A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Miért ne lennél normális, lehet hogy nem is fog felkelni fél 1-kor, lehet csak fél 2-kor lesz éhes, neki még nincs órája :D

Aki használ Mecsek Teát, erről már kérdeztem,hogy azt írják max 3 hétig egyfolytában és Kriszti írtad is,hogy 1-2 napot kihagysz és már nem is folyamatos, de én 2 napot kihagytam, most adtam neki és hát most meg ahogy issza rögtön befosik tőle, ez nem gond. Nem minden ivásnál, de naponta többször is kakil és fososabb, büdibb.

Ha van más tea ami adható 8 hetes korban , várom a javaslatokat, mert akkor tartok nagyobb szünetet. A víz ugyanis nem kell a jányomnak :D

Kép
babcika

mire kell csak úgy inni???vagy azért kakit is ,pukit is segítse????

sutimano76

Piciibo
http://www.vakmisszio.hu/
Gondolom, a környéketeken is van magyar református gyülekezet. :wink:

Manó
Nagyon összejött ez most nektek :cry:

Anna
Ami nálunk ilyenkorra bevált: nagy adag francia saláta, fasírozott, sült hús...
Én sok kaját szoktam egyébként lefagyasztani is: töltött káposzta, töltött paprika...pl. a mai marhapörkölt+nokedli maradéka is megy dagolva a fagyiba...
Vendég

Julcsi
Kép
Vendég

Süti!

Csak úgy inni, mert a tápis babáknak ajánlott inni is, a vesében felhalmozódó fehérje miatt, vagy valami ilyesmi, meg én ha csak szimplán szomjas meg kell hogy itassam, nem tudom sajnos cicire tenni.

Kép
babcika

hát én nemtom milyen baba teák vannak még,de a gyógyszitárba biztos tudnak még ajánlani!!!sajna nem aludt tovább a kiscsaj,már ettünk is!!!

sutimano76

Babcika
Én mindenhol azt tanultam, hogy tápszeresbabáknak sem kell mást adni a tápszeren kívül az első 4-6 hónapban!!!!
Vendég

Lina... boldog születésnapot Neked!!!!! Kép
vikiviktor

Lina....NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Kép

sutimano76

nem térek magamhoz,Berni megint elaludt magától a járókába.....csípjen meg valaki!!!!!!!

sutimano76

Ilyen vagyok amikor papának dobok egy mosolyt....

Kép

imádom.... Kép
vikiviktor

Süti... hajrá!!! Megy a virtuálsimegcsipés.... Kép (ez inkább szúrás... de nem találtam mást... nézd el légyszi... :) )
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]I írta:vikiviktorlyen vagyok amikor papának dobok egy mosolyt....

Kép

imádom.... Kép

nem csodálom Viki,tényleg nagyon édi Dóri!!!!!

köszi a "csípést"

sutimano76

Jaaa és képzeljétek a héten megszületett az unokaöcsém pici lánya aki nem is olyan pici... :shock: :shock: :shock: :shock: 4 kg felett és 58 cm-el.... (sima szülés...) és egy újabb hajas baba a családban... Zita lett a neve... s minnyá megpróbálok képet hozni róla... :) van egy tökjópofa.... :) :) :)

Kép
vikiviktor

Nooo asszem dugulok... Dóri alszik... s ledobom magam én is.... :)
vikiviktor

Viki,nagyon édi kis hajasbaba,és látom cumi nem kell,hamar felfedezte hogy van jobb ami mindig "kéznél" van!!!

sutimano76

Végre találtam valami infókat a mikroftalmiáról, persze csak angolul. De sajna nem jó hírek. Nem lehet gyógyítani. És az sem túl biztató, hogy 10 ezer szülésre jut 1 mikroftalmiás baba, és még azok között is ritka, hogy mind a két szem érintett legyen.
Ha már így összejött, hogy az én fiam az az 1, akkor már csak arra várok, hogy megnyerjem a lottót.
De ami jó hír, hogy Ákos szereti a kengurut. Olyan jól elvan benne, ma azzal voltunk sétálni is. :D
A tegnap vettünk Eucerin 5% urea arckrémet a száraz bőrére, de az sem segített. Annyira száraz, érdes és piros volt, biztos nagyon viszketett és feszült neki. Végső kétségbeesésemben kentem az arcára abból a gyógyszertári kenőcsből, amit nekem írt fel a bőrgyógyász, amikor nagyon fellángolt nálam az atópiás dermatitisz. Nem tudom, mi van benne, mert a gyógyszertárban keverték ki, de segített. Hatalmasat javult már kétszeri bekenéstől. Ezt úgy értelmezem, hogy örökölte az én érzékeny bőrömet, sajnos. :(

Mabe, köszi a linket .

Olyan édes babafotókat tesztek fel, ennivaló babák!

Kép
piciibo

csak ezért jöttem most, mert vendégség van nálunk:

Lina, nagyon boldog születésnapot és mindenféle szépet és jót kívánok Neked!
:D

KépKép
KépKép
madar

Viki,bocs eszembe jutott hogy kérdezted,az állatos képeket itt csináltam:
http://www.loonapix.com/

sutimano76

HellóHalló Mindenki !!

Ne haragudjatok, h eltűntem, csak annyi minden volt:( majd mesélek..
most csak gyorsan

MANÓ, gyógypuszi, simi és sok sok erő!!
most már ne lesz baj!!

Julcsinak és Linának Bódóttágosat!!!!!!:D:D

olvasok vissza, mert Apa babázik, úgyh van szabadidőm:D:D

Kép

Kép
móka:)

Julcsinak és Linának Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!

Rita, Máté nagyon ügyes!! :lol:

Piciboo, nem is találok szavakat, ami veletek történt! A lányok mindent leírtak amit tudnék én is írni... Gyönyörű Ákos!!

Manó, rátok jár a rúd nagyon! Nagy ölelést nektek!!

Anna, örülök h jöttél, gyere sűrűbben!!

Erika, múltkor kérdezni szerettem volna, h a hasplasztikát miért állja neked az oep?

Dorka, nagyon tuti a 4 az egyben játszóféleség. Családom most azt szeretne Lőrincnek karira.

Andi, sajnálom a rossz éjszakákat.

Babcika, teában nem vagyok otthon. Esetleg Tarát kérdezd meg, bár nem rémlik h Marci teázna.

Brumi, köszi a homeós infót!

Babák nagyon szépek!!!

Ma éjszakánk nagyon jó volt, 8-tól, reggel negyed 5-ig szunya volt, aztán egy gyors szopi és fél 7-ig aludt.
Képzeljétek Lőrinc hasról hátra fordult, nem is egyszer, nagyon tetszett neki, úgy vigyorgott. És elkezdett gőgicsélni, annyira aranyos hangja van.

Kép
kata05

Kata,Lőrinc nagyon ügyi,ha így folytatja,6 hósan már járni fog!!!
remélem hamarosan talizunk és hallhatjuk mi is!!!!

sutimano76

Piciibo,hát ez nem túl jó hír,dehátha mégse!!!!De az írásodból ítélve,már jobban vagy...

sutimano76

Timi,Manó,de szívesen laknék most kaposváron...holnap ott lép fel Dolhai Attila.....annyira vágyom már színházba.....remélem tavaszra már tudok jegyet venni és Bernit itthonhagyni apával...

sutimano76

Mindenkinek köszönöm szépen! :D
Vendég

Madar:próbáltam átküldeni a videót,de nem sikerült,azt írta ki,hogy túl nagy.Pedig nekem is gmailem van és az elég nagy fájlokat tud küldeni.Na mindegy.Csak így nem tudom megmutatni. :(
Vendég

Sziasztok!

Máté nevében köszi szépen a bókokat! :D

Lina: Isten éltessen sokáig!

Viki: Kicsi menyem annyira cuki, hogy csak na! :lol:

Süti: De viccesek a képek! Kíváncsi vagyok Berni mit szól majd hozzájuk ha nagyobb lesz... :wink: És nagyon ügyi az elalvással, Máté tanulhatna tőle. Neki csak éjszaka megy, akkor gond nélkül, de napközben szórakoztatás és risza van.

Kata: Lőrinc egy igazi kis tornászbajnok! :lol:

Piciboo: Sajnálom, hogy ilyen dolgokat olvastál Ákos problémájáról. De npróbálj meg továbbra is pozitív lenni és bízni a jövőben, hátha ...

Andi: Sajnálom, hogy megint nem sikerült pihenned... :(

Babcika: Ha jól láttam, a DMben van valami bio gyerektea, de nem tudom mikortól adható. Blanka is nagyon helyes!

Kép

Kép
hgrita

Viki: De édes az unokatesód babája, a kép pedig szuper! 8)

Kép

Kép
hgrita

Picibo! Sok sok kitartást kívánok nektek, és remélem találtok megfelelő segítséget, kengurunak örülök és a bőre javulásának is!

Imola! Tudom én ,csak ha nagyszülők befűtenek 30 fokra otthon akkor bizony kell egy kis szomjoltó, és arra használjuk, mert Ti oda tudjátok adni a cicit, amiből ugye köztudottan először szomj oltó tejci jön ,de nekem ilyenem nincs :oops:

Kép
babcika

Rita!

Kösz a tippet, megnézem.

Kép
babcika

Sziasztok!

Lina:boldog szülinapot!

másra most nem igazán tudok reagálni, mert reggel óta kűzdök a fejfájással, és hányingerrel. remélem holnap már jobb lesz!

mindenkinek jó éjszakát!

KépKép
Kép
s.vera

Kedves Lina!

Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino

Viki! Gratulálok az unokaöcsédéknek, édes a kislányuk!!

Piciboo!! Örülök, hogy Ákos arcocskája javulgat!!

Kata!
Lőrinc nagyon ügyes!! Húha, ez aztán a gyors fejlődés!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Julcsinak és Linának: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nóri csütörtök óta szinte végig ölben volt. Sajnos a köményteától olyanokat bukott, hogy néha csattant a cucc a földön is. Először meg is lepődtem, amikor a kőre esett a dolog. :shock: :shock: Ilyet eddig még nem tapasztaltam.
Most újra infacol. Egyenlőre még jó. Ma már aludtunk 3 órát egyfolytában. Este is könnyen lefeküdt. :lol: :lol:

Rólunk egyenlőre ennyi. :lol: :lol:

Mindenkinek nyugodt éjszakát!! :cry: :cry: :wink:

spickey

Mostcsak gyorsan Spickeynak...mióta csak laktózmentes tejet iszom és teljes kiörlésű kenyeret eszem,azóta nálunk nincs hasfájás...kopkoppkopp.....próbáld ki !!!

sutimano76

Lina, Neked is Boldog Szülinapot! Bocsi, de csak most értem ide.
bex13

eljutottam egy ideig a visszaolvasással... ietten tartok:)

DorkaTimi
köööszi a képet, :)

Babcika
ovi kérdés megoldódott??
A szólítás nálunk is így ment.. amikor Anyum fegyelmezett Eszter voltam, különben Eszti... most már ott tartok, h Esztiként mutatkozok be:)

Erika kukizás..:shock: :shock: . azóta fejlemény?? kisfiaddal beszéltél erről?

Bex
, zabálnival Tomika az ölbe fejlebiccenős képen:D:D

Manó a képeket én csináltam.. hobbi fotós vagyok.. s mert érdekelt a sötétkamrás fénykép készítés, suliba is jártam..:)

Madar
, pont amelyik nap írtál hakapesziről, küldtem egy képet Apának a fiáról s hívott, h úgy néz ki mint hakapeszi:D miik vannak... ez az a kép.. Kép

Süti
kaják:) tesó, télleg már készültök is??
fejés.. kézzel vagy szerkentyűvel követed el?
csak mert én kézzel kezdtem, aztán be is fejeztem, mert kereslet kínálatra hajtottam.. sikerült is.. de most kicsit növelnem kell, h legyen, mert lesz egy olyan nap, tutti, h másnak kell etetni KisGubacsot...most beszereztem egy szerkenytűt, s mintha gyorsabban végeznék ezzel...

Floranan
gitáros képek:) függőágyat imádom én is, nekem doki +védőnéni azt mondta, h a sárga meg a zöldes kaki okés..

Tpk olyan szépek vagytok.. kétszeresen mozgalmas az élet nálatok

h1n1
brr, annyira utálom már ezt az egészet... én már megkaptam, h felelőtlen vagyok, h nem oltatom be magam, s a babát... méééééé?!

KatA
ortopédia:tök jó, h minden oké... Lőrinc millen ügyesen tartja a fejecskéjét:)

Bibi
képek:) édesek a csajocák!!

Vera bóóódog szülinapot neked is!!

Sickey sajnálom, ami a nagymamáddal történt..:(

Petra mennyit nőtt Soma baba:) nagyon cukik vagytok!!

Andi
naaaagyon szuper a versecske:):) én is jól megkönnyeztem, s télleg már mennyi mennyi hét eltelt.. elképesztő!!

Scopper
a kis törpéd már nem is olyan kicsi:) nagyon édes

Vicger
, Luca sírás:( és mi újság Gergővel? (vagy már írtál róla, csak ott még nem tartok?? :oops: )

Kép

Kép

Gyorsan rólunk is kicsit..

megvagyunk jól vagyunk..
Momóka nevelés alatt van már...
én úgy gondolom, h a 6 hetes kor után már nem lehet baja, ha esetleg hagyom sírni.. természetesen ez nem órákat jelent, de este az altatás, igenis kiságyban....
úgy mükszik, h elmondom neki, h milyen jó, h Ő már ilyenkor lefekhet :lol: .... dumaduma..
aztán elnézelődik, s vagy elalszik, vagy rájön, h sírhat is.. akkor egy bizonyos hang után már megyek :oops: ,
felveszem, megnyugtatom simivel s sittegéssel, s vissza..
aztán ha újabb sírás, akkor megpróbálom kiságyba behajolva süttögösen nyugtatni...
de a lényeg, h érzi, ha baj van, jövök, de ha csak szórakoztatásra vágyik, akkor reggel jelentkezzen legközelebb..
ma 40 perccel az első berakás után, 2szeri kiságy látogatással aludt KisEmberke:D:D:D..
én olllan büszke vagyok magamra... már sokadik este sikerült, néha tovább tart néha gyorsabb, de azt hiszem nekem erre szükségem van, h kicsit este kikapcsoljak...
aztán iccaka 3körül ébred, akkor néha "ottmaradt" mellettünk az ágyban, mert én is bealszok a cicizésbe... aztán 5-6 között köv kaja... és néha beleszaladunk egy alvásba még 9ig.. azt nagyon tudom szeretni..

nehezen tudom elhinni, h pikpak felkelek éjszaka, én..., aki az alvás Istennője vagyok:)

össze-visszapörögtünk KisEmberemmel.. sok minden történt..
Zegen voltunk a szüleimnél.. hát most tudtam csak meg , mekkora segítség, ha a nagymama a közelben van (Anyóspajti itt van, deeeee oda nem szoktam vinni a Picit, h vigyázzanak rá)..
gondolkodás nélkül el tudtam menni zuhanyozni,mert ott volt Anyum, megfogta a Picit, ha esetleg éppen fogni kellett...
majdnem mindenhova odaértünk időre, mert 4 kéz készítette a gyereket..
Mindent meg tudok egyedül is csinálni, ne értsetek félre, cssaaaaaak érzem, h egyszerűbb...
szóval a wellness hosszú hétvégén voltam kozmetikusnál , fodrásznál, és Anyumtól masszázst is kaptam... hát fájó szívvel jöttem vissza Bp-re...
de szerencsére itten várt minket Apuka:D, aki odavolt teljesen, h nem voltunk vele:D olyan cuki volt...

Aztán a keresztelőt intézem, vagyis inkább próbálom, s sajnos rá kell jönnöm, h ez az egyház eléggé elfordult önmagától(?) , mint ahogy MAdar is írta...
egy éve volt az esküvőnk, jegyes oktatáson vettünk részt, gyakorlott hívők vagyunk, a keresztszülők is...
s nem akarják idén megkeresztelni a Kicsit, mert ilyen olyan beszélgetésekre kell járni, meg 1 hónap a bejelentéstől.. stbstb...
na menjek a ...
miért akarják eltántorítani az embereket, amikor manapság alig vannak, akik templomba járnak, vagy gyakorolják ténylegesen a vallásukat..
meg áll az eszem...

és még be is depiztem az elmúlt napokban, úgyh ezért se jöttem, h ne káricsoljak...
úgyh el is dugulok, s inkább alszok egy nagyot, vagyis elhiszem, h az a 3 óra milyen jóóó lesz nekem..:D

jócakkát mindenkinek!!!

Kép

Kép

halihó :)

Lina: boldog szülinapot! :):):):)

Andi, a kötés : the pocket /ha jól emlékszem/ mert h még mindig nem bírtam megnézni a dvd-t :oops:

Babcika: van a herbáriától a babamosoly tea, s a dm-s bio baba tea is adható már bőven.

Móka: köszi kérdésed, szerintem még nem írtam Gergőről, úgy néz ki, h alakulunk. A jegyei jók, simliskedések azóta nem voltak, szóval talán. egy kineziológus pedig adott tippeket, módszereket, hogy lehet javulást elérni a tanulásban, majd még erre leszek kíváncsi, sajnos még erre sem került sor. Eccerűen nincs időm :( :?

tudjátok mi az az egyetlen dolog ami nem tetszik a nagycsaládos létben?

A szennyes tartó állandó telítettsége :evil: :evil: :evil: :evil: gyűlölöm :twisted: :twisted:

na, jóccaka

vicger

Móka, ez is attól függ hol szeretnéd megkereszteltetni Mórt! Minden templomban más a szokás! Én 3 hónapot jártam jegyes oktatásra, tesómék semmit!
Olvastad a Suttogót? Mór nagyon édi!

Vicger, mi nem számítunk nagy családosoknak és mégis mindig tele a szennyes tartó, állandóan mosok vasalok.

Madar, milyen volt a szülinapi buli?

Boboka, kár h nem tudtunk talizni! Egyébként nagyon aranyos a doktornéni! Van uh, és kézi vizsgálat is. Látszik rajta h imádja a gyerekeket!!

Süti, menjünk együtt színházba, én is imádok odajárni!!!

Manó, Míra jobban van?

Múltkor azért kérdeztem h ki hol altat, mert kiváncsi voltam 6-8-10 hét távlatában kinek mi vált be. :D DE látom legtöbben itt közölünk kiságyban altat. Nos én is. :lol: Bár van mikor hajnalban a nagyágyban végzi, de ez csak azért fordul elő mert képtelen vagyok fent maradni a szopi végére. :oops:

Tali amúgy mikor lesz???

Kép
kata05

Elkezdem megírni,hátha be tudom fejezni.

Peppino:biztos elég a tejed,ne adj tápit a babának,hanem tedd sokszor cicire.Szerintem nálatok is a 6 hetes ugrás lehet.Türelem,nekem már kezd beállni.

Móka,nagyon ügyes Momóka,hogy egyedül elalszik.Nálatok zajlik az élet!!!

Kriszti,szennyes tartó dettó.Anyám meglátta pénteken a szennyes mennyiséget,és közölte,hogy nem irigyel :lol: Megnéztem a kötést,erre gondoltam,igen.Ezt már én is tök fa@án megkötöm,csak Barni nem annyira szeretni a kendőzést.Remélem megszereti.

Lina,nagyon boldog születésnapot kívánok.

Süti,hol veszed a laktóz mentes tejet?Valami nagy bótban???

Viki,gondolom a papa elolvadt ettől a mosolytól :oops: Nagyon cuki az uncsitesó kislánya.Eddig azon rimánkodtam,hogy nőjön Barni,de a képet látva.Imádtam újszülöttnek is őket.

Madar,hogy sikerült a szülinap???A zsúr ma lesz,ugye?

Kata,Süti,színházba én is csatlakozom,jegyet tudom intézni :wink:

Manó,sajnálom Mírát,de remélem azóta jobban van.Sok sok gyógypuszi neki is.

Móka,működik még a névadás.Az nincs kötve semmihez,anyakönyvi hivatalban csinálják,és névadó szülőknek hívjuk a keresztszülőket.Nem kell átkeresztelkedni sem.

Nálunk hol jó,hol rosszabb.Ma lehet kicsit kimozdulunk a szar idő ellenére,mert muszáj.

Süti,jövő hét????

Kép
v.andi

Lina!

Boldog szülinapot!!

Kriszti, kösz a teás tippeket, és a szennyestartó kiscsaládosoknál is tele van ám folyton :D

Móka! Én is kiságyban altatok, régebben csittegéssel, simivel, de az enyém gyereket rájöttem ,hogy a csittegés idegesíti, így most csak cumi bead, és jó esetben szunya, rosszabb esetben kiköp-bead-ot játszunk, de szépen elalszik, én ülök az ágy mellett de kellő távolságban,hogy ne nagyon érezzen, mert akkor engem néz és vár oda, így meg elalszik,és most éjszaka, 21.20-06.35-ig egyfolytában szunya, és akkor kajcsi, most még mindig szunya.

Most megyek másik gyerek reggelizni akar!!

Kép
babcika

Móka,én kézzel fejek,mert a gép annyira megcincálta a bimbót,hogy az már fájt,ehhez még a gyerek feszengésekor a cicitépés,és kész voltam...így elkezdtem kézzel fejni....a gép hatékonyabb!!!(lenne)

Oké Kata,mehetünk,bár én leginkább csak operett és musicalre járok...télen kétszer voltunk a vígbe..hát annyira nem tetszett :(
pont tegnap volt a tv2-n a hogyan készült a "Szép nyári nap"c. Neoton musical..eddig nem annyira érdekelt,de mostmár szívesen megnézném azt is!!

Kriszti,megvígasztallak ne csak a nagycsaládosoknak van tele a szennyestartó.....nővérem is folyton mos....4-en vannak: nővérem,sógorom(ő nagyrészt hétközbe melósruhába),egy 17 éves fiú,és egy 19 éves lány....és napi 2× :!: mos!!!!

sutimano76

képzeljétek hullik a sötét hajci és egy sokkal világosabb látszik növögetni... ami bennmaradt az is fakul ezerrel:))))
lehet pár hónap aztán egy szőke kis loknis futkos majd körülöttünk:))))

köményteától bukás? Akkor lehet nálunk a gripe water okozza? én ráfogtam az eszméletlen újonnan megjelenő mozgáskultúrára:))) mer aaaz aztán vannekünk:))) de akkor lehet nem is attól van?
A pocakfájás viszont teljesen elmúlt....
én úgy terveztem a 3. hónapot megvárjuk gripe waterestől...aztán leállunk vele szép lassan...

4 órás etetés.... - lányok nemtom micsin.... bevallom nekem ez a 4 órára átállás valahogy kimaradt a tudásbázisból és maradt a 3 óránkénti..... viszont!!! babó leállt a 120-akkal és inkább többször eszik 90-et 100-at......
ha úgy nézem ugyanott jövünk ki kajailag.... szóval megeszi az adagját..... de szerintetek át kéne szoktatni szépen lassan a 4 óránkéntire? vagy hagyjam a csudába?

babó a kistükörből les:)))) olyan cuki... éppen elaludni készül.... csak ugye a forgóleállás miatt aminek menni kell amíg alfába nem kerül:))) bejöttem mellé netezni...

KépKép
dorkamartini

Andi,tej- tescoba veszi apa.színház-amint le tudjuk passzolni a gyereket mehetünk....akkor te meg Kata tudtok máshová is menni,én csak egy egy darabra vagyok kíváncsi más színházból....amúgy csak Ati :lol: :lol: :lol: ,na jó nem csak ő....
Jövő héten asszem útra kelek......küld el privibe a címet addig memorizálom,hogy merre mutat a térkép!!!De ha te is ki akarsz mozdulni,akkor jöhettek ti is!!!!

sutimano76

most eltűnök kicsit,míg apa babázik addig én mosokfőzöktakarítokvasalokéshajatmosok..........és mikor is pihenek???majd 18-20 év múlva :roll:

ja akartam írni,hogy már második este+éjszaka,tök sokszor kajálunk......mondjuk 20 körül van kaja,akkor cicizünk 21.30 körül és 23 órásiba alszunk bele,de 1.30 körül újra,aztán 4 óra,6.15 és 9-9.30.....mostanába sosem érzem hogy van tejci a cicibe,mert olyan sűrűn eszik... :( lehet,hogy nincs is elég neki azért eszik ilyen sűrűn???pedig fejésnél még 20 ml lejön,tudom nem sok de iszom napi min. 3 litert+laktoherb..enni is eszek rendesen....na jó még nem aggódom,meg nem tápizunk,de hogy éjjel max 2 óra az alvás az már kezd rosszul érinteni.

sutimano76

szennyestartó - :)))))))))))
háát nálunk egy kölök van... bár mondjuk egy naagyon kis vicces kölök aki mindig oda és akkor pisil ahol és amikor a legtöbb tiszta dolog van a közelben és szerintem tud kommunikáálni a pisijével mert az olyan kanyarogban és irányokban folyik amerre tuti eltalál valami éppen kimosott mindegymit:)

aztán ottan van párom.....aki úszik, futik, fallabdázik, szaunázik.... egy egész fiúcsapat ruhatárát kitermeli.....a tárgyalásos mezekről:) már nem is beszélve....

aztán ugye én is lenni azért... ruhatáram jelenleg kb 10 rámjövő ruhájával:))) ami ugye folytonos mosást kíván.... pláne mióta dorki bukik.....

és akkor még ottan van kutyu.... aki ha dorki nem intézte el az éppen frissen mosott ruhát valamelyik akciójával akkor tutti, hogy kioson a teraszra...csak arra amerre csuromvíz.. és bejövetelkor felugrik..... krémszínű kanapéra mászik....vagy a frissenmosott összetűrt ruhákat leszedi és beléjük fekszik...
Különben a kutyáknál is kijön ám a tesóféltékenység.....:))) mi kutyusunk tényleg nagyon művelt.... de mióta dorki van.... eszement dolgokat művel....

nna kisnyuszi el is aludt... ez a délelötti egy rövid szundi csak úgyhogy megyek gyoran rendetrakok:)

KépKép
dorkamartini

jajjjj,Timi(dorka) nem szabályszerű ez a 4 órás dolog,én csak azért szeretném,mert 4 órát aludni egyre messzebb kerülő álom!!!

sutimano76

úgy látom a reggeli magátólelalvás rendszernek mondható,mert kicsi nyafi után járókába be ,cumi be és Berni megint elaludt...na szófosásból elég,irány a házimunka :(

sutimano76

ja még egy...Móka Mór nagyon édi...és én nála se látom Hakapeszit!!! :(

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?