A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Vera: Jól emlékszem, hogy te írtad, hogy rendeltél játékokat net-en a múltkor? Megmutatod miket és honnan végül?

Kép

Kép
hgrita

Mabe
apuka hiánya miatt vagy depis? Mit újságolt milyen útja volt és milyen a hely?

Süti
Én nem írtam szoptatásról. ?????????
Én elkezdtem pár éve, de azt hiszem nem akarok kineziológus lenni hivatásszerűen, ebbe pedig annyi energiát kell fektetni, ami egész embert kíván, ez két kicsi mellett nem megy. ( meg az ára sem )viszont Jettától megtanulom, azért ezt nem hagyom ki.
Nagyon nagyon édes Berni, s én csak 1-2 képet láttam itt rólad, az sem volt túl közeli, de szerintem is tiszta anyukája. Azt hiszem már más is írta.

Rita
új téma?? ez csak töredéke ami már eleve megvan, de nagyon sok leírni. Téma van özön, idő nincs. De adagonként előbb utóbb hozom.

Madar
Rémes lehetett! De ha éjjel egyszer kelt Veronika, akkor nyilván sikerült neki feldolgoznia a stresszt.
Máténak nyáron a fitymáját kellett visszahúzni, na hogy már 24 órával előtte milyen lelkiállapotban voltam s mennyit bőgtem, azt jobb, ha hagyjuk!
Gyönyörűek a lányok! Veronika szeme totál Julcsi. Jól látom?

Andi
Szuper fazon Barni, eszméletlen a haja! Ez születéskori? Milyen filmeket csinálsz?

Babcika
Blanka igen jó húsban van, nagyon édes, mindig apuka fürdeti?

Mindkét gyermekem alszik, azt hiszem én is ledőlök kicsit. Persze akkor gondolom Ábel 2 percen belül kelni fog. Így szokta. :D

Kép
Kép
tengdi

Süti:
Kép

Kép
v.andi

Tengdi!

Hát igen jól látod, nagyon jó husiban van, főleg ahhoz képest, hogy 2 hós mások szerint nagyon nagy baba :D

Igen, mindig apa fürdeti, az az ő feladata, Janót 1* fürdettem kicsi korában, látta apa, és közölte, hogy az nem fürdetés, és azóta is ő fürdik vele. Blankát már fürdettem 4*,mert apa tanfolyamon volt, és nem tudott hazaugrani fürdetni, de a gyerek jobban szereti ha apa fürdeti, apa nem ideges,hogy kicsúszik, becsúszik, meleg a víz, hideg a víz, így a gyerkőc is biztonságban érzi magát :D

Andi!

Tuti a Bernis kép!!!

Rita, én eddig úgy gondoltam, ezt a hátteres elmosódós dolgot csak a nagyon profi gépek tudják, most kíváncsi vagyok mit mond Timi??

Kép
babcika

Andi: de szuper! honnan vetted a hátteret?

Kép

Kép
hgrita

Köszi Andi nagyon édi!! :D :D

bocs most csak ennyi mert Berni übernyügi,már kivagyok tőle,se cici,se alvás!!!!A vasaló meg melegíti a lakást,mert hoizzányúlni mégse tudtam :(

sutimano76

Kép
v.andi

Megint feladtátok a leckét, olvasásilag. Julcsi bent alszik, Veronika kint, úgyhogy neki ugrok, bár pakolnom is kellene. :?

Timi:
szondázni=tűvel átszúrták. Szerencsére én az a típus vagyok, aki nehéz helyzetben, krízisben, bármi ilyen esetben összekapja magát, és teljesen összeszedett tudok maradni, utána, amikor a dolog megoldódott akkor jön ki rajtam a feszültség.
Te meg ne hibáztasd magad, sosem ártanánk nekik tudatosan.

Kata: gratulálok a szép éjszakához. :)

Manó:
Ákosnak puszi a combocskájára. :)

Peppino:
kösz a kérdést. :) Julcsi jobban van, olyannyira, hogy jön ma velem csajbuliba a barátnőmhöz, neki 7 éves a kisfia és nagyon szeretik egymást, szóval Julcsi pasizik én meg ötyézek, apa lesz Veronikával. :wink:
Tominak nagy buksisimi, ügyes nagyfiú. :)

Tara:én nem hallottam erről az injekciós dologról. :oops: Kíváncsian várom, hogy valaki tud-e róla valamit.

Andi: de örülök az éjszakátoknak. Nagyon Rátok fért már. Remélem, nagyon megdícsérted Barnust. Julcsi dáthája :lol: pont ezzel viccelődtünk, hogy utánoztam, ahogy beszél ... jobban van sokkal, köszi, fentebb írtam, hogy jön is velem ma csajbuliba. :)

ezt most muszáj megmutiznom ... ránéztem a babakocsira az udvaron és ezt láttam ... gyerek a kocsiban, mögötte Kifli kutya, rajta Nektarina cica :lol: :lol: :lol: Kép

no, olvasok tovább. :)

KépKép
KépKép
madar

Andi, ez a kép annyira jó!!! :D :D :D
A kicsik mind olyan szépek!!!

Bocs, de nem olvastam vissza, rengeteg dolgom van és fáradt is vagyok. Samukának jön a foga és belázasodott az éjjel, félóránként kiszaladgált az ágyból kb. 3-ig, hol a konyhában, hol a lányoknál találtam, akkor megfürdettük, lejjebb ment a láza, reggel már jól volt, csak épp én nem ilyen éjszakákhoz vagyok szokva. Olyan rossz, hogy mindig magas láza van, ha jön a foga!, de az jó, hogy hamar túl van rajta.
Emese meg egy kis tündér, mindig mosolyog és nagyokat alszik :) és kendőzünk ezerrel, sokkal könnyebb kendővel közlekedni, mint babakocsival. :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

... folytatom :)

Andi: ezek a képek! ... kész vagyok, imádom. :) Nagyon várom már a csütörtököt. :wink:

Erika:
mi szerintem uo-ott leszünk ahol tavaly voltunk akkor (foggantatáskor) ... Balatonnál. :wink: :wink: :wink:

Süti: majd nyugiban elolvasom, amit bemásoltál, már kicopyztam a desktopra, csak most versenyt futok az idővel, de köszi :)
Ezek a képek, kezdenek már nagyon művésziek lenni ... most én lenni irigy ... Timi, Te meg légy résen, mert Süti el akarja happolni a babafotózást előled. Sütikém, ugye hozol gépet csütörtökön?
:wink: :wink: :wink: ... a kiscsaj meg gyönyörűűűűű :)
vidó: OK rákötjük, de egy hátha a mi lámpánkat is bírja, majd kipróbáljuk. :wink:

Babcika: Blanka is milyen husi :lol: :lol: apája nagyon biztos kézzel tartja. :wink: Nálunk is apáé a fürdetés. :)

Rita:
az injekciós dolgot nem én kérdeztem, de kösz a választ, én is vártam, hogy mit írtok rá :wink: :wink: :wink: Azért remélem, Tara is olvassa. :)
Kösz a linkeket, ajánlásokat (nem ismertem), kipróbáljuk. :D :wink:

Tengdi: jól látod, és nemcsak a szeme ... Julcsi pár hónaposan pont ugyanígy nézett ki, de a szeme .... sokszor, amikor Veronika a szemembe néz megdöbbenek, hogy totál mintha Julcsi nézne a szemembe kicsinek ... :wink:
Fityma visszahúzása - szegény Máté, az sem lehetett egyszerű. Mi ezt tuti megússzuk. :lol: :wink:
Tudtál aludni vagy legalább pihenni?

KépKép
KépKép
madar

Anna: Samukának mennek a láztalanító manók. Remélem, ma már nyugodtabb éjszakátok lesz. :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="babcika"]S írta:babcikaüti!

Le tudod rövidíteni, ha csinálsz egy rövidebbet!!! :lol:

Köszi, :lol: :lol: :lol:
[quote]I írta:me egy fürcsis:

Kép
nagyon édi ez a kép!!!de hát tudod az apás képek a gyengéim!!

sutimano76

Ma ezeket vadásztam a tescoban :D :D :D
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Madar nagyon jók!!!

Süti!! :lol: :lol:

Kép
babcika

Rita,szivcsi!!!!!!!!

Tengdi,bocs csak olvastam a szoptatásról is és bizti összekapcsoltam :oops: :oops: ,attól függetlenül igaz amit írtam magamról!!!

Madar,

[quote]E írta:zek a képek, kezdenek már nagyon művésziek lenni ... most én lenni irigy ... Timi, Te meg légy résen, mert Süti el akarja happolni a babafotózást előled. Sütikém, ugye hozol gépet csütörtökön?

ettől én 1.egy jó fényképező,2.egy photoshop,3.egy tanfolyam,4.érzék hiányai miatt messze vagyok!!!

Viszek gépet!!!

És legyen minden anyuka is fotózható állapotban,mert nincs kegyelem mivel nem nagyon kültök baba-mama fotókat,így kénytelen leszek ott csinálni...irgum-burgum....

hát bizti tudnék még itt locsifecsizni,de mivel kicsaj végre elaludt,így megyek és megpróbálok kivasalni!!!

legyetek jók,és írjatok sokat!!!!!!

sutimano76

Én gyerekeim nem alszanak még véletlenül sem :roll:

Kép
babcika

Ezt most kreáltam:

Kép

Kép
babcika

Babcika: jaj, de szép. :) Ügyes vagy, de kellene nekem is ilyesmiket csinálni. :oops:

Süti: ha már bemelegedett Nálatok a vasaló, akkor viszem a cuccot. :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ezt azzal csináltam amit Imola ajánlott:

loonapix.com

Kép
babcika

Lefektettem a gyerkőcöket és lekapcsoltam a villanyt, szerintetek lesz alvás??? :roll: Áh , dehogy, Janó tuti nem és felkelti Blankát is. Jaj úgy ráripakodtam, hogy rendesen rosszul érzem magam, mert sírt is. Egész nap nem hagyta elaludni a kicsit, erre végre már félálomba, és akkor annyira hangosította a tv-t hogy közben kiborította a fémdobozos mogyit, hát persze, hogy felkeltette Blankát, de én akkora hülye vagyok, én is mindjárt bőgök, elég nehéz neki így is :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
babcika

Jaj, Babcika, ezt ismerem. Julcsira én is valamelyik nap, aztán nekem volt lelkiismeretfurdalásom. :oops: :oops: :oops: Olyan nehéz ez, és most, hogy mi is ezzel kűzdünk, nem is nagyon tudok okosat írni. Hisz annyiszor leírtuk, mások is, tudjuk, csináljuk is, hogy vonjuk be mindenbe, meg sok-sok tolerancia, meg programok csak velük stb. stb. stb. .... és én is, mi is így csináljuk, biztosan Ti is ... de néha van, amikor elpattan a cérna ... tegnap volt, amikor én is azt hittem, hogy kiszaladok a világból ... :oops:

Fel a fejjel, túl leszünk rajta. :)

KépKép
KépKép
madar

El kellett vinnem Bernit sétálni,és most így nézik ki:
Kép

Babcika,nagyon szííííííp lett,na valami hasonlót szeretnék én is csinálni a családnak......
ne izgasd magad,ma én is többször kerültem a sírás határára,a sétát is félig pizsibe nyomtam,mert Berni annyira ordított,mikor nem ment a baba kocsi,hogy az öltözködésem kb 10 másodperc alatt lett meg,és ebbe a vetkőzés nem fért bele csak az öltözés :( :lol:

Madar,de jó hogy Roni így el van kint,enyim még a séta alatt se aludt be mélyen :( ,oké hozd a vasalni valót,Bernit meg vidd el hozzátok,hátha jobb a levegő!!!!

Szép kis cuccok!!!

sutimano76

Sziasztok Istennők!

Te jó ééég, mennyit írtatok!!! Órák óta olvasok!

Babaképek tündériek!!!!

Voltam kontrollon, minden oké, a hegem nagyon szép belülről, alig lehet észrevenni, azt mondta, ha valaki csak UH és nem nézi a hasamat, akkor nem is biztos, h észreveszi!
Felírt bogyót, valami C betűs, most nem emlékszem, a spirált végül elvetettem, nem tudom megemészteni a módszert.

Ebano kinőtte 5 kilósan a Huggies 6 kilóig érvényes pelusát :D
Magától alszik hason, nézelődik a pihiszékben meg az ágyon, no sírás szinte, teljesen el vagyok tőle ájulva :)

Én vagyok gáz, vagy.....? Megkérek valakit, h hozzon Huggies pelust, mondom, h csak olyat, főleg nem x típust. Erre mivel, ahol volt, csak az említett x típus volt, hozott azt, h próbáljam ki :evil:
Áááááááááááááááááááááááááá

T-pk, köszi az infót, úgy néz ki, hogy a dezodor volt a hibás! Most jobban szopizik, sőt tegnap volt egy olyan evés, h csak szopi! Viszont rájöttem, hogy nem fél órával később, hanem előbb próbálom etetni, akkor még nem annyira éhes és nyűgi és van türelme szórakozni a bimbóval, ha nagyon éhes, akkor nem vár!

Tengdi, farkasos teccik :lol:
Fitymáról jut eszembe, mondtam? Képzeljétek lányok kisori kukija totál „nyitva”, kinn van, aminek kell, a bőr nem is fedi be és totál laza, Apája akkorát nézett, hogy „felnőtt kukival született a fia”, meg persze büszke volt hehe

Szia Pöttyös!!!!! Üdv itt!

Képzeljétek, a Sote II-es fórumosok elköltöztek egy zárt saját fórumra másik oldalra……………

Kriszti, örülök, hogy rendeződnek a dolgok Gergővel. Vica nem lehet, h azért lázad, mert kötelező? Én imádtam olvasni, de soha nem azt, amit éppen kellett, azokat akkor olvastam, amikor más volt kötelező…

Találka akkor 26??
Persze, hogy elviszem Ritáékat, majd valahogy belevarázsoljuk a tütübe a két ülést, elkérem akkor anyutól a nagy autót!
Nekem is jó a délelőttől kezdődő parti!

Timidorka, én is izzadok :( csinálhatok bármit :(
Plusz a hajam is kezd hullani picit… :cry:
Katica-dobálás :lol:
Érdeklődnék, hogy eljegyezhetjük-e Dorkát? :D

Mabe, hogy bírod az apikátlanságot?? :( Simihegyek!

Piciibo, de jó, h jöttök! Ha esetleg a budaörsi Ikeába, szólj mindenképp!!!

Andi, nyaklánc nagyon édes! Én is akartam vmilyen láncot, de félek, h meghúzza magán nagyon, nem volt ilyen?
És mire jó a borostyán lánc?

Anna, meglestem Mesét, gyönyörű!!!!!

Babcika, hol is laksz? Csak mert én Bp-en, Erika Székesfhváron, mégis eddig csak nála voltam, és 2x is, mert így jött ki :D
Szóval ne aggódj, h kimaradsz bármiből is! :D

Filmezünk?? :D
Szeretem a táncis filmeket, de keményebbeket is, Kill Bill, Hannibal-sorozat… Vámpírosok. Hair, de a végén mindig nagyon sírok. Kosztümöseket, Múmia, Narnia. Almodóvar. Művészfilmek is jöhetnek!! Az említett filmeket megpróbálom megnézni!
A felsorolás kicsit zavaros lett! :D

Erika, jobbulást! :(
Apa hazaért??

Bex, remélem megnyugodtál picit és Tomika jobban van!! Ha aggódsz, akkor járj utána, ne érdekeljen senki. Több orvost, ismerőst, mindenkit kérdezz meg!
Dokik meg monnyanak le!! :evil: :evil: :evil: :evil:

A könnycsatorna-átmosás fáj? Én úgy tudom, nem, csak azért sírnak a babók, mert lefogják a fejüket.

Tarane, nem tudok róla sajnos.

Megint apátlan vagyok vasárnap jó késő estig… :(
Majd bulizunk Ebanoval.

floranan

Áh Flora, mit nem adnék a felnőtt kukiért, már nem úgy, hanem nekünk a Janóét meg kellett volna operáltatni, csak éppen közbejött egy betegség, azóta meg egy terhesség, szülés, szóval húzódik, és remélem ettől nem lesz nagyobb a baj, szűkülete van :cry:

Kép
babcika

Ja és Db-től 19 km-re lakunk Derecskén, ha bárki erre jár szívesen látjuk. Nyáron terveznék egy Bp-s hétvégét, a gyereknek vidámpark stb, mert ez a Db-i egy nagy kalap car, és mikor most apa elment megígértük neki,hogy majd elmegyünk együtt egy hosszabb hétvégére, akkor talán 1-2 órára személyesen is össze futhatunk majd!! :wink:

Kép
babcika

Sütikém, hozzad Bernit, várom. :) Remélem, azóta azért bealudt.

Flora: felnőtt kuki :D Pelus story :? háát, vannak érdekes emberek.
Szuper, hogy kontrolon minden rendben, de miért is ne lett volna?! :wink: :wink: :wink:
Apátlanság. :( Mi pár napig apával, aztán apa hétfőn el és szerdán jön megint. :(

Petra: hahhóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Megyek, mert készülődnünk kell, 6-ra megyünk Julcsival Budafokra a csajbuliba. Ma már nem jövök. Szép iccakát mindenkinek. :)

KépKép
KépKép
madar

Babcika: mi nyáron sokat leszünk Balatonfüreden, de ha Bp-en jártok, azért üzenj, nem lehetetlen, hogy pont akkor itthon leszünk. :)

KépKép
KépKép
madar

Flora, sajna fáj nekik az átmosás! Örülök h szopi kezd alakulni!

Babcika, nagyon jók a képek, én is csináltam egyet!

Madar, jó bulit! Köszi a privit!

Süti, felmelegedtél már?

Csináltam én is egy képet!

Kép

Kép
kata05

Kata!!!

Nagyon jó!!! Lőrinc is csudipofi!!! :P

Kép
babcika

Számomra totál hihetetlen, hogy a terhességünk alatt annyira megtanultam minden baba nevét, hogy anyuka rendes nevét nemigen tudom ,de a nic-névről rögtön bejön a gyerkőc neve, hogy ki-kihez tartozik :D

Kép
babcika

Anna, most jutottam addig, hogy megnézzem Mesét, gyönyörűek a lányaid, és nagyon hasonlítanak szerintem!!

Többiek bocs, de most csak Annára volt idő, pedig láttam Berni video is van majd megnézem!! :roll:

Kép
babcika

Sikerült Berni videót megnéznem, aranyos nagyon :!:

Kép
babcika

Taranee
Depo-Provera az az injekció.
Így tudsz rákeresni. (tettem be róla egy linket)

Süti
Egész nap köd, meg eső volt itt :cry: :cry: :cry: :cry:
Citromail-on videoplayer-re nem próbáltad feltölteni? Vagy a photobucket.com-ra?

Fényképezés
Leginkább a telefonommal :oops:

Tengdi
Apa szerint út fárasztó volt... most még pihen... majd hétfőn megy a kórházba...most rokonoknál van...

ÉS... ott nem is nagyon beszélnek a H1N1-ről!
Vendég

Tényleg, ki látta tegnap a Fábry-t nekem úgy lett ahogy mondtam,nem sikerült megnézni, mert Janó addig nem aludt el, míg rá nem kapcsoltam a tv-t, ugyanis sajna mi még egy szobában , mert nyáron nem sikerült a különkölti, szüléskor meg nem akartuk átkényszeríteni, hogy nehogy azt higgye tesó kitúrta, így most 4-en alszunk 20nm-en, de egész jó, mindenki a saját ágyában .

Kép
babcika

Imola!!

Hát rossz lehet most apa nélkül, de közel a családod, így talán könnyebb. Én nem bírnám elviselni, vagyis most van az a pénz hogy igen :oops: ,mert le vagyunk égve, de normál esetben el nem engedném. Sosem voltam még egyedül, pedig már 27 vagyok, de még egy éjszakát sem, vagy tesóm vagy kolis társak, apa, az a múltkori 1 hét is csak azért volt elviselhető, mert itt volt a 2 gyerkőc meg anyukám :P

Kép
babcika

Derűs estét kispajtások!

Süti,a kidőlős kép,nagyon gizda.Már csak a cigi és a sör hiányzik a kezéből :lol: :lol: Kiolvadtál már?
Nem is mondtam neked,Barni megtanulta Bernitől,hogyan kel telerottyantani a gatyát.2 napja csináljaKép Kép

Peppino,Barni már olvas Kép Kép Kép amúgy rövid ideig elnézegeti a színeket,de ennyi.

Tengdi,igen,ezzel a hajjal született Barni :wink: Sikerült ledőlnöd?

Madar,haláli ez a kép.Babkocsi,kutya,macska.Nagyon édesk!Nagyon csini lesz Veroni ezekben a rucikban Kép Tudtok élni, csaj buli ;)

Babcika,tök jók ezek a képek.

Flora,sok anyukát megkérdeztem,akinek a babája nyakában volt,és pozitív volt a vélemény,és senkinél nem történ baleset.2-3 hónapos kortól viselték.Fogzásra ajánlott,illetve fájdalomcsillapító hatása van :roll: Pelenka :?

Jaj,Lóci is de édes ezen a képen.Nagyon várom a csütörtöki talit.

Mi délután ikeáztunk,de Barni nem aludt valami sokat,elég nyűgi volt most délután.Nem is aludt ma csak délelőtt picit,és most.Remélem kellően fáradt lesz,és alszik éjjel.
Mi is szoktunk ám pokróccal a hónunk alatt feküdni.Nekem a barátnőm ajánlotta,mert a kisfiának kellett.Tényleg jó.
Kép

Kép
v.andi

Itt vagyok,megvagyok,jól vagyok,reagálnom lehetetlen,pedig becsületesen elolvastam mindent.

Babák nagyon szépek,mindenkinek dagadhat a melle a büszkeségtől.

Csak egy vmi.Süti:próbáld meg feltölteni a videa.hu-ra én odatöltöttem fel Viki cuppogós videóját és Madar meg tudta nézni.Szólj ha segítsek benne.

Na szóval csak gyorsan pár szó,mert a Béjbi :D bármikor felkelhet.

Apika ma volt műfenyőt venni.Mivel nálunk padlószőnyeg van így ez a legésszerűbb megoldás.180 cm magas és csudiszép.Alig várom a karácsonyt.Ez lesz az első közös karácsonyunk családként és a saját lakásunkban. :D

Ja és kapott ajándékba a fához zenélő,táncoló Mikulást. :D

Vett nekem végre egy robotgépet is,ami nélkül eddig halott voltam.Tök ciki volt mindig kölcsönkérni anyóstól vagy anyutól.Ja és van hozzá botmixer is,ami majd később ha pépesíteni kell Vikinek a kajákat jól jöhet.

És a nap fénypontja:sógornőm küldött PALACSINTÁT.Már napok óta kívántam és íme.Na megyek is gyorsan megeszem.

Majd még megpróbálok jönni.

Puszi
Vendég

Lina,minden kívánságod így teljesüljön :lol: :lol: :lol:

És,végre van nekünk is tesós képünk.
A nagy és a kicsi:
Kép

Kép
v.andi

Babcika
Nálunk is a pénz miatt van ez... :cry:

Képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

de jó ez a tesós kép!!!!!! Dani mennyi idős?

Lőrinc is mekkora szemű!

Babcika
én nem hiszem, hogy van akinél nem szakad el a cérna időnként. Emberek vagyunk, nem gépek, nekünk is van nehezebb napunk, nekik is, ha ezek meg egybe is esnek, akkor aztán!!!! :evil:
Na arról meg nem beszélve, hogy bizony tudnak nagyon nagyon táncolni az ember idegein...
engem pl alapból nem hoz ki a hiszti vagy a sírás vagy ordítás a sodromból ( kivéve, ha Ábelt ezzel ébreszti ), erre mit csinál? visít. A visítástól világéletemben a falnak mentem, akkor is, ha iskolában a napközis lányok játszottak, tehát legyen az pozitív okból, akkor is, egyszerűen nem bírok egy bizonyos frekvencia feletti hangot. Úgyhogy próbálom Mátét meggyőzni, hogy ha már ordít, legalább mély hangon tegye. :lol:

Andi, Madar
dehogy sikerült ledőlnöm! :cry: most nem utána 2 perccel ébredt a kicsi kincsem, ahnem előtte eggyel :(

azért ez is egy annyira jó kor, mikor kezdenek beszélni, vagyis mikor már beszélnek és jönnek a kis gondolataik! az aranyköpések....na meg a leégetések :lol:
Máté most a török és a tehenekre van rákapva s ahogy mondja, hogy kojok...elszavalja elmutogatja, de török helyett kojokot mondva...meg persze még nem minden tiszta a többiből sem, de zabálnivaló!

Flora
örülj neki, hogy Ebano megoldotta a fitymakérdést! :D rémálmomban ne jöjjön elő. remélem Ábelnél nem lesz rá szükség.

Kép
Kép
tengdi

Tengdi,16 éves lesz áprilisban :oops: :oops:

Akkor marad neked is az éjszaka.Remélem hagynak aludni Téged is.Én is imádtam a beszélni kezdős korszakot,és az aranyköpéseket is.Alig várom már.

Kép
v.andi

Beszédtanulás
Anyukám mondta mindig, hogy alig várta, hogy megtanuljunk beszélni...utána meg azt, hogy megtanuljunk elhallgatni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

na nem tudom a két fiammal hogy lesz, de én Jettával égtem annyit!!!! :lol:
sokat utaztunk vonaton, izgő-mozgó volt, állandóan beszélt, ismerkedett...
ülünk a fülkében, gyomrom már görcsben...mint mindig, hogy mit fog alakítani?????
valaki evett.
ő jó hangosan elnyújtott, éneklő gyermekhangon, ahogy beszélnek még ekkor ugye.....jó hangosan a vonat zakatolása miatt.......Anya te mindig azt mondod, hogy nem szép dolog, csámcsogni, akkor a bácsi miért csámcsog?

én ezerrel :oops: :oops:

másik

anya a néninek cicakaka van az orrában....

én :oops: :oops:

anya a bácsi büdös

én :oops: :oops:

mikor szóba elegyedett emberekkel ( vagyis szinte mindig ) elújságolta, hogy anyukámék elváltak, de jóban vannak most is..... :oops: :oops:
merthogy nem úgy voltunk jóban, csak nem volt balhé a volt férjem és köztem. Na de az emberek ilyenkor ugye.........

ahol vittem oviba, ott vártak az eladók egy áruház előtt, hogy megjöjjön, akinél akulcs van. Volt egy nagyon csúnya férfi, szegény tényleg iszonyúan csúnya volt, torz arc, hosszú zsíros haj, görnyedt tartás....
már attól kínosan éreztem magam, hogy Jetta már méterekkel előbb hatalmas csodálkozó gyermeki nyílt tekintettel bámulta, de annyira, hogy megbotlott, elesett volna, ha nem fogom a kezét, nézte, aztán mikor odaétünk elé, megállt előtte, felnézett rá, s mélyésges döbbenettel vékony gyermeki elnyújtott hangján jó hagosan a férfiról a tekintetét le nem véve, közölte, hogy
Anya!! De csúúúnya bááácsi!!!!!!!!!
és nézett fel rá....
jesszusom!!!
Mindez pár másodperc volt, nem volt kivédhető, különben sem gondoltam rá mire készül.........

most nem ítélkezni kérem, rég volt!!!! de 15 éve kb lehetett, hogy volt egy nős barátom.
Nyáron az oviösszevonás miatt ugyanoda járt a kisfia, mint Jetta.
Mikor jött az anyja érte, Jetta odamenet hozzá ( nem tudta senki, hogy tudja ki ez a nő, ma sem tudom honnan tudta )
és mondta neki, hogy
csókolom! csak azt szeretném mondani, hogy ne tessék aggódni, amikor a Feri nem otthon van, akkor nálunk van.

na eldugulok, utólag ezek már olyan poénok, de akkor!!! :shock:
hetente égtem valamiért, de irgalmatlanul.

akkor én is azt gondoltam Mabe, mint anyukád.
remélem sikerült kis jókedvet csempészni az estédbe. ( meg a többiekébe is természetesen :) )
lehet Molli is ilyen lesz!!! :lol:

Anna
ti hol fogjátok majd a szülinapokat meg családi ünnepségeket tartani, húsz év múlva, mikor lesz huszonakárhány unokád, a kilenc gyermeked, kilenc vejed/menyed.........??? :shock: :lol:

Kép
Kép
tengdi

Barni fél 6 óta alszik Kép Kép Kép Lehet,hogy ma annyi az elveimnek,gyors pelus csere,pizsi,szopi és alvás. Kép Kép Kép

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]B írta:v.andiarni fél 6 óta alszik Kép Kép Kép Lehet,hogy ma annyi az elveimnek,gyors pelus csere,pizsi,szopi és alvás. Kép Kép Kép

Még mindig alszik.
Ezt miért nem lehet iccaka :idea: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

sziasztok....466.oldaltól kell visszaolvasnom.....anyám :shock: na essünk neki :lol:

babcika: örülök, hogy jól sikerült a buli! az a kép naggggggggggyon jóóóóóóóó! már most meg van a véleménye, mi lesz később? :lol: :lol: :lol:

h1n1: Én olvastam mostanában sokmindent róla. Írták, hogy járvány van már hivatalosan is, meg hogy Magyarország elkésett az oltással, mert 2 hét, mire védettséget ad, de azért oltassuk magunkat, mert attól még jó, ha vedettek vagyunk, mert így megfékezhető a vírus terjedése, amit amúgy akkor is terjesztünk, ha oltottak vagyunk, tehát felesleges..... egy ismerősöm férje és lányai megkapták az oltást, kérdeztem tőlük, azt modták, semmit sem vettek észre a közérzetükön.....sokat gondolkoztam rajta, hogy mi legyen, de mikor rábeszélem magam az oltásra, eszembejut, hogy qurvára félek tőle..... na mind1...ne tudom, mi legyen...

madar: enyém gyerek szokott olyat csinálni, amiről írtál. Én se tudok mit kezdeni vele, bármit csinálok, semmise jó neki. De ilyen én is szoktam lenni :oops:
hsz elszállás... :evil: fel tudtam volna robbanni. Írtam egy csomót szoptatás témában, és azt hittem, fölrobbanok. Érdekes, hogy csak a laptopon szokta ezt csinálni...

astrid: Én is szoktam érezni valami furcsát, mielőtt elkezd csurogni a tejem. Nekem általában egy enyhe görcshullám fut végig a melleimen, és hirtelen olyan, mintha rándulna egy picit a méhem. Rá egy percre már csöpög is.

kata: etetőszékben én nem gondolkodom még. Szerintem korai ezzel foglalkozni :wink: bár ki tudja.... :roll:

taranee: zenetanár :evil: :evil: :evil: :evil:

kutyatápot én is ettem... :oops:

nuni-krémezés: én mindig mindenhol jó alaposan bekenem, mert ha egy kis rész is kimarad, napokig fáj neki a kicsípett piros rész, és nehezen jön rendbe. A krémtől nem lesz semmi baja, hintőport nem szabad a nunijára szórni, mert hüvelyfolyása lesz.

flora: szemtelenül 20..... :lol: viszont én se fiatalabb leszek :? szopit sajnálom, viszont ne keseredj!!!!! Fejd, aztán párnaponta próbálgasd szoptatni. Ha érzi, hogy nem erőszak, előbb-utóbb nyugodtan fog szopizni, és a cumisüveget nem fogja elfogadni :wink:

boboka: konakion nálunk két hetes kórban kellett adni, és onnantól havonta.... ezekszerint nem mindenhol egyforma? :shock:

andi: kedd éjszaka :cry: még csak itt tartok, remélem azóta aludtatok már... egy-két nap nálunk is volt régebben, hogy fel akarta cserélni a napokat, egy éjszakát üvöltött végig, aztán elaludt, de én felkeltettem reggel 8kor, nem hagytam aludni 10ig, akkor elmentünk boltba, addig aludt, aztán megint felkeltettem (mondanom sem kell, nem tetszett neki), nem hagytam 4ig, aztán audt fél 7ig, felkeltettem, fürcsi, vacsi, 9től alvás reggelig. Pár nappal később ugyanez...Lehet, hogy szívtelen dögnek tartotok :oops: :roll: , de nálunk nem játszható a felcserélt napszak, mert apa egész nap güri, aztán ha hazajön alig alszik pár órát, hajnalba kel. ( mellesleg megint nem alszik itthon, őrködök építkezésen, nem jön haza, csak hétfőn :cry: :evil: )
ha gondolod, egy-két éjszakára átadhatod, hogy kipihend magad :wink: Noncsával elférnek abban a nagy kiságyban :wink:

kata: történeted :cry: nagy simi neked!!! csecsemősök kapják be! nekem kifejezetten ajánlották, hogy fejjem, mintsem hogy mellgyuszim legyem.

tengdi: kicsi fiad gyönyörűűűűűűű, és persze a másik kettő is gyerkőc is

madar: reélem Julcsi azóta meggyógyult!!!

banyek, 2 oldalon rágtam át magam.....elszaladok fürcsizni.folyt köv.....

KépKép
Kép
scooper

Köszi a válaszokat babakönyv ügyben!

Rita! Az egyszerű műanyag könyvekre gondoltam, amit bébiknek szoktak adni (lehet, h. lapozó a neve)... mert Tomit még úgy néz ki nem nagyon érdekli.. :( Na mindegy, azért időnként meg fogom próbálni.

Madár! Örülök, h. Julcsi jobban van és pasizik! Jól teszi :) Az ötye se rossz! :wink: Köszi a simit, Tomi nevében is! :)

Sajna a visszaolvasással elég csehül állok.

Peppino
Kép

Kép
peppino

No,azért negyed 11-kor csak felkeltette a pocakja.Gatya csere,hálózsák,eszike,és már édesen arcra is esett.Én asszem gyors fürcsi és alvás.

Scoop,köszi a felajánlást.Lekopogom,talán vége,de szavadon foglak,ha lesz még ilyen :wink: :lol:

Kép
v.andi

kata: Lőrinc nagyon ügyi. Noncsám tudom, hogy tudja magát tartani, de annyira ellustult, hogy nem akarja. Ordít hhason, és inkább belenyomja a fejét a pelenkájába.

még mielőtt el nem felejtem..... ha valaki esetleg szedi még az elevitet, amíg szoptat, nekem van 3 és fél levél (70 db), én nem szeretném szedni, kidobni sem akarom, szóval ha valakit érdekel, szívesen odaadom. Ha más nem, postán elküldöm. Ha nektek nem kell, majd védőnénimnek odadaom, adja egy kismamának.

anna: egér nálunk is van, de a szobába nem jönnek be, mert túl meleg van nekik itt.

Törpi olllan ügyi.... fél 7kor vacsi volt, majd elaludt, és 10kor felkeltettem, mert nagyon nyöszörgött álmában ( rosszat álmodot talán), és ha már fent volt, gyorsan nyugicici, és alszik tovább. Remélem, reggelig nyomja....én is befészkelem magam ágyiba, holnap folyt. köv, csak az a baj, hogy mire utolérném magam, írtok még 10 oldalt:S
jó éjt :lol:

KépKép
Kép
scooper

andi, szurkolok, hogy ma aludjatok!!! ha nem megy, szólj, írom, hova hozd! :lol:

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?