A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

nem csak miattad de mindenhol ezt írgyák.... tudod...
meg szerintem inkább egyen meg egy alkalommal 140-et mint éjszaka is most 2szer kelt.....
szóval azért....

bár az tény hogy dorki úgy gondolta anyáéknak kell a közösen eltöltött idő.... mert akármi is van ő 6-kor bevágja a szunyát.... és általában éjjel háromig alszik.... ma mondjuk ma 1-kor is felkelt meg 4 kor is....
de beszéltük párommal, hogy azért ügyes a kiscsaj mert nem az van hogy kómásan zuhanunk az ágyba hanem párom minden este szinte csinál vmi finomat... most épp steak korszakát éli:)))) aztán beszélgetünk borozgatunk és lefekszünk aludni.....vaaagy nem aludni:))) és így egymással is tudunk lenni... amikor 10 felé aludt el akkor csak ágybazuhanás és nyekk..volt....

KépKép
dorkamartini

ja ... akkora köd van, hogy max 5 méterig lehet ellátni....
naaagyon durvicsek.....

jajj nemtom de ez a háázimunka olyan egy dolog.... hogy néha minden fontosabb nála és az embernek neeeem akaródzik elkezdeni:)))

KépKép
dorkamartini

Kép
v.andi

dorka ha ez vígasztal még én is csak bundáskenyér készítésig jutottam,babó felkelt,apa tévézik a mosogatás helyett,rám meg vár a házi munka....sajna lefekvés és "lefekvés " szempontjából mi nem vagyunk ilyen szerencsések,mert 6 körül ér haza apa,és babó kiszámíthatóan csak 23 után alszik,addig rizikós a dolog hogy 5-15 vagy 30 precig alszik,én ma du átviszem babót nővéremékhez és akkor talán lesz 2-3 óránk kettesben :wink:

sutimano76

Már egy ideje akartam kérdezni milyen fejlesztő játékokat ismertek amiket illen picikkel lehet játszani.... de aztán sosem jutottam el addig, hogy ezt le is írjam....
De..:).. most eszembe jutott és megkérdezem.

összeírom én miket találtam.....mert dorki szinte egész napos szórakoztatása (pláne így rossz idő estén néha elég nehéz feladatnak tűnik....lévén, hogy egy idő után minden uncsi és újdonságot akar)

- a legjobb játékszer az anya.... bármit is csináljon.. ezt ugye ismerjük..beszéd, ének, tánc....oké
- kis labda: gurítsuk lassan a labdát a baba mellett oda és vissza.. de ne guruljon ki a látóteréből mert akkor számára eltűnik és már nem is lesz érdekes - ezzel fejlődik a szemkoordinációja
- csengettyű - jön a christmas előkerül a csengettyű:))) lehet rázni a baba előtt..aztán a látótávolságán kívül...hogy arra fordítsa a fejesckéjét ahonnan a hang jön
- a fényjáték - irányítsuk a lámpát a plafonra.... (amennyiben nincs vetítőforgónk) és néha változtassunk az irányán....
Kép
- ajánlják még a kézre és lábra tehető minicsörgőket ami szintén fejleszti a babát
- kontrasztok minden mennyiségben....külföldön lehet kapni ezt a kártyát..mindjárt mutizom... ha tudtok ilyesmit itthol akkor szóljatok:
Kép

aztán mutizom amiket mi találtunk ki:
Kép

ugye mondtam..hogy egyik játszómizé sem tetszik.....
nnya vettem 5000 ért egy mindenre rátehető (babkocsi, pihenőszék, kiságy..) játékhidat amin rezgő csörgő mindentcsináló játékok vannak plussz felfüggesztésekkel, hogy te is akszhass még rá valamiket...
na én erre akasztottam:))))
vettem 500-ftért...egy puha vizikiskönyvet.. szétvágtam oldalanként.. csináltam rá kis lukat és felakasztottam erre a mizére ...dorki imádja ezeket a színes kontrasztokat.. nagyon szereti ezt a kis könyvet..:))) amit anya most szétvágott:))))
na és úgy akasztottam fel, hogy a hátuk mögé tettem egy csörgősjátékot.. így ha ütögeti hangot is ad ki.... naaagyon imádja...

másik...- dorki kezdte unni a forgót (zsiráfos van nekünk is..láttam többeteknél) mer ezek a állatkák mindig csak futnak meg futnak semmi akció.. a oroszlán sosem kapja el a zebrát... pedig már annak is szurkoltunk nem csak a zebrának..
na én ezt az előbb említett csodahidat odatoltam annyira, hogy néha néha megakassza a kisállatok forgását... ettől olyan mozgás alakult ki ami eddig még nem és most ez a kedvenc....
amikor a elefánt akad be a pöttyös kis füleivel dorki kacarászik...és ujjong ha mégiscsak elindul....

nnna ennyi.....
ha van ötletetek szívesen veszem:))))
a 24 óra sok időőőőő:)))))))))))))

KépKép
dorkamartini

azért irigylem azokat akik pár órára kicsit oda tudják adni babót.... nálunk sajna nem ez a helyzet....
a barátoknak dorki még egy fura kis szerkezet ami bármikor elromolhat:)))

a nagypapik még nem mernek egyedül maradni vele....szintén elromlás parájuk van:)))

én anyum ugye nem naon lát...- nem merem otthagyni...
másik nagyit meg inkább ne emlegessük....

szóval.....

KépKép
dorkamartini

hát Timi,melletted én most elég rossz anyának érzem magat,mert én nem is gondoltam hogy ennyi játék van......én általában beteszem a járókába --ott van forgó,ami ugye nem forog,nem zenél már...meg plüssállatok-- és ott elvan egy ideig,akkor kiveszem,járkálunk kicsit,megnézzük a tárgyakat,majd be a pihiszékbe fölé a játékhíd,és akkor is elvan kicsit,majd ha unja beszélgetek vele,majd ha sír ismét mászkálunk,táncolunk....aztán vagy pihiszék vagy autós ülés,ringatásra bealszik,akkor van kicsi nyugi,aztán ha felkel kezdődik minden előről!!!de hogy labda,meg feket-fehér kártya???azt amúgy -mivel a falirajzod láttam,te is tudsz csinálni,veszel fehér és fekete kartont és rajzolsz rá...hmmmm?????na én se tudom ám sokszor lepasszolni,max egy hajmosásig,vagy főzésig..tudom ez is nagy segítség!!!!

sutimano76

meglett az eredménye a hasra tevésnek,mégha eleinte sírt is miatta....ez egy heti fejlődés:
Kép Kép

sutimano76

Sziasztok!
Szebb napot mindenkinek...

Viki
Gyönyörű!

Piciibo
Elfelejtettem eddig írni...nagyon jó bőrápoló az anyatej!!!!

Kata
Lőrinc baba nagyon ügyes!

Babcika
A tápszer összetétele meg olyn, hogy fedezi a baba folyadék-, tápanyagszükségletét. Ha a pici gyomrát teleteszed értéktelen teával, akkor a tápláló és egyben szomjoltó tápszerből kevesebbet fog fogyasztani.
Egyébként a cici se úgy működik, hogy most szomjoltás, most meg éhségcsillapítás van! Gondolj azokra, hogy ott is működik a csak anyatej, akik lefejik a tejet és azt adják a babának!
Ha meleg van, le lehet vetkőztetni a babát! Molli is általában egy bodyban van itthon, mert anyja fűt :wink:

Móka
Nekem Mór baba is bejön ám :wink:
Keresztelő: sajnálom, hogy ilyen merev a papotok... nálunk minden cicó nélkül megvolt, Molli 6 hetes korában...semmi elbeszélgetés...semmi várakozás...(mi akartuk így... lelkész azt mondta, hogy a kívánt vasárnap előtt 2-3 nappal szóljunk neki :wink: )

Vicger
Nem vagyunk nagycsalád, de a szennyestartó nálunk is folyamatosan teli... :cry:
És most még a mosógép is rossz :cry: :evil: (elvittem tegnap is a szennyest anyukámhoz...kimosta...azt mondta, kivasalva hozza vissza....lehet, hogy nem is kéne megjavíttatni a mi gépünket? :wink: )

Dorka
Én hagyom, hogy Molli irányítsa, mikor eszik. Szerintem, te is hagyjad ezt Dorkára. Ha nem kell neki a 3 óránkénti kaja, úgysem fog enni... :wink:

Süti
Molli mellett tegnapis, ma is főzök...és délután együtt aludtunk... :wink:

Babával való foglalkozáshoz ötletek
"Anya, taníts engem" c. könyv... egyszerű, mindennapos dolgok vannak benne...
Vendég

Sziasztok!
Gyors elmesélek valamit, aztán megpróbálom elolvasni amiről lemaradtam:
Szóval tegnap este néztük Noncsával a tv-ben a csillag születiket. Ültem az ágy szélén, ő meg a kezemben úgy, hogy a karjai alatt tartottam, a fejét rátette a kezemre. Jött a Bad boys, és már kb a felénél járhatott a produkció, amikor érzem, hogy valami csorog a kezemen. Nézem, hát a gyerekem nagy szemekkel, tátott szájjal, vigyorogva bámulja a fiúkat, és közben csorog a nyála :lol: Annyira ari volt!!!!!! Kár, hogy apája nem látta, mert péntek óta nincs itthon, melózik. De meséltem neki telón, és olyan jót nevetett :lol:
Na bedugultam..............

KépKép
Kép
scooper

köszi mabe:)))

innen le is tölthető:
http://anyakuci.multiply.com/video/item ... _engem.pdf

jajj süti ne szórakozz már!!!! tutti jó anya vagy!
amúgy meg nem azzé vagyunk, hogy segítsünk egymásnak?

ha nem mondjátok én is hagytam volna dorkit nem hason merthogy nemszeresse aztán dehonnem csak furi volt neki.... és most ő is ollan ügyes volt mint te picibabód:)))) én is két kézzel tapsoltam és agyonpuszilgattam milyen ügyi:))))

KépKép
dorkamartini

scooper épp a nőklapján olvastama minap... hogy már igen hamar találkoznak a gyerekek a szexualitással és hogy már ovi előtt a szülök bezony világosítsák fel a gyerkőcöt...

...na deeee eeeennnyire előtte????!!:)))))))))))))))))))))))

aztán majd az oviban közli szegény kisfiúkkal, hogy milyen hasizmod van vazze..majd ha ollan lesz mint a bedbojsnak akkor fogócskázhatunk... nnna de aaadig...!!!

KépKép
dorkamartini

Letölthető mesék: http://vtv.battanet.hu/mese.shtml

Mondókák,dalok,versek: http://dalokversek.hu/index.htm

Kép
v.andi

dorka: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

ezt a pdf-et hogy lehet letölteni? nekem nem engedi.......

KépKép
Kép
scooper

Timi, :lol: :lol: :lol:

Mabe,remélem mire Berni 3 hós lesz addigra én is tudok majd mellette főzni,mert most még nincs el sokáig a játékaival,úgy meg elég érdekes ha 5 percenként rohangálok hozzá....igyekszem alvás alatt elintézni,vagy ha apa hazaért..
Mollinak boldog 3.hós szülinapot!!!!!!mostmár majd várok ám tőled egy kedvenc Molli fotót az új albumhoz!!!

sutimano76

Scoop,én se tudtam letölteni....

Az Andi által belinkelthez,meg megkéne javítani a hangot a számítógépen!!!

sutimano76

próbáltam picasara feltenni de túl nagy..

ezt az oldalt is tök szeretem:
http://egyszervolt.hu/mese/az-aranyfankocska.html

KépKép
dorkamartini

k betűs kaják ide,k betűsek oda,én ma székelykáposztát fogok enni....remélem gyereket nem fogja nagyon bántani!!!

sutimano76

sütiiii az "sz" betűs ....:)))) neeem "K"

KépKép
dorkamartini

Na ja Timi..... :lol:

sutimano76

Süti: Berni nagyon ügyi, hogy így tartja magát.

Piciboo: Sajnálom, amin keresztülmentek most, de fel a fejjel! Nem szabad elkeseredni. Lélekben veled vagyok, sajnos, másképp nem tudok segíteni :(

Szülinaposoknak boldog szülinapot ( így utólagosan ).

Keresztelő: Nekem eszembe se jutott. Nem is lesz. Nagyanyám ki is tért a hitéből, hogy én hogy képzelem ezt. Mondom én se vagyok, azt mégis felnőttem és semmivel sem érzem kevesebbnek magam. Különben is, ha én tiszteletben tartom mások hitét, vallását, szokásait, akkor mások meg azt tartsák tiszteletben, hogy én nem vagyok vallásos, és én abban hiszek, hogy mindenki hagy döntse el maga, miben hisz és miben nem.

Baba itatás: Én adok neki inni, ha kéri. Van, hogy szokszor azért ordít, mert szomjas, nem kell neki se cici, se tej cumisüvegből, és akkor teát adok neki, és abbahagyja.

Etetés: Én akkor adok neki enni, amikor kéri. Nem aggódom, ha már mondjuk 5 órája nem evett, és még mindig nem akar enni. Védőnéni szerint ha alszik, fel kell kelteni, de szerintem ez hülyeség. Már nem pár napos, hogy keltegetni kelljen. Nem is mondom neki, hogy van olyan, hogy 100 körül eszik, aztán este fél 10kor elalszik, és másnap délig alszik. Hülyét is kapna, hogy szegény gyerek nem eszik. Jó, nem sűrűn csinál ilyet, de hajnalban kiveszem, mikor apa megy dolgozni, és mellettem alszik, akkor képes ennyit aludni.

Manó: Sajnálom, hogy így összejött nektek. Sajnos ez mindig ilyen. Nálunk is, ha baj van, akkor egyszerre jön minden :? :cry:

Szennyes: Na a mosógép nálunk is egyfolytában megy, pedig csak négyen vagyunk rá :?

Mabe: Jó üzlet :lol: Elviszed a szennyest, és vasalva jön vissza.... :lol:

Magánélet: Nálunk abszolút a gyerektől függ. Van, mikor hagy minket egy kicsit, van, hogy kikéri magának, ha egymással vagyunk elfoglalva és nem vele. Sőt, azt a játékot is szereti űzni, hogy szépen elalszom, apa és anya hagy hangolódjanak egymásra, és rendszerint akkor kezd el hirtelen felkelve üvölteni, amikor már javában benne vagyunk a közepébe :lol:

KépKép
Kép
scooper

keresztelő:mivel nem járok templomba,és nem is ígérgetnék papnak olyat,hogy ja fogunk és gyerek is majd hittanra,plusz sok helyen van,hogy befizetettetik az egyházadót,így én nem akartam megkeresztelni,Bernit,de mivel a nővérem ragaszkodik hozzá,ezért mondtam,hogy ok,mondta,hogy ő fizet mindent ami kell,intéz mindent,én csak vigyem majd oda a gyereket,hát jó...én meg mondtam,hogy akkor ha ő lesz a keresztanya,akkor ha velünk bármi történik neki kell fenevelnie.....mondta persze,bár ez azért elég egyértelmű volt enélkül is...szóval nálunk így alakult,de hogy mikorra intézik már el????

sutimano76

magánélet...én régen csak akkor kezdtem,ha tudtam,hogy teljes lesz a nyugalom,ami most Berni miatt nem biztos....ráadásul mostmég van mellette egy kis önértékelési gond(csúnya has,cici..stb. :? ),bár apa ezektől függetlenül zsong,mint egy tini :)

sutimano76

hát igen, a székelykáposzta az sz, nem k :lol: Viszont ha nagyon bántja babó hasát, tedd a válladra úgy, hogy pont a hasát nyomd vele, és a feje lejjebb legyen, mint a feneke. Nálunk bevállt. Vagy még ami nekünk segített, hasra, lábait maga alá, fenekét fel.

KépKép
Kép
scooper

enyém apát apát sem zavarja, hogy hogy nézek ki ( bár sose felejti megemlíteni, hogy még mindig van rajtam min 10 kiló fölös :evil: )Tudja, hogy ez azért van, mert szültem neki egy gyönyörű kislányt, és hogy a tejcsi miatt nem fogyózhatok. De tudja azt is, hogy mikor eljön az ideje, vissza fogom nyerni a régi súlyom.

KépKép
Kép
scooper

hát én ebben a súlyvisszanyerésben nem bízok,mert fogyózni képtlen vagyok,hacsak a gyerekutánirohangálás nem fogyaszt le,akkor semmi!!!! :( és arra majd jön a kövi baba,jesszus..... :?

sutimano76

kövi baba? én várok vele egy 6 évet tuti

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Dorka, Babci: Én is akartam tőletek kérdezni a tápszert. Marci idáig egész kivehetően evett kb. 3,5-4 óránként, de csak a 120-as adagot, azt se mindig. Most péntek óta sűrűbben eszik, 3 óránként általában, és most csináltam neki a nagyobbat a 150-est, de nem merem az összeset odaadni neki, próbálom lassan emelni az adagot. Ez ugye 170 készen. Eddig max 130-at evett, most 140-150 között hagyom enni. Nemtom jó -e így, de nem akarom nagyon leterhelni a pociját.
Teát mi nem iszunk, max néha 1-1 korty vizet, de Marci nem igényli.
Dorka köszi a képet, ha nem gond lehet, hogy még egyet küldök.

Színház: Ki ne hagyjatok!!!! :lol: Nagylányomnak legalább 2 éve igérem a Rómeó és Júliát de nem tudok jegyet szerezni, ha valaki tud szóljon légysziiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Kata: Kaptunk apukámtól egy nyomtatót, ez már scannel is, ha elküldöd az emiled, dobok egy esküvős képet. Ide csak azért nem teszem fel, nehogy kiröhögjetek :lol: :lol: :lol:

Anna: Jó hallani felőled. A főzős soraidon meg jót derültem. Néha én se tudom, hogy mit hova, hogyan :lol:

pusszszszs

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee!!

Blanki is így volt, én is emeltem az adagját, de most meg van,hogy hagy 70ml-t is a 170-ből. Én addig adom neki, míg ki nem tolja a szájából, akkor tudom elég volt neki. volt nap,hogy mind bement, most nem, most ma legutóbb 30-at hagyott, tehát 140-et evett.

Keresztelő: nálunk lesz, és én nem fogok résztvenni semmilyen elbeszélgetésen, mert már voltam amikor keresztlányomat kereszteltük 5 hónapja

Magénélet: Nekünk, mint rutinos 2. gyerekesnek, nem okoz gondot, a gyerekek vagy már , vagy még alszanak....

Kép
babcika

Gyorsan két kép, aztán megyek mert Marci felébredt és kajás :lol:

Kép Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="scooper"]k írta:scooperövi baba? én várok vele egy 6 évet tuti
nekem nincs ennyi időm,szocpol+korom :roll:

sutimano76

Tara,én 2007-ben augusztus elején kaptam a szept.7-ei előadásra.....és ha mindegy a szereposztás,akkor sztem most se rosszabb a helyzet....bár a Bálint Ádámot ,mint rómeót én kihagynám,láttam youtube-,kmmmm borzasztó volt!!!!
De addig is míg nem tudtok elmenni,a dvd-t kölcsönadom!!!

sutimano76

Tara,Marci nagyon szép kisfiú,ki is a menyed,jó lesz vigyáznia,mert kapkodni fognak érte a lányos anyukák!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="scooper"]k írta:scooperövi baba? én várok vele egy 6 évet tuti
nekem nincs ennyi időm,szocpol+korom :roll:

Ja, értem, szocpol az más... hány gyerekre vettétek fel? 2?3?

KépKép
Kép
scooper

Tara,megnéztem,hát a neten már tényleg nem lehet kapni,de sztem csak azért,mert nov.-be nem játszák,dec.-be is csak pár előadás van,jövőre talán többször műsorra tűzik,addigra Marci is jobban másra hagyható lesz,és vadászunk neked jegyet!!!!!

sutimano76

2-re...háromra csak úgy lehet felvenni,ha egy már megszületett

sutimano76

megnéztem a szereposztást,Bálint Ádám már nem játszik rómeót,hála az égnek,neki nem volt való!!!!

sutimano76

na ma végre volt időm és kicseréltem a babaruhákat,56-62-es a múlté,már a 68-74 -eseket szedtem elő!!!hogy nőnek ezek a babók!!!

sutimano76

enyém 56-os bodykat, és 62-es rugikat hord. A széte felveszi a hosszát :lol:

KépKép
Kép
scooper

én azt vettem észre,hogy az 56-62-es body nagyon a popóhoz szorítja a pelust,ezért adok rá inkább kicsit nagyobb bodyt!!!

sutimano76

Móka, Mór kispajtás imádnivaló!!!!!!!
A masszázst meg irigylem tőled!Már egy ideje tervezem, de itt a környéken nem tudok senkit-

Amit viszont otthoni masszázsra nagyon szeretek, az ez:

Masszírozó teniszlabdás Tenn-Mass
(kód: U00001383)
http://www.gyogyaszati.hu/termekek.php?id=159

Szóval, aki hát-és lábfájással küzd, annak ajánlom!

Marcell is tündéri!!!

KépKép
csikipetra

most tanulmányozom a kenyér-kifli-zsemle sütés technikáját. Olcsóbb, ha itthon megcsinálom. 1 kiló kenyér itthon kb 100 forintból jön ki. 16 zsemle kb. 150-160 forintból, a 24 kifli szintén :shock: Jó, plusz a gáz, amiben sütöm, de az elenyésző

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Hát, nálunk kicsi (és nagy fiam is, bár ő lehet, hogy szimplán hisztis) fiam annyira esőérzékeny. Ma egész nap nyűgi van, el is mentek a "nagyok" kicsit kikapcsolódni. Kézbebaba... Ő nem ölbebaba, a bölcsőtartást ki nem állhatja, csak vállon jó.

Máté is már éppen hogy bele tudja passzírozni magát a 62es cumókba, így tegnap én is ruhatárat váltottam neki.

Süti: Berni milyen ügyes, gratulálok!

Mabe: Megkaptad a privit? Tudom, hogy eltartott egy ideig míg összehoztam, de ne haragudj. :oops:

Babával játék: Hát, két gyerekesként már más a felállás egy kicsit, mivel alapvetően Andrishoz igazodunk. Már alig várom titkon, hogy nagyobb legyen, üljön, mert akkor aktívan részt tud majd venni a mi játékainkban. Így kb. az megy, mint nálatok, Süti, azaz hol járóka, hol pihiszék, hol ágy, hol kéz (ez mostanában főleg), ének-tánc-mondóka. Nekünk megmutizom milyen járókára-ágyra tehető könyveink vannak, amiket Andris is imádott:

http://taftoys.com/view.php?itemid=10675 ennek egyik oldala fekete-fehér, a másik színes

A másik egy Lamaze márkájú, ha jól láttam a net-en, már nem kapható. Este lefényképezem.

Főleg a Lamaze márkát nagyon szeretem, nagyon jó dolgaik vannak.

Dorka: Szuper ötleteid vannak, egyet-kettőt biztos hasznosítok majd.

Andrishoz anno írtó sokat beszéltem, értsétek ez alatt, amikor ébren volt folyamatosan. Ennek köszönhetően (vagy szimplán genetika ás rám ütött) olyan a beszélőkéje, mint egy nőnek. Be nem áll a szája egész nap! :lol: Apa mondta is, reméli Máté rá üt majd, mert 3 ilyen csacsogós emberrel már nem bírna. :wink:

Na, megjöttek a fiúk, még este jövök. Akkor reagálok tovább.

Kép

Kép
hgrita

Süti: Ari vagy!
Egyébként Molli Marci választottja :lol: De sajna nagyon messze megy :cry: Még Debrecen elérhető lett volna, de Amerika!!!! :cry:

Hát ez van :lol:

Rómeóra mag majd csak összejön. Most lesz a szülinapja 24-én, a 10. és arra szerettük volna. De anyu már szept-ben nem kapott. :cry:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Hgrita: Ez a játék teccc! Rendelni kell? Vagy lehet kapni is valahol?

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Először is mégegyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntéseket!Vera neked is Boldog Szülinapot utólag!

Móka:Mór nagyon cuki.Tényleg Hakapeszi! :D Imádom!

Andi:fényképes ajándékokat néztem,tök jók.Lehet fogok is rendelni.Köszi az ötletet!

Dorka:játékok:mindegyik jó ötlet.A hidat hol vetted?Nekünk is jól jönne egy.

Süti:Berni ügyes kislány!!! :D

Scooper:Noncsi és a Bad Boyz :D :D :D

Mabe:Mollinak boldog 3.hónapot!

Tara:gyerkőcök arik. :)

Body,rugdalózó:mi is most váltunk 56-ról 62-re.Ugyanis csütörtökön megmérte a védőnéni Vikit és már 57 cm. 5 centit nőtt a születése óta. :D

Kérdés:csak az én csöppségem nagyon nyűgös meg hisztis az elmúlt 2-3 napban?Éjszaka jól alszik,de napközben nagyon nyűgös.Semmi nem jó neki.Gondolom az időjárás miatt lehet.
Vendég

Laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Lina: Zoé is elég zizi, egy idő után már semmi sem jó, most erre nyugodott meg:
http://www.youtube.com/watch?v=1kCt5tVTpbs

Rita. ezt a könyvet hol lehet venni? mert amit én néztem tiny love-ot nem lehet kapni már sehol sajnos, Bibi próbál nekem szerezni, de postaköltséggel elég drága. A manduca hordozót ti hol vettétek, vagy rendeltétek vhonnan? Honnan? nagyon tetszik, lehet beruházunk egybe mi is.

KépKép
Kép
s.vera

Vasárnap melegfronti hatás érvényesül, ezért a fejfájásnak, a migrénes panaszoknak, a vérnyomás emelkedésének, a rossz közérzetnek akár időjárási okai is lehetnek,hétfőn meg erős front lesz,hogy milyen azt még nem írja az idokep.hu

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?