A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Az biztos jó, hogy mozog Dóra baba, de azért az annyira nem, hogy 2 napja ez van. Sztem is kéne orvosi tanács.
Gyógyulj meg hamar.

Én sem bírtam ma csinálni semmit, tiszta henye vagyok, remélem holnap jobb lesz.
Vendég

Én is így vettem észre a környezetemben, hogy ha a férfinak csak a torka fáj, már akkor kidől. :)
A nagylányunk néha nagy segítség, néha pedig pont az ellenkezője, sokkal több "baj" van vele mint a kicsivel. Á, ezek a kamaszok! :oops:
De a legnehezebb a kicsit levakarni róla, mikor hazajön a suliból és tanulna. Ha az ember elnéz egy fél percre, már össze vannak bújva és játszanak. Szétválasztom őket, nagyot tanulni küldöm, kicsit próbálom lefoglalni, de ha elszólít a házimunka, mire visszamegyek a szobájukba, már megint a földön fekszenek és színeznek, könyvet nézegetnek, játszanak a hörcsöggel...huh. Kész bolondéria. Meg is vannak őrülve a Karácsony miatt, a lányom eddig erős 4-es volt, most már mindenből szedi be a hármasokat, abszolút nem tud koncentrálni. :cry:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Szia Pókica!

Már hiányoltalak:-)
Örülök, h neked is tetszik a szoba, nekem a te rácsvédőd v fejvédőd tetszik nagyon, jól emlékszem az saját kézzel készítetted, az nagyon színes és mesés:-)
mustyi

Anita, szép pockos! nekem is összevissza fáj mindenem de a medencecsontom minden egyes mozdulatnál szúr, hasogat. Ahogy tisztogattam a kiságyat tiszta kabaré volt, mert mintha egy bálna vergődött volna kivetve a parton... Nem bírtam lehajolni, térdelni, amikor meg sikerült, utána feltápászkodni nem sikerült. Jaj, engem csak ez zavar, hogy már iszonyat nehezen mozgok!

Mustyi, tényleg csodás a szoba! Látom te is zöld párti vagy. Mi most újítottuk fel a kisszobát, ami a mi hálószobánk és nálunk is a zöld dominál, na meg a kiságy berendezésén is visszaköszön. Sajna, Katáékhoz hasonlóan velünk együtt lakik majd kismanó, amíg végre nagyobb lakásba nem tudunk költözni.. :? De reméljük azért így is jól érzi majd magát babóka! :D

Gio, sajna nem tudok okos lenni, szerintem a nődokival és a háziorvossal tartsd a kapcsolatot folyamatosan. Ha kell óránként beszélj velük a láz miatt. A babának semmi fejlődési rendellensséget nem okoz a káz, mert már készen van a kis drága, viszont a pulzusát fel tudja pörgetni a te magas hőmérsékleted. Én így tudom... De mindenképp konzultálj!

Amúgy meg a fene megeszi ezt a rohadt influenza járványt! :evil: Vége lehetne már! Miért pont most kell ennek lennie!!!! :evil: Ahelyett, hogy anno a mexikóiakat karanténba zárták volna, most nem lenne ez a CÉCÓ!!!!! :evil:

Na, de mérgelődés helyett inkább megmutatom mit alkottam ma! :lol: Kép Kép Kép

Még a pelenkázó rész hiányos, de a napokban azt is pótoljuk... :wink:
Vendég

Ja, fogalmam sincs, mi bajom van, csak elkezdtem érezni, hogy mintha nem férne el a nyelvem a számban, aztán meg olyan lett, mintha a manduláim dagadnának be, de azok meg nincsenek :shock: Már én is mértem lázat is, de szerencsére semmi. Azért majd férjemmel belenézetek a torkomba.

Tea jó ötlet, én is csinálok egyet :)

ááá, most hogy nézegettem az esküvői képeket, láttam a sok gyereket, aki ott volt a munkahelyemről. Olyan édesek, hiányoznak is. De most már tényleg nem merek elmenni hozzájuk. Telefonon meg olyan gáz lenne végigkérdezni 30 gyereket, hogy mi van velük. :( Még mindig nagyon bánt, hogy nem búcsúztam el tőlük, de majd Picúrt elviszem, ha nagyobb lesz :)

briell

nagyon szép ez a kiságy! :D Átalakítható?

nagyon klassz a tapéta is!
:wink:

briell

Anna
hát ez a szoba egyszerűen fantasztikusan gyönyörű!!!!

Briell
nincs olyan hogy a végén feldagad az arcunk orrunk?
Vagy ez a nyelvre nem él? :oops: 8)
Vendég

Ó, Bogi, ha én olyan ügyes lennék! :oops: De sajna nem én készítettem a fejvédőt. Lassan már mi is átalakítjuk a szobát picurinak. 8)

Anna, de jó ez a komplett pelenkázó-ágy! Nagyon praktikus és jól néz ki!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Azért annyira még nem járok a végén :lol: Bár az eddig sem kicsi orrom tényleg nőtt szerintem :x Viszont az gáz lenne, ha a torkom így maradna, mert alig bírok nyelni...

briell

Olyan jó nézni a vonalzómat, ugyanis mindegy, hogy a fiamét vagy Tündiét nézem, így is úgy is 27 nap van hátra szülésig és szülinapi ünnepségig is. :) Olyan fura.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Köszi, nekem is úgy tetszik. :lol: Átalakítható, mert a rácsos rész és a pelenkázó rész (ami egy kis komód) levehető és alatta van máris egy szuper ágy, ha már nagyobb a gyerkőc. :D

Gio, nekem is azt mondta a szülésznő, hogy a végére feldagad az ember szája orra, arca, szóval ha ez bekövetkezik ne ijedjek meg. De nem tudom, hogy ez a nyelvre igaz-e... :? Briell, nem ettél valamit amire lett egy kis allergiás reakciód?
Vendég

Hugimnak volt az utsó két hétben torokgyuszija amit megspékelt az állandó sav. Ő azt cserélte le volna bármire, de aztán 2-3 nap alatt elmúlt.
Tényleg savatok van? Én úgy örülök, de nekem nem jött elő ilyesmi, pedig a pocakom eléggé fenn van, úgy tűnik a gyomrom viszont lehet lekerült vmi olyan helyre ahol nem sok vizet zavar
Vendég

Sziasztok!

Gio, úgy sajnálom, hogy nem javulsz. :( Ha nem tudtok maszkot szerezni én szívesen küldök neked, bár csak ilyen sima zöld vékony, de a semminél talán jobb. Még nyáron betáraztam egy 50 db-os dobozzal. Mindenki küld ami van neki, algopiryn, maszk, csak gyógyulj meg.
Bogi milyen szép szoba, minden-mindennel passzol, tökéletes összhang, egyszerűen csodás! Nekünk is csak egy sarok jut babónak. Miket művelnék én ha lenne egy ilyen szobánk amit berendezhetek. :oops: Bár ennél szebb úgy sem lenne.

Szaloncukor: már mi is elkezdtük vásárolni és be is csúszna Karácsonyig, de mivel még a kedvencem -ami csak a kirakodós karácsonyi vásárban kapható- nincs, ezért addig mást próbálgatunk és ha kicsit melléfogunk, akkor az marad a fára. :D
csillag25

Nekem sajna sokszor beég a hasam, de annyira nem vészes. Ha nagyon kellemetlen akkor beveszek egy Renniet.

Pókica, én is mindennap nézegetem a vonalzómat és nekem is fura, hogy már csak 14 nap, most már inkább 13 nap választ el a kisfiam születésétől.... :lol: Nagyon furi, de én ha lehetne már most mennék a kis gurulós bőröndömmel a kórházba! :lol:
Vendég

Emlékeztek még a két évvel ezelőtti szaloncukor botrányra? Na, én azóta nem eszek szaloncukrot és a férjem se nagyon. A gyerekeknek pedig a lehető legjobb minőségűt vesszük meg, hátha jobban bízhatunk benne. Szóval ha azt hallom szaloncukor, fel is fordul a gyomrom. Pedig úgy imádtam! :cry:
Tényleg jobb ha az ember nem is tudja miben mi van, ez sem bukott volna ki, ha nem betegedtek volna meg tömegesen tőle.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Anna, igen, igen. De én most úgy értettem, hogy a fiam szülinapjáig 27 nap van hátra, mivel dec. 15-én született. A Tündivel kiírt szülési dátumom is dec 15, tehát ugyanúgy 27 nap van hátra az ő születéséig is.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Értem Póki, csak beleszőttem az én képzelgéseimet is. :lol:
Vendég

Anna, nagyon szép a kiságy és a tapéta is. Mindig irigykedem mikor ilyen szép falakat látok, ugyanis nálunk sima fehér, hogy ettől is világosabb/tágasabb legyen az egyébként sötétecske szoba. A pelenkázó rész is tök szupi, nekünk csak ilyen rátehető lap van, ami azért annyira nem stabil és nem is lehet úgy belakni, rápakolni.
csillag25

Csillag, nekünk is szerényebb lett volna a kiságy, de édesapámék ragaszkodtak ahhoz, hogy az ő kisunokájuknak csináltatnak egy ilyen csodás ágyat. Szóval tőlük kaptuk és szárnyalok annyira tetszik. A szüleimnek meg nagyon hálás vagyok, mert nagyon sokat segítenek és rengeteget köszönhetek/köszönhetünk nekik! :oops:
Vendég

Mondom, nincs jó napom :( Férjem csak most tudott elindulni. És valahogy érzem, hogy a pénteki szabival sem lesz rendben minden. Szuper lesz, egyedül szórakoztatni az asztalost, amíg szétveri a plafont, és beépíti a padlásfeljárót :?

De legalább hoz vacsit a McDonaldsből :oops: :lol: Ha nekem még főznöm kéne ma...

Én nem emlékszem a szaloncukor botrányra, de ne is meséld el, hadd egyem nyugodtan :lol:

briell

Anna, én is így vagyok vele. Nagyon sokat köszönhetek nekik, pl. a köldökvér levételt az ő segítségükkel tudjuk/tudtuk megoldani. A hasznosságot illetően megoszlanak a vélemények, de ők így támogattak minket. Hálás vagyok nekik.
Briell, kicsi lány kitartás. Nálunk most ért haza apa, eddig a fogorvosnál ücsörgött 5 órától. Ráadásul én szerveztem be anno, de már ő sem bánja, örül, hogy rendben lesznek a fogai. Csak sajnálom mikor hazaér és indul, látom rajta, hogy semmi kedve, főleg hogy már nem megyek vele. De nem akarom kitenni magam ilyen veszélynek, 2-3 órát ott ülni egy pici rendelőben...pedig milyen nagyokat beszélgetnénk.
Hmmm, McDonalds látod, minden rosszban van valami jó. :D
csillag25

Tényleg gyönyörűségesek a gyerekszobák! Nekünk ehhez képest tök egyszerű, fehérek a falak, és benn maradtak a könyvespolcok meg egy számítógépasztal, szóval csak részben néz ki babaszobának.

Hmmm gyorséttermi kaja.... én is megenném! Ja, és azt elfelejtettem írni korábban, hogy Meli, tök jót röhögtem, hogy fejben te is komplett menüsorokat raksz össze, amiket szülés után betermelsz! :lol: :lol: Én is ezzel szórakoztatom magam, ha nagyon vágynék valami finomra! Aztán visszatérek a valóságba és fegyelmezetten összedobok egy salátát. :lol:

/
lemonsong

Szaloncukor ügyben annyit teszünk, hogy próbáljuk nem a leggagyibb/legolcsóbb noname-t venni az üzletben, de az árusoknál kapható kimérős karamellámról nem mondok le. :twisted: Boltban csak csokival bevontat lehet kapni, de az nem az igazi. :roll:

Legújabb nyavalyám: köldököm felett kb. 5 cm-rel szúr a hasam középen. :shock: Tegnap kezdődött séta közben és azóta is érzem ha ténykedek. Nem gyomor, nem bordatáji szúrás, inkább a hasfalon érzem. Első pánikgondolatom a lepényleválás volt, de az görcsökkel, vérzéssel járna így gyorsan ki is vertem a fejemből. Meg babó sem mozogna ennyit, ha elégtelen lenne a lepényi ellátás. Márpedig most az utóbbi napokban olyan aktív, úgy pörög hogy csak pislogok. Guglis nézelődésem eredményeképpen megállapítottam, hogy köldöksérv lehet, bár arról nem szól a dolog, hogy ez köldök fölött is jelentkezhet-e vagy csak közvetlen közelében. Na ennyit az öndiagnosztizálásról, aztán lehet csak valami múló sza.ság és én aggódom túl. :oops:
csillag25

Csillag-bogár
az nem lehet hogy intenzíven pörgő gyermeked nyom ott vmit? Ha 5 centivel köldök fölött van akkor biztos nem köldöksérv! SZtem
Dr.Gio':-)

Igaz én az elmúlt napokban a guglin a "Lázcsillapítás terhesség alatt" címszóban kimerültem, szval már mindent tudok pro-kontra:-)
Vendég

Csillag, dehogy köldöksérv! Vagy akkor furcsa módon nekem is pont az van, igaz nekem kb. 7 centire a köldöktől felfelé! :lol: Ez pont annyi lehet, amennyit érzel, hogy szúr a hasfalad, gondolom mert feszül! Igaz baromi élesen tud fájni, de ez szerintem tök normális ilyenkor!

/
lemonsong

Anna, szép a baba-szobarész, tényleg jó az a tapéta is.

Mindenkinek jó éjt!
Vendég

Anna,
nagyon szép helyre várjátok a kis jövevényt!!!
Imádom a zöldet!!! :D

Kép
apkata

A doktornéniknek köszönöm! :lol:
Gio, most hogy így írod, tényleg van egy nyomulós gyerkőc a pocakban, ki tudja miket művel bent, csak ez olyan új volt. :oops:
Lemon, akkor nem vagyok egyedül. :D Mindig meg tudtok nyugtatni. Cupp nektek! 8)
csillag25

Én is itt nyugszom meg, annak ellenére hogy nem vagyunk dokik. A tapasztalat soxor többet ér mint az amit egy doki, ráadásul pasi mond:-)

Judy
Jó éjt Neked is! Hogy áll a vizesedés? Jobb valamennyire?
Vendég

Na ez a vicc kategória. Felhívtam az ügyeletet, ahol közölték hogy nem tudják bevehetek-e algopirint, menjek vmelyik kórházba, de azt nem tudja hogy melyikbe. :shock:
Szerintetek normális ez az orvos?
Én meg lehet béna vagyok, de nem találom hogy nőgyógyi ügyeletre vagy ilyen esetben hova a p...ba lehet menni.

Felhívtam a SOTEt, mert az van hozzánk legközelebb és azt mondták hogyha nem hozzájuk tartozom, akkor ne őket hívjam, hanem azt a kórházat ahol szülni fogok....Most megpróbálom agyból letolni a lázam, mert mindjárt felrobbanok...Megkérdeztem a csajt telefonon, hogy azt nem tudják megmondani, hogy vehetek-e be még egy algopirint?? És erre azt mondja jobb ha a saját kórházat hívom hogyha azt mondják hogy be kell mennem, akkor már oda megyek ahova kell
Vendég

Hát ez tényleg kiborító. :( Nem tudják bevehetsz-e algot?! Akkor mit tudnak, ha a kórházat sem? :evil: Az algot szerintem nyugodtan beveheted, itt mindannyian úgy tudjuk és nekem is azt mondta a doki a derékfájásra, sőt az elején is mikor még kicsi volt babó. Ha akkor lehetett volna, akkor most már pláne.
Azt sajnos én sem tudom hova lehet ilyenkor menni. Valaki aki ebben járatos?
csillag25

Azt mondták menjek a Jánosba ha ott szülök...
A háziorvosi ügyeletes meg berémült attól hogy őt hívtam. Pedig úgy emléxem Póki is az ügyeleten kapott lázcsillapítást.
ELképesztő...Ebben az országban ne legyen az ember beteg, mert kész vágóhíd van. Ha most extra szarul lennék akkor mondjuk a SOtera nem vennének fel merthogy nem ott szülök??? :shock:
Baromi ideges vagyok, de az idegtől legalább izzadok-
ELnézést hogy az én lázammal van tele az oldal, már én is unom higyjétek el, remélem holnap minden megoldódik.
Igazából csak annyit akartam tudni, hogy mivek f4kor már vettem be algot, most vehetek-e....
Vendég

Gio:
http://www.ugyelet.hu/UgyeletOrvos.aspx
remélem segít
drukk-drukk
M.

macianyu

BOcs, közben írtál, és azt hiszem, nem segítettem :cry:

macianyu

De Macianyu és köszönöm! Felhívtam a 3.kerületi ügyeletet ahol megmondták hogy bevehetek még lázcsillapítót egyáltalán nem fog ártani...
Időközben viszont relaxáltam egyet és lement 37,3ra 38, 2ről úgyhogy most elégedetten elmegyek szunyálni.
Békés éjt!
Vendég

Huhh, csajok!
Most voltam azt hiszem jódarabig az utolsó mozimon.
Megnéztük a 2012-t. Irtó hangos volt.
Két órán keresztül olyan hisztis rugdalózás volt, alig tudtam figyelni, gondolkodtam azon is, hogy kimegyek, de nem tudtam felállni sem.
Apa is nyugtatta a picit, így telt el a film végig...
Ha ezt tudom, hogy ez lesz, szegényemet nem teszem ki ilyennek, eddig tetszett neki a mozi, úgy látszik, most nagyon túllőtték neki a hangerőt... :(
De tényleg... soha nem hullámzott ennyit, és olyan volt, mintha folyamatosan forgolódott volna, holott nincs is olyan sok helye, és nagyon kellemetlen volt...
Tiszta lelkiismeret-furdalásom van most... Megyek is, és simizem, míg el nem alszunk...

Egyébként tiszta depis hangulatom van... Van egy online játék, amit játszom, ott is depis hangulat volt egész délután, aztán a katasztrófa film, végül éjfélig hallgattuk a danubiust...
Azt hiszem, rám is rámférne most egy simizés, de apa már alszik :(

Jó éjt!

Gio, remélem, reggelre jobban leszel!! Lehet, hogy nem ártana megtudni, hogy nem-e a h1n1-el van dolgod...

Milla

Kép

Kép
millababa

Sziasztok!
Ha jól olvasom az ANTSZ honlapján, mi várandósok ingyen kapjuk az oltást?
http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/a ... 091116.pdf
Tud valaki erről?
Jóccakát,
M.

macianyu

Sziasztok,
ma egész nap hullámokban voltam rosszul- jobban, inkább rosszul. Lázam nincs, max egy kis hőemelkedés, viszont a közérzetem :shock:
Zöldnek érzem a fejemet :shock:
Remélem holnap (vagyis ma) már jobban leszek... most még olvasni sincs erőm..
Gio, jobban vagy ugyi??

Na bújok vissza az ágyba..
Vendég

sziasztok!
Nem tudtam mindent visszaolvasni,csak bele-bele olvastam,de igérem holnap pótolom.

Voltunk délután a dokinál:aki lelépett szülni,majd 1 óra múlva szóltak,hogy ne is várjuk,mert folyamatosan mennek a kismamik.Úgyhogy majd hétfőn újra megyünk.

GIO!
Nem csodálkozom,hogy ügyeleten/másik kórházba nem mondtak semmit.Nálunk legalábbis az a szokás,hogy akármi bajod van várandósan,akkor s zülészetre kell menni.De remélem nem lesz gond és reggelre kifekszed ezt a frányaságot!

ANNA!
Nagyon-nagyon szép a szoba!Látom nem csak én vagyok zöld másniás :D Engem egy valami "zavar".A kiságy mellett az tükör?Ha igen: nekem az nagyon fura.Én tuti nem akarnék állandóan tükörbe nézni ha a gyerkőchöz megyek.Főleg nem éjszaka...brrrrrr....

GOMBI!
Látom téged is elért a nyavaja?ÉS te sem tudsz aludni :? Neked is jobbulást!Bár hátha nem lesz rá szükség...

MILLA!
Lehet,hogy pont azért mocorgott,mert tetszett neki.Bár nem hiszem!egyik-másik hang effekt....De emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod! :wink:

Lépek Zizu felébredt!
Vendég

Jajj, remélem Gio már jobban vagy!!
Azért elmesélem, hogy nekem a férjem nagyon lázas típus, hamar felmegy 40 fokig is a láza és akkor már nincs is magánál. Na most egy 90 kilós ember ha már nincs magánál és reszket mint a nyárfalevél, az elég rémisztő. Legutóbb már mindent megpróbáltam hogy levigyem neki - gyógyszerek, hideg fürdő stb. - de nem sikerült. Felhívtam az ügyeletet, ahol azt mondta az ügyeletes doktornő, hogy ő sem tud mit csinálni, ne is menjünk be, és ő sem jön ki. :shock:
Mi az hogy nem tud mit csinálni??? Ennyit az ügyeletekről...

Sprite,
sajnálom hogy nem jutottál be az orvoshoz. Azóta alábbhagytak a fájások?

Kép
apkata

Szép reggelt!

Gio, remélem már jobban vagy.
Olga, sajna hogy nem jutottál be, én már nagyon kiváncsi voltam mit mond a doki, mi a helyzet. Hogy bírod ki ilyen türelmesen? :oops:
Milla, jó hogy írod, akkor azt a filmet már biztos nem vállalom be. Bár már multkor is inkább magunkra figyeltem mint a filmre, így szerintem be is fejeztem a mozizást. Azért ne aggódj, babó jó helyen van, nem okoztál neki semmi bajt, max. szokta egy kicsit a nagy hangzavart amit majd a kibújásakor is tapasztal. :wink: Ma rápihentek a dologra és minden oké lesz.
Gombi, jobbulást Neked is!
csillag25

Gio, Gombi várjuk a híreket, hogy hogy vagytok! Remélem, éjfél utántól már kellemesebben telt!

Olga sajnálom a tegnap délutánt, több mint 10 év alatt, amióta oda járok, szerencsére mindig rendben volt rendelés. Peches napod volt, de hátha a cukrászdában jobb kedvre derültél. Ha viszont én szültem volna tegnap, akkor én is elvárnám, hogy ott legyen velem...

Amit pedig újságolni akartam, hogy már második éjszaka, hogy végig alszom, nem kell felkelnem, aludni is tudok, igazi kipihent kismaminak érzem magam reggelente :) Most is süt a nap, csodaszép őszi idő van, próbálom is majd kihasználni.

Üdv. Gabi
Vendég

Nekem elég érdekesen telt az éjszakám, kicsit görcsölős, hasfájós, bekeményedős, de nem rendszeresen csak mikor fordultam félálomban akkor tudatosult bennem, hogy valami fájogat. Egyébként babó nagyon rendes, már hagy a jobb oldalamon aludni és hajnalban sem fészkelődött, most kezdte a drága, hogy már fent vagyok. :) Viszont a fájdolgálás miatt nem merem holnap elkezdeni a málnalevelet, úgy gondolom halasztom egy héttel, nehogy beinduljon valami. Azért betöltött 37 héttel már nem fogok izgulni, főleg, hogy jövő péntekre sikerült leszervezni a kenetvételt, vérvételt, szülőszobalátogatást és az első NST-t, így látni fogom mi a helyzet. Jó kis nap lesz! :wink:

Aki unja a mellszívó témát az ne olvasson tovább. (már én is unom, de még nem sikerült döntenem) :oops: Szóval a nov. 20-26-ig szóló tescos újságban láttam egy TS Mum's Care pumpás mellszívót 2599 Ft-ért (4079-ről akciózva) és arra gondoltam ez olyan olcsó, hogy úgy is bevállalom, hogy esetleg nem kell/nem jó. Valami eszköz lesz itthon, aztán ha szükséges, beszerzünk valami rendeset, ha meg nem, akkor nem buktunk sokat. Persze még közelebbről is meg kell szemléznem, mert a kép alapján nem tudom eldönteni, hogy ez karosnak tekinthető vagy valami más elven működik.
Amin jót nevettem az a babafelszerelés oldalon található Saro-s mellszívó, amit eredetileg 5.200 ft körül (kézi) és 9.600 ft körül (elektromos) árultak, aztán most fantasztikus karácsonyi akcióban napi 3 termékük 25-30 % árengedménnyel kapható, csak azt felejtik el odaírni, hogy előtte rátették azt a pár ezret, amit most elengednek. Tegnap épp az elektromos volt akcióban 9.700 Ft-ért és oda volt írva, hogy alapár 13.900 Ft. Hát erre konkrétan emlékeztem, hogy 10.000 Ft alatt volt, hiszen egy ideig meg is akartam rendelni... Sőt, hirdették magukat amit a google kidobott és ott még a régi árak szerepelnek. :!: Ha ragaszkodnék hozzá akkor is máshol pl. Plaza unas (Fáni babaház) oldalon rendelném, ott még a régi árak vannak. Na ennyit erről! Eddig is tudtam, hogy sokszor felemelik az árat, hogy aztán legyen mit leakciózni, de ilyen konkrétan még nem találkoztam vele. :shock:
csillag25

GABI!
Nem voltunk cukiba,valahogy nem esett volna jól.(hihetetlen módon) Én sem jártam még így soha,de egyáltalán nem bosszantott pont azért amit írtál: a fogadott orvos legyen ott a szülésnél.

CSILLAG!
Úgy bírom,hogy nem kattogok rajta :D Úgy vagyok vele,hogy úgyis észre veszem ha szülök.De egyébként anyum is pont ezt kérdezte,hogy hogyan bírom még ki hétfőig.

APKATA!
Annyira nem sűrűek,naponta csak 5-6 jósló van.Azt meg simán kibírom.

Olyan büszke vagyok magamra: már 3 hete készültem jól meg/kitakarítani a konyha szekrényt,hát most reggel neki estem.Igaz jó lassan haladtam,de legalább kész van.Ezen sem kell már izgulnom,hogy a férjemre marad.Úgysem csinálná meg.
Poszívózni is minden nap porszívózok,mert ő tuti nem csinál majd semmi ilyet amíg én kórházba vagyok.
Vendég

Olga, ügyes vagy mind a takarításban mind a türelmességben. :D Egyébként igazad van, úgyis észre vennéd. :lol: Azért ne hajtsd túl magad, mert a végén kipottyan babó. :oops:
csillag25

Gio, Apkata, amit leírtatok az felháborító.De sajna tényleg ez megy nálunk, Én anno amikor Egerbe jártam fősulira, seholnem voltak hajlandóak ellátni, csak két nap után az ügyeleten. Még akórházból is hazaküldtek, hogy ők nem illetékesek ez ügyben és akkor már reggel 8 óta jártam a város összes egészségügyi intézményét 39 fokos lázzal. Na de mindegy... :evil:

Nagyon köszönöm a dícséreteket, ha lehetne most mindent zöldbe burkolnék. :lol:
Olga, a tükör dolog a férjem mániája. Ő otthonról hozta ezt a heppet, hogy milyen szép, hogy a kis tereket antik keretes és egyéb családi hagyományos tükrökkel nagyítjuk. Ez az ő lakása amibe én érkeztem és ez a szokása már megvolt és sajna erről az egyről nem tudom leszoktatni. Szóval azt a fránya tükröt nem sikerült még levarázsolni a falról, de hátha majd az idő megoldja, addig-addig ügyeskedek... :lol: :lol: Amúgy 3 év alatt már megszoktam és nem is nagyon nézek bele. A jóslókhoz pedig nagy kitartást, remélem hétfőn már sikerül a vizsgálat! :wink:

Éjszaka csak egyszer keltem fel, ami rekord, de valahogy nem érzem magam kipihentnek.. Szép az idő, de most annyira ez sem dob fel, mert pár óra és újra köd lesz valószínűleg. Na nem húzom a hangulatot lefelé, inkább megetetm magunkat valami kajcsival. :D
Vendég

Anna én a tükröt azért is levenném,hogy nehogy a babára essen!Sajnos,mindig olyankor történnek ilyenek amikor legkevésbé sem gondolunk rá.....és már hallottam ,jó pár ilyen(babára pottyanos) sztorit,,,sajnos!Szóval jobb ha semmi nehéz nincs mellette a falon!

Ki mit főz ma?

Én bolognaira gondoltam...!
Jah és tegnap este ettem egy hatalmas adag mákosgubát én is!Mert annyit beszéltetek róla,hogy megkívántam!

Pókica végül megvetted a játszószőnyeget amit priviben mutattam?

Gio te pedig azonnal gyógyulj meg!!!!!! :!:
Vendég

ANNA!
Ez mondjuk nem rossz ötlet,mi lenne ha arra hivatkoznál amit Tulipános írt,hogy: nehogy a babóra essen.Vagy a sarkába 1-1 dekorgumis mesefigura.Ez csak most ugrott be.

Én ma krumpli főzit csinálok,meg szója/husi fasírtot.Nálunk hétvégén lesz mákosguba.

Tényleg!Ti vettetek játszószőnyeget?Zizunak volt,de 1 percig nem érdekelte,így megszabadultam tőle.Most más lesz: Adamo hintánk van.Zizu nagyon imádja lehet,hogy venni kell mégegyet ha Hubus megérkezik,nehogy balhé legyen belőle :D
Vendég

Jó ötlet csajok! Ma este ha hazajön a drágám előadom a sztorit és bevetem mellé az ellenálhatatlan bociszemek nézésemet. :D

Én sajna lusta disznó vagyok, szóval megint rendelek kaját , de az a krumplifőzi nagyon jól hangzik!Viszont lehet csinálok bolognait, mert azt is imádom! Bár tegnap is olasz tésztát ettem, de ezt sajna nem tudom megunni... Mentségemül szolgáljon, hogy teljes kiörlésű durum tésztából eszem ezeket... :twisted:
Vendég

Nekem sajna nincs tapasztalatom játszószőnyeg terén, de általában szokták szeretni a babák. Szerintem mi is veszünk majd.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?