Csibb sajnálom apukádat na és a nagyidat is
Katka ez a Danianyu tényleg nem semmi

ilyeneket a filmeken szoktam látni. Szegény Dani
Betti már kiváncsian várom mikor lesz a tv-ben a reklám?

És melyik csatornán lesz amúgy?
Kukli Katája tényleg nem semmi

Nagyon fura, pont egyidős Nimróddal, és mikor ránézek Nimródra nehezen tudom elképzelni hogy egy ennyi idős baba feláll és majdnem megáll magától. Pedig Panna és Bulcsú is felállt már ilyenkor.
Ovi: hát nálunk sem volt ilyen egyéni elbeszélgetés, pedig jó lett volna mikor kiscsoportos volt Panna. Csak akkor szólnak ha rossz volt, ilyen még csak egyszer vagy kétszer volt
Rszg, örülök hogy Gézánál minden OK

Meddig kell bent maradnia?
Voltunk tanácsadáson. Nimród 7340 cm és 67 cm. Megnéztem, Bulcsú ennyi idősen szintén ennyi kiló volt, viszont már 73 cm-t mértek

Ja és nem magas Bulcsú sem.
Mondtam a dokinak, hogy valami kiegészítés kellene Nimródnak este is, mert éjszaka nagyon nyügi, azt mondta hogy adjak neki mégegyszer főzeléket. Előtte a védőnő meg mondta, hogy irassak fel a dokival Milupa tápszert, mert hogy abban nincs tejfehérje, és adjak neki azt este. Hát a doki annyira határozottan mondta hogy nem kell tejpép meg hasonló hanem főzelék, hogy igazából nem is mertem javasolni azt amit a védőnő mondott. Persze közben ott volt a védőnő is, de csak hallgatott

Ilyenkor úgy kell röhögnöm, az igaz hogy a doki inkább a szoptatás mellett van és hogy minél később adjunk neki tejes dolgot.
Na mindegy itthon van készenlétben egy tejpép ha megunom az éjszakai nyügiket akkor kipróbálom vagy lehet először majd inkább a főzeléket.
Ti adtok este, lefekvés előtt is valami ht-t?
Ja és Nimród egész nap rajtam lógna, alig tudok valamit megcsinálni. Szegény Bulcsúval meg alig van időm foglalkozni.
Na lassan megyek, Pannát viszem úszni.