Nahát mennyit írtatok az elmúlt pár órában
Remélem nem esemény van!
Olvasok....
Homeoval kapcsolatos ellenérveim némiképp Istennel is kapcsolatosak. Szóval aki így is akarja tudni, az jelezze, addig nem írom le feleslegesen!
Pumi: 6 táska??? Már már kezdem azt hinni, hogy én vagyok a kakukktojás egyetlen táskácskámmal

A babák cuccait kikészítettem, de mivel mindig csak ott tároltam a bőröndben, nem látom értelmét, hogy most is magammal vigyem. Majd utánam hozza a család valamely része!!!
Hazajövős cuccot se viszek, de azért előkészítem itthon, hogy azt is tudják utánam hozni
pókica: hát akkor a férjed hisz a mesékben???

már a babonaság miatt!
anitaa: ezek nagyon jó kis méretek, én is bevállalnám a fiúknak
Beöntést nekem úgy adtak, hogy megrepesztették a burkot, nem engedtek egy órát felkelni a szülőágyról. Aztán fel kellett kelnem, és kivánszorogtam a beöntésre meg borotválásra, és aztán mikor már mentem vissza, akkor tolnom kellett. Mondta a szülésznő, hogy 4 ujjnyira nyitva voltam, és csörgette a dokit, hogy rohanjon, mert szülünk!
Hát igen,
kórházi cuccot mindenhol kis szekrénybe kellett begyömöszkélni, és az AEK-ben is tutira így van, mert épp láttam legutóbb a kis szekrényeket. A Szabolcsban pedig elvették tőlem, és oda vitték, ahová engem szülés után! Nem hinném, hogy a sok csomagnak örülnének. Esetleg kérjétek meg a férjeteket, hogy a többi csomagot vigye be ő nektek!!! Az egyetlen csomagban pedig az legyen, ami tutira kell nektek és pár pelus, popsitörlő még a babának is! Egyébként nekem is egy bazi nagy táskám van, de csak egy!
Gio: szülőszobára én se vittem semmit a férjen kívül

Na jó, nem árt szőlőcukor, meg innivaló, már ha engedik! Ja és fényképezőgép!!! No meg telefonok! Nekem még ott át kellett vennem a hálóingemet, de közel volt a csomagom! Tulajdonképpen a csomagommal együtt szállítottak át a szobámba!
A melltartó sajna nekem asszem kicsi lenne

De aranyos vagy!
MINDENKÉPP KÉRJ ALAPÍTVÁNYI SZOBÁT! Én Johival sajnos nem azonnal kerültem ilyenbe, és borzasztó volt. Hat ágy, az egyik baba folyton ordított! Közös lepukkant zuhany, közös vacak wc. Hát örülök, hogy az AEK-ben minden szobához - 3 ágyasak - van külön zuhany és wc is!!! Bár a Szabolcs utcai kórház nem volt épp modern, de egy ilyen szobában sokkal jobb volt azt is kibírni.
Amúgy az alapítványi szoba sem épp biztosíték arra, hogy nem kapsz egy kelletlen, hisztis kismamát magad mellé, vagy egy kellemetlenebb izzadságszaggal rendelkezőt...
Judy: egyet értek, én látogatókat nem nagyon akarok látni, csak a szűk családot! FŐLEG MOST! Én kétágyas szobában voltam napi 3000ért! De alapítványi, tehát 33%-át leírhatod az adóból. Vagy nem alapítványi???
A szobákba nálunk sem jöhettek be a férjek, de BE LEHETETT CSEMPÉSZNI

Csak meg kellett beszélni a szobatársakkal!
Mondjuk, ha lesz zárlat, akkor biztos kíméletlenek lesznek!
Dorka: sok sikert az előadáshoz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2009.11.13 16:07-kor.