Sziasztok Istennők!
Te jó ééég, mennyit írtatok!!! Órák óta olvasok!
Babaképek tündériek!!!!
Voltam kontrollon, minden oké, a hegem nagyon szép belülről, alig lehet észrevenni, azt mondta, ha valaki csak UH és nem nézi a hasamat, akkor nem is biztos, h észreveszi!
Felírt bogyót, valami C betűs, most nem emlékszem, a spirált végül elvetettem, nem tudom megemészteni a módszert.
Ebano kinőtte 5 kilósan a Huggies 6 kilóig érvényes pelusát
Magától alszik hason, nézelődik a pihiszékben meg az ágyon, no sírás szinte, teljesen el vagyok tőle ájulva
Én vagyok gáz, vagy.....? Megkérek valakit, h hozzon Huggies pelust, mondom, h csak olyat, főleg nem x típust. Erre mivel, ahol volt, csak az említett x típus volt, hozott azt, h próbáljam ki
Áááááááááááááááááááááááááá
T-pk, köszi az infót, úgy néz ki, hogy a dezodor volt a hibás! Most jobban szopizik, sőt tegnap volt egy olyan evés, h csak szopi! Viszont rájöttem, hogy nem fél órával később, hanem előbb próbálom etetni, akkor még nem annyira éhes és nyűgi és van türelme szórakozni a bimbóval, ha nagyon éhes, akkor nem vár!
Tengdi, farkasos teccik
Fitymáról jut eszembe, mondtam? Képzeljétek lányok kisori kukija totál „nyitva”, kinn van, aminek kell, a bőr nem is fedi be és totál laza, Apája akkorát nézett, hogy „felnőtt kukival született a fia”, meg persze büszke volt hehe
Szia
Pöttyös!!!!! Üdv itt!
Képzeljétek, a Sote II-es fórumosok elköltöztek egy zárt saját fórumra másik oldalra……………
Kriszti, örülök, hogy rendeződnek a dolgok Gergővel. Vica nem lehet, h azért lázad, mert kötelező? Én imádtam olvasni, de soha nem azt, amit éppen kellett, azokat akkor olvastam, amikor más volt kötelező…
Találka akkor 26??
Persze, hogy elviszem Ritáékat, majd valahogy belevarázsoljuk a tütübe a két ülést, elkérem akkor anyutól a nagy autót!
Nekem is jó a délelőttől kezdődő parti!
Timidorka, én is izzadok

csinálhatok bármit
Plusz a hajam is kezd hullani picit…
Katica-dobálás
Érdeklődnék, hogy eljegyezhetjük-e Dorkát?
Mabe, hogy bírod az apikátlanságot??

Simihegyek!
Piciibo, de jó, h jöttök! Ha esetleg a budaörsi Ikeába, szólj mindenképp!!!
Andi, nyaklánc nagyon édes! Én is akartam vmilyen láncot, de félek, h meghúzza magán nagyon, nem volt ilyen?
És mire jó a borostyán lánc?
Anna, meglestem Mesét, gyönyörű!!!!!
Babcika, hol is laksz? Csak mert én Bp-en, Erika Székesfhváron, mégis eddig csak nála voltam, és 2x is, mert így jött ki
Szóval ne aggódj, h kimaradsz bármiből is!
Filmezünk??
Szeretem a táncis filmeket, de keményebbeket is, Kill Bill, Hannibal-sorozat… Vámpírosok. Hair, de a végén mindig nagyon sírok. Kosztümöseket, Múmia, Narnia. Almodóvar. Művészfilmek is jöhetnek!! Az említett filmeket megpróbálom megnézni!
A felsorolás kicsit zavaros lett!
Erika, jobbulást!
Apa hazaért??
Bex, remélem megnyugodtál picit és Tomika jobban van!! Ha aggódsz, akkor járj utána, ne érdekeljen senki. Több orvost, ismerőst, mindenkit kérdezz meg!
Dokik meg monnyanak le!!
A könnycsatorna-átmosás fáj? Én úgy tudom, nem, csak azért sírnak a babók, mert lefogják a fejüket.
Tarane, nem tudok róla sajnos.
Megint apátlan vagyok vasárnap jó késő estig…
Majd bulizunk Ebanoval.