Na, sikerült elolvasnom mindent, szerencsére sok-sok szebbnél szebb képet tettetek fel a gyerkőcökről, amiket csodálhattam, de felüdülés volt.
Már szerdán kezdtem visszaolvasni, írtam is world-ben hsz-t. Apa meg lekapcsolta a gépet mentés nélkül
Úgyhogy bocsi, ha nem reagálok most nagyon.
Amin nagyon ledöbbentem, az az ovis anya-verés történet.
Tényleg nem tudom, hová tart ez a világ.
Igaz, itt is találkoztam olyan ovissal, aki úgy beszélt az anyjával, mint a kapcaronggyal, az meg úgy tett, mintha meg se hallaná.
Zsombinak, Marcinak utólag boldog névnapot.
Nellikének boldog Szilvia-napot.
Enyémapa nem volt vevő a cikkre: ő amúgy is segít mindenben.
Amúgy kop-kop-kop, Nóci nagyon aranyos 1-2 napja, szavam nem lehet rá. Amíg valamit főzőcskézek, vagy vasalok, még Vicusra is "vigyáz", ez annyit jelent, hogy esetenként szórakoztatja, bohóckodik neki, összeszedi az elgurult csörit, rágókát, illetve szól, ha valami gond van (nagyobb rotyi, buki).
Nálunk is, mint Bondéknál, Vica követi a szemével Nócit, és nagyon boldog már egy szóért is.
Virág az elmúlt héten hatalmas változásokon ment át: sikítozik - jókedvében. Néha még maga is megijed a hangjától, és csodálkozva néz körül, de mivel látja, hogy tetszik nekünk, így újra és újra, egyre hangosabban produkálja magát.
Tegnap sikerült az első elfordulás is. Már épp kezdtem kétségbe esni, hogy mi lesz, mert a védőnéni már 1 hónapja kérdezte.....
Aztán tegnap a járókában hanyattból oldalra fordult, majd vissza, többször egymás után.
Ma már úgy tett, mintha mindig is csinálta volna.
Kajatémához akartam írni:
A cikket lementettem, el fogom olvasni, ha képes vagyok odakoncentrálni rendesen.
A hsz-eitekhez csatlakoznék annyiban, hogy nálunk is éppen csak elég a tejci, sőt, szerintem sokszor kevés is, enne még Vica.
Olyankor persze gyakrabban cicire teszem, de valahogy - nem tudom igazából pontosan meghatározni miért - nem az igazi a dolog. A belöveléseknek sincs meg az az érzése, mint régebben, és szerintem mennyiségileg is kevesebb.
Én ezért gondoltam, hogy adok gyümit, miegymást, inkább, mint tápszert.
Azért próbáltam a 100%-os almalevet is (Dodi, köszi az infot, mástól is hallottam már, és fel is függesztettem ezt a dolgot, utána már csak saját alma levét próbáltam).
Alma: nem kellett neki. Se lé, se püré.
Próbáltam pépesített banánt, anyatejjel jócskán meghigítva: ez bejött 1x.
Másnap már nem kellett neki.
Aztán próbáltam egy kis vízben főtt krumpli (két picike kocka) nagyon alaposan összenyomkodva - anyatejjel jól meghigítva: idáig ez volt a leginkább nyerő.
Mindenből 2-3 kis teáskanálnyi mennyiség volt csupán. Szigorúan szopi mellett, mindkét cici teljes kiürítésével.
És most én is próbálkozom azzal a 7-7-5-5-3... fejéssel, hátha szaporodik a tejcike....
Igazából én úgy látom, a lányom nem igényelné még nagyon ezeket a mámmikat, ha lenne elég tejci.
Anyám persze közölte, hogy én már 2 hónaposan reszeltalmát ettem reszelt keksz-szel, mert egyszer sugárban kihánytam a tápszert, és utána nem adta nekem!
Sillia: kutya ügyben sajna én nem tudok jó tanácsot adni.
Nálunk sincs egyetértés.
Alit (németjuhászunk, akit nemrég el kellett altatni) apa próbálta nevelni jobban, és amíg iskolába nem került, addig minden okés is volt. 6 évesen kezdte a kutyasulit, lehet, ebből lett a baj.
Én nem szerettem volna másik kutyust tavaszig, hisz apa egész nap dolgozik, nekem sajna nincs energiám a 2 gyerek mellett még egy pici kutyát is nevelni, pedig nekik is sok odafigyelésre, szeretetre, gondoskodásra van szükségük. Erre apa idehozta a Lady-t, majd a szerencsétlenség után Bogit.....
Na jó. EGy csomó mindent akartam írni, egy csomó mindenkinek. Persze elfelejtettem, miket.
Tablóba képet csak holnap v. utána tudok küldeni.
most megyek, megnézem, hány dominó maradt állva
aztán fürcsi-fejcsi-alcsi.
Nóci meg még mindig nem alszik.
Eddig is rossz alvó volt, de szerintem az asztmára kapott gyógyszerek méginkább felpörgetik.
Jövő héten kell visszavinnem, megemlítem a dokinak, kiváncsi vagyok, mit mond rá.
Boo: ma végre kicserélték a gumikat a kocsimon