A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Kispiskóta:Nekem nagyon szuper a babakocsim,abszolút téliesíthető,nem ma,de teszek majd fel róla képet,úgy,hogy téliesítem,majd csak néztek. :lol: Jané Slalom 360 °(fok jel kéne ide,nem tudom hol van :P )a márkája,de ennyi pénzért,amennyiért lehet ma kapni,tuti találni olcsóbbat,amit ugyanúgy lehet téliesíteni. :oops: Én több,mint 3 éve vettem.Azóta nagyon drága lett. :shock:
Kari ajándékom a csajoknak:1-1 pár fülbevaló,egyforma(tudom,vki nem bírja az egyformát,én imádom,ha egyforma rajtuk a ruha,stb... :roll: ),Tapsi Hapsis,egész alakos,cuki.
Lilinek:Hófehérke Háza
Lottinak:babaágyra,babakocsira,akárhova szerelhető játékhíd(na csak egyszerű kivitel,nem a többezres :oops: )3 figura lóg róla :D
Mást nem kapnak,mert van mindenük,nincs helyünk,sem pénzünk. :?
A nagyszülők nevében is én vettem meg,így azért még 1-2 apró játék lesz nekik,nem nagy dolgok.Bár a Lili kap egy rendes korcsolyát,1 élűt,a férjem szüleitől.De még ő is csak a játékoknak örül.
Apróságok,amit vettem a rokonok nevében:gyurma,plüss,gyönygy,labda,póló,Hófehérke tökhintója.(kicsit Hófehérke lázban ég most a Lili :lol: )

4 hós eredményeink,amiket mára ígértem:
6770 gr,64 cm :D
És igen,volt nagy üvöltés,2 szurit kapott,Lili 1-et,na ő még jobban ordított,nekem meg remegett a lábam,hányingerem volt,megszakadt a szívem. :cry: Nem nekem való... :cry:

folyt.köv,Lili jön le,felkelt,pedig a Lotti 10 perce aludt el :twisted: hogyénménemnetezheteknappalnemcsakéjjel?
Vendég

[quote="nyuszi81"]M írta:nyuszi81egnéztem a Játéksziget honlapját,27990 Ft a Moncsicsi :shock:

Mennnnnnnyi?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Akkor lehet, hogy Petra az én régi moncsicsimet örökli majd meg. Ennyiért szerintem el se lehet adni. :roll:

Boo!
Örülök, hogy sikeres volt a shopping! :wink:
Ma én is krumplifőzeléket főztem fasírttal. :D

Dodi!
A hajam színére gondolsz? Mert az egy szerencsétlen véletlen. Ugyanis képtelen vagyok 2x egymás után ugyanolyan hajfestéket venni. Mindig azt hiszem, hogy megjegyeztem, melyik volt, aztán kiderül, hogy nem. :roll:
Szóval ez is vörösnek indult... De azért örülök, hogy legalább Neked tetszik! :wink:

Képzeld, vasárnap voltunk a Tomiéknál, és a Renitől úgy elsírta magát a gyerek! Ordított, mint a fába szorult féreg! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény Reni rá se mert nézni, hogy nehogy megint sírva fakadjon. :?

Kép
katy76

folyt...
Moncsicsi ára brutál,mégsem lesz. :( De így tuti nem adom oda az enyémet sem :lol: még :roll: ...

Ancsurti anyukája:Nekem is ujjszopós van,és nem is nagy,de lehet öltöztetni,kabátja,cipője,nadrágja van.Na,majd ezt is lefotózom,most a pincében van,a játékos dobozban.

keresek képet,most tettem fel egy csomót a szgépre,még kell kicsinyítenem :evil:
Vendég

Lidike szépek a fiúk! :D

Nyuszi:Remélem Lili hamar meggyógyul. :?

kiscipő:miért már kell? :roll: :oops:
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Kép Kép

Összességében megállapítom,hogy Lotti még mindig inkább eszik-alszik... :roll:
Vendég

Ma már nem jövök,betegeknek jobbulást!
Holnap 10-re fodrászhoz megyek. :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Norka!

Hangi 4 hos adatai:6600gr/65cm

Koszi :wink: !!!

Sziasztok,majd igyekszek jonni :oops: :oops: !!!

Kép
Kép
ancsurti

Boo!
Én pont ezért nem sütök fasírtot olajban. Eleve utálom az olaj szagát, soha nem csinálok rántott húst sem és sült krumplit sem ezért. (nem is szeretem őket)
Sütőben szoktam megsütni, ott is szépen megsül, csak több idő, viszont nem kell ott állni. Elég, ha időben bekerülnek a sütőbe.
És bár én egyáltalán nem szeretem a kész dolgokat, de a Sága fasírtgolyók szerintem jók. Ma ilyet sütöttem (sütőben). :wink:

Elfelejtettem kérdezni, hogy eredeti képet sikerült elcsípned ma? :mrgreen: :mrgreen: :D

Ma találtam a youtube-on egy csomó babatornás videót. Petra nagyon csípi a tornát, és ma bővítettük a repertoárt. Tetszett neki nagyon! :wink:

Kép
katy76

Na voltunk a dokinéninél. Lilinek porszívóra csatlakoztatható orrszívóval kell szívni az orrát,mert az onnan szívja,ahonnan kell,nem csak az orrlyukából :lol: Már ki is próbáltuk,ahhoz képest,hogy azt hittem,visítani fog,elég jól viselte,lehet holnap már nem fogja így tolerálni :cry: Viszont tényleg iszonyat sok trutyi jött ki neki.
Elküldött minket fejlődésneurológiára,merthogy eléggé lógatja még a fejét Lili,amikor felülteti. Azt mondta,nem kell besz@rni,ez nem baj,csak jobb most megerősíteni a nyakizmait. Valami tornagyakorlatot fognak mutatni,amit majd kell itthon csinálni. Kiváncsi leszek.

Boo! Fasírt :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Eddig elektromossal szívtátok? A porszívósnál tényleg nincs jobb, és ilyen pici korban még el is viselik.
Én a helyetekben lehet, hogy elvinném Dévény tornára is.

Ancsurti!
Neked akartam írni, hogy Petra teljesen jól viseli a hajpántot, észre sem veszi, hogy rajta van. Nagyon kis laza egyébként, nem szorítja a fejét.

Kép
katy76

Katy! Eddig sima kis kézivel,azzal a pici kékkel,én naiv azt hittem,hogy ez is elég lesz :lol: Szerintem ez olyasmi lesz mint a Dévény torna. Holnap kérek időpontot.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csak nem mindenki Vészhelyzetet + Grace klinikát néz? :D

Kép
katy76

Boo!
Zsiri annyira aranyos a kórházi fotón! A vonások még ugyanazok, csak most már kisfiúsabb. :wink:

Kép
katy76

Lidike!

De jó, hogy jöttél :D ! Épp ma goldoltam rád :shock: :D ! Ugyanis tegnap apával megbeszéltük, hogy nyáron jöhet a kistesó, mert Botond nagyon jó baba, nem "merít le" minket, így (vlsz) egyikük sem szenvedne hiányt semmiben, így nyugodt szívvel bevállaljuk :wink: . Erre apa reggel:
- Akkor már nem szeded a gyógyszert ugye?
- :shock: Miért?
- Hát mert ha gyereket akarunk....
- Jaaaaa, hát én úgy gondoltam, nyáron gyártjuk le, nem akkor szülöm!
- Minek várjunk? Jöjjön most, nem?
- :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:

A dologhoz hozzátartozik, hogy itt az ideje apáról ódákat zengnem (nem is igazságos, hogy csak akkor említem, ha bajom van vele :oops: :? ), ugyanis kb. egy hónapja teljesen megtáltosodott, mindent megcsinál a baba körül, és még kérnem sem kell, magától megindul, ha szükség van rá :shock: 8) . Totál odavan a bébitől, imádják egymást, és komolyan mondom 50-50%-ban neveljük/gondozzuk a picúrt :D .
Szóval most azért motoszkál a fejemben az az új baba project, és ezért jutottál eszembe, mert nálatok is kicsi a korkülönbség... Hogy bírod? Nagyon fárasztó? Domi hogy viszonyul a tesóhoz? Féltékenység? Mesélj egy picit légyszi, ajánlod?

Apának power-lifting versenye volt ma, 17ezer kilót mozgatott meg, és elhozta az ezüstöt, oooolyan ügyes :D :lol: . Amúgy csak hobbiból edzeget, de egy hónapja nekiállt készülni, mert akart nyerni a fiának egy címet. Sikerült :D . Mi is ott voltunk, Botond végigaludta a három órát :shock: :D :D .

Na, megyek aludni, elájulok, de éjszaka jövök még :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lilisgabi, Lotti nagyon nyugis baba a képek alapján!:D A mamuszos az nagyon tuti!!!!

Boo, raktál bele elég tojást? Akkor szokott a fasírt általában szétesni! Zsirinek is mekkora szemei vannak!

Dodi, nem félsz császár után ilyen hamar bevállalni a tesót? Nekem mindenki a két évet mondta. 17 ezer kilóóó??????? :shock: Ügyi volt.

Képzeljétek Bendének 37,9 volt a hője az oltásoktól. Szegény annyira nyügi volt egész nap... . :(

kispiskóta

Sziasztok,jó reggelt :)

Dodi csak ajánlani tudom a kicsi korkülönbséget.Én semmiféle hátrányát nem érzem,bár az igazság az,hogy van segítségem ha kell :).Egyébként Domi is hihetetlen nyugodt baba volt,mi is ezért mertünk rögtön belefogni a kistesóba.Na és Bálint még Domin is túltesz,egy hangja sincs szinte soha :) úgyhogy hajrá :lol: és külön tök jólesik,hogy gondoltál ránk :lol:

Kispiskóta nekem is mindkettő csaszi volt,egy szót sem szólt a dokim,hogy 16 hónap lesz a két műtét között.Sőt ha Bálint nem lett volna faros,akkor simán bevállalta volna a hüvelyi szülést is:) csakhát büdöskölke nem fordult meg :lol:

Norka mostanában sz@rakodik a telefonom,pedig tényleg jó lett volna csavarogni egyet együtt :(

Kép

Kép
lidike

Dodi ja a féltékenység.Hááát az első pár hét azért nem volt egyszerű,Domi sokat sírt,mikor Bálinttal foglalkoztam,de mivel ilyen pici,elég hamar sikerült neki alkalmazkodnia és mostmár imádják egymást.Sokszor csak úgy odaszalad hozzá,megölelgeti,megsimogatja :) ,szuperjó így látni őket :).
Bálintnak meg Domi a minden,egész nap őt lesi,röhög rá,gagyog neki.Biztos érzi,hogy egy korosztály :lol: :lol: .Ha újrakezdeném,lehet,hogy még ennyit sem várnék :lol: és hármaskával sem akarunk túl sokat várni.Ahogy Bálint betölti az egy évet,azt hiszem neki is állunk,illetve fekszünk :mrgreen: ,így mindhárman jól összenőnek majd :)
Ők :)
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
lidike

Dodi

Én nem merem a császár miatt most bevállalni a kistesót, de ha betölti Odett az 1 évet, kezdjük gyártani. Én félek attól, hogy hamarabb fogok kitágulni, félek a csaszis sebbel, hogy mi lesz, meg szeretnék még csak Odettre koncentrálni, legalább egy évig. És ha be kell feküdnöm véletlen a kórházba valamiért hamarabb, mi lesz Odettel? A dokim nem mondott semmit, hogy meddig ajánlatos várni az újabb terhességgel. Mondtam neki, hogy 1 évet betölti Odett, akkor szeretnénk, azt mondta jó. Egy ismerősömnek is hamar, nem tervezve jött a második baba, és már vagy hat hónaposan 2 ujjnyira ki volt tágulva. Nagyon vigyáznia kellett magára, sűrűn dokihoz járnia, és azért egy pici baba mellett nehéz volt megoldania, hiába volt segítségére a család. Emelgetnie a gyereket, nem nagyon lehetett neki, összeszedni a játékokat is nehezen esett már neki. Szóval tele volt panasszal. Láttam rajta, hogy nagyon utálta már a terhességét :roll: . És én azt a terhességet is annyira szeretni akarom, mint az elsőt. Hozzáteszem azért, hogy túl hordta végül a babát az ismerősöm :wink: .
Neked már rendszeresen jön meg? Nekem még csak egyszer jött meg, tegnap kellett volna megjönnie. Lehet , hogy nálunk nem is fog hamarabb összejönni a baba, ha nem áll be a megint a menszim. Habár ma hányingerre keltem… :roll: .

Szép minden baba :P

Lidike üdv újra itt. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sillia!

Bocsánat, hogy csak most, de korábban nem jutottam el a "nagy" gépig... Köszi :wink: .
Kép

Visszolvasok...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Lilisgabi!

Aranyos képek, és nagyon hasonlítanak egymásra a lánykáid. :wink: Ugyanúgy, mint HGabi 2 leánya. :wink:

Dodi!

Botond még mindig gyönyörű! :shock: Hajrá kistesó! Mi januárban "állunk" újra neki. :wink:

Katy!

Mesélj egy kicsit erről a "sütőben sült fasírtok"-ról. :wink: Nekem csak annyi a bajom az olajban sültekkel, hogy néha elég olajos marad, hiába itatom fel vagy csepegtetem le szűrőben. Mekkora lángon kell sütni (sajnos még gáz a sütőnk nem elektromos) és kb. mennyi idő, míg elkészül? Kell valami plusz a húsba, vagy ugyanúgy gyúrod, ahogy az olajban sütöttet? És abszolút zsiradék nélkül kell? Valamibe beleteszed, sütőzacsi vagy valami hasonló?
Férjed sem szereti a rántott húst, meg a sült krumplit? Asszem krumplit is lehet sütőben sütni...de húsra nincs valami alternatíva, ami zsiradék nélküli?

Kép
Kép
tabati

tabati

Noéról nem kapunk képet? :roll:

És még jópáran...
Breki
Lorca
Niki
szisz

és így tovább..
Vendég

Juhuuu-juhhuuu, köszi Sillia :D :lol: !

Katy!

Szegény Reni :oops: :lol: :lol: . Botond is kezd tartani az idegenektől, de nem is bánom :roll: . Akiket pici kora óta ismer, azokkal gond nélkül elvan bármikor, de aki most akar "csatlakozni" annak kitartónak kell lennie :lol: . Anyósom ugye mindig csak panaszkodni jött le, eleinte alig vette kézbe a gyereket :? . Erre Botond az utolsó 2-3 alkalommal azonnal égtelen sírásba kezdett, mikor kézbe vette :twisted: :lol: . De az is lehet, hogy érezte rajtam is a feszkót :oops: . Nagyon durva, milyen receptoraik vannak :shock: . Ma apával a karácsonyon vitatkoztunk, mert ő nem hajlandó a bátyámmal karizni, mert összevesztem vele terhesen, és mi azóta teljesen jóban vagyunk, de Ricsi azt akkor annyira zokon vette, hogy továbbra is neheztel rá :? . Na, szóval ezen vitatkoztunk, de egy hangos szó sem volt, csak én próbáltam bevetni az érzelmi zsarolást 'dehátagyereknekkellacsalád' :twisted: , de apa meg ellenállt, és mondta az ellenérveket. Közben pelenkázta a gyereket, az meg olyan rettenetes sírásba kezdett, mint mikor nagyon megijed :shock: . És még csak nem is haragudtunk egymásra, meg semmi :shock: !!!! Szóval nagyon oda kell figyelnünk, mert egyből megérzi, ha valami egy kicsit is nem stimmel....

Lilisgabi!

Még nem kell cipő, de én szeretem ráadni, mert már hűvös van, és a kocsiba nem bundzsákban viszem, mert szolídan megy a fűtés, de a zokni/harisnya meg kevés lenne. Most még szerintem marad a puha talpú verzió, mert egy darabig még úgysem fog felállni, majd 8 hónap körül veszünk neki kemény talpút.

Lotti egyre jobban hasonlít Lilire :D . Cumizás naaaagyon cuki, az én fiamnak még mindig nem megy ( :oops: :lol: ), de nem is baj, legalább arra sem szokik rá :wink: . Botond sose volt az az evő-alvó baba, mindig sokat volt ébren, de nagyon jól elvan. Most két órát van fent egy-egy alvás között, ebből egy órát egyedül játszik, forgolódik, molyol, egyet meg valamelyikünknél tölt el. Tegnap pl. apával Star Wars-t néztek ( :oops: ). Apa úgy döntött, eljött az ideje, hogy a gyerek szembesüljön a sötét oldal létezésével :lol: . Le is fotóztam őket, nagyon komoly volt :lol: .

Orsi, Kispiskóta!

Én úgy tudom egy évet szoktak mondani, de sztem ez nagyon sok dolognak a függvénye. Én ugye elég fiatal vagyok, meg nagyon jó géneket örököltem, ezért nagyon hamar regenerálódtam, gyakorlatilag nyoma sincs rajtam a tarhességnek (csak a cicin :? :lol: ). A varratszedés után már semmi fájdalmam nem volt, nem is értettem, milyen 6 hetet emlegetnek :shock: (aztán persze láttam itt hogy sokszor ez nem ilyen egyszerű :( ). Mi két hét után már együtt voltunk apával, mert tényleg nem éreztem akadályát, és nekem a varratszedés nagyon fájt, mert totál rá volt már gyógyulva már a húsom a varratra egy hét alatt, még a dokim is megjegyezte, hogy olyan vagyok, mint egy gyík :oops: :lol: :lol: :lol: . De persze nekem is eszembe jutott ez is, és mindenképp megkérdezem, mielőtt belevágunk. A méhszáj korai nyílása nálam nem valószínű (legalábbis emiatt nem), hiszen én nem spontán szültem, nem tűnt el a méhszájam, ugyanolyan, mint korábban :wink: .

Lidike!

Nagyon köszönöm az infókat. Annyira édesek együtt a srácok, apának is megmutattam, hát ő még jobban belelkesült :lol: . "Egyedül" én sem vállalnám, de mi tényleg ketten vagyunk a gyerekekre. De pár hónapot még mindenképp várunk, mert kicsit még rendezni akarom a ciklusomat, meg azért úgy kell időzítenem, hogy a sulit be tudjam fejezni. (Bár bevallom, az is eszembe jutott, hogy nagyon elnézőek voltak velem a tanáraim a pocak miatt, lehet az államvizsgán sem lenne hátrány :twisted: :lol: :lol: . Ilyen szempontból a január lenne jó, mert akkor a vizsgaidőszakot még hányinger nélkül végigcsinálnám, a következőre meg már 6 hónapos lennék, akkor meg tele voltam energiával. De az még tényleg elég korai lenne, meg ez amúgy sem így megy).
Ja, tényleg, szoptatásssal mi a helyzet? Te még szoptattad Domit, mikor terhes voltál? Én most arra gondoltam, hogy akkor kezdünk neki, ha Botond leválasztja magát,vagy elfogy a tejem, legkésőbb egy évesen....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tabati!

Köszi! Én is pont januárt írtam :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Ricsi eret vágna magán, ha nem csinálnék rántott húst!!! Sztem ez nála válóok :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Apa nagyon szereti a rántott húst, ezért az elmúlt 4 évben már 3x csináltam is neki!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyukája általában azt csinál, ha megyünk hozzá, és Anyu is gyakran süt rántott dolgokat, amikor nála eszünk. A rántott zöldségeket én is szeretem, de nem állnék neki itthon.

Tabati!
Sült krumplit lehet sütőben sütni, csak sokkal több idő.
Én a fasírtot ugyanúgy csinálom, csak teszek alá sütőpapírt (minden alá teszek, mert könnyebb utána mosogatni), és meglocsolom egy kis olíva olajjal. A tepsit le szoktam takarni fóliával, és kb. 40 percig sütöm, menet közben megfordítom őket.
A Sága fasírtgolyókra még olajat se rakok és nem takarom le a tepsit, úgy sütöm kb. 30 percig.
Nekünk elektromos sütőnk van, de szerintem közepes lángon nem hibázhatsz túl nagyot. Azt úgyis látod, ha túl gyorsan pirul.

Én bármikor neki állok tortellinit gyártani saját kezűleg, de a rántott hús+sült krumpli készítésére nehéz rávenni.

Dodi!
A tesóm is akkor esett teherbe, mikor a Niki 9 hónapos volt. Köztük is kicsi a korkülönbség, és bár még csak 2 hetes a Bogi, a Nikin már látszik a féltékenység. A tesóm elég nehezen viselte ezt a terhességét, persze ehhez hozzájárul az is, hogy a Niki egyrészt elég aktív gyerek, másrészt augusztusban lett kész a házuk, úgyhogy bejátszott még egy jó nagy költözés is.
Neki is császár volt mindkettő, ez nem okozott különösebb gondot, de spontán nem tudta volna a Bogit megszülni, mert nagyon vékony volt a méhfala. (Egyéb okok miatt lett császár, csak a doki mondta neki utólag, hogy még szerencse, hogy nem kezdték meg a spontán szülést, mert császár lett volna a vége akkor is.)

Persze nagyobb korban már tök jó lesz, hogy ilyen kicsi a korkülönbség, csak az elején nehéz. Anyu most ott van náluk pár hétig (kutyástól) , hogy segítsen, mert az ő párja még hétvégén is dolgozik sokszor.

Köztünk a nővéremmel 13 hónap van, Anyu elég korán teherbe esett (még nem jött meg neki újra, és úgy esett teherbe). És mi nagyon jó testvérek vagyunk, együtt nőttünk fel, egy társaságba jártunk, mai napig szinte minden nap felhívjuk egymást, ha tehetjük, akkor elmegyünk együtt csavarogni. Amíg nem voltak gyerekek, addig nagyon sokat jártunk össze, a fiúk is nagyon jóban vannak szerencsére.
Szóval hosszú távon a kis korkülönbségre szavazok én is. :wink:

Lidike!
Nagyon aranyosak a fiaid! :wink:

Kép
katy76

Sillia!

Rakok képet persze, meg a táblázatba is Norkának adatokat, csak most nincs időm. De este mindenképpen küldöm a képet. :wink:

Kép
Kép
tabati

Katy!

Most sokat olvasgattam, és összességében azt írják, hogy a méhfal repedése nagyon-nagyon ritka kórkép, és már csak a vajúdás alatt fordulhat elő, az összehúzódások hatására. Ezért a nagyon kicsi korkülönbségeknél (itt ők amúgy 2-3 hónapra gondolnak), programozott császárt javasolnak, de nekem sajnos amúgy is az lenne, szóval emiatt nem is aggódom. Amúgy azt írják, hogy fiatal nőknél (30 év alatt), komplikáció-mentes gyógyulásnál 4-6 hónap elegendő. De én nagyon bízom a dokimban ilyen téren, szóval majd őt kifaggatom :wink: .
Én pont ezért szeretnék hamar kistesót, mert nekem nem lett túl szoros a kapcsolatom a tesómmal, és ez egyértelműen a köztünklévő 3,5 év eredménye. Mindketten hamar "bandázni" kezdtünk, de teljesen más társaságban, így alig láttuk egymást. Más suli, más barátok :arrow: más értékrend :arrow: eltávolodás :( . ez yílván nem törvényszerű, de nálunk sajnos így alakult,és énezt nagyon nem szeretném...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Anyánk merre jársz? :P

Még nem néztem meg a filmet, majd talán pénteken, akkor apa nem lesz itthon.

Kép
Kép
orsi777

Végülis mindenki a kis korkülönbségre szavaz, a 10 hónap különbség sem nagy :wink: Az se hátrány, hogy annál később kell visszamenni dolgozni.

Dodi

Én már 30 felett vagyok, így akkor én tuti várok 1 évet :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Vagyok ám, folyamatosan olvaslak titeket :twisted: :twisted: :twisted:
Csak most nem írok egy ideig. (Ne örüljetek, minden rendben. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Ne viccelj,miért nem írsz? Nekem már hiányzol. :(

Kép
Kép
orsi777

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodi Ezért a nagyon kicsi korkülönbségeknél (itt ők amúgy 2-3 hónapra gondolnak), programozott császárt javasolnak, de nekem sajnos amúgy is az lenne, szóval emiatt nem is aggódom.
:shock: :shock: :shock: :shock: Én azt hittem, hogy 9 hónap különbség min. szokott lenni! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy azt írják, hogy fiatal nőknél (30 év alatt), komplikáció-mentes gyógyulásnál 4-6 hónap elegendő.

Több topictársam nevében is mondhatom, hogy köszi! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor én középkorúnak számítok már??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
katy76

Katy , mi már vén banyáknak számítunk. Nem baj, szoknunk kell ezeket a kijelentéseket :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Na ezek szerint akkor kb 1 ev mulva mar en is kozepkoru leszek :shock: :lol:

Hogy vagytok?
Milyen az ido otthon?

Itt most egesz jo, sut a nap, es +8 fok van kb, ami ilyenkor november kozepen itt ritkasag :lol: barcsak ilyen lenne az egesz tel!

Gyerekem megint csaka 60at evett cicibol :( Van valami otletetek, hogy mikent tudnam vele elfogadtatni a cumisuveget? Apa is probalta neki adni, de tole sem vette el.
Vendég

Sziaztok!

És akkor már én is 2 hónapja középkorú vagyok? :lol: :twisted:

Nekem a dokim a 6 hetes (helyett 10 :oops: ) kontrollon megkérdezte,hogy írjon-e fogamzásgátlót?Mondtam,nem kell,köszi,szeretnénk kistesót. :wink: Jó,de most várjanak legalább 1 évet! :shock: -hangzott a válasza. :!:
És nekem sok összenövés volt az előző csaszi miatt,amit most tett rendbe,a méhem is összenőtt a hasfalammal :shock: :evil: .

HGabi,Szisz,Gabi1,Nellikéék,Pagika...?
Vendég

Norkili itthon 11 fok volt ma nálunk Bp-en,holnapra 13-at mondanak,és a jövő hétre nem várható eső,végig 10 fok körül.Aztán majd elválik,hogy bejött-e? :lol:
Vendég

Bond:ménemírsz :?:

na ennyi,nincs senki,pedig este nem jövök :?

Boo:Én a Family Frost-tól szoktam venni mindenféle húst(rántott cs.comb,fasírt,halrúd,rántott máj) és,amikor nincs időm,csak előkapom,pár perc a sütőben,és kész.Nagyon finomak,de nem olcsók :twisted: .Ha jár felétek is a dindidindi kocsi(Lili így hívja,mert úgy zenél,hogy din-di-din-di din-din-din :arrow: próbáljátok meg a dallamot!),akkor próbáld ki,hátha bejön. :lol:
Persze a rendes hússal is jól bánok,mikor van időm.Heti egyszer élek ezzel a könnyű lehetőséggel. :oops:

sziasztok
Vendég

Nem bírom ki, hogy ne írjam meg.
Vasárnap éjjel boo-val és kicsidodival álmodtam. Beugrottak egy DM-be, én meg kint megvártam őket a piros kocsiban. Félig a padkán állt és egyszercsak elkezdett legurulni. Hiába próbáltam behúzni a kéziféket, nem ment. Aztán nagy nehezen egyenesbe kormányoztam. Addigra jöttek ki és jól összevesztünk kicsidodival, hogy miért nem volt képes behúzni azt a hülye féket. :x :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Hétfőre valami közismert ember jutott, tegnap estére meg a Steiner Kristóf. Áááááááááááááááááááááááááááá.................
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Bond

Álmod :lol: :lol:

Én is nagyon sokat álmodom veletek. Viszont tegnap nagyon sz@r éjszakám volt, egész éjjel az anyósommal álmodtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tegnap lestük a csillagokat, kiálltunk apával ( ő nagyon űrbuzi) 22 : 30-kor a kert közepére, de talán, mintha egyet láttam volna.Kb. negyed óra után bejöttünk, hogy meg ne fázzunk, pizsiben és köntösben voltunk. :lol:

Mai program Sláger rádió utolsó adásának hallgatása :(

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi, koszi az idojaras jelentest ;)

Bond: alom :shock: :shock: :lol:

Orsi, es remalom volt? :lol:

Mi meg megint fent voltunk szinte egesz ejjel. En ezt nem ertem. Neha alszik 4 orat is egyszerre (ez a ritkabb sajnos), most ejjel meg fel orankent kellett kelni hozza :shock: :cry:
Vendég

Lilisgabi!

Én megőrülök ennek az autónak a hangos zenélésétől. :evil: amúgy kaptam prospektust, és van ami olcsóbb, mint a boltban. :shock: :wink: Persze a többség tényleg drága, no meg a z előre leaprított hagymán jót nevettem, hogy az már tényleg túlzás, hogy valaki ennyit nem tud megcsinálni... :lol: Fagyi nem drága szerintem, és én az édességeknél akadtam le, durván megkívántam egyet kettőt. Pl. epres krémmel töltött golyók, meg likőrös fánkféleség, de az epres gombócot sem hajítanám vissza.... :oops:

Sillia!

Ez a kép jó lesz?

Kép

Katy!

Mei tai. :wink: Az egyik pántja úgy nézem kicsit elcsúszott, majd próbálok szemből is csinálni. Ha nem ugrálok felkötés közben, akkor tényleg nem sikerül olyan szorosra kötni, az nem túl jó, meg a pántok is elcsúsznak a hátán...

Kép

Kép
Kép
tabati

Kép
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?