Nekem elég érdekesen telt az éjszakám, kicsit görcsölős, hasfájós, bekeményedős, de nem rendszeresen csak mikor fordultam félálomban akkor tudatosult bennem, hogy valami fájogat. Egyébként babó nagyon rendes, már hagy a jobb oldalamon aludni és hajnalban sem fészkelődött, most kezdte a drága, hogy már fent vagyok.

Viszont a fájdolgálás miatt nem merem holnap elkezdeni a málnalevelet, úgy gondolom halasztom egy héttel, nehogy beinduljon valami. Azért betöltött 37 héttel már nem fogok izgulni, főleg, hogy jövő péntekre sikerült leszervezni a kenetvételt, vérvételt, szülőszobalátogatást és az első NST-t, így látni fogom mi a helyzet. Jó kis nap lesz!
Aki unja a mellszívó témát az ne olvasson tovább. (már én is unom, de még nem sikerült döntenem)

Szóval a nov. 20-26-ig szóló tescos újságban láttam egy TS Mum's Care pumpás mellszívót 2599 Ft-ért (4079-ről akciózva) és arra gondoltam ez olyan olcsó, hogy úgy is bevállalom, hogy esetleg nem kell/nem jó. Valami eszköz lesz itthon, aztán ha szükséges, beszerzünk valami rendeset, ha meg nem, akkor nem buktunk sokat. Persze még közelebbről is meg kell szemléznem, mert a kép alapján nem tudom eldönteni, hogy ez karosnak tekinthető vagy valami más elven működik.
Amin jót nevettem az a babafelszerelés oldalon található Saro-s mellszívó, amit eredetileg 5.200 ft körül (kézi) és 9.600 ft körül (elektromos) árultak, aztán most fantasztikus karácsonyi akcióban napi 3 termékük 25-30 % árengedménnyel kapható, csak azt felejtik el odaírni, hogy előtte rátették azt a pár ezret, amit most elengednek. Tegnap épp az elektromos volt akcióban 9.700 Ft-ért és oda volt írva, hogy alapár 13.900 Ft. Hát erre konkrétan emlékeztem, hogy 10.000 Ft alatt volt, hiszen egy ideig meg is akartam rendelni... Sőt, hirdették magukat amit a google kidobott és ott még a régi árak szerepelnek.

Ha ragaszkodnék hozzá akkor is máshol pl. Plaza unas (Fáni babaház) oldalon rendelném, ott még a régi árak vannak. Na ennyit erről! Eddig is tudtam, hogy sokszor felemelik az árat, hogy aztán legyen mit leakciózni, de ilyen konkrétan még nem találkoztam vele.