Szép estét mindenkinek!
Póki: hát a dokinál szült kismamák egyike mondta, hogy ő is negatív tenyésztés ellenére kapott szüléskor antibiotikumot - én úgy tudom, csak egyet adnak az AEK-ben. De legutóbb mikor a dokival beszéltem, ő azt mondta, hogy én kapok, de a babákat csak megfigyelik, és ők nem kapnak majd. SŐT tenyésztést se csinálnak náluk. Írtam pár sort a Streptos fórumra is, és ott egy Doki - aki valsz az is -válaszolgatott. Azt mondta, ha PIC-re kerülnek a babák, márpedig ikreket szokás pár napra berakni, akkor bizonyára jól megfigyelik őket, és nem lesz gond! Meg azt is, hogy azért három hónapos korukig figyelni kell a babákat és bármi kis furcsaság esetén rohanni orvoshoz! Hát nem épp kecsegtető! Próbálom én is kiharcolni a tenyésztést - még ha fizetni is kell érte!
Meli: bármi is lesz, az úgy lesz a legjobb, és ne izgulj. Remélem minden jól alakul majd!
Sprite: remélem jó lett a dogád!!!
Dorka: ezért jó idejében összekészíteni a csomagot, mert így legalább agyalhatsz azon, hogy mi hiányzik még! Én is folyton ezen agyalok!!!
Csillag: azt hittem azt írod, hogy beindult a szülés...

Egyébként ma nekem is rendetlenkedik a pocakom. Sokat keményedik és fáradt is vagyok. A fiúk se olyan mozgékonyak mint máskor! És én is nagyon be vagyok most sózva!!!
Gabicika: én is sokat forgolódok éjjel... azért már nehéz ez az édes teher

Folyton zsibbadok, és muszáj emiatt forognom, no meg legalább 2 pisi és még a csajok se hagynak mindig aludni... De már egész megszoktam!
O'hara: ez igazán izgalmas

már csak két hét! Ezek a kismamás megérzések valahogy be szoktak jönni... Ha hiszed, ha nem, én is minden szülés alkalmával figyelmeztetem a férjemet pár dologra, ha esetleg történik velem valami

Pedig tudom, hogy minden rendben lesz, de pl tegnap pont láttam az Apja lánya c. filmet...
Gio: az Olívia nekem is tetszik