Juhuuu-juhhuuu, köszi Sillia

!
Katy!
Szegény Reni

. Botond is kezd tartani az idegenektől, de nem is bánom

. Akiket pici kora óta ismer, azokkal gond nélkül elvan bármikor, de aki most akar "csatlakozni" annak kitartónak kell lennie

. Anyósom ugye mindig csak panaszkodni jött le, eleinte alig vette kézbe a gyereket

. Erre Botond az utolsó 2-3 alkalommal azonnal égtelen sírásba kezdett, mikor kézbe vette

. De az is lehet, hogy érezte rajtam is a feszkót

. Nagyon durva, milyen receptoraik vannak

. Ma apával a karácsonyon vitatkoztunk, mert ő nem hajlandó a bátyámmal karizni, mert összevesztem vele terhesen, és mi azóta teljesen jóban vagyunk, de Ricsi azt akkor annyira zokon vette, hogy továbbra is neheztel rá

. Na, szóval ezen vitatkoztunk, de egy hangos szó sem volt, csak én próbáltam bevetni az érzelmi zsarolást 'dehátagyereknekkellacsalád'

, de apa meg ellenállt, és mondta az ellenérveket. Közben pelenkázta a gyereket, az meg olyan rettenetes sírásba kezdett, mint mikor nagyon megijed

. És még csak nem is haragudtunk egymásra, meg semmi

!!!! Szóval nagyon oda kell figyelnünk, mert egyből megérzi, ha valami egy kicsit is nem stimmel....
Lilisgabi!
Még nem kell cipő, de én szeretem ráadni, mert már hűvös van, és a kocsiba nem bundzsákban viszem, mert szolídan megy a fűtés, de a zokni/harisnya meg kevés lenne. Most még szerintem marad a puha talpú verzió, mert egy darabig még úgysem fog felállni, majd 8 hónap körül veszünk neki kemény talpút.
Lotti egyre jobban hasonlít Lilire

. Cumizás naaaagyon cuki, az én fiamnak még mindig nem megy (

), de nem is baj, legalább arra sem szokik rá

. Botond sose volt az az evő-alvó baba, mindig sokat volt ébren, de nagyon jól elvan. Most két órát van fent egy-egy alvás között, ebből egy órát egyedül játszik, forgolódik, molyol, egyet meg valamelyikünknél tölt el. Tegnap pl. apával Star Wars-t néztek (

). Apa úgy döntött, eljött az ideje, hogy a gyerek szembesüljön a sötét oldal létezésével

. Le is fotóztam őket, nagyon komoly volt

.
Orsi, Kispiskóta!
Én úgy tudom egy évet szoktak mondani, de sztem ez nagyon sok dolognak a függvénye. Én ugye elég fiatal vagyok, meg nagyon jó géneket örököltem, ezért nagyon hamar regenerálódtam, gyakorlatilag nyoma sincs rajtam a tarhességnek (csak a cicin

). A varratszedés után már semmi fájdalmam nem volt, nem is értettem, milyen 6 hetet emlegetnek

(aztán persze láttam itt hogy sokszor ez nem ilyen egyszerű

). Mi két hét után már együtt voltunk apával, mert tényleg nem éreztem akadályát, és nekem a varratszedés nagyon fájt, mert totál rá volt már gyógyulva már a húsom a varratra egy hét alatt, még a dokim is megjegyezte, hogy olyan vagyok, mint egy gyík

. De persze nekem is eszembe jutott ez is, és mindenképp megkérdezem, mielőtt belevágunk. A méhszáj korai nyílása nálam nem valószínű (legalábbis emiatt nem), hiszen én nem spontán szültem, nem tűnt el a méhszájam, ugyanolyan, mint korábban

.
Lidike!
Nagyon köszönöm az infókat. Annyira édesek együtt a srácok, apának is megmutattam, hát ő még jobban belelkesült

. "Egyedül" én sem vállalnám, de mi tényleg ketten vagyunk a gyerekekre. De pár hónapot még mindenképp várunk, mert kicsit még rendezni akarom a ciklusomat, meg azért úgy kell időzítenem, hogy a sulit be tudjam fejezni. (Bár bevallom, az is eszembe jutott, hogy nagyon elnézőek voltak velem a tanáraim a pocak miatt, lehet az államvizsgán sem lenne hátrány

. Ilyen szempontból a január lenne jó, mert akkor a vizsgaidőszakot még hányinger nélkül végigcsinálnám, a következőre meg már 6 hónapos lennék, akkor meg tele voltam energiával. De az még tényleg elég korai lenne, meg ez amúgy sem így megy).
Ja, tényleg, szoptatásssal mi a helyzet? Te még szoptattad Domit, mikor terhes voltál? Én most arra gondoltam, hogy akkor kezdünk neki, ha Botond leválasztja magát,vagy elfogy a tejem, legkésőbb egy évesen....