Zarja, köszi, próbálok kevesebbet vállalni. Bár a barátnőmék meglátogatását nem gondoltam volna ennyire nagy vállalkozásnak.
Benettke, üdv. közöttünk! Nagylányunkat (hú, szoknom kell) sokáig Borókának becéztük, amúgy ő Borbála.
Ézsóné, jó, hogy jobban vagy!
Annácska, jó ötlet a pocakfotós fényképes mappa, nagyon rendi vagy, hogy elkezdted a gyűjtést. Nem tudom, mikor jutok el odáig, de szívesen feltöltöm a képeimet. Megyek, elolvasom, amit írtál.
Stephie, nekem sem néztek még haskörfogatot. A dokim szerint annak a második, de igazság szerint a 3. harmadban van némi jelentősége.
Fürdetőkrém: babaként azt használtuk Borinál, aztán nekünk is volt JandJ, Gabi, Baba meg minden más, de kb. 1 éve ekcémás lett Bori (karja és combja), így visszatértünk a fürdetőkrémhez. Babakorában nem emlékszem, mennyire jelentett nehézséget azt használni, most már egyáltalán nem nehéz azzal kenni, sőt, ő élvezi, ha a pocakját maga kenheti, meg maszikolja szerteszét a krémet kicsi kezeiben.
"minta-feleségek": először elhűltem rajta, aztán Nóri hsz-a után elkezdtem gondolkodni, hogy miért is kezdek kapkodni 4 óra után, mikor Bori felébred? Hát, hogy rend legyen a lakásban, konyhában, Bori meg legyen etetve, mire apa hazaért, lehetőleg ne nyűgölés fogadja itthon. Néha persze van olyan is...
Juci, köszönöm kérdésed, ma már kitűnően vagyok.
Kattkat, szép nagy pocakod van, gratula!
Bcris, nekem a jobb szeméremajkamon van visszér...
Vicky, Ronci!

Sokat gondolok rátok, ha bármiben segíthetek, szóljatok! Ha lehet, legyetek netközelben, az sokat segít a helyzet elfogadásában. Gondoljatok arra, hogy jó kezekben vagytok, figyelnek rátok, s így nem lesz semmi baj!