A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Tabati:semmi baj,varok turelmesen :wink: meg mindig erdekelne,johet barmikor,amikor meg tudod oldani!

Jok a vonalzoid!!! :wink:

Hugi es Mano :lol: :lol: :lol:
Dani,es Domi is nagyon cukkancs!

Legalabb kepet dobjatok csajok,akik igy el vagytok tunve!!!

Kép
Kép
ancsurti

Boldog SZILVIA napot! :lol: :lol:

Marietta: Domi még mindig nagyon helyes kispasi! :lol: :lol:
Mi nem veszünk kompot, mert annyi cuccnak már végképp nincs helye ebben a lakásban :roll: Marad a gurulós etetőszék, a gyerek meg majd máshogy tanul meg járni :lol:

Orsi: Én sem ott találom a gyereket, ahová lerakom :shock: A játszószőnyegen meg a pléden általában 90 fokot elforog, aztán meg már nem csak oldalra fordul, hanem jobbra már hasra is :lol: Viszont még mindig nem az a kedvence, és ilyenkor nyöszörög mert visszafordulni persze még nem megy, és nekem kell visszabillenteni :lol: Kanapén már nem hagyhatom magára, mert lefészkalódik... :roll: Meg a játszószőnyege mellett is strázsálok mostanában :roll: :D A kiságyában is forog, ezért hogy aludjon, hálózsákban altatom. Eleinte azért, mert mindig égnek állította a lábait meg a popóját, és amiatt nem aludt el, most meg már a forgások miatt is kell a hálózsák... nagy találmány! :lol: :lol:
Tényleg sokat változott Odett! :lol:

Bertina: nem ér inkognitózni! :lol: Főleg, akinek ilyen aranyos kisfia van! :lol:

Bond: Manó nagyon huncut bátyó! :lol: :lol: Hugi nagyon szerencsés, de úgy látom, őneki is nyílvánvaló, hogy minden rendben! :lol: :lol:
én már a hónapot sem tudom, nemhogy a pontos dátumot.... :roll: :oops:

Norka, Boo: én laptopon nem tudtam babanetezni, de jövőre kapok apától egy hiperszupert :lol: , azon majd kénytelen leszek... :lol:

Ancsurti: Hangi zabálnivaló!!! :lol: :lol:

Kép
agi125r

megjöttem,csak :arrow: befűtöttem :arrow: elmosogattam :arrow: főztem egy zacsilevest :oops: :arrow: meg rízst+fasírtott sütöttem ki :arrow: kiteregettem :arrow: visszaolvastam :D

Orsi:Nagyon köszi a hiányolást,vagyok,olvasgatni szoktam,írni nincs kedvem mostanában,fáradtabb vagyok. :? Köszönjük a 4 hós köszöntést! :lol: Odett haja mindig ámulatba ejt,annyira hihetetlen,Lilinek még 3,5 évesen sincs ekkora :shock: .Szőke,vékony szálú.2 éves koráig kopasz volt.

Norka:Örülök,ha már csak 2-szer kell menni a masszázsra.Már mi is csak 2 hetente megyünk,szépen fejlődik minimanóm is.Válla,nyaka,bandzsítós szeme megjavult,már nem is kell masszíroznom itthon.Még a lábát,és a karjait kell,de elég 2 hetente mennünk.Itthon nekem még naponta kell minden pelusozásnál masszíroznom. :D

Ancsurti:HNÓangi nagyon cuki,én látom a ravaszságot a szemében,amit írsz. :lol:

Minden baba,kisgyermek nagyon szép.Akkor kell képet küldeni Lottusról is :roll: ?Szívesen teszem,jó egy 3 hónapos,ami a műteremben készült,azok nekem annyira tetszenek. :oops:

Remélem mindenki átvészelte a péntek 13-at?Eddig én is tartottam mindig a 13-ától,de mivel nekem akkor született a Lotti,innentől már nekem boldogság lesz minden 13-a. :lol: Ugye Szisz neked is?Boldog 4 hót kisfiadnak!
Vendég

Bocsesz, hogy már megint magunkról :oops: :oops: :oops: (köszönjük :) :oops: :) )és nem reagálok, csak az idő múlásáról jutott eszembe. :oops: :oops: :oops: :oops:
Múltkor masszírozom Hugit, dumálok neki, hogy mi mindent fog tudni, milyen okos, ügyes kislány lesz. Mesélem neki a járást is, hogy ugyanúgy fog mint Manó. Ekkor elkezdtem gondolkodni, hogy ő mikor kezdett el. Őszintén szóva a napra nem emlékszem, de arra igen, hogy a keresztelőjén még nem járt. Azt szeptemberben tartottuk, Karácsonykor viszont már tudott. A kettő között történt valamikor, ami azt jelenti, hogy mindez csak 1 éve volt. :shock: :shock: :shock: :shock:
Na, ÍGY kössétek fel a pelust Anyáim, mert mire kettőt néztek, már a diplomaosztón zokogtok. Nem a tietekén, a gyerekEKén :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Anyából mindjárt kitör a gyerek és ilyen fejet :x :x :x :x :x fog vágni, ha nem nézheti az RTL-en a Dominó Napot. 1 óra múlva lesz, család addigra legyen ágyban és vigyázban alvás! :x (Nem lesz. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Bond! Nekem sikerült! Apa dolgozik, gyerek alszik, anya nézi a dominókat! :lol:
...és igen! Rohan az idő!!!

Bébikomp: Nekünk tuti nem lesz, egyrészt úgy vagyunk mint Ágiék, nincs helyünk, másrészt van egy negatív példa előttünk.

Lilisgabi! Szupi, hogy Lotti is meggyógyult! Mi is úgy döntöttünk, hogy az itthoni maszírozást nem hagyjuk abba, csináljuk minden nap. Boldog 4.hónapot! :lol:

Ancsurti! Hangi nagyon édes, és látom szeret olvasni! :lol:

Bertina! Én is előre félek, hogyan lehet majd kimosni a gyümifoltokat.

Ettünk jó kis sütőtököt vacsorára desszertnek! Remélem Jázmin is szeretni fogja! :lol:
Vendég

Na, sikerült elolvasnom mindent, szerencsére sok-sok szebbnél szebb képet tettetek fel a gyerkőcökről, amiket csodálhattam, de felüdülés volt.

Már szerdán kezdtem visszaolvasni, írtam is world-ben hsz-t. Apa meg lekapcsolta a gépet mentés nélkül :evil:
Úgyhogy bocsi, ha nem reagálok most nagyon.

Amin nagyon ledöbbentem, az az ovis anya-verés történet.
Tényleg nem tudom, hová tart ez a világ.
Igaz, itt is találkoztam olyan ovissal, aki úgy beszélt az anyjával, mint a kapcaronggyal, az meg úgy tett, mintha meg se hallaná.
:shock:

Zsombinak, Marcinak utólag boldog névnapot.

Nellikének boldog Szilvia-napot.

Enyémapa nem volt vevő a cikkre: ő amúgy is segít mindenben.

Amúgy kop-kop-kop, Nóci nagyon aranyos 1-2 napja, szavam nem lehet rá. Amíg valamit főzőcskézek, vagy vasalok, még Vicusra is "vigyáz", ez annyit jelent, hogy esetenként szórakoztatja, bohóckodik neki, összeszedi az elgurult csörit, rágókát, illetve szól, ha valami gond van (nagyobb rotyi, buki).
Nálunk is, mint Bondéknál, Vica követi a szemével Nócit, és nagyon boldog már egy szóért is.

Virág az elmúlt héten hatalmas változásokon ment át: sikítozik - jókedvében. Néha még maga is megijed a hangjától, és csodálkozva néz körül, de mivel látja, hogy tetszik nekünk, így újra és újra, egyre hangosabban produkálja magát.
Tegnap sikerült az első elfordulás is. Már épp kezdtem kétségbe esni, hogy mi lesz, mert a védőnéni már 1 hónapja kérdezte.....
Aztán tegnap a járókában hanyattból oldalra fordult, majd vissza, többször egymás után.
Ma már úgy tett, mintha mindig is csinálta volna.

Kajatémához akartam írni:
A cikket lementettem, el fogom olvasni, ha képes vagyok odakoncentrálni rendesen.
A hsz-eitekhez csatlakoznék annyiban, hogy nálunk is éppen csak elég a tejci, sőt, szerintem sokszor kevés is, enne még Vica.
Olyankor persze gyakrabban cicire teszem, de valahogy - nem tudom igazából pontosan meghatározni miért - nem az igazi a dolog. A belöveléseknek sincs meg az az érzése, mint régebben, és szerintem mennyiségileg is kevesebb.
Én ezért gondoltam, hogy adok gyümit, miegymást, inkább, mint tápszert.
Azért próbáltam a 100%-os almalevet is (Dodi, köszi az infot, mástól is hallottam már, és fel is függesztettem ezt a dolgot, utána már csak saját alma levét próbáltam).
Alma: nem kellett neki. Se lé, se püré.
Próbáltam pépesített banánt, anyatejjel jócskán meghigítva: ez bejött 1x.
Másnap már nem kellett neki.
Aztán próbáltam egy kis vízben főtt krumpli (két picike kocka) nagyon alaposan összenyomkodva - anyatejjel jól meghigítva: idáig ez volt a leginkább nyerő.

Mindenből 2-3 kis teáskanálnyi mennyiség volt csupán. Szigorúan szopi mellett, mindkét cici teljes kiürítésével.

És most én is próbálkozom azzal a 7-7-5-5-3... fejéssel, hátha szaporodik a tejcike....
Igazából én úgy látom, a lányom nem igényelné még nagyon ezeket a mámmikat, ha lenne elég tejci.

Anyám persze közölte, hogy én már 2 hónaposan reszeltalmát ettem reszelt keksz-szel, mert egyszer sugárban kihánytam a tápszert, és utána nem adta nekem!

Sillia: kutya ügyben sajna én nem tudok jó tanácsot adni.
Nálunk sincs egyetértés.
Alit (németjuhászunk, akit nemrég el kellett altatni) apa próbálta nevelni jobban, és amíg iskolába nem került, addig minden okés is volt. 6 évesen kezdte a kutyasulit, lehet, ebből lett a baj. :(

Én nem szerettem volna másik kutyust tavaszig, hisz apa egész nap dolgozik, nekem sajna nincs energiám a 2 gyerek mellett még egy pici kutyát is nevelni, pedig nekik is sok odafigyelésre, szeretetre, gondoskodásra van szükségük. Erre apa idehozta a Lady-t, majd a szerencsétlenség után Bogit.....

Na jó. EGy csomó mindent akartam írni, egy csomó mindenkinek. Persze elfelejtettem, miket. :oops:

Tablóba képet csak holnap v. utána tudok küldeni.

most megyek, megnézem, hány dominó maradt állva :twisted:
aztán fürcsi-fejcsi-alcsi.
Nóci meg még mindig nem alszik.
Eddig is rossz alvó volt, de szerintem az asztmára kapott gyógyszerek méginkább felpörgetik.
Jövő héten kell visszavinnem, megemlítem a dokinak, kiváncsi vagyok, mit mond rá.

:oops: Boo: ma végre kicserélték a gumikat a kocsimon

Kép
Kép]
hendegabi

Ancsurti

Hangi nagyon aranyos :P , nekem az a kép tetszik, ahol adsz neki puszit.

Bond

Mivel nem nézünk RTL Klubbot, így majdnem lemaradtunk a Dominó napró :roll: l. Köszi :lol:

H. Gabi

De jó, hogy Nóci így el van Vicával :lol: .
Meglátszik, hogy a csajszik egy napon születtek :lol: . Nálunk Odett 3 napja kezdett el úgy beszélni, és olyan hangosan adni ki hangot, hogy nem hallok semmit tőle :shock:
Engem is ugyanígy megkérdezett 1 hónapja a védőnő, hogy oldalra fordul-e, mostanában meg azt, hogy átfordult-e. Azt mondta, hogy nem baj , ha még nem fordult meg, kicsit lusta. :roll: Ő is csak oldalra fordul, habár már ő is nagyon emelgeti a popsiját, és oldalra pakolja, de a keze miatt még nem tud megfordulni. Egyszer úgy sikerült megfordulnia, hogy a keze a hasa alatt volt, de az nem ért :roll: . Szerintem az én gyerekem abba a kategóriába fog esni, hogy hamarabb fog beszélni, mint járni :wink: . Na majd meglátjuk :roll:

Lilisgabi

Várjuk a képeket :lol:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Zsirit minnnnyaaaaaaa szetzabalom!!!!!!Komoly ez a szerkoooo! :lol: :lol: :lol:

En szinte nem is tudom raadni a jobbnal jobb lanyos ruhait,mert hova is :roll: :roll: es hat kenguruban meg ugy sem latszik semmi...most meg mar overallban jarunk.... :cry:

Kép
Kép
ancsurti

Boo

Nagyon édes Zsiri, a szemei nagyon cukik :P

Ancsurti

A ruhákkal én is így jártam. :(

Végülis jól sikerült a Dominó nap, nekem tetszett :wink:

Kép
Kép
orsi777

Jó reggelt!
Dominók eldőltek, közben meg én is. Aztán apa hajnalban ért haza a discoból, elkezdtünk beszélgetni, és annyira felébredtem, hogy 6-ig nem bírtam elaludni. :shock:
Szerencsére Jázmint nem zavarta semmi. :lol:

Boo!
Zsiri nagyon cuki! :lol: :lol: :lol: Úgy megmuszikolnám!!! :lol: :lol: ...és a kertésznaci is nagyon jól áll neki!

Csajos rucikkal én is így jártam. :(
Keresztfiúnk szülinapjára felöltöztettem egy nagyon édes ruhácskába, harisnya meg minden, aztán olyan rohadt meleg volt a lakásban, hogy az első 5 perc után le kellett vetkőztetnem, mert szétizzadta volna magát a gyerekem. Persze sajnáltam, hogy feleslegesen öltöztettem ki.
Na, meg nagyon sok rucit nem tudunk hordani, mert a kiscipő miatt nem lehet lábfejes rugikat,nacikat ráadni.

Hajnalban én is kigondoltam, hogy Sillia babatablója mellé lehetne egy táblázatot is készíteni a babák fejlődéséről. Ilyenekre gondoltam, hogy születési súly, cm, 1-2-3-4 hónapos méretek, mozgásfejlődési adatok, egyéb. Igazából ezt egy másik topikban láttam és nekem tetszik a dolog. Ha gondoljátok megcsinálom, és várom még az ötleteket mivel lehetne felturbózni. :roll: :roll: Mit szóltok?
Vendég

- Pistike, ha adok neked két nyulat meg kettőt, és még kettőt, akkor hány nyulad lesz összesen?
- Hét.
- Gondold át még egyszer! Adok két nyuszit, meg még kettőt és utána még kettőt. Na, az mennyi?
- Hét.
- Nem. Figyelj, adok neked két almát, meg még két almát, és még kettőt. Hány almád lesz?
- Hat.
- Ez már jó. Na, akkor ha két nyulat kapsz, meg kettőt, meg kettőt, akkor mennyi lesz?
- Hét.
- Miért mondod, hogy hét?
- A francba, mert már van egy!
Vendég

Sillia! :lol: :lol: :lol: :lol: Tetszett!!!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

sillia: :D :D :D :D

Norka: Naaagyon jó ötlet a tabló, tetszik. :)

bertina

Sziasztok !

Tegnap este írtam sokat, aztán hazajött Apa és elfelejtettem elküldeni, aztán ez a szemétláda kiléptetett és eltüntette az írásomat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem tudom letölteni azt a babaszakácskönyvet. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , nekem nem küld semmit az ííímél címemre. Brühühüüüü !

Teszek fel nektek képeket! Kicsit sok lesz ! :roll:

Sillia: babatabló szuper ötlet!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ikoka7

Milyen szétpuszikálnivaló pofija van Zsombinak! :D

bertina

Boo : Hurrá cigimentesség!!! Hiphiphurrrráááá! Én is bagóztam előtte és néha megkívánom most is , de nem fogok rágyújtani, mert tudom, hogy nem esne jól.

Kicsifiam most alszik. Az utolsó képek akkor készültek mielőtt elaludt és magához ölelte a cimbiket. Néha jól meggyámbásza őket, de most csak magához húzta a barátait, hogy ne aludjon egyedül.

Kép
ikoka7

Bertina : szét is szoktam puszizni, még a nyakát is...olyankor hangosan nevet...sőt , hahotázik. Imádom ezt a kis tököst!

Kép
ikoka7

Ikoka

Választhatok ezek közül képet a tablóba?

Micsoda cumikészlete van a kisfiadnak!!!

Boo

És Zsiriről? (milyen nagyfiú már...) Küldesz külön, vagy erről az oldalról legyen valamelyik?

Cigieldobás :arrow: fogmosás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Senkinek nem tettszett a hattyús szójátékom... :(
Vendég

sillia
van egy uticumi, egy itthoni cumi, meg egy , amivel csak játszik, mert szopizni nem szereti azt a fajtát...kaptuk...ami bejön az a nuk, de csak elalváshoz kell, amikor túlpörgi magát

nekem tetszettek a 6tyúk :D :D :D :D :D :D :D

Kép
ikoka7

sillia! :)

Tényleg nem írtam? :o :? :roll: Szerintem tök jó volt! :) :wink:

Kép
Kép
200907?

Hgabi: szerintem ha jó az anya- gyerek kapcsolat, akkor nem beszél úgy a gyerek az anyjával, mint a kapcaronggyal, és nem örül neki, ha fájdalmat okoz... szerintem, bár én első gyermekes kezdő anyuka vagyok, még nincs tapasztalatom... :D
Hajrá tejciszaporítás! :lol:
Én anyukkám sem erőltette a szopiztatást :( Eleinte nekem is mondogatta, amikor küzdöttem, hogy legyen elég a tejci: nekem sem volt tejem! Nem volt mellbimbóm! Ezzel lehet, hogy vígasztalni akart, de én inkább úgy éreztem, hogy mintha azt akarná sugallni, hogy nem is érdemes próbálkozni :evil: Pedig érdemes volt :lol: :lol: Most is a napokban kérdezte: még nem adsz a tejen kívül semmit? Mondom: nem! Erre ő: ti már ilyenkor majdnem mindent ettetek! Ja. De ő nem fog :D

Boo: Zsiri esti műsora :lol: :lol: Volt, hogy én is többször öltöztettem, fürösztöttem, ágyneműt- hálózsákot cseréltem, de én is csak nevetni tudtam, mert nyilvánvalóan nem velem akart kicseszni, csak így sikerült :lol:
Ha majd megkapom az új tiptopot, én is biztos szivesebben használom, mint a mostanit: tönkrement az akksi, egy új meg 26e lenne bele :shock: Úgyhogy ugyanúgy helyhez vagyok vele kötve, és még a monitor és a klaviatúra is kisebb, tehát nem gyere be :roll: na majd az új! :lol:
Zsiri egyre helyesebb kispasi! :lol: :lol: :lol:
Cigi :lol: :lol: Én lassan 4 éve nem cigizek, de néha úgy rágyújtanék! De tudom, hogy szarul esne, úgyhogy nem is erőltetem :lol: Ugyanis már egy hónapja nem cigiztem, amikor volt egy balesetem :roll: Tiszta ideg lettem, kértem egy szál cigit. Majd megfulladtam, de elszívtam. De már akkor tudtam, hogy biztos nem azért akadt meg a torkomon, mert ez olyan természetes dolog. Aztán rá egy hónapra kíváncsiságból rágyújtottam egyre, de két slukk után el is nyomtam, annyira szar volt. Na azóta egy szál se :lol: :lol: Előtte meg 12 évig nyomtam :evil:

Ancsurti: ruhákkal ugyanígy vagyok :roll: Itthon elég egy szál body /fűtenek, mint állat, mi is rövidgatya- pólóban nyomulunk itthon/, sétába meg még ráugrik egy rugi, gatya, kabát - időjárástól függ, vagy overall, be a mózesbe, rá a taki és ennyi- a gyerekből úgyis csak a kobakja meg a sapija látszik ki, tök mindegy, milyen csini vagy nem :roll: :lol: Pedig itt sorakoznak a szép lányos rucik, de sokat már úgy raktam el, hogy nem is volt rajta, de már kicsi :(

Sillia: vicc :lol: :lol: Én itt vigyorogtam :lol: :lol: Mármint a szójátékodon is :lol: :lol:

Ikoka: Zsombi is zabálnivaló! :lol:

Valami nagyon fontosat akartam, de mire végigolvastam a termést, elfelejtettem :(
Amíg eszembe jut, ezt nézzétek meg, mókás: http://www.youtube.com/watch?v=P4eFcSiNf_w

Kép
agi125r

Ja igen: egy négy hónapos /Karácsonyra már 5/ babócának szerintetek szüksége van aranyláncra? :evil: Merthogy anyós a múlkor kérdezte, mi legyen Karira? Etetőszék? Komp? Apa mondta, hogy etetőszéket én anyukám már lestoppolta, kompot meg nem akarunk. Majd megbeszéljük, és tájékoztatjuk, hogy mire van SZÜKSÉGE a gyereknek. Én mondtam, hogy legyen vmi készségfejlesztő játék, vagy mp3- as cd lejátszó a szobájába, gyerekdalok és mesék mind a gépen vannak, akkor kiírnám neki és mehetne a móka. OK, majd legközelebb ha hívja anyukája, megmondja. Tegnap szopi közben csörög apa telója, ő a szobában alszik, mert éjszakás volt. Felvettem én: anyóspajtás. Azt mondja, hogy megvette a Karácsonyra szánt ajándékot most, mert nem tudja, mikor kell majd kórházba menni, hátha nem lesz rá ideje. És mivel van egy másik lány unokája /ő 15 éves/, és neki aranyláncot vett, úgy gondolta, hogy kapjanak egyformán, a Kata is azt kap :shock: :shock: :shock: Mondtam, hogy ok, de mi ilyesmit nem terveztünk, csak fülbevalót, de még azt sem rakattuk a fülébe, a borostyánlánc is azért van, hogy fejtse ki a gyógyhatását, nem divatból :roll: Burkoltan közöltem csak vele, hogy feleslegesen vette meg. Persze, azt mondta, hogy akkor adjuk majd rá amikor akarjuk. Ez az én olvasatomban: ha rajtam múlik, akkor jópár 10 év telik el addig :lol:
Miért nem lehetett megvárni azt a két napot, amíg megmondjuk neki, mit szeretnénk? Miért kellett olyan dolgot venni, ami tök felesleges? Sokkal olcsóbban megúszta volna, és hasznos dolgot adott volna az unokájának, de neeeeem.... akkor miért kérdezi meg, hogy mit szeretnénk, ha magától eldönötte már??? :evil: Nem értem.... De biztos nálam van a hiba... :D
Na mindegy, jól kipanaszkodtam magam :lol:

Kép
agi125r

agi125r! :)

No komp!

Őszintén szólva nemigazán emlékszem, hogy Manó mit kapott az első Karácsonyára a kemény 3 hónapjával. Asszem könyveket. :roll: :roll: :roll: :roll:
Ja igen! Evőkészletet. Az tökéletes. Még akkor is, ha már van belőle. :wink:

Kép
Kép
200907?

Azok a tipikus sípoló műanyag állatkák fürdéskor vagy a My First book. Ez többek között a sparban kapható, párszáz forintért: szintén műanyag könyvecske és sípol. Így fürdés közben lehet például Micimackóékat nézegetni. :wink:
És 6 hónapos gyereknek KÍVÁLÓ a hűthető rágoka: nagyon szeretik, mert tompítja a fogzásos fájdalmakat. Csak lehetőleg lapos legyen mert van vastagabb is, de azt még nem tudják úgy bekapani. :wink:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Bond: igen, egyértelmű :D Ezért is raktam a szekrény legtetejébe azokat a kedves kis plüssjátékokat, amiknek nem varrott szemük, orruk van. Már volt, aki Kata egy hónapos korában beállított egy plüsskutyával. Persze, könnyen leszakadható szeme van, meg az orra végén is ragasztott a műanyag bogyó :roll: Idős néni volt,aki adta, de azért ennyi esze lehetne, nem?? Akkor inkább ne hozzon semmit, legalább nem kell kerülgetni :roll:
Amúgy sincs már pincénk, padlásunk, ahová a sok használhatatlan dolgot tudnánk rakni :( De ők kedvesen, örömmel adják, csak nekem már elegem van belőle, hogy gyűlik a sok használhatatlan kacat. Ezért is akadtam ki a nyakláncon / jó, nem foglal sok helyet/, mert minek kérdezi meg, ha aztán meg a saját feje után?? :shock: :roll:

Kép
agi125r

Katy?

Merre van? :roll:
Vendég

Agi

anyós-aranylánc :evil:

nekem amúgy is az agyamra tudnak menni azzal, hogy egyformát kapjon a két (vagy több) gyerek...
És ha nem egy idősek, ha teljesen másnak tudnak(-nának) örülni?
Vendég

Annyira aranyosak ezek a babák!!!!!
Lóci (az örök kedvencem), Zsiri, Zsombi, Odett, Hugi és manó, Hangi, Domi, Dani.... és mind! (remélem nem hagytam ki senkit)

Agi: Vica keresztelőre kapott tesóméktól aranyláncot : mivelhogy nagyanyámék már a fülbevalót születésekor megvették.
Én is csak néztem. :shock:
Nóci 3 évesen kapott: karácsony, húsvét, szülinap, esküvő... talán ezek az alkalmak, mikor felveheti. Akkor is fél szemem rajt tartom, nehogy baj legyen.
Vicáéval csak az a gondom, hogy 10 év múlva aligha fér majd a nyakára! :roll:

Sajna nálunk nem igazán kérdezi meg senki (sógoromon kívül), mit szeretnénk. Ezért van jópár felesleges holmink. Na, anyám idén azt mondta, odaadja a pénzt, vegyem meg a nevében, amit gondolok. Ez se könnyű, de még mindig jobb, mintha valami marhaságot venne.

Bébikomp: Nócinak volt, sőt az meg is van.
Arra nem emlékszem, mikortól használtuk.
Nagyon stabil, nem burul.
Azt tudom, Nócit nem tettem időben a járókába, és nem is maradt el benne - csak 1-2 percig.
Úgyhogy nekem megváltás volt a bébikomp, mert abban viszont jól elvolt.
Főleg a betegsége után, mivel akkor eléggé legyengült, és visszaesett, és csak 15 hónapos korában indult el.

Vica kapott nemrég egy ahhoz hasonló szerkentyűt - csak kerekek helyett az alja egy kagylóhoz hasonlít. Már volt benn párszor, mindig csak néhány percig, de tetszik neki.
Nem erőltetem, hisz a derekát sem tartja teljesen.
A magassága állítható, azt meg úgy teszem, hogy éppen leérjenek a lábai, ne legyenek görbén benne.

Bond: tényleg van a spárban sipolós könyv? Én az itteniben még sose láttam. De akkor konkrétan rákérdezek! Tescoban néztem: 1200 ft-ra rúg. Kicsit sokalltam, gondoltam még megnézem máshol is.

Tablót, táblázatot támogatom :wink:
Mi adataink:

Kép

Mindjárt kicsinyítek képeket is.

Kép
Kép]
hendegabi

Zsombinak és Tamarának boldog 4 hós szülinapot! :P

Kép
Kép
orsi777

Kép
álomszuszék (szopi alatt)

Kép
ébredés után

Kép
fürcsi után

Kép
hintapalinta

Kép
vigyorka

Kép
tesókák

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi

Nektek sem nagyon kell fésülködni :lol:
Milyen szép kék szeme van Vicának :!:
Menthetem valamelyik képet a tablóba?
Vendég

Vica nagyon hasomnlít Nócira :lol: , édes kis vigyorika ő is. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sillia : :D hát, nem éppen hajra gyúrunk!!! :lol:

Választást rád bízom, nekem mindegyiken egyformán szép.

Köszi, Orsi! :D

Nem tudom, ki emlegette minap a spenótos tésztát, hát ma azt készítettem.
Nóci extra adag reszelt sajtot kért rá, de ízlett neki.

Apa még messze jár, kiváncsi vagyok, mit szól hozzá.

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Hova tűnt a csirkéd? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.11.14 16:23-kor.

Kép
Kép
orsi777

Nóci időközönként kitalálja, hogy "csinájjunkolyat!".

...az imént is ez történt. :D

Kép
Kép]
hendegabi

Nóci színházat tart Virágnak :D

Közben furulyázik (csak fúj) :shock:

Illetve felváltva fúj és énekel, mintha angolul énekelne, olyan a hangzása.
Erősen megtűzdelve je-je, oh jeeeee kifejezésekkel :shock: :shock: :lol:

Vicusnak tetszik :D

Kép
Kép]
hendegabi

Ezt kaptam e-mailben.

"Nagyon jó!

2 perc, érdemes megnézni... mintha ma történne!!!

Mézga család az oltásokról .... csak 2 perc, érdemes megnézni...

http://www.youtube.com/watch?v=MtRJvilGTng#t=6m22s

A végén a lényeg !!!"
Vendég

Hendegabi!

Mi is szoktunk színházasdit játszani :lol: :lol: Jázmin nagyon élvezi.
Én meg táncolni is szoktam!!! :wink: Imádja a nagy mozdulatokat! Csak úgy kapkodja a fejét! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Ezt küldöm inkább a tablóba,mert annyira jellemző ez a visszafogottság,finomság az én édes pici Lottusomra. :)
Vendég

születéskor:56 cm
1 hó:56 cm
2 hó:60 cm
3 hó:62 cm
4 hó:kedden megtudjuk

születéskor:4010 gr
1 hó:4870 gr
2 hó:5730 gr
3 hó:6240 gr
4 hó:kedden megtudjuk
Vendég

Szóval csak egyedül vagyok,úgy hogy megyek is,nagyon fáj a fejem. :(

Apa nemrég ment el dolgozni,Lili Hófehérkét néz :evil: :oops: :lol: ,Lotti most kel.
Vendég

Sillia!Nem tudok emailt kuldeni.....na majd akkor itt kuldok kepet,ha meg nem valasztottal....

Valasztottal???

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Ikoka!
Zsombi lekarmolta magát? Mert az én fiam detto ilyeneket csinál magán.2 naponta vágom a körmét ,mégis olyan,mint a penge.

Egyre szebbek a babócák:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?