A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Hahóóó!

Lányok, hogy Ti hogy bírtok még este 11 körül is fent lenni és írogatni... :) Mondjuk, nekem van egy egész jól bejáratott napirendem: 7 óra: kelés, reggeli, apa 1/2 9 körül indul itthonról, utána BABANET :), pakolgatás, ha kell főzni, főzök, 10:50: Szomszédok :D (ezen sokszor elalszom), 12-13 óra körül ebéd, aztán olykor alvás, laza házimunka, olykor alvás, BABANET, 18:30: híradó, Széf, Barbárok közt, szerdán: Doktor Ház, csütörtök (ha van) sóder, és ez a max., tovább nem bírom, pedig láthatjátok, még napközben is képes vagyok aludni. Tegnap pl. 2,5 órát egyfolytában... Ezen magam is igen meglepődtem, no meg azon, hogy ezek után a kis napközbeni szunyókálások után még éjjel is megy az alvás. Bár gyártom az álmokat rendesen...

Zuzmoo, az a kakaós, fahéjas leveles csiga recept ma reggel nálunk is sikert aratott! :) Nem is bírtuk megvárni, hogy kihűljön. Köszi az ötletet!

Bea, ez a háztartástan nőknek szép és jó (de most komolyan, lehet, hogy idiótának néztek, de szerintem aranyos, csak néha veszi véresen komolyra, egyébként jó, ha okosan csinálja a nő; nagymamám is mindig mondta/mondja -bár nem pont ezekkel a szavakkal-, hogy a nő a lelke a házasságnak; neki kell gondoskodnia az újdonság/újítás varázsáról minden nap. Legalábbis törekedni kell rá... :) ) Egyébként férfiaknak szánt ilyesmi iromány nincs véletlenül?? :)

Én is akarok olyan szép dolgokat gyártani, mint Ti! Jövőhéten én is beszerzek pár alapanyagot, mert eddig csak az ált. isk. alsó osztályaiból ismert sima fehér papírból kivágott kör alakú hópelyhekig jutottam... :)

Kép
erusverus

Sziasztok Csajok!

Én olyan papírost kaptam védőnénitől, hogy a bébi ruháit kimosva, öblítő nélkül öblítve külön kell tárolni. :D Mindezt persze az újszülött kezdőcsomagjára értve.

Viki, az ecetes öblítés hogyan is működik? Hány %-osból és mennyit kell beletenni? Azokat az illatkoncentrátumokat kicsit drágának találom, bár nem tudom mennyi időre lenne elég. Egyszer már használtam régebben kamillás illóolajjal, tetszett az eredmény. Mostanában mondjuk öblítő nélkül mosok, elvileg az A-ban benne is van, ráadásul a szárítógép úgyis finom illatosra szárítja a rucikat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuppancs 2009.11.20 09:35-kor.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bea Ha ilyen rövid időre ekkora befektetés lenne, akkor célszerűbbnek tűnik a bútorozott albi. Csakhát azt is megtalálni, idő. És később se kapnátok meg újra a megvett holmikat? Úgy emlékszem véglegesen haza akartok jönni egyszer... :oops:
pammut

Pammut: igen, egyszer megyünk végleg, csak nem tudni, hogy mikor. Lehet, hogy két év, lehet, hogy öt. Ha ennyi ideig tárolva vannak ezek a gépek az sem jó, ha használatban lennének valakinél, akkor sem lenne már jó.
Ráadásul (mint minden nőnek) nekem is vannak igen kerek igényeim a háztartással kapcsolatban. Ha végleges házunk, lakásunk lesz évek múlva, akkor azt szeretném majd tartósan, jó gépekkel berendezni, amik majd akkor korszerűnek számítanak. Most meg ha venni kell, akkor max alacsony árú egyszerű gépeket veszek. Amik átmenetileg jók, de az árukat összeadva nyolc hónapos használatért mégis sokba fájnak.
Áh, hiába töröm az agyam, csak jön a pro-kontra, ráadásul felesleges rajta gondolkodni, mert azt sem tudjuk, hogy hova megyünk és mire is lesz pontosan szükség.
Amúgy elég laza vagyok, gyorsan hozunk döntéseket, ha tudnám, hogy fixen feb 20 körül szülök, akkor nem is paráznék ezen, de annyi minden fog velünk történni a terhességem utolsó heteiben, annyi fizikai munka és szervezés vár akkor rám, hogy nem vagyok biztos abban, hogy a 40. hétig bent marad Erik.
Vendég

Bea!

Ennyi mindent mérlegelve mégis csak egy albi lenne a legjobb (Albionból albiba :lol:). Épp elég lesz akkor költenetek, amikor végleg hazajöttök. Mert megoldható lenne, hogy vaterán eladjátok a cuccokat, ha van kit lehet megbízni vele, ha már ti nem vagytok itt. Bár sztem talán az albi lenne a legkényelmesebb... SZERINTEM: :lol:

Lányok! Köszi a fordításokat! Amúgy a youtube-ra tettem fel egy videót a tavalyi twingo-találkozóról, és arra küldte ezt vki Brazíliából! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Már megint front van???!!! Én olyan fejfájással ébredtem, még most sem szűnik :(

Benettke: üdv köztünk! ;)

Anita: A gmail dokumentumokra nem tudod feltölteni mp3 formában, mert nem engedi. De nem kell a levelet elküldened, úgy is lehet hogy a közös gmailen piszkozat formájában mented (ha nem túl nagy a mérete) Ha jól emlékszem 25MB lehet egy levél.
Ha nagyobb, feltöltheted fw-re (gmailen a piszkozatok között csatolva le van írva, hogyan kell)
Ez a 4D-s kép a köldökzsinórról nagyon durva! :shock:

Juci: fodrászhoz én is kb ilyen gyakran jutok el :) Én a nyáron vágattam le a derékig érő hajam válligérő-nél kicsit hosszabbra. Annyit mondtam a fodrásznak, hogy vágja nyugodtan, de a legrövidebb tincset is még a fülem mögé tudjam tenni.

erusverus: örülök, hogy jól sikerült a csiga! :)
A linzer amit a múltkor csináltam, nagyon finom, puha, omlós lett. Ha érdekel valakit, leírom a receptet ;) (életem első linzertésztája és még így sem sikerült elrontanom :) )

Bea: én is az albérletre szavaznék, de persze nem ismerem az összes tényezőt.
zuzmooo

Bea, annak a gumisütinek beírnád a receptjét?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Böngészés közben találtam: marcipán babák. Olyan édesek!!! (ellágyulós smiley)

Kép Kép
Kép Kép
zuzmooo

Engem is érdekel a gumisüti!!!!
Meg a linzer is! :lol: :lol:

Bea!

Ha venni kell dolgokat: sütő+főzőlapot a költözéskor 55.000Ft-ért vettem a Metroban. Zanussi. Egyszerű. Főzni, sütni lehet vele. A sütő részét idén eladtam 3évesen koszosan 25eFt-ért. Most Miele van. Meg lesz még vagy 40évig! :lol: De ezt már viszem magammal.
Hűtőben tudok segíteni olcsón, ha kell.
Ezeket a költségeket nézve nem hinném, hogy olcsóbban jöttök ki az albival. 50eFT alatt nem hinném hogy kaptok valamit. Az is panel. Nekünk is az van. A rezsi 100Ft körül mozog villannyal, kábeltévével, internettel. Fűtés, melegvíz, közösktg...stb.
Sztem a maglódi házzal így is jobban jártok. Sőt, anyósék lakásával is!
Vendég

Vagy pl ilyet is simán megvennék:
http://www.vatera.hu/holegkeveros_whirl ... 25118.html
Vendég

Képzeljétek, a múltkor mondtam, hogy szeretném kicseréltetni a fényképezőt barnára. Hétfőn beszéltem velük, azt mondták, megrendelik, de semmi biztosat nem ígérhetnek! De akkor is legalább 1hét (ezt mondták az üzletben is, amikor csak ezüstöt tudtak mutatni).
Tegnap felhívtam őket, hogy mi a helyzet. Beszéltek valami kollégával, majd mondták, hogy nem tudnak szerezni sajnos.

De a honlap szerint meg van nekik. Több se kellett nekem, megrendeltem egyet a honlapon személyes átvétellel a húgom nevében. Tegnap délután. Este jött az email, hogy ma 11h után átvehetem a terméket! :evil: K*** anyjukat!!!! Át akartak verni! Na de korábban kell ehhez felkelni!

Már csak kellene szereznem valami infot, hogy egyáltalán jogom van-e a cseréhez. Ugye karácsonyi ajándék lesz. Persze nekem, de ez lényegtelen! Csak nem találom a jogszabályt a kari ajándék cserével kapcsolatban!
Vendég

Nóri, 8 napos csere vonatkozik mindenre nem? Vagy csak a neten vásárolt cuccokra? Fogyasztóvédelem honlap, vagy fórum esetleg?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csak a neten vásároltra. Igazából semmi sem kötelezi, hogy visszavegye! De neki nem mindegy, melyik áll a polcon. Sőt, az ezüstöt jobban el tudja adni! Illetve üzletpolitikai szempontból sem mindegy!
Vendég

Nóri, ahogy ismerlek meglesz az a csere :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát ahogy én ismerem magam, vagy csere lesz, vagy Tékozló Homár!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Zuzmoo, én is szeretném kérni a linzer receptet, mert bár töltöttem le netről, de így, hogy Te már kipróbáltad, nyugodtabb szívvvel sütném meg. ;) :)

Kép
erusverus

Nóri!

Mint lelkes Homár olvasó úgy tudom, hogy a netes vásárlások esetén 30 napon belül elállhatsz a vásárlástól vagy visszakérheted a termék árát!
Fogyasztóvédelem!!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Picur elaludt. Gyorsan bekukkltam, de már megint annyit irtatok :) , h nem győztem olvasni.

Fürdető:
mi gyógyszertárit használtunk, és még most is. mikor a kádban fürdik akkor gabi fürdetőből csinálunk habot neki, amikor zuhanyzunk akkor használjuk a fürdetőt.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Hát Csajok! ennyit írni... Alig bírtalak visszaolvasni titeket. :roll:

Benettke! Üdv közöttünk.

Katkatt! Nagyon nagyon szép a pocid. Én is ilyet akarok :lol: A formája az ilyen az enyémnek is, vagyis én ilyennek látom :lol:

Nóri! Ne hagyd magad :twisted:

Senki se nem dolgozik csak én :cry: De legalább már péntek van. Jaj de nagyon mennék már haza :oops:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Kakti!

Jogszabály szerint 8nap az elállás lehetősége. Viszont személyesen vettem át. Csakhogy ők basztak át, mert azt mondták, több, mint egy hetet kellene várni a másikra. Ehhez képest ha akarják, egy nap alatt beszerzik.
Plusz az überzseni eladó eladott nekem egy kijelzővédő fóliát, ami nem is jó a gépre. Addig viszont nem akarom használni, mert érintőképernyős. Ezért merült fel bennem, hogy ha már az ő hibájukból nem tudom használni, akkor azt az egy hetet is ki tudom várni, ami a másik megrendelésével jár! Sőt, amikor jeleztem, hogy ki szeretném cseréltetni, egy hang kifogás nem volt ellene. Csupán csak azt HAZUDTÁK, hogy nem tudják beszerezni. Szóval üzletpolitikai szempontból több sebből vérzik a sztori. Így asszem mégis csak jogos az én "elvárásom" :-)
Vendég

Mosható pelenka: egy kérdés fogalmazódott meg bennem. Ha ecetes vízbe kell mosásig áztani őket, és utána mosni, akkor hogy jön ki a kaki folt a pelenkából? Hipóba lehet tenni? Mert a kaki folt a sima mosástól ki nem jön!
A minap láttam egy ilyen mosható pelust, enyhe barna színe volt, abból gondolom, hogy nem lehet hipóba tenni. De akkor a folt az ottmarad…, nem? Vagy pont azért barna az anyag színe, hogy ne legyenek feltűnők rajta a foltok?
Hogy van ez?
lara

Hát amit én ismerek, abban van egy papír betét. Azzal dobod ki a kaktit a WC-be. Ha folyósabb a cucc, kiöblíted, epeszappannal bedörzsölöd és egy fertőtlenítős port szórsz rá. Úgy megy a pelusos vödörbe. Elvileg így tiszta lesz, de ha napon szárítod, még jobb!
Vendég

Nóri, az epeszabban meg a fertőtlenítő por az kiveszi a foltokat? Én emléxem egy-egy kombidresszre, amik kakisak lettek...soha többet ki nem jött belőle a folt, pedig mindennel próbáltam.
Te Lucával ilyen mosható pelust használtál?
lara

Reni: én is dolgozok, ráadásul egész nap kb a fülemig ér a gyomorsavam :( De már csak pár óra és otthon leszek :)
zuzmooo

Semmilyet! Most akarom kezdeni! De ismerek olyat, aki használta. Ő próbált Kushies-t, Monapelt és POP-IN-t. Az utóbbi vált be nála!

Az epeszappan folteltávolító. Nálunk is volt bugyi, amiből nem jött ki a kaki. De 90fokon mindig kijött, én meg tettem egy próbát mindig a kuka előtt!
Vendég

Köszönöm az albi-nem albi véleményeket. Nagyjából én is ezt gondolom, egyik percben az a gondolatom, hogy az albi jobb, a következőben az, hogy nem jobb. De most már ki kell várnom a történet végét, mármint a nagy döntéseket és utána átgondolom, amikor már fix lehetőségek közül kell választani és nem csak a képzeletemben játszani.

Nóri: a háztartási gépekkel kapcsolatban szerintem majd kérni fogok tőled tanácsot, ugyanis régen már felruháztam egy lakást otthon gépekkel (az exemét), akkor képben is voltam, de azóta kiestem. Mind a technológiában, mind az árakban le vagyok maradva. Nem tudom, hogy mi mennyit ér és melyikből éri meg jobban a használt, melyikből az új. A mosógépen kívül egyébként nekem mindenből jó lenne egy megbízható használt, vagy új, de szépséghibás cucc. Mosógépből új lesz, de nem a legjobb, ugyanis úgy döntöttem, hogy az anyának szánt mosógépet megveszem, de csak akkor adom át neki, amikor jövünk vissza. Így még jobb is lesz, mert nem szívesen fogadná el újonnan ajándékba, tutira visszaadná így, vagy úgy az árát kamatostól.

Egyébként az egész 'Hova költözzünk' dologgal kapcsolatban kezdek bepánikolni. Hogy miért, azt majd e-mailben leírom és átküldöm a közösre, legalább kipanaszkodom magam és úgy diszkrétebb.
Vendég

Lányok, egy kellemetlen kérdés: veletek is előfordult már, hogy úgy éreztétek, majd' bepisiltek, irány a budi, és semmi?!
Nálam ez mindennapos... Szerencsére általában sikerül, de olyan zavaró, mikor nem... :?

Kép
erusverus

Erus!

Jóhogy! Tegnap sikítva téptem fel a campona budi ajtaját, majd kicsöpögött 3csepp :evil: ! :lol: :lol: Bár még éjjel nem mászkálok. De igyekszek meg sokat inni estefelé. Bezzeg mostanáig 2l csipkebogyesz tea csúszott le! Tuti ettől is hízom, mert csak cukorral vagy mézzel iszom. Nem tudom, de azonnal kihányom az édesítőszert évek óta. (kivéve a light kóla, eddig azon éltem, de babuci miatt csak hetente egy pohárral iszom a régi napi 2l helyett! :oops: )
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:17-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nincsenek jó híreim. Az egész méhszájam 1 ujjnyira ki van nyílva, úgyhogy be kell vasárnap feküdnöm a kórházba és lehet hogy már szülésig haza sem engednek. Szteroidot kell kapnom tüdőérlelőnek és augmentint, hogy semmi bacim ne lehessen, ami megrepeszthetné a burkot. Most egy kicsit be vagyok sarva. Még annyi minden elintézni valóm lett volna, de ezeket már rábízom a páromra. Megpróbálok valami internetet varázsolni a gépemhez, hogy odabent is veletek lehessek és ne öljön meg az unalom. Ennyit a karácsony nagy bevásárlásról, a karácsonyi forgatagról és egyáltalán az ünnepekről. :( Talán az lesz az ajándék, ha hazaenged a doki.

Megyek visszaolvasok és még jövök.
vicky79
Budapest III. kerület

Szóval, folyó ügyeink már csak ilyenek, és gondolom lesznek "mégilyenebbek" is...

Úúh, Kattkat, az a nő a háztartási géppel nem lehetett semmi. Elképzeltem, ahogy repül a masina. Félelmetes!
És a dvd-ket komolyan viszaveszitek ilyen ürügyekkel?? Megáll az ész... :shock:

Kép
erusverus

Viki!

Ha bármiben segíthetünk szólj nyugodtan!!! Annyira sajnálom!
Gerinek is ezért téptük a szánkat, mert ugye lehet anélkül is gond, hogy nem érzed!!! :cry:

Basszus lányok tényleg ne hagyjatok mindent az utolsó pillanatra. Viki is most állhatna babakocsi nélkül! Bár sztem tuti nem fogják bent örökre, de akkor is!
Vendég

Viki, megértelek, de fel a fejjel!!! Remélem, tényleg haza engednek majd!
Szorítok nagyon!!!

Kép
erusverus

Kiírtam a nagy töprengésemet magamból, átküldtem a gmail-re.

Viki: nagyon sajnálom és szorítok érted! Optimistán állok hozzá, a babával biztosan minden rendben lesz és még jó sokára fog kibújni, viszont neked annál nagyobb kitartást kívánok ahhoz, hogy kibírd fekve ezt a hosszú időt és hogy ne tartsanak bent végleg.

Erusverus: én ezt az érzést nem ismerem. Nekem is állandóan rohannom kell pisilni, de én olyankor pisilek is. Nem is keveset.
Vendég

én is megjöttem, igaz csak egy perce.
Megkaptam a szurit, az egész kórház le volt zárva. Amint beértem az épületbe magamra raktam a maszkot, a bent lévő orvosok, nővérek meg bámultak rám mint borjú az új kapura. Pedig épp nekik kéne, hogy természetes legyen a látvány :) Most úgy fájt a szuri után a hátsóm, mintha még a tű is benne maradt volna

Na mindegy, halkan megkérdeztem az injekciót beadó nővérkétől, hogy van-e még a hepatitis járvány is és azt mondta, hogy igen.

kattkat: én is idegeltem eleget, főleg azért, mert egy ilyen dologgal semmit nem lehet csinálni, remáénykedhetsz, hogy szülésig kiterkeri magát. A nőgyogyim azt mondta akkor, hogy ne aggódjak, ez mindennapos dolog, ráadásul a köldökzsinór akár 50 centi is lehet a kicsi meg akkor még csak 18 hetes volt és addig még rengeteget mozog. Azt mondta, hogy a köldökzsinór dolognak majd szüléskor lesz jelentősége (nem tudom előtte megnézik-e 4d-s uh-n vagy mi?)

nekem is kell a linzerrecept, bár ki tudja mikor lesz belőle sütés.

vicky: abszolút veled érzek, tudod én is hasonló helyzetben vagyok, bár nekem még hála Istennek csak a külső méhszáj nyilt 1 ujjnyira. Nyugodj meg, a te érdekedben csinálnak mindent és ez a lényeg. Amikor én bent feküdtem a második gyerekkel, akkor volt egy csajszi, aki ugyanúgy nyitva volt mint te most, és 2x2 régi hagyományos tégla volt a lábrészénél az ágya alá rakva, hogy még azzal is csökkentsék a méhszájra nehezedő nyomást. A 36 héten elengedték.
stephie

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:18-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Csajok, talira jó lenne a december 4. délután 4h????
Ha akkor lenne, ki tudna jönni?

Elkezdem a listát, ha valakinek ok, akkor másolja be és tegye magát a következő helyre:

1. Nóri

(értelemszerűen következő a 2. és így tovább! :lol: )
Vendég

Nóri!

lélekben énis megyek :cry:

Edit

Kép
ézsóné

bas.... Viki!

EZek nem jó hírek. Vigyázz magatokra. Szorítunk értetek.

K

bchris

lányok

küzd vki visszerekkel?

bchris

Sziasztok!!!
Velem is nem jó történt.. begörcsölt a hasam most délután, az egész méhem contractioban volt, mint egy nagy szikla és naggggyon fájt...és vagy 1.5órán keresztül... bevettem 600mg magnéziumot, meg megejtettem egy fürdőt, ugyhogy mostmár sokkal jobb. az előbb felhívtam a dokimat, azt mondta be kell mennem a klinikára és ott megfigyelnek...hát remélem csak este akarnak megfigyelni... :cry: :cry:
Azt mondta lehet attól, hogy ma ment a hasam és kiszáradtam, de annak nincs értelme, hogy bemenjek a magánrendelőjébe: hosszabb megfigyelés kell..azt mondta inkább legyen egy szar hétvégém a klinikán, mint egy koraszülésem...ugyhogy én is el vagyok kicsit keskenyedve... :cry: na jó, nem kicsit...
ugyhogy férjem már jön haza és kb 1óra múlva megyünk be a klinikára...majd szorítsatok nekem, hogy ne legyen baj és csak vaklárma legyen!

Kép
Kép
ronci

jaj csajok nemáááááár.... viki, ronci kalappal! szorítunk nagyon :roll:

Edit

Kép
ézsóné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:19-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:19-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Viki- nagyon sajnalom, ami tortent, nagyon rossz szembenezni egy ilyen hosszu korhazi tartozkodassal, de ott tudnak a legjobban vigyazni Rad- Ratok. En biztos vagyok benne, hogy meg sokaig bent fogjak tudni tartani a babat, es minden rendben lesz. A korhazban bent az internet viszont nagyon jo otlet, mert kulonben tenyleg naaaaagyon hosszu lesz a bent eltoltott ido. Bocsi, hogy megkerdem, de megvizsgalt vagy uh-val nezett? Hat, en is levontam az esetbol a konzekvenciat, sajnos minden nap ettol rettegek en is, de akkor is olyan nehez az agyhoz tapasztani a s*ggem, de matol meg inkabb igyekszem.
geri79

Köszi lányok a biztatást, vigyázni fogok magunkra. A babával egyébként minden rendben, 1100 gr és a korának megfelelő a mérete. Szerencsére a cukrom nincs rá egyenlőre hatással, nem nagyobb a koránál és a magzatvíz, méhlepény is rendben van.

Köszönöm lányok a fürdetős tanácsokat.

csuppancs: Ecetes öblítés úgy működik, hogy egy 1/2 dl sima étkezési ecetet teszek az öblítős rekeszbe és abba csepegtetek 20 cseppet a mosóparfümből. Így nagyon sokáig elég, de illóolajjal is csinálhatod, csak ez jobban eloszlik benne.

kattkat: Semmit nem vettem észre már akkor sem, amikor rövidült és amikor a külső nyílt. Egyszer sem görcsöltem. Mondta a doki, hogy van a ki görcsöl, de nem nyílik és van aki nem görcsöl és mégis nyílik. Ezért is mertem többet mászkálni, mert gondoltam majd ha fáj valamim, akkor pihenek többet.

nóri: Sajna a tali nekem ugrott, de majd egyetek helyettem is meg egy hatalmas sütit.

ronci: Sajnálom, hogy te sem jártál túl jól a mai nappal. Drukk, hogy max. hétfőn hazamehess.
vicky79
Budapest III. kerület

Zarja, köszi, próbálok kevesebbet vállalni. Bár a barátnőmék meglátogatását nem gondoltam volna ennyire nagy vállalkozásnak.

Benettke, üdv. közöttünk! Nagylányunkat (hú, szoknom kell) sokáig Borókának becéztük, amúgy ő Borbála.

Ézsóné, jó, hogy jobban vagy!

Annácska, jó ötlet a pocakfotós fényképes mappa, nagyon rendi vagy, hogy elkezdted a gyűjtést. Nem tudom, mikor jutok el odáig, de szívesen feltöltöm a képeimet. Megyek, elolvasom, amit írtál.

Stephie, nekem sem néztek még haskörfogatot. A dokim szerint annak a második, de igazság szerint a 3. harmadban van némi jelentősége.

Fürdetőkrém: babaként azt használtuk Borinál, aztán nekünk is volt JandJ, Gabi, Baba meg minden más, de kb. 1 éve ekcémás lett Bori (karja és combja), így visszatértünk a fürdetőkrémhez. Babakorában nem emlékszem, mennyire jelentett nehézséget azt használni, most már egyáltalán nem nehéz azzal kenni, sőt, ő élvezi, ha a pocakját maga kenheti, meg maszikolja szerteszét a krémet kicsi kezeiben. :D

"minta-feleségek"
: először elhűltem rajta, aztán Nóri hsz-a után elkezdtem gondolkodni, hogy miért is kezdek kapkodni 4 óra után, mikor Bori felébred? Hát, hogy rend legyen a lakásban, konyhában, Bori meg legyen etetve, mire apa hazaért, lehetőleg ne nyűgölés fogadja itthon. Néha persze van olyan is... :?

Juci, köszönöm kérdésed, ma már kitűnően vagyok.

Kattkat, szép nagy pocakod van, gratula!

Bcris, nekem a jobb szeméremajkamon van visszér... :cry:

Vicky, Ronci! :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :cry: :cry: :cry: Sokat gondolok rátok, ha bármiben segíthetek, szóljatok! Ha lehet, legyetek netközelben, az sokat segít a helyzet elfogadásában. Gondoljatok arra, hogy jó kezekben vagytok, figyelnek rátok, s így nem lesz semmi baj!
ktc

geri: A méhszájat kézzel vizsgálta, de a babát is megnézte uh-n. Neked meddig is kellett bent lenned? Szteroidot injekcióban adják? Fenékbe? Vagy infúzió?
vicky79
Budapest III. kerület

...
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, talira jó lenne a december 4. délután 4h????
Ha akkor lenne, ki tudna jönni?

Elkezdem a listát, ha valakinek ok, akkor másolja be és tegye magát a következő helyre:

1. Nóri
2. Kata
3. Katica
ktc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?