Lili fej kormerete 32 volt 1 hettel a szules elotti UH-n. Es lam, nem is volt nehez megszulni.
Megmondom oszinten, nem tudom mi az a 97-98.
Puszi Rita
2004.08.12 08:24
2004.08.12 09:02
Mindenkinek kösz a szurkolást!
2004.08.12 09:40
2004.08.12 09:42
2004.08.12 09:47
A 180 szép mennyiség!
2004.08.12 10:31
.
. Velunk minden ok, nem mondom, hogy nagyon konnyu, de panaszkodni sem szeretnek, foleg igy, hogy 1 heten 1x tolom ide a kepem.
.
. 2004.08.12 11:11
Ez csak vicc volt, remélem nem veszed a szívedre! Hasfájás
Éjszaka
Szuri hogy ment?
Még nem aludt egy percet sem,s letenni sem tudom, most is együtt írunk:
Na végre most volt kaki, megyünk pelust cserélni, remélem most már jobb lesz! 2004.08.12 12:49
Sajnos valószínűleg az idegeskedésnek köszönhetően nem nagyon van még teje Jerrynek. És a babának van egy kis hasmenése.
Megkértem a férjét, hogy továbbítsa a jókívánságaitokat, ha megy be hozzájuk.
Nekem a hat a rekord, de arra sem vágyom mégegyszer mostanában, mert eredményeképpen generálszervízt kellett végrehajtani az ágyon meg a hálóruhámon. Az AC a haskörfogat az ultrahang leleten.

2004.08.12 12:56
Szopi utan mosolyog, beszel velem, majd elalszik.
Remelem az estenk is ilyen lesz.
En is orulok, hogy jo ejszakank volt.
orulok neki, hogy jol ment. Mi masfel het mulva kapjuk. Remelem Lili is jol fogja viselni. 2004.08.12 13:03
A Te védőnőd akkor tök rendes! Szülés után ott mennyi ideig járnak ki? Lábfej beakasztás ismerős
Komolyan néha még a szülés után is úgy éreztem, mintha ott lenne. Babaméret: el is mérhetik, de úgyis ki fog férni
Most háromnegyed 1kor elhullott, de délelőtt nagyon kis rendes manó volt, mert tudtunk venni a lányoknak ovis szandit, meg Nórának ágyneműt, oviszsákot, ő meg addig vagy a diófának, vagy a maminak mondta a magáét, és jó nagyokat mosolygott. Nálunk úgy látszik abszolút rendszeresen jön minden este a vigasztalhatatlan sírás, 10-30 perc hosszan. Valamelyik könyv szerint ez hasfájástól van (bár abszolút nem rángatja fel a lábát, meg ilyesmi), más könyvek szerint viszont ebben a korban kezdenek tudatukra ébredni, és nem akarják elfogadni, hogy vége a napnak. Fogalmam sincs, hogy mitől van, de legalább nem tart órákig, mint pár ismerősünknél. Ilyenkor úgy tudom sajnálni (néha magamat is). Ja és Kata sem az a bukós fajta
(még egy közös pont
) Hasfájós nap
Meg kaptak mindig az oltásnak megfelelő homeós bogyót is. Katával jövő szerdán megyünk a homeós dokinéninkhez bemutatkozni
Edinának mi baja a szemével? Katának is csúnya az egyik (bár már talán nem annyira). Elvileg könnycsaorna elzáródás is, de az meg még kidugulhat. Lilinek volt mind a két szeménél, de kb 2 hónapos volt mire elmúlt magától.
BPD: 98, ez azért becsapós is lehet, mert nem minden gyereknek ugyanolyan formájú a feje. És ha a feje kifért, akkor már lényegében mindegy, hogy még három kiló, vagy három és fél jön utána
Szerintem. Nálam a BPD Lilinél azt hiszem 99-100 volt, 37 cm-s fej, Nóránál 99, neki 36,5 cms feje volt. Katával meg valami 96ot mértek és neki is 37-es lett. AC-t meg nekem is mértek mindig, az már más kérdés, hogy a végén kiderült, hogy nem fedte a valóságot
2004.08.12 13:08
Nálunk az egyik szőrös mci nézett ki így valamelyik nap
Hú akkor én is rosszul emlékszem ezekre az AC, HC jelentésekre így fejből, na mindegy
2004.08.12 13:19
2004.08.12 13:47
Egyelore nagyon jol erzi meg magat odabent a dragasagom.
De azert egyszer csak ki fog bujni!
2004.08.12 14:21
Milyen kúpot adtál Edinának szuri után? Lázcsillapítót? Bocs ha hülyeséget kérdezek.
S most már akkor hajrá bepótolni az elmulasztottakat apával!
Enni persze eszik, de fáj a pocija. Adtam neki görcsoldót, meg egy kis köményes teát is, hátha segít. Pedig délben már úgy összekakilta magát, hogy nem győztem kisuvickolni, de úgy látszik még mindig fáj neki. Remélem estére rendbe jön. Örülök, hogy be tudtatok vásárolni, Kata is egy angyal!
Egyébként az esti rendszeres sírásról én azt is olvastam, hogy mivel a kisbabát annyi inger éri napközben, így vezeti le a feszültséget. Az a 30 perc azért tényleg nem olyan sok, bár tudom hogy a szíved szakad meg közben olyan keservesen tudnak ilyenkor bömbizni. Kívánom nektek, hogy minél hamarabb múljon ez el. Még egy közös pont: Botond jobb szeme a születése óta olyan váladékos volt, de mostanra már nagyon szép lett, csak reggelre csipásodik be.
2004.08.12 14:56
-ekrol, remelem hamarosan lesz tejecske is es minden rendbe jon naluk!!!
. Nalunk a kaki szine, szaga, allaga allando vizsgalat targya
2004.08.12 15:10
Csak zabál!
Van neki is köpenye???
2004.08.12 16:41
Hiányzol!
Nálad se fog!!! Ne is gondolj ilyesmire !!! Mindjárt Te is babázol! Én még mindig azt mondom, hogy nem Te leszel az utolsó!
Viszont az tök jó, hogy a párod is tud veletek menni végig a kiruccanásra!!!
Rám is rám férne.
Aztán megnéztem, és AC-re nekem is mellkast írtak. Tegnap este jól rám ijesztett legkisebbem, mert csak rágni akarta a cicimet, meg köpködte ki, és olyan keservesen sírt
Már hajlamos voltam azt hinni, hogy nincs elég tejem neki. De utána 11 órát aludt, úgyhogy gondolom éhen azért nem fog halni
Csak úgy sajnáltam szegénykét! Remélem Jerry meg hamarosan tud jelentkezni és akkor majd mindent elmesél!
Szóval Botond szeme is
Hasfájás
Remélem elmúlik mostmár!!! 2004.08.12 17:01
Azt nem tudod veletlenul, hogy mikor akar kibujni az en kicsikem?
Jo, hogy Ti azert jottok, a tobbiek is johetnenek, hianyoznak innen! De megertem, hogy baba mellett nem olyan egyszeru. 2004.08.12 20:51
2004.08.12 21:46
meg azert irok ide Nektek.
Gergo mokus meg nagyon jol erzi bent magat, igaz ma erezhetoen kevesbe aktiv, mint szokott, ugyhogy remelem ez mar azt jelenti, hogy kibujik a napokban. Igaz en azert nagyjabol tudom, hogy mikor fogant es az november 20-a kornyeken volt (pont akkor csinaltuk a keritest a telken
), ugyhogy akar meg ra is huzhatunk a 14-re. Mindenesetre a turelmem meg toretlen, tok jol erzem magam, a parom viszont egyre idegesebb.
Szegenyket en nyugtatgatom!
Remelem nem vagy turelmetlen!
2004.08.12 22:03
2004.08.12 22:05

Itt ugyanis vihar volt és jön egy kis lehülés (hal' Istennek) ez sokszor masnapra ér oda és megteszi a hatasat... Gondolok Rad!!!
, de még csak ugy lajtosan, a nögyogyihoz csak két hét mulva megyek, megvarom az engedélyt!
).
, de még reménykedem..
2004.08.12 22:10
Ha meg veletlenul nem, akkor valami fincsi var ram.
2004.08.13 06:34

2004.08.13 06:47
Szeretnék én is "fejőstehén" lenni,ahogy Mucska írta.
2004.08.13 07:26
2004.08.13 07:30
2004.08.13 08:05
eknal) es semmire sem cserelnem a novereimet!!! Mindig 3 gyerekre keszultem, a paromek is 3-an vannak tesok, o is 3-at szeretne. Remelem lesz eronk es kitartasunk hozza!
, a mi csajunk???!!!!!"
Tudod, a Bumerangbol... 2004.08.13 08:24
2004.08.13 08:38
2004.08.13 09:14
, mintha el akarna töle venni valaki a cicit, félrenyel, köhög, ismét követeli a cicit stb...
2004.08.13 11:51
Nem is annyira a turelmetlenség a szulés miatt, hanem úgy összejött minden. Férjem kapott egy projectet, nagyon sok a munkája, alig látom. Hiányzik a családom-anyum, egyedul éreztem magam, semmi se volt jó, bömböltem egész délután és este. Néha van ilyen, jön ez a hangulat, aztán el is megy, kialszom. No de nem panasznapozom.

2004.08.13 12:08
Nekem is itthon ment el a magzatvizem es mikor bementem a korhazba meg a baba se szallt le rendesen. De a koldokzsinor a helyen maradt, sot en nekem meg csak eszembe se jutott ilyesmi amiket leirtal.
2004.08.13 12:26
Elore úgysem lehet pihenni vagy kialudni magam 
2004.08.13 12:41
2004.08.13 13:15
Nekem is itthon ment el a víz mindig és soha nem esett előre!
Én is utálok egyedül aludni, akkor miért várom el tőle. Mondjuk vele könnyű volt, mert soha nem tudott velünk aludni, és soha nem jutottunk tovább 5 perc sírásnál. Nóránál kivitelezhetetlen volt, mert ha őt hagytuk sírni, ő reggelig üvöltött volna. De egyévesen már őt sem kellett altatgatni, max néha megjelent éjjel, vagy hajnalban a mi ágyunkban, mert ő meg szeretett velünk aludni. Szóval ez a módszer is gyerekfüggő, meg hogy Te meddig tudod hallgatni hogy nagyon sír. Valaki sokáig, én nem. De állítólag evvel a módszerrel megtanulják, hogy ne ébredjenek fel, mert ha egyedül alszanak el, akkor nem fognak éjjel se keresni. Hogy így van-e azt nem tudom. De én akkor már inkább homeós bogyót adok nekik, ha nagyon nem tudnak aludni, és mondjuk 15x ébrednek egy éjjel (Nórával mindig gáz volt, ha jött a foga).
Minden tiszta kaka volt, a body-ja, a hálózsákja, a lepedője, a matraca, a háta, a haja
Mindezt kb egy perc alatt intézte el. Így reggel fürdetni kellett, mert még a haja is kakis volt
Este úgyse tudtunk fürdetni, mert valami borzalmas koszos víz jött a csapból
Hajnali 4kor meg a szomszédoknál volt tök hangos kocsiajtó csapkodás, arra felébredt, de legalább gyorsan visszaaludt. Mindenhol ilyen hülye szél van? Alig tudtam elmenni három gyerekkel a boltba
Tegnap írtam, hogy Katának milyen csúnya a szeme, na erre mára teljesen elmúlt
Már csak reggel kellett megtörölni, de akkor is alig volt rajta valami. Remélem most már így marad, mert nagyon szeretném könnycsatorna átmosásra vinni! Ja, és Kata is hangosan eszik, mint egy kismalac (csak ő nem hízik ilyen ütemben, sőt!
)
Szerintem egyáltalán nem kevés a 40-50g tejci!
És Kata is aludt ma délelőtt is(szerintem belefáradt a kakilásba
)
De legalább Alinának nem fáj
El ne felejtsd!
2004.08.13 14:04
Aztan én is hamar tul jutok rajta. Most meg Andriskaval az a rossz, hogy tudom, mennyire hianyzunk mi is a csaladnak.
Andriska is reggel szokott olyan nagyokat kakalni, hogy megyünk a csaphoz és mosdokesztyüvel törölgetem a hatat, hajat stb..
) 2004.08.13 14:30
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|