Köszönöm a hiányolásokat

, nem tűntem ám el, csak a hétvégi névnapozások miatt nem tudtam jönni, a hét elején meg visszaolvasási fázisban voltam. Törpikém most a héten eléggé hisztis, és sokat rág viszont minden délután alszik egy nagyobbat. Úgyhogy a fogára tippelek. Nem túl korai ez még? Vagy lehet, hogy csak egy ilyen időszaka van?
Ma mentünk Anyuval meg Törpivel sétálni, és amikor mentem lefelé a lépcsőn, az utolsó lépcsőfokon megcsúszott a lábam, és kiment a bokám.

Még jó hogy seggre csücsültünk. Gondolhatjátok hogy megijedtem! Törpe a kezemben, én meg elesek.

Hála ég csak annyi lett, hogy a bal lábam magam alá gyűrtem, ezen a lábamon ment ki a bokám, és seggre ültem. Törpinek semmi baja, sőt még ahogy lehuppantunk ki is röhögött, és ez a "csináljuk még egyszer"

mosoly volt az arcán. Utána közvetlen még nem volt vészes, csak fájt a bokám, meg bicegtem. Anyu adott valami kígyómérges csodakenőcsöt, meg fáslit. Hatását még nem érzem, jelenleg alig bírok ráállni. Ha holnap nem tudok menni vezetni, akkor kicsi az esélye, hogy meglesz karácsonyig a jogsim! Úgyhogy drukkoljatok, hogy holnapra javuljon annyira, hogy legalább vezetni tudjak. Vagy jön valaki nyomkodni nekem a kuplungot???
Na és akkor a hsz-ek péntektől:
Először is Lilisgabi Lottijának boldog 4.hós születésnapot!!!
Ancsurti!
A sz@r este abban nyílvánult meg, hogy Törpe este 10ig landalírozott, utána sokat nyöszizett, és csak úgy volt hajlandó aludni, ha foghatta az újjamat. Még szerencse, hogy a kiságy, és a mi ágyunk között van kb 20cm. Gondolhatod milyen kellemes volt úgy aludni, hogy közben a kezem bedugtam a kiságyba.
Másnap kicsit nyűgös volt.
Ma pl olyan jót pihiztünk együtt délután. fél1kor elaludt, utána fél3kor evett, evés közben visszaaludt, és 3/4 5kor kelt fel. Olllyan jót aludtunk!!
Boo!
Doboz szerint 4 hós. Ami a dobozon van, az a betöltött hót jelenti. Már 2. hete lesz, hogy a 170et eszi. De a 4 hót természetes nem napra pontosan kell érteni. Én 1 héttel előtte már a 170et adtam neki, mert a 140 kevés volt. Törpi is elvan 5-6 evéssel. Te melyik tápit használod?
Orsi!
kösziiiiii Törpe nevében is, és a magam nevében is!!
Bond!
Manó és Hugi nagyon aranyosak!!!
Ancsurti!
Hangi nagyon aranyos!!
Ági!
Neked is köszönöm!
Lilisgabi!!
Naná, hogy minden 13-a Boldogság!! Mondjuk nekem amúgy is, mert anyukám április 13-án született, nekem november 13án van a névnapom.
Norka!
Tied apa is DJ? Vagy csak bulizni volt?
Ruci: Mi sem vettünk csini rucit, de kaptunk egy csomó szettet. Egyébként mi abban nyomatjuk itthon, főleg, ha jönnek hozzánk.
Boo!
Ez tényleg jó hír. Én is dohányoztam régen, de amikor Apával összekerültem "leszoktam"(nem mint ha erős doháyos lettem volna), mert ő sem dohányzik. Mondjuk abszolút nem is hiányzott utána!!
Ikoka!
Zsombi nagyon éééédes!!!
Bond!
"És 6 hónapos gyereknek KÍVÁLÓ a hűthető rágoka: nagyon szeretik, mert tompítja a fogzásos fájdalmakat. Csak lehetőleg lapos legyen mert van vastagabb is, de azt még nem tudják úgy bekapani."
Enyém gyeröknek van ilyenje, a szárában csörgő izékkel, és a vastagabbik fajta. Nem habozik betúrni a szájába, olyan aranyos, amikor túrja befelé!!!
Hendegabi!
Nagyon aranyosak a gyerekek!!
Katy!
Nekem is volt monchichim, csak az unokahúgom lenyúlta tőlem anno.
Kispiskóta!
Nekünk nagyon klassz a babakocsink. Téliesíthető, és általában Törpinek egy kicsit még melege is van benne. Én úgy szoktam, hogy a háta alá rakok egy vékony plédet (gyerek méretű persze) overálba a gyerek, és rá egy vastag bunda szerű gyerek pokróc, plussz a babakocsinak a "téliesítő" zsákja. Ő valahogy mindíg direkt kidugja a kezeit a takaró alól, de még így sem hideg. Kesztyűt eddig még azértnem húztam rá, mert a Anyukám megígértette velem, hogy nem veszek kesztyűt, mert ő köti meg. Elvileg a napokban kész lesz!
Lilisgabi!
Szépek a csajok!!!
Úgy emlékeztem, hogy lilinek göndörebb volt a haja...
Ugyan olyan harisnyánk van, mint Lottinak az az egérkés, csak nekünk kék.
Boo!
Legközelebb, ha fasírtot csinálsz, és túl lágy lett, akkor rakjál bele zsemlemorzsát, és voilá nem esik szét.
De az a legegyszerűbb, ha stefánia szeletet csinálsz... Annál legalább nincs pepecs a sütéssel, csak bevágod a sütőbe, aztán csókolom!!
Lidike!
Olyan édesek a fiúk!!!
Dodi!
Botinak milyen hosszú már megint a haja, hisz nem rég vágtátok!! Megzabálom olyan jóképű kis pasi!!!
Lilisgabi!
Nálunk Lili zenélő autónak hívja.
Apa meg mindíg énekel rá "Szólj a-nyád-nak hoz-zon sört!" Én meg válaszolok "Szólj a-pád-nak hoz-zon pénzt!"
Dodi!
Legalább elmondhatjuk magunkról, hogy extrémek vagyunk!! Egyébként mit írt a cikk? És a Te interjúddal mi a helyzet?
A továbbfejlesztett sajtkrémes tésztádnak segítek a nevében: Carbonara!!! Ha Apán múlna minden héten kéne csinálnom!
És most megint utálhattok, hogy egy fél oldalt elfoglal a hsz-em!!