Süti: Berni nagyon ügyi, hogy így tartja magát.
Piciboo: Sajnálom, amin keresztülmentek most, de fel a fejjel! Nem szabad elkeseredni. Lélekben veled vagyok, sajnos, másképp nem tudok segíteni
Szülinaposoknak boldog szülinapot ( így utólagosan ).
Keresztelő: Nekem eszembe se jutott. Nem is lesz. Nagyanyám ki is tért a hitéből, hogy én hogy képzelem ezt. Mondom én se vagyok, azt mégis felnőttem és semmivel sem érzem kevesebbnek magam. Különben is, ha én tiszteletben tartom mások hitét, vallását, szokásait, akkor mások meg azt tartsák tiszteletben, hogy én nem vagyok vallásos, és én abban hiszek, hogy mindenki hagy döntse el maga, miben hisz és miben nem.
Baba itatás: Én adok neki inni, ha kéri. Van, hogy szokszor azért ordít, mert szomjas, nem kell neki se cici, se tej cumisüvegből, és akkor teát adok neki, és abbahagyja.
Etetés: Én akkor adok neki enni, amikor kéri. Nem aggódom, ha már mondjuk 5 órája nem evett, és még mindig nem akar enni. Védőnéni szerint ha alszik, fel kell kelteni, de szerintem ez hülyeség. Már nem pár napos, hogy keltegetni kelljen. Nem is mondom neki, hogy van olyan, hogy 100 körül eszik, aztán este fél 10kor elalszik, és másnap délig alszik. Hülyét is kapna, hogy szegény gyerek nem eszik. Jó, nem sűrűn csinál ilyet, de hajnalban kiveszem, mikor apa megy dolgozni, és mellettem alszik, akkor képes ennyit aludni.
Manó: Sajnálom, hogy így összejött nektek. Sajnos ez mindig ilyen. Nálunk is, ha baj van, akkor egyszerre jön minden
Szennyes: Na a mosógép nálunk is egyfolytában megy, pedig csak négyen vagyunk rá
Mabe: Jó üzlet

Elviszed a szennyest, és vasalva jön vissza....
Magánélet: Nálunk abszolút a gyerektől függ. Van, mikor hagy minket egy kicsit, van, hogy kikéri magának, ha egymással vagyunk elfoglalva és nem vele. Sőt, azt a játékot is szereti űzni, hogy szépen elalszom, apa és anya hagy hangolódjanak egymásra, és rendszerint akkor kezd el hirtelen felkelve üvölteni, amikor már javában benne vagyunk a közepébe