Sziasztok!
csibb, először is engedd meg, hogy tiszta szívemből, és nagy-nagy baráti öleléssel gratuláljak a gyógyuláshoz!!!
Nagyon örülök!!!
Lilla: mi van a himlővel?
Gyöngyi: hogy megváltozott Eszti!

(köszi, amit írtál, rólam/nekem, nagyon jólesett -pirulós:D) És gratulálok a mászáshoz!!!

És hát kíváncsi vagyok, hogy telik az éjszakátok a nagylány nélkül...
Katka, drukkolok az új szitterhez!!!
joe: hajszín ugyanaz, ami volt, valami étcsoki, de igazándiból majdnem fekete.
kisheli: én bizony ültetem Dömét egy ideje (nem olyan régen, szerintem olyan 8 hós korától), egyszerűen nem tudom máshogy megoldani, illetve biztos tudnám, de hát... így alakult. Most már visszacsinálni nem tudom, mert imád úgy ülni...
tehuti, kicsit döntött helyzetből már Döme is felül, ezért nem érzek nagy lelkifurkát. De picit igen... (nekünk is concord ultimaxszunk lesz

igaz, használt, nem lesz ilyen szép színe...

)
himlő: rózsa voltam (a 16. szülinapomon jött ki, miután körbepuszilgattam az engem köszöntő osztályt...), bárány nem.
éjszakai evés: 9-kor elalszik, általában 1-2 óra körül ébred, aztán meg 4-5-kor, majd 7-kor végleg, de akkor nem eszik, csak majd 9 körül.
masut: gratula a négykézlábhoz!

Eddig hogy volt hason a vízben? Vagy olyan pici vízben fürdött, hogy nem volt baj, ha letette a fejét?
vica, micsoda csipet-csapat!

És nagyon örülök, hogy rendeződtek a dolgaitok!
rszg: gratula a mászáshoz!!! Hű, mennyi minden történt, míg nem voltam!
moncsi: örülök, hogy jól telt a kis kirúgás a hámból!

És bakker, ez a videó!!!

Te sem sokat pihenhetsz már
papillon, gratula a 3. foghoz!
Katka, jaj, ne, megint kezdődik elölről?

Jobbulást
Adryn: bakker, nagyon tuti helyen voltatok!!!

és hát Nico!
Betti, Vica, jesszus, ezek a sztorik a beszólogatókról
erpé: még itt vannak a hattyúk???

Én már egy csomó ideje nem láttam őket, azt hittem, elmentek!
banokla: micsoda végszó nekem
Jelentem az osztálytalálkozó jól sikerült, megint előadtam, hogy egyelőre tévúton járok a pályaválasztást illetően, és most épp megint nem tudom, mi akarok lenni, és amíg el nem döntöm, addig szülök
A hajam nem említette senki, a kilókat meg én ütöttem el viccel, mert azzal kezdtem a beszámolót, hogy az elmúlt öt év a gyarapodás jegyében telt, amiből van, ami egyből látszik is
Jó volt nagyon, fél kettőre értem haza, de a fiúknak egyáltalán nem hiányoztam 10 órán keresztül, amit nem is bánok, hiszen ez a fontos, hogy boldogulnak nélkülem is
Na jóccakát Nektek, holnaptól megint leszek