Gyorsan rólunk is kicsit..
megvagyunk jól vagyunk..
Momóka nevelés alatt van már...
én úgy gondolom, h a 6 hetes kor után már nem lehet baja, ha esetleg hagyom sírni.. természetesen ez nem órákat jelent, de este az altatás, igenis kiságyban....
úgy mükszik, h elmondom neki, h milyen jó, h Ő már ilyenkor lefekhet

.... dumaduma..
aztán elnézelődik, s vagy elalszik, vagy rájön, h sírhat is.. akkor egy bizonyos hang után már megyek

,
felveszem, megnyugtatom simivel s sittegéssel, s vissza..
aztán ha újabb sírás, akkor megpróbálom kiságyba behajolva süttögösen nyugtatni...
de a lényeg, h érzi, ha baj van, jövök, de ha csak szórakoztatásra vágyik, akkor reggel jelentkezzen legközelebb..
ma 40 perccel az első berakás után, 2szeri kiságy látogatással aludt KisEmberke:D:D:D..
én olllan büszke vagyok magamra... már sokadik este sikerült, néha tovább tart néha gyorsabb, de azt hiszem nekem erre szükségem van, h kicsit este kikapcsoljak...
aztán iccaka 3körül ébred, akkor néha "ottmaradt" mellettünk az ágyban, mert én is bealszok a cicizésbe... aztán 5-6 között köv kaja... és néha beleszaladunk egy alvásba még 9ig.. azt nagyon tudom szeretni..
nehezen tudom elhinni, h pikpak felkelek éjszaka, én..., aki az alvás Istennője vagyok:)
össze-visszapörögtünk KisEmberemmel.. sok minden történt..
Zegen voltunk a szüleimnél.. hát most tudtam csak meg , mekkora segítség, ha a nagymama a közelben van (Anyóspajti itt van, deeeee oda nem szoktam vinni a Picit, h vigyázzanak rá)..
gondolkodás nélkül el tudtam menni zuhanyozni,mert ott volt Anyum, megfogta a Picit, ha esetleg éppen fogni kellett...
majdnem mindenhova odaértünk időre, mert 4 kéz készítette a gyereket..
Mindent meg tudok egyedül is csinálni, ne értsetek félre, cssaaaaaak érzem, h egyszerűbb...
szóval a wellness hosszú hétvégén voltam kozmetikusnál , fodrásznál, és Anyumtól masszázst is kaptam... hát fájó szívvel jöttem vissza Bp-re...
de szerencsére itten várt minket Apuka:D, aki odavolt teljesen, h nem voltunk vele:D olyan cuki volt...
Aztán a keresztelőt intézem, vagyis inkább próbálom, s sajnos rá kell jönnöm, h ez az egyház eléggé elfordult önmagától(?) , mint ahogy MAdar is írta...
egy éve volt az esküvőnk, jegyes oktatáson vettünk részt, gyakorlott hívők vagyunk, a keresztszülők is...
s nem akarják idén megkeresztelni a Kicsit, mert ilyen olyan beszélgetésekre kell járni, meg 1 hónap a bejelentéstől.. stbstb...
na menjek a ...
miért akarják eltántorítani az embereket, amikor manapság alig vannak, akik templomba járnak, vagy gyakorolják ténylegesen a vallásukat..
meg áll az eszem...
és még be is depiztem az elmúlt napokban, úgyh ezért se jöttem, h ne káricsoljak...
úgyh el is dugulok, s inkább alszok egy nagyot, vagyis elhiszem, h az a 3 óra milyen jóóó lesz nekem..
jócakkát mindenkinek!!!