sziasztok!
Egy hetet kihagytam és jól le is maradtam...
Sajna nem volt jó az előző hetem. Bekaptam egy jó kis torokgyulladást, szóval döglődtem, de szerencsére lázam egyáltalán nem volt. Na de már csak az orrom dugul be néha, szóval jól vagyok. Már két NST-n voltam, és mind a kettőt ismételni kellett, mert az én édes babám nem igazán csípi, ha parancsra kell mozogni.

Sőt az elsőnél felidegesítette ,magát és MAJD 180-at vert a kis szíve, na akkor be is paráztattak, ah a következő is ilyen értéket mutat, akkor be kell feküdnőm. Hál Istennek az ismétlésre már megnyugodott.. biztos lámpalázas volt...
Hétfőn megint megyek és aztán pénteken is.
a torokgyuszira meg antibiotikumot kellett szednem és ezért ma érzem hogy kicsit viszketek odalent!

Szóval csajok én kezdek nagyon besokallni!

Még jó, hogy a dokival találkozom hétfőn az NST-n és kérek majd tőle vmi anitviszketős cuccot.
Na de elég a panaszkodásból, jöjjenek a jó hírek:
Tegnap előtt voltam nála az utolsó kontroll uh- és már egy centit rövidült a méhszájam és a méretei alapján teljesen érett a születésre a mi kisbabánk, szóval a doki szerint még jövőhét szerdáig tartsam bent, és utána bármikor érkezhet a kis trónörökös. A súlya a szülésznőm szerint kb. 3,8 kg, vagyis pont születési súlyban van babóca! A hasam gigantikus nagyságú, az NST-n is mindenki ájuldozott és a nálam egy vag ykét héttel előrébb lévőknek sokkal kisebb volt a hasa!
Tehát tök jó lenne, ha már a jövő hét végén megszületne, mert ha még 2 hétig bent marad, tuti nem bírom kinyomni, olyan hatalmas lesz a kis vasgyúrónk!
Bocsi, de nem igazán volt erőm visszaolvasgatni, mert kb 10 oldallal vagyok lemaradva, de mintha úgy láttam volna, hogy sokan beoltatátok magatokat. (lehet, csak én értelmeztem félre). Nekem a férjem lett beoltva 1,5 hete , és az anyósom meg anyukám. Apukámat nem oltották, mert meg van fázva, és két hét tünetmentesség után oltják csak. Szóval ebből kiindulva, ha akarnám se oltanának be, mert csak tegnap lettem úgy ahogy tünetmentes, vagyis éppen szülni fogok előre láthatólag, amikor olthatnának....

Plussz nekem még mindig nem javasolják a dokik és eü-sek....

így inkább a közvetlen környezetm akikkel találkozom lett beoltva, remélem azért ebbe a maradék 17 napban nem lesz semmi gond!

De azon még gondolkodom, hogy szülés után beoltassam-e magam. Nektek mi a véleményetek??
Na most megpróbálok visszaolvasni....

Puszi mindenkinek!!!!