már látszik, hogy bátrabb volt, 3 féle van, az egyiken olyan gyönyörűen mosolyog, hogy csak na, a másikon átöleli a legjobb barátnőjét, a harmadikon komoly.
holnap szülői értekezlet lesz, jövő hét kedden meg lesz egyéni beszélgetés, kiváncsi vagyok, mit fognak mondani róla!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Betti: Nem szoktam reklámokat nézni, de ezt feltétlen! 8) :lol: Micsoda filmes tehetség van köztünk!

Kukli hír: Kukliéknál azért nincs internet, mert kell valami kábelcsatorna, amit Zsoltinak meg kell venni, fel kell szerelni, de hát ez a 255-ös pont a listán és ugye Zsolti dolgozik.... Szóval, ha ide eljutnak, akkor utána már rendelik is a netet. De egyébként hiányzik neki a csapat..., mondtam neki, hogy mi is hiányoljuk. ;)

Csibb: Apud nagyon negatív spirálon van.... :( Remélem kitalál belőle, de ez egy nagyon komoly figyelmeztetés neki, hogy valamit valahogy másképp kellene az életében.... :?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Kiráztak a halálsztorik teljesen.

Köszi a drukkkokat meg a szorítást, Géza jól van, sikerült visszaállítani a ritmusát. Nem voltam még bent, mert csövek vannak rajta, EKG, infuzió, stb, nem akartam, hogy így Lassa Máté. 1 óra múlva megyünk kell hozzá.

Nemlajos A Debreceni játszik ma este. Digi TV-n lesz, nekünk meg az nincs. Nem voltam még bent, mert csövek vannak rajta, ekg, infuzió, stb, nem akartam, hogy Máté így lássa. 1 óra múlva megyünk be hozzá.

Nemlajos A Debrecen játszik ma este. Digi tv-n lesz, nekünk meg az nincs.

Kép

Kép
rszg

hát sok mindent kéne másképp... az már szent igaz...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Rszg
Örülök, hogy minden rendben!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, sajnálom apudat is, ez sem túl jó... remélem, h hamarosan kilábal. És Szeged tényleg nem a szomszédban van, bár az M5-ösön azért hamar oda lehet érni.
Holterhez drukk! Bár biztos minden OK. és a videó nagyon tuti :) Tényleg új tudomány van készülőben.

Rszg, a sikeres műtétnek nagyon örülök. Mennyi ideig kell a párodnak bent maradnia a kórházban?

Betti, ez vicces lesz. Feltétlen szólj, ha elkezdik adni valahol.

Csibb, nálunk is lesz majd fotózás valamikor az oviban. Meg most mutatták meg a kiránduláson készült képeket is. Viszont az tök jó, hogy lesz szülői, meg egyéni beszélgetés - no, ilyen nálunk nem lesz. Pedig az újakról mondhatnának valamit. Mondjuk nagyon készségesek az óvónők, minden nap elmondják, h épp mi volt Samuval, de ezek csak amolyan aznapi történések (rendesen v. nem rendesen evett, ivott, kivel játszott, kivel balhézott, böfögött az asztalnál :) stb).
É

erpé

Csibb sajnálom apukádat na és a nagyidat is :(

Katka ez a Danianyu tényleg nem semmi :shock: ilyeneket a filmeken szoktam látni. Szegény Dani :?

Betti már kiváncsian várom mikor lesz a tv-ben a reklám? :D És melyik csatornán lesz amúgy?

Kukli Katája tényleg nem semmi :shock: Nagyon fura, pont egyidős Nimróddal, és mikor ránézek Nimródra nehezen tudom elképzelni hogy egy ennyi idős baba feláll és majdnem megáll magától. Pedig Panna és Bulcsú is felállt már ilyenkor.

Ovi: hát nálunk sem volt ilyen egyéni elbeszélgetés, pedig jó lett volna mikor kiscsoportos volt Panna. Csak akkor szólnak ha rossz volt, ilyen még csak egyszer vagy kétszer volt 8)

Rszg, örülök hogy Gézánál minden OK :) Meddig kell bent maradnia?

Voltunk tanácsadáson. Nimród 7340 cm és 67 cm. Megnéztem, Bulcsú ennyi idősen szintén ennyi kiló volt, viszont már 73 cm-t mértek :shock: Ja és nem magas Bulcsú sem.
Mondtam a dokinak, hogy valami kiegészítés kellene Nimródnak este is, mert éjszaka nagyon nyügi, azt mondta hogy adjak neki mégegyszer főzeléket. Előtte a védőnő meg mondta, hogy irassak fel a dokival Milupa tápszert, mert hogy abban nincs tejfehérje, és adjak neki azt este. Hát a doki annyira határozottan mondta hogy nem kell tejpép meg hasonló hanem főzelék, hogy igazából nem is mertem javasolni azt amit a védőnő mondott. Persze közben ott volt a védőnő is, de csak hallgatott :lol: Ilyenkor úgy kell röhögnöm, az igaz hogy a doki inkább a szoptatás mellett van és hogy minél később adjunk neki tejes dolgot.
Na mindegy itthon van készenlétben egy tejpép ha megunom az éjszakai nyügiket akkor kipróbálom vagy lehet először majd inkább a főzeléket.
Ti adtok este, lefekvés előtt is valami ht-t?

Ja és Nimród egész nap rajtam lógna, alig tudok valamit megcsinálni. Szegény Bulcsúval meg alig van időm foglalkozni. :?

Na lassan megyek, Pannát viszem úszni. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja Nemlajos még neked akartam írni, hogy tényleg próbálj meg változtatni az étkezési szokásaidon, először biztos nehéz, aztán majd azt veszed észre, hogy a régi dolgok nem is olyan jók. :wink:
Én is csináltam a múltkor kölesfelfújtat, mert olvastam hogy a köles milyen egészséges, sok benne a fehérje, meg lugosító hatása van, szóval megcsináltam és az egész elfogyott :shock: mindenki megette. Pedig aztán Panna és Bulcsú is válogatós, és Gábor se mindig szereti az ilyen újításokat. Majdnem olyan íze volt mint a riszfelfújtnak :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

oké, oké, megpróbálok változtatni. Egyelőre még csak azt szokjuk 3 napja, hogy nincs vacsora, amit megfőzök, az másnapi ebéd (a Zuram visz belőle, én meg napközben eszek).

Ma semmire se jutottam, mióta nem voltam, Döme abszolút kezelhetetlen, egyfolytában sír, ha nincs kézben. Elkezdődött a szeparációs szorongás... Még aludni sem akart, úgy kellett előtte egy csomót énekelnem, meg játszanom az ágyban vele, mire nagy nehezen már hagyta magát elpaskolgatni.
No, most gyorsan még varrok egy csöppet, mert másfél óra múlva meg dokihoz megyek. Már ha Döme fel nem ébred azon nyomban :?

rszg
: megpróbálok linket szerezni, és örülök, hogy sikerült a kiütés!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

rszg, ilyen a mi házunk, már kaptam is linket :)

http://www.atdhe.net/10267/watch-fiorentina-vs-debrecen

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica: Én estére igyekszem jóllakatni Petit. 6-kor szopizik, 1/2 8-kor HT-zik valami főzit és 1/2 9-kor van jóéjszakát szopi.... ;)

Az egyéni elbeszélgetést nem fogadó órának hívják? Nálunk az van ősszel és tavasszal, mind az oviban, mind a suliban.

Rszg
: Örülök, hogy túl vagytok a nehezén és hogy sikeres volt a beavatkozás. :)

Katka

katka22

Haláleseteket sajnálom!
Nekem édesapám halt meg, mikor 17 éves voltam, aztán utána 1-2 éven belül 3 nagyszülőm.../a 4.már születésemkor sem élt/.
Szóval kijutott rendesen.
Ráadásul a szülinapom ugye nagyon közel van mindenszentekhez..ezt nem annyira szeretem. ezért mi nem is járunk temetőbe ilyenkor.
De mostmár sokkal vidámabb-boldogabb évek vannak férjemmel és a kisfiammal!!
rszg, örülök, hogy párod túl van a dolgon, remélem, hamar hazamehet!

a betegség egyre vackabb, most vagyok először úgy beteg, hogy nincs az, hogy legalább éjjel alhatok...Nándi vagy 8szor fennvolt éjjel.
2szer azért, mert bementünk a szobába, és apának köhögnie kellett-erre Nándi úgy felrémült, 20 percig altattam vissza, tiszta ijedt volt. Utána mégegy ilyen...férjemnek tök lelkifurdalása volt, dehát nem tehet róla! :(
akik együtt alszanak a poronyttal egy szobában, nektek mennyire érzékeny a zajokra? nekem van, h arra felkel, hogy megigazitom a paplanom éjjel, és susog....és persze sír, és vissza kell ciciztetni, cumi nem jó.ma lehet áttoljuk a kiságyát a nappaliba, csak remélem, nem élénkül fel az új helyszíntől, és el bír aludni....
átrendezni most betegen bizti nem fogjuk a lakást, sztem leghamarabb december-karácsonyi szünetben érünk rá ilyenre....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok bocsi de nem igazán van időm visszaolvasni, Lívia mostanában egész nap nyügi, valószinűleg jön a foga, szinte nem is alszik napközbe, most meg forrónak éreztem, megmértem és levonva az öt fokot 38.4. nurofent kapott már kb három órája és mégis lázas.. :? :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Köszi még egyszer mindenkinek. Géza jól van, ha minden oké, péntek délután hazajöhet.

Nemlajos tényleg gyors voltál :) Köszi

Csibb Ha bírja a Nagyid az utat, tényleg jobb lesz neki. De ez mindenképp szörnyű. Mivel érdemlik ki emberek a szenvedést! Nem értem!!!

Kép

Kép
rszg

Szomorúságokat sajnálom!Néha olyan nehéz az élet :cry:

Rszg!
Örülök,hogy minden rendben!

Pulcsi!
Mi együtt alszunk Larával(nincs is más lehetőség)de ha ébred is,nem ránk.(legalábbis úgy gondolom)

Kukli!
nagyon hiányzol már!

Beával mi van???Olyan régen volt,és mostanában nagyon ritkán,nem?A szerelem?;)

Minden ügyeskedő babának gratula! :D
Tuti hogy lesz végre nekünk is fogunk,annyi nyűgi meg sírás van :cry: Nem tudott egy jót aludni délután,mert folyton felsírt,gondolom,fáj neki :cry:

Én ma természetgyógyásznál voltam.Sosem gondoltam volna,de tesómhoz jár,ő biztatott,hogy attól,hogy megnéz,semmi bajom nem lesz,vesztenivalóm nincs,aztán vagy megggyőz,vagy nem.Hát nagyon ledöbbentem.Azt mondta bivalyerős immunrendszerem van, a betegségeimnek lelki oka van :cry:
Szerintetek természetgyógyász lelki bajokon is segíthet???Olyan bizonytalan vagyok :roll:

Kép
Kép
zazzy

Katka!
ez szörnyű!!!A jóban rosszban-ban volt régebben egy nő,akinek nem is tusom,milyen szindrómája volt,hogy folyamatosan lebetegítette a gyerekét,hogy ápolgathassa,és bizonygathassa,hogy ő milyen jó anya :shock: Elvették tőle a gyereket.
Ez tényleg beteges kezd lenni,amit művel!Ilyet nem lehet tenni egy ártatlan kisgyerekkel!!!Próbáljatok mindne követ megmozgatni!!!Tudom,nem egyszerű, a férjemnek is bitang nehéz volt,mire visszakapta a lányát,pedig egyértelmű volt az "anya" anyai ösztöneinek hiánya.
Szegény párodat,nagyon sajnálom,iszonyú nehéz lehet ez neki(persze neked/nektek is) :(

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Köszi a megértő sorokat.... Daniapu nem szeretné elvenni Danit, csak kiterjesztett láthatást szeretne és résztvenni a fia életében és amennyire lehetséges szülőpárként (de nem házaspárként) nevelni Danit.... Látja, hogy az exemmel nálunk ez működik és a gyerekek viszonylag kiegyensúlyozottak és nagyon szeretné ugyan ezt megadni Daninak....
Szerintem, ha megszűnne ez az ellenségeskedés, akkor Danianyu is magához térne, csak a gyűlölet, már az eszét veszi néha... :( . Dani mindkét szülőjét nagyon szereti (ami normális), de annyira nincs egyeztetés és mások a követelmények (ott baba, itt nagyfiú), hogy a pszichológus nem ismert rá, hogy ugyanarról a gyerekről van szó, mintha két személyisége lenne a gyereknek... szerintem rémisztő... :shock: :?

Bea: Merre jász? Adj életjelet és kérünk egy csini Maja fotót is! ;)

Katka

katka22

Csibb Máté nagyon ügyi! Tudod, hogy van egy közös ismerősünk? "barbapapa", a gyerkőcei együtt járnak úszni a Kornéllal :)

Reklám nem tudom mikor lesz, mert a megrendelő nem volt ott a forgatáson, most megnézte a felvett anyagokat (több jelenet van) és természetesen talált hibákat :evil:

Rszg örülök, hogy pároddal minden rendben ment!!

Pulcsi én egy szobában alszom Karcsival és inkább én vagyok érzékeny az Ő zajaira, azaz fordul egyet a kiságyban kicsit jobban mocorog és már ráébredek..nem is alszom sokat :)

Holnap viszem Kornélt dokihoz, ha a náthája engedi beoltják..

Betti
KépKép
queen-bee

néhány képecske :D

Kép Kép Kép

Betti
KépKép
queen-bee

Na, én is engedtem a H1N1 nyomásnak. A lányokat beoltatom. Az ex addig rágta a fülem, hogy így az ukránok, meg úgy az ukránok, hogy rábólintottam....

Betti: Karcsika mennyire hasonlít rád az utolsó képen! :) Tiszta anyja! :shock:

Zazzy: Minden betegség lelki eredetű! :? És igen tudnak rajta segíteni persze.... ;)

Katka

katka22

no, lányok, meglett a véreredmény, minden tökéletes, összesen két nyiszlett csillagom van, a doki azt mondta, hogy évek óta nem látott ilyen tökéletes vérképet.
Én meg közöltem, hogy csináljuk meg újra.
Kedden reggel megyek megint.

Hogy miért? 20kg túlsúly van rajtam, nem étkezem egészségesen, sárga a bőröm, karikás a szemem, ott a sárga folt, világ életemben vérszegény és vashiányos voltam, mindig is magas volt a koleszterinem, nem szedek vitaminokat, most még egy élősködőt is táplálok ( :lol: ), PONT MOST lenne tökéletes a vérképem???

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti, szépek vagytok! Mennyi karikatúra van a falon?!

Nemlajos, nem kell keresni a bajt....egészséges vagy és kész... :wink: Amúgy nekem is tökéletes lett a vérképem múltkor, én is össze vissza eszem, túlsúlyom van stb.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ehh, 5:2 lett a meccs... Remélem, senki nem akarta holnap éjfélkor megnézni... :twisted: :oops: 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Betti, de szépek vagytok! És Karcsibaba tényleg tiszta anyja :D

Nemlajos, és addig jársz vérvételre, amíg el nem romlik a vérképed? vagy mit vársz?
Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis diétára, hogy jobban érezd magadat a bőrödben, akkor ahhoz nem kell rossz vérképre várni :)

Katalány felkelt, mára búcsúzom!

erpé

tehuti, nem keresem, csak ismerem a "határaimat"... :)
No, jójszakát, majdnem kész lett a huzat... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka Karcsika sokkal cukibb a kicsi elálló füleivel :) páran mondták ragasszam le de szerintem butaság :) :)

Nemlajos örülj, hogy jó a vérképed!!! :lol:

Tehuti a karikatúrák az esküvőnkön készültek Kristóf imádja a karikatúrákat és egy karikatúrista ismerőse készített a násznépről rajzokat (aki akarta ) :)

Betti
KépKép
queen-bee

erpé, dehogy. Csak felmerült a gyanú, hogy esetleg elkavarták. A születési dátum pl. nem stimmelt.
Nem addig, csak még egyszer. Ha az is jó, örülök, hogy ilyen jól vagyok, és gyógyszerré minősíttetem a fantás sört :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Minek Neked vérkép, amikor úgyis tudod, hogy szarul vagy??? :lol: Inkább örülj a jó vérképnek.... Tök dinnye vagy.... :roll:

Nálunk a lányok bekaptak olyan vírust, hogy nagyon fáj a torkuk, gyakorlatilag nem esznek és könyörögni kell ez ivásért. Ágicát nagyon elkapta, ő kutyául van.... :( Gyerekorvos közölte, hogy alig piros Ági torka, nincs itt baj... :shock: Végül beszéltem orvos rokonnal, aki segített és most már jobban vagyunk egy kicsit.... De persze azért lázas, meg minden....
Ha Peti véletlen alszik éjszaka, akkor a lányok miatt fogok kelni...
Valaki adhatna nekem egy hét szabadságot.... :roll:
ELEGEM van a betegségből!!!!!

Katka

katka22

Nemlajos!
:lol:
Ezt el sem mesélem az uramnak,mert én folyton aggódom az egészségéért(20 kilót hízott,mióta együtt vagyunk :shock: itthon van már egy jó hete szabin,semmi különöset nem csinál,de ha lerakja a fejét,a nap bármely szakában képes lenne elaludni :shock: de az este 9 a max,ameddig bírja)most tuti azt mondaná,hogy ő makkegészséges.Hiába próbálom egy vérvételre rávenni :(

Kép
Kép
zazzy

Betti: Zsófinak is elálló füle volt, de gyönyörűen kinőtte. Jól teszed, hogy nem aggódsz! ;)

Nemlajos: Fent láttam a válaszod. Így már értem! ;)

Katka

katka22

Ja!És nekeme gyszer azt írták a véreredményemre a nevem mellé,hogy férfi :shock: :lol: Fel sem merült,hogy újat kérjek :roll:

Katka!
Jajj,rátok jár nagyon a rúd :( Nagyon sajnálom.Ha küldhetnék valami tündért,aki mindenkit meggyógyítana,neked meg adna egy 1-2 átaludt éjszakát,megtenném!

Kép
Kép
zazzy

Csibb Nagyon aranyos Máté.

Katka Lányoknak gyors gyógyulást! Elhiszem, hogy eleged van, összejöttek a dolgok Nálatok mostanában.

Nemlajos Én is elmennék helyedben még egy vérvételre. Vagy megnyugszol, hogy tényleg minden eredmény jó, vagy beigazolódik a megérzésed.

Kép

Kép
rszg

JA! És én nem is írtam mostanában Mátéról. Már mindenhova, vagyis bárhova elkúszik, és már megy a kutyázás is :)

Kép

Kép
rszg

rszg, gratulálok a bárhová-mindenhovához! :D Innestől Neked sem lesz túl egyszerű :wink:

katka, valamiért nagyon próbára tesz a jó isten, hogy mennyit bírsz :?
Danianyuról nekem is egy film jutott eszembe, a Vészhelyzetben is volt egy ilyen anyuka. Úgyhogy ez egy létező, ismert betegség. Nem ártana ezt valahogy tudatni a döntéshozókkal is, nem azért, hogy Ti nyerjetek, hanem nehogy Daninak essen baja... :cry:

Hogy milyen undormány idő van! :shock:
Akik bkv-znak, babakocsival hogy teszitek, mikor sokkal több cucc van a gyereken, sokkal nehezebb a kocsi, és még mocskos is. hogy teszitek fel, hogy ne legyetek nyakig sárosak?
Aki pedig háton hordoz, az nem fél, hogy bkv-n megnyomják?

Valahogy az az érzésem, hogy ha megtehetem, egész télen nem bkv-zom...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Máté nagyon ügyi, nemsoká ő is állni fog :lol:
ma jön a védőnő, végre eldicsekedhetek neki az új tudományokkal. Múltkor csak kúszott, de azt is úgy, h előrevetette magát :P
Rszg: mihamarabbi felépülést Gézának
nemlajos: grat a tuti vérképhez, de nem baj, ha megismétled, jól teszed. Néztek nálad TSH-t?
katka: ezt a nőt vizsgálta pszichiáter? És rendben találta? Mert súlyos károkat okoz a kis Dani életében, milyen felnőtt lesz belőle??? Jajj, ez nagyon szomorú. Soksok gyógypusszi nektek! Akkor így be sem lehet oltani a csajokat, nem?
zazzy: én sem tom elcitálni vérvételre, pedig megnyugtatna, ezek a pasik ilyenek, nem is értem, van olyan férj, aki volt már magától, csak úgy vérvételen :?: :?:
Betti: nagyon édesek vagytok! Rakd fel a ti karikatúráitokat, kivi vok rá.
Moncsi: Livinek jobbulást, de sztem vidd el minél hamarabb dokihoz!!!
pulcsi: nálunk apa párnába köhög, ha rájön!!!
:lol: :lol: :lol: Mi is egy szobában vunk és meg kell várni míg mélyen elalszik, kb alvás után fél óra már tuti és akkor nem nagyon kell fel semmire, addig bármire

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

erpé: Daninál nézték a gyomorszájszűkületet, de csak egyszer uh-val. Gyakorlatilag mindenre nézték már, csak az agyi mr van hátra...csak az nem tom mennyire káros neki. :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Katka, Pulcsi: jobbulást nektek!!

Csibb: sajnálom a nehézségeket. Én sem tudok semmi okosat írni... De gyere nyugodtan, és írd ki magadból.

Nemlajos: örülök,hogy jó a vérképed. Ha úgy megnyugszol, csináltas egyet újra. :wink:

Katka: remélem a csajok hamar meggyógyulnak, Peti nem kapja el, és te kialszod magad!!! Danianyu viselkedése megdöbbentő. Próbálom az ő szemszögéből is nézni a dolgokat, de azért az még is brutál,hogy ilyet csinál a gyerekével. :roll:

Betti: nagyon szépek vagytok! A reklám engem is érdekel ám! :)

Rszg: gratula a kúszáshoz, és Gézának gyors felépülést!!

Nem tudom még mit akartam. :oops:

banokla

papillon, mijaza TSH? Így nem találom.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Elég rossz idő van. Nálunk esik és hideg van. Apa tegnap ilyet hozott haza. Én még ilyet nem láttam :shock: :shock: Kép
Mosolyog a nap, mosolyog az ég is, adsz egy ezrest, mosolygok majd én is! :wink: :lol: :lol:
Ezek az almák nem festettek, nem matrica van rajtuk, hanem így teremtek! A pihent eszű termelők mit ki nem találnak. :roll: :roll:

És még egy kép a vasárnapi ebédről: Krisztián és a kacsacomb
Kép ( nem meg ijedni csak a kép erejéig volt a kezében :P )

banokla

Pulcsi: mi is egy szobában alszunk Krisztiánnal, nem szokott felébredni, még akkor sem, ha Gergő átjön, és beszél. Még apa ébresztőjére sem.

Én elég rosszul vagyok fáj a torkom napok óta. És tudom, hogy nem betegség, de én ollllyan lusta vagyok!! :oops: :oops:

banokla

ahh, micsoda kacsacomb! :shock:
Az alma tök jó ötlet, csak egy matricát kell ráragasztani az almára, míg érik, aztán leszedni :)
(hogy ez megint miért nem nekem jutott az eszembe először? :? )
Jobbulást, Te ne legyél már beteg! :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jaaa, és megint a lényeg kimarad. Voltunk kedden védőnőnél, és a 7 hós adataink: 7880g és 66,5 cm.

Kukli Katája nem semmi mutatványokat csinál!! :shock: :shock:

banokla

Nemlajos!

Igaz, hogy Papillon kérdezted... :wink: :D

TSH= thyreoidea stimulating hormon= pajzsmirigy stimuláló hormon
Vendég

lilla, köszi!
Hát ilyesmit nem néztek. Nem hiszem, hogy ilyen van a nagyrutinban :shock:
Annyit ajánlott a dokinő, hogy ha esetleg gondolom, menjek el egy lipidklinikára (vagy mire), persze pénzért ott majd megnézik, hogy mit csinál a nemtommim.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="katka22"]N írta:katka22a, én is engedtem a H1N1 nyomásnak. A lányokat beoltatom. Az ex addig rágta a fülem, hogy így az ukránok, meg úgy az ukránok, hogy rábólintottam....

ezzel csak az a baj, hogy az ukránoknál tüdőpestis van és nem h1n1 :evil:

Gyógyuljatok már meg :? , szegény gyerkőcök

csibb:szegény nagyid, ez valami szőrnyű lehet :cry:

Ilda:Eszti is szeparál, bagy az összhang. Lehet, hogy ez egy jel nekünk, mert hiányoznak egymásnak :wink:

na mától lesem a reklámokat :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: az is van meg H1N1 is és abba is belehaltak már ott is jópáran.
Nemlajos: nekem kértek TSH-t és az a sz@r nekem

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?