Hendegabi
Őszintén, nem tom. sok hajjal született, kopott is belőle oldalt, főleg a hason alvás miatt..
Arielnek van egy extra folt eltávolító szmötyije, nekem az bejött, mint Ági125r-nek
Lilisgabi
Jaj, gyógyuljatok meg minél hamarabb..!
Tabati
Miért nem terítesz le a földre egy pokrócot, és rárakod Noét, ott aztán tud gyakorolni! De látom Gabi már megelőzött

..és most olvastam hideg a föld

jó ez az írok és olvasok
Niki72
Sztem húzogasd! Később is letapadhat..Ártani nem árt!
Gabi
Ügyes a Nóri!

Tudom aggaszt a fogyás, de sztem abszolút nem sok, és a mérleg is ingázhat..
Amúgy meg ennyi súlyból veszíteni..lehet hogy kaka után előtt mérted…hmm, most olvastam hogy Katy is írta…

Hu, én nem tom, de nem kevés a 100-110? Csak mert Roló sokkal többet eszik 2,5-3 óránként (100-220), már amikor néha lemérem. Mondjuk nem mérvadó, mert hízni azért nem olyan ütemben hízik (5460g), lehet a tejem nem olyan „minőségű”, vagy a sok fentléte égeti a kaját…
Boo
Akkor te is bedőltél Niki vonalzójának?

Hát sztem meg csak húzogasd a bőrt, Szonibaba Marciját(2,5éves) most vitték orvoshoz, és ha 8 héten belül nem javul, akkor műtét(fitymaszűkűlet)..és ezt köszönhetjük a házi orvosunknak aki azt vallja, hogy egy évig ne nyúlj hozzá.
Bújás:
Mi mindig bújunk alvás előtt, aztán valahogy mindig máshogy ébredünk..Ki érti ezt?
Benkő:
Na lehet kövezni, de én ismerem ezt a tipust. A volt csávóm is ilyen „őrült” volt, de belül egy extra érzékeny normális ember, normális igényekkel.. Szal sztem ez az egész „polgárpukkasztás” csak álca vagy pénzforrás..
Boo
Sztem is a nők extra gázosak…meg szánalmasak, de köztük is van kivétel…
Ági125r
Én mögé látok, de tudom hogy nem vagyok százas..
Micsoda haja van a lányodnak!
Én nem kelek fejni, mert sose tudtam mennyiséget fejni, és volt hogy 30 percet fejtem üresen..de nem jött be
Nekem jobban bejött ha cici cici és cici volt
Moncsy
Hozol képet a fiadról?
Sillia
Milyen édi a buksija hátul Lócinak, kis labda..
Dodi, Sillia és a többiek
Akik esti alvással küzdenek:
Nekem tuti tippem van. Mi is elkezdtünk romlani, volt hogy 3szor kelt éjjel, én meg mentem etetni. Evett is. Aztán besokaltam, hogy nehogy már 4 hónapos és visszamegyünk újszülött állapotra…
Ezért utolsó 3 éjszakám története, (minden esetben 20,30-21,00 között aludt el):
ELSŐ NAP
1.kelés 23 kor (ekkor furcsán néztem):
Apát átzavarni. 5 perc után alvás
2.kelés (2 óra)
Evés
3.kelés (5 óra)
Nyugi simi, reggel tali
6.30-kor evés
MÁSODIK NAP
1. kelés (2 óra):
Átküldtem apát simizze meg, mondja hogy reggel talizunk, üvöltve hagyta el a szobát(mármint a gyerek), DE 3 perc után alvás
2.kelés(4óra):
Megetettem.
3.kelés(5,30óra)
Nyugi simi, majd reggel talizunk. 3 perc múlva alvás
8 órakkor én keltettem fel.
HARMADIK NAP
1.kelés (4 óra):
Nyugi simi, majd reggel talizunk. 1 perc múlva alvás
2.kelés(7 óra):
Megetettem.
Sztem ma este már nem fog ébredni…Aszem ez a ferber módszer vagy mi…
Dodi,
Sztem Botond se éhes, csak felriad, vagy felkel és tudatja hogy ő már fenn van, Sztem próbáld ki hátha neked is bejön. Az etetést mindig egyel későbbre toltam , így fokozatosan szokta a gyomra, és később jelzett..
Ja és hozzáteszem, hogy most már a nappali alvással se küzdünk, be a kiságy, dúdolok neki simizem egy keveset (kb5perc) és elhagyom a szobát. Van hogy 1 perc után alvás van hogy 10 perc, ha nagyon sír bemegyek és újra simogatom és elmondom neki hogy nagyon fáradt vagy és aludj egy keveset.
Meg kell tanulnia egyedül elaludni, sajna nem riszálhatod mindig a fenekét, később meg tök nagy lesz már…
Mondjuk én annyi mindent kipróbáltam és ez jött be.
Ja és a cumit mára már be se veszi, de nem gáz mert nincs rá szüksége már…de sokszor hallom, hogy cuppog, de nincs a keze a szájában, mintha a nyelvét szopná…van egy ismerősöm akinek a fia ugyanezt csinálja…
ezzel az altatással, napközben 2szer alszik:
Egyszer délelőtt 10,30 tól-11,30/12 ig és délután 15/15,30-16/16,30 ig.Változó, az az egy biztos hogy 1-1,5 órát egyhuzamba!!

Pedig eg yhéttel ezelőtt ha 2x30 percet aludt EGÉSZ nap az nagy szó volt...
folyt köv
460nál vagyok.