A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Pumi, ha Anitáé kis pufi arcú az enyémre mit mondasz majd? :oops: :lol:
csillag25

csillag! Na ezert meg visszanezek akkor :)

Kép
pumipumi

Oké :)
csillag25

Gio, én az alapítványit választanám ha a kórházadban amúgy 5 ágyas szobák vannak. A lányom a Rókusban született, szintén 5 vagy 6 ágyas kórteremben voltam. nekem csak szörnyű emlékeim maradtak, egy percet nem pihentem éjjel, mert valamelyik baba tuti sírt és a többit is felébresztette, akkor azok is rákezdték. Nappal már kora reggeltől indult a látogató tömeg késő estig, még szoptatni sem lehetett rendesen.
A fiam is a Szt Imrében született ahol most is fogok szülni, ott a normál szobák 2-3 ágyasak, saját tip-top fürdőszobával. Így ilyen helyen nincs értelme alapítványiba menni. A látogatók sem jöhetnek be,üvegajtós mutogatós módszer van.

Anita, a teszveszes vásárlás miatt egyenlőre ne idegeskedj, ha az utalástól számított 1 hét múlva sem érkezik meg a cucc, akkor már gond lehet. Én is sok mindent eladtam már és bizony volt, hogy az utalástól számítva csak 3 nap múlva jutottam el a postára. A telefonom sosem tudom hol van, csak akkor találom meg, mikor csörög, az SMS-t meg sem hallom. A netet pedig van mikor napokig nem használom.

Tudod Kata, a férjem nagyon...más lett a fiunkkal való terhesség óta, ha babával kapcsolatos dologról van szó. Amit akkor átéltünk, az tudatosította benne, hogy nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy egészséges legyen egy gyerek és ahhoz is, hogy a kórházban szüléskor ne történjen vele semmi maradandó. Mivel a lányunkkal és a fiunkkal is majdnem megtörtént szülés közben, így nem akar előre vásárolni, csak a legszükségesebbet. Biztos mi vagyunk ilyen pechesek.
Briellel egyetértek a cikkel kapcsolatban. Ez EGY vélemény, ahogy a politikában is, ahány újságíró annyi meggyőződés és annyiféleképpen adja elő a saját teóriáját egy történéssel kapcsolatban. Én ez alapján nem ítélném el ezt a gyógymódot, sőt szerintem hülyeség amit leírt.
Két évvel ezelőtt még én sem hittem a homeop-ban, aztán mikor a fiam véres testhajlataira ami tele volt gennyedző apró hólyagokkal, a dokik széttárták a karjukat, hogy csak a szteroid marad, akkor kétségbeesve panaszoltam a házi gyerekorvosunknak, hogy azzal kell kezelni a gyereket. Kért, hogy adjak neki egy esélyt, mivel ő homeos orvos is, csak két hetet kért. Én mint realista totál hülyeségnek tartottam, de amikor az embert kész tények elé állítják, hogy szteroid a 4 hónapos gyerekének vagy esetleg még egy orvos, akiben 10 éve megbízol felajánl egy lehetőséget, akkor azt még kihasználod. Két hét múlva javult a bőre és egy hónap múlva nyoma sem volt.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Anita
dejóóók a képek! Dejó Nektek! Én is úgy megkuksiznám a mi Dórinkat!!

Pumi
és a férjed hogy van a vallással? Mert ugye az olaszok 90%a kőkemény katolikus, templombajáró stb...OKé, nagyon sokan a látszat miatt, de azért az is elég melós annak aki nem hisz és mondjuk a család, vagy pasi miatt el kell járnia. Nekem ment szét kapcsolatom egy igen bigott katolikus pasival anno azért mert én református vagyok :shock:

Bármivel el lehet érni gyógyulást meggyőződésem, csak kutyaerős hit kell hozzá. Millió egy példa van rá, hogyha hiszel benne hat. Akár egy pohár víz is. Apropó, hisz már olyan is van hogy vízprogramozás:-) Leteszel egy pohár vizet az éjjeloszekrényre, belevetíted a sok pozitív gondolatod, alszol egyet, reggel megiszod és tuti lesz minden. És ezt most nagyon szélsőséges tömörséggelé írtam le, de ha rákerestek a gugliban a víz programozására meglátjátok nem én találtam ki:-)
Vendég

Hali!

Jól lemaradtam megint! De inkább ée sem írom hogy mik voltak mostanában, mert csak felhúzom magam. (falázás, vízmelegítő szénmonoxid visszáramlás, okirathamisítás és vissaélés a nevemmel! :twisted: :twisted: :twisted: )

Egyébként jól vagyunk a körülményekhez képest.

Hááát csak 10 oldallal vagyok lemaradva! Csak most értem a levlista végére. Szerintem elkezdek visszaolvasgatni.

Anita! Nagyon cuki képek!

A többi hsz ezen az oldalon annyira magasröptű, hogy "előtanulmányok" nélkül mégcsak szóhoz sem jutok. Ergo visszaolvasok.
Vendég

Anita, de jó képek készültek! :D Nagyon-nagyon édes!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Homeo: azt mondták a klinikán az orvosok, hogy nyugodtan lehet bármilyen homeopátiás készítményt szedni terhesség előtt-közben-után, mert tisztán placebo elven működik. Ez volt az ő véleménye. Köszi Kata hogy bevágtad azt az idézetet, én gyógyteákat egyébként is nagyon szívesen iszok (málnalevél nekem tök ízlik!!), de ezeket a homeopátiás szereket inkább kihagyom. :) De Pumival egyetértek, mindenkinek ez saját döntése.

Kép
apkata

Pumi valóban megragadta a lényeget és egyetértek én is minden sorával.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Azért ne felejtsük el, hogy miről is beszélünk. Arról, hogy a szülést megkönnyíti-e, ha előtte homeopátiás cuccokat tol az ember lánya. Alapvetően ez ugye egy olyan kérdés, amiben nem lehet megmondani, hogy miért is volt olyan nehéz a szülésed, vagy miért volt könnyű. Hiszünk benne. Kicsit szerintem olyan ez, mint amikor valaki vallásos, és imádkozik: arról se tudod megmondani, hogy végül az használt-e vagy sem. Ebben is hinni kell.
Aztán ha könnyen szülünk, akkor betudjuk a homeo-nak, ha meg nehezen, akkor azt átállunk a másik táborba, és fordítva.

Hű...nekem ma nagyon megy ez a filozofálás...
tedorka

Persze, mindenkinek saját döntése a homeos bogyót használni. Csak én ezért nem használom! A placebo elmélettel is teljesen egyet értek! A hitemet én pedig másba vetem, nem a vízbe, és gyógyszerekbe, de ez már nagyon Offos gondolat volt!

Kata
labkat

Kicsi fiunk a 23. héten:

Kép

és most a 34. héten:

Kép

Pufi arc, husi ujjacskák és kicsit mint ha durci lenne. :oops:
csillag25

Sziasztok!

Visszaolvasni lehetetlen....annyit írtatok ma! :) De egy-két helyen beleolvastam!

Gioia én is a Jánosban szültem tavaly...!3ágyas szobában voltam és borzalmas volt...szerettem volna átmenni az alapítványiba,de sajnos nem volt hely..!Én mindenképpen csak ajánlani tudom!Borzalmas az ismerősök egész napos látogatása,még +2embernél is!Nálunk az egyik csajnak reggeltől estig jöttek az ismerősei influenza szezonban!!!!!!!Csak ajánlani tudom a 2ágyas szobát!
Az első fiamnál 1ágyasban voltam...ott meg viszont szar volt egyedül!Szóval jó a kétágyas szoba,de több már nem !

Anita : nagyon jók lettek a képek!
:)
Vendég

Csillag nektek is tök jó let a kép!A kis durci! :lol:
Vendég

Biztos nem tetszett neki, hogy zaklatjuk, mert utána el is tűnt a lepényben. :D
csillag25

Szobák: Itt Szegeden vagy 1ágyas szobába mész, ami 10eFt naponta, vagy 3 ágyasba. Én azt gondolom, hogy megleszek a 3 ágyasba. Látogatók nem jöhetnek be, még a folyosóra sem. Üvegajtón keresztül lehet a babát nézni, és neked kell kimenni a folyósóra, ha beszélgetni akarsz. Persze ha 1 ágyasat fizetsz, akkor bárki bent lehet veled bármeddig. Én ahogy ismerem Apánkat sokat úgysem tud bent lenni. Meg én valahogy nem is vágyom rá hogy azt a 3 napot egyedül töltsem a babával. Személy szerint nekem jobb a társaság. Nem vagyok magánzó! :lol:

Homeos bogyók: Tényleg egyénfüggő, hogy ki miben hisz. Bár a homeopátia alapja a "hasonlót a hasonlóval elv" Én ebben hiszek. És az összes természetes dologban, mint gyógynövének pl. Szóval úgy gondolom, hogy én mindkettőt használni fogom. Legalábbis most úgy érzem. De én is eléggé gyorsan tudok váltani, ha meggyőző érveket hallok valami mellett vagy ellen.

Hol lehet megnézni az 5 kilós babát????????????? Anyáááám!!!!
Vendég

Hihihi! Hullámzik a hasam! :D
Vendég

Tényleg szinte követhetetlen a topic!

GABI!
Nem hiszem,hogy beérnénk benneteket,bár ma volt olyan jóslófájásom,hogy csak markoltam a párnát.De ismervén magamat kihúzzuk mi a 40-41. hétig.

CSILLAG!
Én is arra gondoltam,hogy betöltött 35. héten elkezdem inni a málnalevél teát,de aztán csak kibírom a 36.-ig. Nagyon szeretnék megszülni a 38 hét környékén,ezért legkésőbb a betöltött 36-on elkezdem.

GIO!
Teljesen egyetértek!Én ugyan nem vagyok vallásos,de ha egy embernek a vallás/hit/isten -nevezzük bárminek- segít a gyógyulásban,a lelki felüdülésben és kapaszkodó,biztos pont az életében mindenképpen fontos és szükséges.

Viszont ha választanom kell homeopátia és gyógyszerek között nem kérdés,hogy melyiket választom.Én tuti nem mérgezem magam művi dolgokkal ha nem muszáj.Az már tényleg nagyon végső eset ha gyógyszert veszek be.Inkább jöhetnek a természetes gyógymódok,márpedig a homeopátia is idetartozik.Vagy tudja fene... :roll:

Na az én túrós sütim csak átcsúszott holnapra,és boci mobil lesz. :D
Vendég

Olga, pont most számoltam meddig kell várnom, ha betöltött 36 héttel akarom kezdeni, jövő péntek a cél (ezt számolni sem kellettt volna) :lol: és én is a 38 hét környékén szeretnék szülni, mondjuk dec. 4-én 38 hetes utolsó uh-n már babót születésre késznek találják és akkor 8-án uccu neki, de tőlem a hétvége is lehet, dec. 5-6. 8)
csillag25

Csillag! :lol: :lol: :lol:
Te nem Szegeden vagy véletlenül? Én is a dec 5-8.-ig időpontot néztem ki magamnak! Én akkor szeretnék szülni, és bízom benne hogy össze is jön. :D

Nekem ma volt először igazi jóslófájásom. Eddig csak keményedést éreztem. Bár én már nem bánom hogy ilyet is éreztem.
Vendég

HIhi, mindenki szülni akar már - én is- , aztán majd jön a pánik ha tényleg beindul valaki.
Egyébként érezhető hogy a finisben vagyunk, mindenki sokkal többet van otthon, rég nem pörgött ennyire a topic mint pl. ma. De majd ez is megváltozik ha el kezdünk szülni.
Pl. Anna nagyon eltűnt. Ott tartok hogy akkor mégis Szolnokon szül. De mikor is??

Sprite,
igen, én is inkább ráolvasásos bogyó mint szintetikus gyógyszer trutyi.

Na jó, anno mensinél olykor begyengültem egy cataflamra (lórúgás), mert elképesztő fájdalmaim bírtak lenni első nap - avagy alacsony a fájdalomküszöböm :shock: Azt hiszem ez kicsit majd most kiderül a szülésnél.

Az egyik barátnőm, aki 3 hónapja szült mondta szülés előtt hogy nagyon fél mert neki hiába mondják hogy a szülési fájdalom olyan mint a mensi fájás x 100-zal, ő ezt nem tudta elképzelni, mert sosem volt mensi fájdalma. Nos, a szülése pedig első babásként úgy zajlott, hogy " ja ez az? Ennyi? Akkor jöhet a következő babab".
Hát nem perverz?? :D

Najda,
Az úgy nagyon korrekt hogy nincs busójárás a kórházban. Eleve elég terhelt időszakban szülünk most hogy még az általános influenza mellett itt ez a sertésnyavalya h1n1 is :evil:

Nagyon hajlok most az alapítványi szoba felé, csak sajna nem lehet előre lefoglalni, mert ugye nem tudom mikor szülök még, és eléggé rácuppantak mostanság a kismamik és nincs heely :shock: Nem beszélve arról mikor múltkor 27en szültek egy frontátvonulásnál és még a folyosón is fektettek- Hát egy ilyen helyzeten azt hiszem kínomban tán röhögnék.....VAgy nem :P
Vendég

Csillag, édes a kis durcis csöppöd!
Vendég

Anita, Csillag, aranyosak a kis apróságok!
Én még nem akarok szülni. Nekem elég lesz a kiírt időpont. Mondjuk az holnaphoz három hétre van, így annyira nem távoli már. De nem siettetem a dolgot. December 5, és kész. Ez van megbeszélve, ehhez tartjuk magunkat! :lol:
tedorka

csillag! nagyon aranyos, az uj kepen cukibb. szerintem nem durci, csak igy gyurodik fel a kis husis pofija :):)

Gio! Igen, melyen katolikusak, ferjem is vallasos, de ugyanolyan, sot, joval lazabb eletet el, mint en. nalunk nekem vannak rendkivul szigoru erkolcsi elveim, en vagyok a hegyibeszedes. valojaban a Biblia rengeteg tanitasaval egyetertek, es tul.keppen az szerint elek, csak a vallasi kontost hagyom el, az en eletvitelem, viselkedesem a sajat meggyozodeseim szerint olyan, amilyen, az ovek pedig olyan tanult viselkedesforma, tanulas utjan elsajatitott szemleletmod, aminek ugy kell lennie es kesz, de a valodi ertekiteletuk nagyon fals. Szoval mi nagyon jol megvagyunk ezzel, templomba nagyon ritkan jarunk, oda is en zavarom :)
En sem tudom, milyen a mensis fajdalom :):) SZuleim meseltek, hogy eleinte, 12 eves koromban, mikor megjott, eros gorcseim voltak, a sulibol is hazakuldtek, de en egyaltalan nem emlekszem ra. Remelem, en is igy fogok perverzkedni, mint ismerosod :):)

Jol kipeceztuk magunknak ezt a dec 8-t :):) Kivancsi leszek nagyon :) Eppen most beszeltuk a ferjemmel, hogy vasarnaphoz mar csak 2 het, es terminusban vagyok...jajj de jo :):):)

Nna jo csajok, mi megyunk az agyba :):)...holnap megint szuret, bar en vasalok es pihizek.

Kép
pumipumi

Nagyon aranyosak a képek, jó kis husik valóban. Olyan jó látni, hogy már ilyenek. Ok, az ember tudja ezt, de így a képeken is látni olyan jó!

Gió, nekem sincs menzifájdalmam, jó lenne, ha barátnődhöz hasonlóan én is megúsznám így a szülést. :lol: Na jó, tudom, általánosítás ezen a téren aztán végképp nincs, pedig de jó lenne! Persze én már azért is hálás lehetek, és vagyok is, hogy legalább a menzigörcsöket nem ismerem.
Vendég

Köszi lányok! :)

Kriszti, hát majdnem, az ország másik felében, északon. :D És milyen volt a jósló? Nagyon brutál vagy csak úgy fájdogált? Derékba kisugárzott? Én is-én is.
csillag25

Pumi, tök jó hogy Neked ez tetszik jobban. :lol: Lehet, hogy tényleg csak gyűrődik a husikája, pedig egyébként nem nagy baba, pont korának megfelelőnek mondták. Én akkor gondolnám ilyennek ha 4 kilósnak tippelik a végére. :oops:
Jó pihit Neked!
csillag25

Pumi
köszi a választ vallás-téren. Vmi ilyesmire gondoltam én is és tökéletes hogy így egymásra találtatok és nincs ebből problem.
Szüret...olivabogyó...EL tudnék élni feket olajbogyón. Szabályosan függő vagyok.
Jah akartam már kérdezni, elvégre így hogy ott élsz sokkal jobban tudsz kinti dolgokat: készítettél már házilag pestot? Ha igen lécci-lécci küldj nekem receptet! Kösziii!

Ezek a jóslófájdalmak nekem olyan elképzelhetetlenek.Hasfájás vagy derék vagy mensis?
Vendég

Tényleg nagyon pörög a fórum ma :roll:

Egyébként helyesek a baba képek! Olyan jó nézegetni ezeket a 4d-s képeket!!! :)

Nekem is focimeccs zajlik a pocakomban :D :D

Képzeljétek, most egy csaj abból a fórumból, amikor még első babás voltam, szintén ikreket vár. Bár már nem írogattam a fórumba, de egy személlyel még mindig tartom a kapcsolatot, és ő mesélte. Bár neki még csak 2. 3. baba és még csak a 7-8. héten jár! HÚ de rég volt már, hogy nekünk is kiderült, hogy ikrek :shock: :lol:

Kata
labkat

Mensis fájdalmaim terhesség előtt nem nagyon voltak, de a második terhességem után :shock: :shock: :shock: eléggé kemény mensijeim voltak :( :( :( Sajnos ez is tény - nálam legalábbis bevált - hogy a szülések után egyre erősebbek a mensik!

Kata
labkat

Én nagyon tudom, hogy milyen a mensis fájdalom, de ha a szüléskor még azt megszáz-szorozzuk, akkor én tényleg könyörögni fogok az EDA-ért.
Nade pozitívan gondolkodom, és könnyű szülést tervezek magamnak. Simán meglesz. A lényeg a pozitív szemlélet, ugye!(?)
tedorka

Csillag!
Írtam privit. Ha a postások fennakadnak a poron, majd megkóstoltatjuk velük. :lol: :lol:

Briell!
Köszi, megtaláltam. Bár ma már nem fogok sütizni, de majd a hétvégén alkotok.

Labkat!
Andris fiúnkat amikor először láttam 1900 g volt. Nem inkubátorban volt és igazán nagyon szép gyerek volt. Bár a "mi" szobánkban nem voltak un. beteg gyerkőcök, csak kis súllyal született, de egyébként kellően fejlett babák. De mind nagyon nagyon szép babák voltak és egyáltalán nem olyan kis marslakószerűek, mint ahogy néha a korababákat mutatják. Szóval nyugodtan készülj gyönyörű fiúkra.

tücsökbogár

Jó ötlet! :lol:
csillag25

Mensi fájdalom: Zita előtt iszonyat volt.Minden hónapban fetrengtem,többször kórház lett a vége.Szülés után elmúlt.Nekem pont azt mondták a dokik,hogy aki szülés előtt nagyon görcsöl,annak elmúlik,de legalábbis csökken szülés után.Na ez bejött.

Nekem is azt mondták,hogy a szülési görcsök olyanok mint a nagyon erős mensi görcs.Hát nekem nem olyan volt!Vagy csak jobban,könyebben elfogadtam őket (fájásokat) tudván,hogy eredménye lesz.
Igazából majdhogynem semmi nem volt igaz abból amit előtte szülésről mondtak.Egyetlen egy valami igen: amint kicsúszott Zizu az összes fájdalamt mintha elvágták volna.Mondtam is,hogy: "Már nem is fáj semmi"

Én maradok a dec 12-i dátumnál.Bár nem tudom mi lesz belőle.Az az igazság,hogy napok óta görcsölgetek-jósolgatok.Ilyenek nem voltak Zizuval.Ágyban pedig nagyon korlátozott vagyok.Majd szét szakad az egész hasam már mikor fordulok.
Bár pont tegnap számolgattuk:
-Nálam kérdéses volt az utolsó mensi,hogy egyáltalán az volt-e.A doki annak vette.Ha mégsem volt az akkor most 38 hetes a babó.
-HA annak vesszük az utolsót,akkor dec 27-én kéne szülnöm.
-12 hetes Uh szerint lett a dátum kiírva dec 23-ra.
-20 hetes Uh-n már dec 21 volt.
-31 hetesen dec 20-32 hetesen dec 19.
Úgyhogy gyakorlatilag szerintem bármi előfordulhat :roll:
Jajj,csak ne legyen 4kg.......Mindenesetre én a dec 23-al számolok.
Vendég

Szép jó reggelt!
Kidobott az ágy... 8)

Sprite
ez nem lehet vmi vidám hogy ennyi jóslófájásod van. Én már be lennék sz...va rendesen :shock: Valószínűleg mert nem tudnám értelmezni, hogy akkor ez most az, nemaz?
Az első szülésednél amit írsz a fájdalomról az most azt jelenti hogy pozitívba csalódtál mert rosszabbra, fájdalmasabbra számítottál?

Most még úgy vagyok mint ahogy Tedorka írta, fő a pozitív szemlélet:-)
Tényleg Dorka
el kezdted olvasni a T.félelem nélkült? Tetszik? Bár az eleje nekünk már nem igazán aktuális így a finisben:-)
Vendég

Sziasztok.
Még egyben vagyok. Látom már mindenki a szülés körül forog, de majd, ha ott leszünk.
Én most voltam újra NST, mert hétfőn elég magas vérnyomást mértek és a doki látni akart, hogy minden rendben van-e.
megnyugtatott, hogy minden rendben van, ne aggódjak, nincs toxámiám mint azt a védőnő gondolta.
De már 1 ujjnyira ki vagyok tágulva, de azért én majd csak 25.-e után szeretnék szülni, ha lehet.
Amikor Pesten laktam akkor a szomszédunknak született 5100 g-os gyereke, nagyon nagy volt, és spontán szülte, igaz azt mondta, hogy sok vért vesztett és ez miatt ő kapott is vért, de hatalmas nagy volt a babája. Ma már az a fiú 21 éves azt hiszem.
Amikor a Joelt szültem akkor 4 ágyas szobában voltam, de oda nem jöhetett be látogató nekünk kellett kimenni és a babákat is csak monitoron keresztül nézhették meg.
Most bevezettek egy új rendszert, meg kellett venni azt a ruhát (akinek apás szülése lesz) amiben ott van a kismamával és abban majd bejöhet megnézni a babát is.

manocskak

Hali!!

Tényleg mindenki szülési lázban ég,olyan jó!!!Én már nagyon várom,annak ellenére,h valszeg pont látogatási tilalom lesz....no,de ezt a kis időszakot kibírjuk már akárhogy és aztán jöhet a vidám élet!!!!
A szülésznőm azt mondta,h tavaly is volt látogatási tilalom a szezonális influ idejében és a szülésre az apák így is bemehettek,maszkban,beöltözve,mivel 15 perccel azelőtt még úgyis az anyával tartózkodtak egy térben.Az újszülötthöz már nem mehettek be,utána látogatni sem.De akiket az aggaszt,h nem lehet benn az apa,az kérdezzen ráa helyi kórházban.Persze a h1n1 miatt lehtenek szogorítások,nem tom.

Nálam minden ok.Nem jóslózok(koppkopp)nem keményedek többet,mint eddig.Viszont az izületi fájdalom a kezemben(különösen jobb)elvisehetelenségig fokozódott.Este már szemeztem egy algopyrinnel,de aztán a borogatást választottam és az is jobbá tette az éjszakámat,de tragikus.D-t alig tudom felemelni...most felhívom majd a masszőr barátnőm,h ajánljon valami gyógynövényes krémet rá,amit terhesen is használhatok.
H1N1.nincs mellékhatás.D kedden kapja,csak most taknyol...

ANNA????Merre vagy???

Kép Kép
meli1118

Meli
Mi a párommal hétfőn oltattuk be a H1N1-el és a Joelen kívül a 2 nagy fiam be lesz oltva.
De nálunk is csak annyi van, hogy taknyosak lettünk, de semmi több.
A házi orvosunk a Sinupretet ajánlotta amit így babásan is szedhetek, mert gyógynövényes és tényleg jó. Merem ajánlani, bár a tablettát 1800 Ft körül vettük, de legalább már érezni a javulást.

manocskak

Jó reggelt! Engem is kidobott az ágy az éjfél körüli fekvés után hajnali 1-kor, 3-kor, 5-kor, 7-kor. :evil: Aztán a pisijáratok után most ébresztett apa, vitte a kocsit, hogy ma már tényleg le legyenek cserélve a gumik télire. (mult szombaton elküldték, hogy sokan vannak)

Olga, nekem is úgy hangzott, mint ha rosszabbra számítottál volna a fájásokkal kapcsolatban és egész "tűrhető" volt? Jó ilyesmit olvasni, elkezdek reménykedni, hogy én is túlélem majd. :oops: Férjem szokta mondani, hogy oké nagyon fáj, de produktív fájdalom, nem olyan értelmetlen mint pl. a sima hasfájás, fejfájás és ezért talán könnyebb elviselni. Ő már csak tudja... :lol:

Nálunk adnak apának ilyen eldobható köpenyt meg ráhúzós nejlont a cipőre, multkor kérdeztem a dokit a kötelező viseletről.
csillag25

Tényleg Anna már nagyon régen jelentkezett. Lehet már megszületett az első bébink? :) De csak adott volna hírt magukról valakinek.

Nálunk az uh-s néni azt mondta, hogy az apák tilalom esetén is bemehetnek a szülésre, pont azért amit Meli írt, meg hogy joga van az anyának egy embert választani aki mellette van szülés alatt akármi járvány is van, de még hitelesebb forrástól is rákérdezek. Viszont látogatni nem jöhetne és ez elég elszomorító. Már ha csak praktikus oldalát nézem is, amiket ő hozna be szükséges csomagok, akkor azokat a portán kell hagyni ilyenkor és felhozatják nekünk vagy hogy működik?
csillag25

Tegnap esti felfedezésem: nem csak a babónk arca pufi, hanem a bokám is. :shock: Mértem vérnyomást, az rendben így lehet csak a tegnapi takarítós napnak köszönhetem. Most reggel mint ha picit jobb lenne, de azért lehet ott víz ahogy elnézem.
csillag25

Á Meli, szval Neked fáj a kézízületed. Pár hete nekem is, és igazából nem tudom mitől :shock: Lehet hogy már írtad, de neked mitől?
Én mindig oldalt fexem ugye és általában a kezem magam alatt, többször felébredtem hogy elzsibbadt. Ettől lehet?

Csillag
wow! Ez aztán kiválasztás kérem szépen!:-)
Én max. 2x megyek éjszaka, de elképesztő nehéz olyankor felállnom és kivánszorognom.

Ma épp nem szeretnék szülni. Férjem Pécsen és rossz lenne nélküle. Bár valszleg simán visszaérne mire kibújna a kicsike.

Ti mit csináltok ma?
Én már nem szívesen indulok el valahogy sehova egyedül. Nem is félelem, inkább vmi olyasmi hogy nem szeretnék idegenek kiszolgáltatottjává válni ha bármi van. ÁLtalában rendesen az emberek, de itt Pesten soxor tapasztalok apátiát és személytelenséget.
Vendég

Általában meg szoktam elégedni 2 kimenéssel, de vannak ilyen brutál éjszakák. Én is alig húzom magam kifelé ilyenkor.

Nálunk laza nap lesz. Ha apa visszaér kimegyünk vásárolni pár dolgot, aztán eldöntjük, hogy kotyvasztunk valamit, vagy visszafekszünk aludni. :oops: Vagy későn reggelizünk és úgy fekszünk vissza, aztán ébredés után főzünk... A lényeg, hogy pihenős nap lesz tekintettel arra, hogy a heti meló után még ma is órára kellett kelni a férjemnek és persze figyelembe véve az én szép éjszakámat. :twisted: De jó, hogy tegnap aktív voltam, így most úgy érzem megérdemelten lustizunk. 8)
Holnap szüleimhez megyünk egy rövid látogatásra, így az a nap gyorsan elmegy majd.
csillag25

Sziasztok,szép reggelt!:)

Új vagyok s ritka fórumozó de igyekszem képben enni, jönni és írni..:)

Én dec.4-re várom a kislányomat.. megvolt az NST, jövő héten szerda lesz a következő..

Most mennem kell szakadozik a netem:(

Később jövök:) Pussz nektek, szép napot mindenkinek!
Vendég

És mit főztök?
Én tanácstalan vagyok, egyszerűen nem értem mi van velem. Alapvetően szeretek főzni, de mióta itthon vagyok kínszenvedés :shock:

Hello babacica
azért írhatsz még magadról pár szót:-) Hol szülsz, hány éves vagy, ilyenek
És gratulálok a kicsihez!
Vendég

Semmi különöset, csak egy gyorsan összedobható zöldbabfőzi lesz szerintem, bár valami leves is kellene, mert az utóbbi napokban nem volt. De elég rugalmasak vagyunk magunkkal szemben, mert ha nem lesz kedvünk akkor kivesszük a fagyasztott hasábburgit a hűtőből és kisütjük, aztán meg benyomjuk ketchuppal az egészség jegyében. :oops: Ha itt lesz babó akkor már úgy is megfontoltan kell főzni, enni főleg ha eljön a hozzátáplálás időszaka, gyárthatom majd a zöldségpüréket ezerrel. :D
csillag25

Üdv. babacica, gyere majd és mesélj. :)
csillag25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?