csillag! nagyon aranyos, az uj kepen cukibb. szerintem nem durci, csak igy gyurodik fel a kis husis pofija

:)
Gio! Igen, melyen katolikusak, ferjem is vallasos, de ugyanolyan, sot, joval lazabb eletet el, mint en. nalunk nekem vannak rendkivul szigoru erkolcsi elveim, en vagyok a hegyibeszedes. valojaban a Biblia rengeteg tanitasaval egyetertek, es tul.keppen az szerint elek, csak a vallasi kontost hagyom el, az en eletvitelem, viselkedesem a sajat meggyozodeseim szerint olyan, amilyen, az ovek pedig olyan tanult viselkedesforma, tanulas utjan elsajatitott szemleletmod, aminek ugy kell lennie es kesz, de a valodi ertekiteletuk nagyon fals. Szoval mi nagyon jol megvagyunk ezzel, templomba nagyon ritkan jarunk, oda is en zavarom
En sem tudom, milyen a mensis fajdalom

:) SZuleim meseltek, hogy eleinte, 12 eves koromban, mikor megjott, eros gorcseim voltak, a sulibol is hazakuldtek, de en egyaltalan nem emlekszem ra. Remelem, en is igy fogok perverzkedni, mint ismerosod

:)
Jol kipeceztuk magunknak ezt a dec 8-t

:) Kivancsi leszek nagyon

Eppen most beszeltuk a ferjemmel, hogy vasarnaphoz mar csak 2 het, es terminusban vagyok...jajj de jo

:):)
Nna jo csajok, mi megyunk az agyba

:)...holnap megint szuret, bar en vasalok es pihizek.