A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

T-pk nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

sutimano76

Dorka,Manó,

minket nem küldtek hallásvizsgálatra,nekünk a kórházba mérték többször!!!Egyszer a folyosón jöttek oda,majdnem szívszélütés kaptam,hogy gond van a hallásával,mert csak a balt vizsgálták,de rákérdeztem a gyerekorvosnál,és azt mondta minden ok!!

sutimano76

:cry: hüpphüpp,egyedül maradtam

sutimano76

Sziasztok!

Csatlakozhatok? Nekem is van egy majdnemszeptemberi kisfiam, szeptember 12-re vártuk, de kicsit előbb megszületett, augusztus 25-én, Regő Dániel a neve. Olvastalak is Titeket, végig az egész fórumot augusztusig kb., Imola születésére még emlékszem, aztán hirtelem megszültem én is... és csak akkor akartam csatlakozni, ha végigolvastam, de ez, be kell valljam, nem történt meg azóta... :oops:

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Jó reggelt!

húúú de mocsok idő van! :? :? :? :? :? :? Akkora köd van, h simán fel lehet ülni a tetejére :? :?

Cumi: nálunk az a helyzet, hogy mind a négy gyerkőc igény szerinti szopis volt, Luca ugye még most is az :lol: 4 gyerkőcből egyik sem cumizott, Vicánál próbálkoztam kb 20 féle cumival, nem kellett neki egyik sem. Gergőnél nem próbálkoztam :) Atinál kb 1 hónapig volt cumi, csak arra az időre, amíg fürdetés volt, mert végig üvöltötte, így cumival viszont szépen csendben volt, igaz, vadul ment a cumizás ;) Lucának is vettünk cumit, szép aventeset, magasról tojt rá. Ati viszont ujjszopis, szerintem Luca is jó eséllyel lesz az, mert az öklét csócsálja rendesen :)
Nem is tudom, nem mondanám magam cumi ellenesnek, mert kvázi oly mindegy, hogy mivel nyugtatja magát a csemete, cumival, vagy ujjszopival, vagy kedvenc plüssel, vagy önringatással, mert szüksége van rá és kész. Ezek ilyen-olyan anyapótlók, biztonságot adnak, s megnyugvást. Nekem azzal van gondom, ha az ember, miután ahogy Astrid is írta, már nem cuki a gyerkőc cumival, vagy ujjszopival, akkor kvázi Istenként dönt arról, hogy na, akkor mától nincs cumi. Nem bírom a tekintélyelvűséget....

Andi, szegénykém, részvétem!!! ötletem sincsen, hogy mi lehet a megoldás az éjszakai nemalvásra.... de drukkolok, h mielőbb rendeződjenek a dolgok!

Piciibo, de jó, hogy tudtok jönni a Sotéra! :) Eszembe jutott az is, hogy keresni kellene alapítványt, ami tud nektek segíteni az elérhető kezelések anyagi finanszírozásában, mint pl őssejt kezelés Kínában. Vagy az USA-ban már van műpupilla... Ne álljatok meg a határoknál! Ákos olyan drága azzal a megamedvével :):)

Dorka cumis kép fantasztikus! :):)

Erika, Andival egyetértek, az általános iskola választásban még nem tud a gyerek reálisan dönteni, de azt persze figyelembe kell venni, hogy a szülő által preferált iskola tetszik e neki.

Madar, köszi a ludaskása meghatározását :) a konyakos hami receptjét is megoszthatod velem :)

Bocs, most csak ennyire futotta a memóriámból....

Nálunk pörögnek a napok, Atesz igyekszik minél többet tanulni, jobbára csak ez jár a fejében, így aztán rám is több meló jut, jobbára leülni csak etetéskor és este tudok. Néha olyan faszkivanos fílingem van, de szerencsére ez csak egy egy pillanatra borítja el az agyam...

Gergővel rendeződni látszik a helyzet, beszéltem tanítónénivel a múlt héten /lehet h már írtam/, bár nem gondolja szorongónak a gyereket, de teljesen normálisan áll hozzá a dolgokhoz. Ami gond, h kissé éretlen a gyerek, most van elsős szinten szerintem, simán elkezd játszani az órán az első padban :!: hiányos a felszerelése stb. Ami azért is érdekes, mert ezt úgy csináltuk, h Gergő bepakolt, majd Évi ellenőrizte, majd még én is megnéztem. aztán hogy hogy nem, az este folyamán kerültek bele játékok, meg kisebb átrendezések történtek. Most már úgy csináljuk, hogy reggel van a táska ellenőrzés, s miután megnéztem táska jön ki a nappaliba, szem elé. Így aztán a reggelünk egy programmal bővült, nem mintha annyira unatkoztam volna.... Szóval az van, hogy a jegyei javulni látszanak, az elmúlt héten sorban hozta a 4es 5ösöket, de ha úgy tartja kedve akkor cseszik az egészre, s pl matek dogánál hasraütéses módszerrel végez a feladatokkal.... Vannak még húzásai, pl nem látja meg a házifeladatokat, váltig állítja, hogy nincsen, aztán csodálkozik, hogy jééé mégis.... persze akkor már vérig van sértve, h tanulnia kell, s ezáltal még azt sem tudja kiszámolni, hogy mennyi 70 + 15, mert felhúzza magát és dacoskodik..... Ehhhhhhh..... azért remélem hamarabb benő a feje lágya, mint ahogy én azt gondolom, mert meg fogok őszülni...

Vicám meg személyes sértésnek veszi, ha azt mondom neki, hogy üljön le olvasni a kötelezőjét.... eccerűen nem értem, pedig én imádok olvasni, s több könyvet látott a kezemben a gyerek, mint pl dvd lemezt, vagy mittomén mit, tehát nem abban nőtt fel, h a könyvek porfogónak valók....

Ati szépen alszik a srácokkal a szobában, nincs semmi gond hála az égnek... teljesen olyan már mint egy 4 éves gyerek, buborékot fúj, kis legóból épít...

Luca kicsit náthás lett, éljen ez a csoffadt idő, eljött az orrszívás ideje is, hát nem szereti.... egyébként teljesen jól van, szépen játszik már a kutyájával, ütögeti és bűvöli ezerrel :) nekem már magyaráz, másnak annyira még nem. nem fordul oldalra, nem fog, s még nem csodálkozott rá a kezére :) Éjszakákat stabilan átalussza, ennek örülök, mint a csuda. Igaz, hogy délután 5-től este 11ig teljes műszakban nyomjuk, csak én vagyok jó neki, s kisebb megszakításokat leszámítva szinte csak kézben.

Továbbra is csinálom a fogyót, de nem görcsölök, hála az égnek már csak 80,6 vagyok, most a stagnálás részére értem a 90 naposnak, de a kerületem mintha továbbra is csökkenne. A fari amit a múlt héten vettünk és pont jó volt, most már lötyög...

na, most jól beszámoltam, megyek tenni a dolgom. Szerencsére ebéd már van.

utálom a ködöt :evil: :evil: :evil: :evil:

vicger

Süti!

Látod, nem vagy egyedül...Berni amúgy direkt így alszik?
Pöttyös labda üdv!

Küldesz képet?

Kriszti!

Irigy-irigy a fogyi miatt :wink:

Kép
arvaerika

Tengdi, majd elfelejtettem: nagyon szépek vagytok!!!!!!! :):):):)

Bibi, Csunyeszka, Bex???????????????? hahóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

ja, és a 80.6 már 7 kilóval kevesebb, mint az indulási súly. Annyi azért vigasztal, hogy hála a 90 naposnak a terhesség során, szülés után egyből a terhesség előtti 87 lettem, az már más kérdés, hogy a 3. terhességem előtti súly a cél. Az pedig 60 kg....

vicger

Szia Laszti :) :) Képet kérünk :)

vicger

Erika, mi azt hiszem, jó közel lakunk egymáshoz, már persze viszonylag! Fehérváron szültél? Kivel, milyen volt? Persze biztos írtad akkoriban... :oops:

Teszek akkor 1-2 képet Regőről, aztán kell mennem vasalni, de online maradok!

Kép
Kép
Kép ez egy kicsit homályos lett[/img]

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Szia Timi,szerintem szólítsunk Pötyinek ha neked is megfelel,mert Timink már van 2,a pöttyös labda meg nagyon hosszú!!!

üdv a csapatban Pötyi!!!!!Jobb később mint soha!!!!visszaolvasás alól felmentve,viszont a babáról kép elengedhetlen!!!!!

Kriszti,minden tiszteletem újból a többgyerekeseknek........még olvasni is fárasztó volt a sok dolgod....és emellé még elképzelni a házimunkát is!!!!!!!!Én olyan lusti vagyok mostanság,a vasalnivaló már hegyekbe áll,de valahogy senki nem csinálja meg helyettem.... :(

sutimano76

Köszi Süti :)

őőőő ha nem nagy kérés, maradhatnánk csak a Pöttyösnél, további becézés nélkül? :oops: a túró rudi miatt is :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Aha, a Laszti is jó....na jó válassz!!!Képek nagyon aranyosak!!!nagyon ügyes Dani!!!!!

Kriszti,fogyózás!!!!lassan téged fogunk irigyelni!!!Ügyi vagy!!!

Erika,nem tudom már hogy jött,de már szokás kezd lenni.....reggel 8-9 körül kel és 9-10-kor alszik 1-1,5 órát,aztán kaja és dél körül valahogy megint alszik.....most is elkezdett nyekeregni,megkapta a cumit,tovább nyekergett,aztán odatettem a pelust,hozzábújt és elaludt magától,este is oda teszem neki,sokat segít főleg ha nagyon fáradt és azért nem tud elaludni!!!

sutimano76

Oké Pöttyös!Túró rudi,hmmmmmm imádom!!!!!!!Hát igen,Pöttyös az igazi!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Igenigen, ez a szlogenem :) Pöttyös az igazi :)

A gyermeket meg Regőnek szólítjuk, Dániel csak a második neve, de tényleg nagyon ügyes, ez igaz, és köszi :) és van neki egy nagy és okos bátyja, Márton, ő Marci, elsős, most iskolában van.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Bocsi nem tudtam,nem hallottam még ezt a nevet!!! :oops:

Bár a vonalzón pici a kép,de ha jól látom Marci nagyon helyes kissrác!!! :lol:

sutimano76

Én is vagyok, nem tudok aludni.

Pöttyös labda, üdv, és gratula a babádhoz.

Vicger, én is igény szerint szoptatok, de Ákosom igényei néha kielégíthetetlenek. Ha nyűgös/pocakfájós estéje van, akkor képes órákig szopizni, és én nem tudok lépést tartani vele. Ha már több, mint egy órája rajtam cumizik, akkor már nagyon fáj a mellbimbóm, és nem engedem tovább. Ráadásul végig jön a tej, ami persze nem fér már a gyomrában, azért ezt rendszeresen ki is köpi. Mindig törülközövel a feje alatt alszik, és van, hogy naponta 2 lesz tele emésztetlen, vagy félig emésztett tejjel. A sok szopizástól pedig másnap reggelre durrannak szét a melleim, amit még az is tetőz, hogy ilyenkor többet is alszik, tehát nem üríti ki őket rendes időben. Ma reggel is így voltam, kénytelen voltam fejni, mert másképp a blúzom bánja.
Alapítványok felől most tájékozódom, egyelőre a Segítő Jobbot, és a Gyermekmentő Szolgálatot találtam. De azt hiszem, megvárom a pesti vizsgálat eredményét, mert pillanatnyilag még nincs a kezünkben egy pontos diagnózis Ákos állapotáról.

Kép
piciibo

Sziasztok!!

Üdv Tengdi és Pöttyös!!

Szépek a gyerekeitek, ahogyan midannyiunké :D

Kata! Boldog szülinapot !!

Hát lányok én 3 napja nappali teljes műszakos vagyok, a magától elalvás elmúlt, amikor nyügizni kezd megkapja a cumit, és elbóbiskol, de nagyon hamar 10-15 perc és magához tér. És ez így megy este 9-ig, nem nagyon tudok mit kezdeni, hogy aludjon, az ölben ringatásra pedig nem vagyok hajlandó,mert nem sír, vigyorog, csak látszik fáradt, és foglalkoztatni kell, felváltva csörgőzünk ő és én, és beszélgetünk, csuklunk, eszünk, tv-zünk stb. Hát lehet az én gyerkőcöm meg nappali bagolyka lesz, ami nem baj, jobb mint az éjjeli :roll:

Timi!

Dorkis kép nagyon jó, és a kutyával nagyon édesek lehettek. Férjem mesélte, hogy nekik mindig voltak vadászkuttyaik,mert apósom vadőr volt, és a palacsintát általában 2 végéről ették, egyik végén apuka, másikon a kutya. :D

Nálunk is van nagy kutyaimádat, a fiam eddig őket tartotta "tesónak", játszottak, fogócskáztak, a nagyon lovagolt, és mivel a kutya kölyökként került ide nem érdekli a farok és fűlhúzás sem, az csak játék...kiröhögi a gyereket :D

Na megyek csörögni!!! Pusszi

Kép
babcika

Ja, ezt elfelejtettem:
Vicger,
gratula a fogyáshoz, ez már szép eredmény.

Pöttyös,
Regő nagyon édes baba.

Kép
piciibo

Köszönöm szépen mindenkinek az üdvöket, gratulákat :)

Süti ne pirulj, sokan nem hallották, ritka név :) én mindig azt mondtam, nem kell olyan név, ami a naptárban nincs meg... aztán beleszerettem ebbe :)

Igen, Marci is szép kisfiú, én meg nem vagyok elfogult, ááá.... egy kép:

Kép

Piciibo, ezt nem olvastam korábban, mi a baj Ákosoddal? Drukkolok, akármi is!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Babcika, magadra kötni nem próbáltad még Blankát? Nekem meitai-om van, és nagyon bevált.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

jajj de imádom a tesós képeket!:)
üdv itt:)

szerintetek mit csináljak ha dorki utál hason lenni?
ritka ha megmarad.... és nem tartja ezért a fejecskéjét sem olyan szépen....
erőltessem? van valami praktika?

mano... talizzunk ezerrel :)) a lottónyeremény feléről beszéltél?:) mer az jöhet:)))) ha nem az akkor hagyd a csudába:)))) örülök, hogy segíthettünk

KépKép
dorkamartini

Piciibo aha, tudom miről beszélsz :) nálunk is ez va, 17h-tól 23hig :)
Szerintem a lurkók egyéni ízlésétől függ, h elfogadja e a cumit, nem az igény szerinti szopitól ;)

Pöttyös nagyon szépek a gyermekeid! :)

Babcika, nyugi, semmi sem tart örökké ;)

vicger

jajj istenem ezt is de régóta akarom írni....

szóóóval
anno barátnőm küzdött majdnem úgy a baba altatással mint most te... csak kicsit későbbi korban... Ez a csajszi állítólag nagyon jó tippeket ad és válaszol is minden kérdésre....barátnőmnek 1 hét alatt megváltozott minden....
szerintem próbáld ki...
http://www.kismamablog.hu/

KépKép
dorkamartini

Dorka köszi Neked is :)

Hasrafektetéssel szerintem ne csinálj semmit, tudja tartani, annyi elég. Marci is ilyen volt, utált hason lenni, hanyattfekve rugdalózással, kalimpálással más izmokat edzett, ő hátról hasra fordult meg először emiatt, és onnantól már nem utált hason lenni. Én semmiképp sem erőltetném, max naponta egyszer hasratenném, de ha sír, felvenném.

Húgom Kaposváron lakik :)

Vicger, Neked is köszi!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Látod Kriszti, én is ettől félek :D Bár szerintem te a nemalvásra gondoltál, hogy nem tart örökké, én meg arra gondolok,hogy a lánykám példás magatartása nem tart örökké, és lesznek még kellemetlen napjaim, éjszakáim :roll:

Pöttyös!

Nem próbáltam, kengurum lenne, de a derekam nem bírná ( kb. 6500 gramm ruhástól), meg lehet a lánykám sem, nem szeret ölben lenni, nem tudom miért, de van,hogy azért balhézik mert felveszem.

Kép
babcika

Pöttyös!

Nagyon megható a tesós kép (is)!Gyönyörű fiaid vannak? Lesz még tesó, terveztek?

Igen, közel lakunk, sőt gondolkodtunk Úrhidára költözésben is, sok ismerősöm ment oda mostanában....

Szülés: megírom majd priviben, de most készülődnöm kell, mert megyünk szurira, meg még mielőtt Florananék jönnek, nagyjából próbálok rendet tenni :wink:

Kép
arvaerika

Első mondat végén ?=!!!!! Ez nem kérdés akart lenni :oops:

Kép
arvaerika

Meitai sokkal jobb, mint a kenguru, mármint a derekunknak, de állítólag a babáknak is :) ez itt a reklám helye :) de persze nem kötelező, különösen, ha a baba nem szereti. Enyim is 6540 tegnapi mérés szerint, meztelenül :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

T-pk:Kicsi szívem,kicsi szám, Boldog születésnapot kíván!

Pöttyös:üdv itt,nagyon helyesek a fiúk!
Vendég

Pöttyös!

Aztaaaaaa! Mekkora bébi, és mennyivel született?

Kép
arvaerika

Erika, köszönöm :)

Én szeretnék még egyet, de most már két egészséges szép fiú után úgy vagyok vele, hogy az se baj, ha nem lesz, illetve ha lesz, az már tényleg ajándék a sorstól. Párom nem akar, azt gondolja, nem lenne elég türelme, szóval valószínűbb, hogy ketten maradnak.

Nagyon jó hely Úrhida, gyertek-gyertek! :)

Na megyek, nem igazán kezdtem el vasalni... :oops:

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Erika: gyorsan növő típus a fiam, 2910 grammal, 52 centivel született, most 6540 gramm és 61 centi, súlyát kéthónaposan megduplázta, és hát még nincs 3 hós :D :D :D :D :D
Gondolom tudta, hogy pici volt és pótolnia kell, meg három héttel korábban jött, de most már asszem be van minden pótolva :D

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Jesszuszom,nem ééééééér!!! Csak a bakban voltam, patikában és DM-ben és özön hsz. :shock: :shock: :roll: Na, jó ... azért szeretem is. :D :wink: Most csak gyorsan egyetlen reagálás, aztán jövök később ...

Pöttyös: szia. :) Egy napon születtek a kettes számúink, és a nagyok is hasonló korúak. :D

Most mennem kell Találd ki extrázni! :roll: :wink: aztán készülődés, suli, de este jövök

KépKép
KépKép
madar

Ja, és nagyon szépek a fiúk, és a neveitek is nagyon tecc. :)Na, most már tényleg lépek, mert ... " annnyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!"

KépKép
KépKép
madar

De jó! Julcsid még ovis, ugye? Látom, nemrég volt a szülinapja, Isten éltesse! Hm, összehozhatnánk a hasonló korú fiúkat és lányokat :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Én is pont akartam írni, hogy nagyon szépek a lányneveitek :D egy húron pendülünk :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Megpróbálkozok a lehetetlennel.... folytatom a visszaolvasást.

Először is üdv Pöttyös labda nálunk! :lol: Te vagy a 3, Timink!!!

Kép Kép
manósziget

köszi Neked is! :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Sziasztok!

Fiúk ágyban... :lol: Délelőtt 3 órát voltunk kint, picit sütött is a nap, Andris jól kirohangászta magát, én meg jól elpilledtem.

Pöttyös: Szia! és nagyon szépek a fiúk!

T-pk: Isten éltessen sokáig!

Tök szita az agyam, még egyszer visszaolvasok... :oops:

Kép

Kép
hgrita

Pöttyös,

ez a tesós kép.........szavakat nem találok annyira édes.........

Dorka,

már asszem írtam ,de a dévényes gyógytornász azt tanácsolta,hogy erőltessem a hason fekvést,még ha csak 1-1 percre is,és bár enyim már szépen emeli és meg is tartja,segítségül a hóna alá lehet rakni egy feltekert türcsit,vagy a játszószőnyegeken is szokott lenni olyan u alakú párna,arra fektetve kicsit segítesz is neki,most lemerült a fényképezőbe az elem,de majd este fotózok,és megmutizom!!!

Erika,ki kap szurit???Lotti???Kicsilányom egy kis játék után ismét odabújt a pelushoz,és elaludt!! :lol: :lol: :lol:

assszem itt az idő a vasalásra!!!Nemsokára érkeznek Scooperék!!!!

sutimano76

Rita,szánom bánom,de ma nem biztos hogy lejutok a postára!!!de azért igyekszem........viszont azt vettem észre,hogy az ott felejtett dolgok előre hozzák az újabb talikat,úgyhogy nem bizti,hogy elküldöm,hátha kijöttök érte!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

sutimano76

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita,szánom bánom,de ma nem biztos hogy lejutok a postára!!!de azért igyekszem........viszont azt vettem észre,hogy az ott felejtett dolgok előre hozzák az újabb talikat,úgyhogy nem bizti,hogy elküldöm,hátha kijöttök érte!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Nem baj, de azért add fel, mert az elköv. két hétvége biztos foglalt és megfagy Máté lába... :wink: De úgysem menekültök, bár jobb lenne, ha ti jönnétek, mert Andris itthon jobban elvan és akkor nem kell sietnünk haza. Nos?

Kép

Kép
hgrita

Tudom, ami mmég fontos kérdés volt, a tali:

Az időponttal nem lenne gond, de két gyerekkel, vezetési gyakorlat nélkül nem tudok eljutni hozzátok, csak hétvégén. De ne hozzám igazítsátok, ha mindenki másnak jó az a nap, legyen akkor, bár a szívem bizti belefájdulna és enne a sárga irígység... :oops: :( :wink:

Kép

Kép
hgrita

Rita!

Merről mennétek?
Mert nekem szerda és csütörtökön csak két gyerekem van, ha azokon a napokon lenne tali, akkor elvileg tudnék még vinni embert, (7 személyes autóm van). Elvileg nekem a legkönnyebb út M0-ás, de ha kell, akkor azért Dél-Pestre be tudok menni.

Astrid

Kép
astrid

Rita,holnap vagy holnapután igyekszem feladni!!!!!

Elvileg ha Florának jó,akkor ő tuti elhoz!!!!

sutimano76

T-pk Kata! Boldog Szülinapot kívánok!!

Üdv Pöttyös Labda! :) Édesek a fiaid! :)

Most nem tudok visszaolvasni, de előbb utóbb sikerülni fog biztos! :)

Süti, majd felrakom ide a képet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.11.18 13:58-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Mindenkinek köszönöm a dicséretet kis családomat illetően!!!!!!!!!!

Boboka, Lili Dorkamartini,

Boboka
Nem akartam okoskodni, azt meg nem tudtam, hogy átdolgozták Spockot :oops: én a régibe néztem bele.

Babcika
én is imádom a régi slágereket, bár nekem ez már nosztalgia is :(

cumi
én anno Jettának adtam, aki iszonyú függő lett tőle, s ráadásul ő nagyon de nagyon jó alvó volt, de mikor kiesett s még nem tudta visszatenni, majd mikor az ágyából esett ki...meg sorolhatnám a helyzeteket, mikor később gondolt okozott. De valójában az volt szörnyű, hogy én iszonyú cigi függő voltam, s tudtam, neki ez olyan, ha elveszem tőle, mintha tőlem elvennék egyik napról a másikra a cigit.
Na akkor azt mondtam, ha lesz még gyerekem ezt biztos nem adok neki.
Mátén nem vettem észre, hogy igényelné, Ábelen viszont azt látom mindig vagy a kis kezeivel matat a szájánál, vagy ha a ruhámhoz ér máris nyitja aszáját, ( nem éhségtől van, ezt dugig pocakkal is megteszi ). Nem tudom igazán jól leírni, a lényeg, hogy látszik rajta, hogy ugyanolyan függő lenne, mint Jetta volt. Valójában már újszülöttkorában így volt, érezni lehetett nála, nem igazán tudom elmondani miből. Mert ezek csak részben jelek.
Szerintem ez is olyan lehet, mint a cigi felnőtteknél. Van aki egy életen át kocadohányos, van, aki így kezdi s aztán mégis rászokik. Van biztos olyan pici, akinek elég olykor, s egy idő múlva nem is igényli többet, van amielyikük nagyon rászokik.
Tőlem kiskoromban drasztikusan vették el a cumit, én részben ennek is tudom be a cigifüggőségemet, ez is az is hasonló orális élvezet...

Kép
Kép
tengdi

nem akartam még elküldeni, nincs befejezve!!!!!!!!

Kép
Kép
tengdi

Sziasztok!

Az elmúlt 2-3 napban csak odáig jutottam, hogy olvasok ... Lottikámat megviseli, hogy náthás lett, Lillus üvölt Lottival, ha Lotti orrát szívjuk, szóóóval időnként csomókban lógnak az idegeim :shock: :lol: ... de már kezdünk mindhárman jobban lenni :) ... hét végén ünnepeljük anyósom szülinapját, addigra remélem, teljesen rendbe jövünk ... mondjuk, ha anyósommal nem lenne az, ami van, tutira lemondanám a nagy családi banzájozást, de most ezt nem tehetem meg ... :? :cry:

Üdv: az újaknak, és Piciibo: én is emlékszem rád, örülök, hogy visszataláltál hozzánk, Ákoskád csudaszép kisbabó ... hosszú útra, ha tudtok, vigyetek magatokkal babazenét, nekem Lillával anno nagyon bejött, igaz nekünk csak 200 km-ereket kellett megtenni ... és tényleg jó lenne valahol megfelezni az utat, a 6 óra annyira nem vészes !!!

Dorkatimi: köszi az ötletet a naptárra, ráugrottam :) ... bögrét honnan rendeltél ???

Manó: azt a képet, ahol Míra és Ákoska együtt fekszenek, naponta többször meg kell mutatnom Lillának :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti: hatalmas gratula a fogyáshoz !!! .... én pénteken megyek ruhát venni, C&A első körben, aztán meglátjuk ... már előre félek :?

Anna: ha mégsem 26-án lenne a babamamás tali, feltétlenül szaladjatok be hozzánk, ha itt jártok Szadán !!!!!!!!!!!!!!!!

Tali: nekünk elvileg minden időpont jó ... gyakorlatilag börtönben érzem magam: csak az udvarra tudok kimenni a gyerekekkel, nincs autóm, nem tudom elhagyni a körletet, és a felázott, sáros utcára nincs kedvem egyedül kimenni gyalog a 2 gyerekkel ... :cry: :cry:
... .így folyamatosan itthon vagyunk, kezdek kicsit megbuggyanni időnként ...

Imola: jó utat férjednek, és kitartást neked, nem semmi kaland elé néztek :)

Csajok, most hirtelen ennyire emlékszem, olvasok vissza, de szalad a ház, nem tudok elget ide ülni a gép elé :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka! Csodaszép a kép Dorkáról !! :) Nem csoda, h. sírás lett a vége ... :) ÓÓÓ bárcsak tudnék én is ilyen szép művészi fotókat készíteni!!!!! :roll:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?