A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gremese, Te Lány!!!! Már látom, kitől örökölték a gyerekek a táltosságot!!!! Azért vigyázz ám magadra!!!!
dmaggie

Tünde! Ami a gmail-en van. :shock: :shock: :shock:
Egy csomón röhögtem , de az a villás.... anyám!

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! Igyekszem..... :roll: :lol:
Ha már táltosság:
Kép
Jól nyomja a gyerök. Épp tobozt eszik. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! Te meg aluggyá má!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Dani jött előbb, nem Samu. :) Majd írom "amoda", ha egy picit ráérek, Irina, KÖSZI!

Már elaludtam itt a gép előtt, úgyhogy most lépek.

Emese, jobbulást!
Gratuláálok a 20 foghoz! :)

Maggie, tényleg aludj, de ügyi vagy, hogy befejeztél 2 dolgozatot!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Mesi!
uilyen overállja volt Bnek :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow:

KépKép
viranka

Gratula a 20 foghoz!
Zsófinak is annyi van, de még mindig turkál a szájában :roll:

Gegi tiszta Zsozsi :)
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel úgy döntöttem, előveszem az angolt... 8) Hátha szükség lesz rá valahol, ne ez legyen az akadály...

Szelivel délután gyurmáztunk, alig akarta abbahagyni, egyre ügyesebben játszik vele! :)

Vindo! Nem bicikliztem azóta, Apa ment vele boltba, meg ha megyek tornázni, biztos, hogy azzal fogok tekerni, mert sokkal hamarabb hazaérek, mintha várom a buszt... Talán a jövő héten eljutok... :roll:

Maggie! :lol: Mindig olyan jókat mosolygok a sztorijaidon! :)

Juba! :( Kitartás!

U.Era! Naná, hogy emlékszünk, és nagyon hiányzol a csapatból!!!!! Képet kérünk Rólatok!!!!!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Gegi nagyon cuki!!! :D Mesi! Vigyázz magadra!!!! Próbálj azért pihenni is!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Gyors jöttem bejelentkezni,látom éjjel termeltetek rendesen! 8)

Era
Ez remek hír,elhiszem,hogy örülsz neki!Képet mindenképp szeretnénk a csajodról!

Vindo!
Félve írom csak le,hogy eddig még nem,de napról napra borzalmasabban vagyok,szóval szerintem ez csak idő kérdése :?
És tippem nem nagyon van(de halkan megjegyzem én egy leányzót szeretnék inkább,bár nem kívánságműsor és azt hiszem ha fiú lesz is hazahozzuk a kórházból :lol: ,és talán csak azért gondolom ezt mert ehhez vagyok szokva és egy kicsi fiút szerintem teljesen máshogy kéne gondoznom,persze ez csak az én elméletem...
Apa viszont fiút szeretne természetesen,majd kiderül kinek lesz "igaza" :D
Látom ma mész Veszprémbe,vagy már ott is vagy,bizony élményfürdő még nincs,a meki a kórházzal szemben,túl sokat nem tudok a látványosságokról,én mindig csak vásárolni és a kórházba szoktam menni :roll:
Esetleg az állatkert,Bertivel nemrég voltunk és nagyon élvezte.
Vagy talán még ott a vár...

Irina!
Akárhogy is szépíted ez nem kis teljesítmény! Én képtelen lennék ennyi mindent bevállalni :roll: Nagyon,nagyon ügyes vagy!!
És persze Vindo,Maggie,Emese és még sorolhatnám az extra energiákkal rendelkező anyukákat!
Ádi beszólásán mi szerint hogy ha nincs pénzünk, nem tankolunk jót kuncogtam,szerencsére Bertus ennyire jól még nem beszél,mert tuti ő is kiadna minket :lol:
Bubifújó nálunk is nagy sláger,épp tegnap nyomattunk a mamánál 8)

És itt a másik energiabomba Maggie!,Te is hihetetlen ügyes vagy,két dolgozat kipipálva,mellette a három gyerek,én meg alig élek!
Gratula a fogacskákhoz!
Majd egyszer elmesélem,hogy mi milyen borzalmasan állunk velük,nagyvonalakban,már majdnem az összes kint,viszont a felső sor sorra romlik neki :shock: :cry: :cry: :cry:
Azt mondják az okosok,hogy a cumi végett(cumisüveg van,úgy alszik el,hogy azon lóg,cumi nincs,pár hónapig cumizott csak.
Borzalmasan néz ki :cry:

Hűű Gegi baba hihetetlen,tényleg egy táltos,akár csak a nővére és az anyukája!

Na csajok ennyire futotta,rohannom kell...

juba0

Regi!
Hajrá angol!!
Mi is gyurmázunk,én marhára élvezem :shock: :lol: :lol:
Szerintem azért a gyerek is :lol: :lol: :lol: :lol:

Na léptem!

juba0

Sziasztok!

Csak rohanóban írok néhány sort, meglátjuk, meddig engednek Fiúk :D

Era,sziaaaaa!Képet tényleg jó volna látni Nagylánykádról :wink: !Örülök, hogy jól vagytok!

Mesi,Tobozfaló Gegi nagyon édes!!! :lol:

Panndi!No, akkor Zsófinak remélem már rendben lesz a szemecskéje!+++

Regi!Felbuzdulván a gyurmás sikereiden, én is előveszem ma a gyurmát Bobinak :lol: !Angol: ügyi vagy!! :wink:

Zdori!Én is szerettem volna kérdezni Tőled, hogy miért jött előbb kicsi Dani!

Vindo!Veszprémbe? Hát akkor itt vagytok most a közelünkben??Élményfürdő...na, az nincs. Meg egy csomó minden nincs :? , én nem tudok valami pozitívan nyilatkozni Veszprémről...

Lányok, ezt elküldöm, s jövök :arrow:
kispocc

Rólunk: mély hang mizéria folytatódik... :D
Képzeljétek, tegnap este megjártuk a kórházat. Mint írtam, anyunak van gégész ismerőse, felhívtuk, ő pedig felhívta az itteni kollegát, no, szóval soron kívül megnézték Botit. :roll: Így éreztem jónak, ha már dokinéni beleültette a bogarat a fülembe. Így tiszta a lelkiismeretem.

Beértünk a vizsgálóba, doktorbácsi már várt. Kérdezi, hogyan is lehetne szóra bírni a gyereket, hadd hallja ő is azt a mély hangot :D . Erre mi azonnal lázas motiválásba fogtunk apjával :D , hogy megszólaljon, de semmi. Erre doktorbácsi ránéz, és köszönti: Szia Botond. Erre fiam: "Szeeeeeeeeebusz! :D :D :D . Akkorát nevettünk, és Botinak is tetszett, hogy Ő most hű de vicceset mondhatott :) . Doki szerint tényleg nagyon mély a hangja, meg kell nézni. Először a fülét vizsgálta, szerencsére fiam hősként tűrte, nem talált semmi eltérést. Aztán sajnos le kellett fognunk, hogy gégevizsgálatot csináljon. Doki készített minket, hogy most ökölődni fog a fiunk, mert a ledugott tükör zavarja, de meg kell emelni a gégefedőt(vagy mit..), hogy lássa, minden oké-e. :roll: . Nagyon jó fej volt, mindent elmagyarázott. Azt is, hogy csupán 2 másodpercre van szüksége, hogy a hangszálakat is megnézhesse. Ha nem sikerül valamiért, javasolni fogja, hogy egy másik időpontban altatásban gégetükrözést hajtsunk végre, hogy utánajárjunk a dolognak, bár ő nem hiszi, hogy itt baj van...Na, erre én kész lettem teljesen, a sírás fojtogatott, hogy ilyen helyzetbe hoztam a Gyerekemet :roll: :cry: . No, nekiláttunk a gégevizsgálatnak, Apa ölében lefogta Botikámat, én pedig a fejét. Hát, a szívem szakadt meg ettől a riadt tekintettől :cry: . DE sikerült végül, 4 másodpercig is nyitni tudott valami izét ott a gégében :) , és meg tudta nézni. És közölte, hogy Botondnak az égvilágon SEMMI baja, minden olyan, amilyennek lennie kell, gége, gégefő, hangszalagok.... Na jó, azért még megnézte az orrüregét is... :roll: , szegény drága Kisfiam könnyes szemmel tűrte, tűrte, itt már nem is sírt. Hát ez van. Az én hangomat hallván mondta a doki, hogy ez biza genetika. Alkati dolog, nincs semmi gond, nyugodjunk meg. Ő ilyen, el kell fogadni, hogy mélyebb a hangja, mint a többi gyerkőcnek. Hát én könnyen elfogadom :D , szerintem nagyon nagyon édes :D :D .
Mielőtt bementünk a doktorhoz, már felkészítettem Botit, hogy most megmutatjuk a torkát, stb...És ha készen leszünk, kap egy hatalmas meglepetést.
Mikor tényleg végeztünk, mondom neki: "Látod, készen is vagyunk, anya és apa olyan büszke Rád, hős voltál." Erre Ő : "Lepetés???" :D :D Jaj, ezen is jót nevettünk, doktorbácsi szaladt is matricáért :D
kispocc

Kispocc! Sajnálom, hogy ilyen tortúra volt a vizsgálat, de nagyon örülök, hogy minden rendben, és most aztán 1000%-osan megnyugodhatsz!!!! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

De örülök, h nem vagytok mérgesek ránk, mert eltűntem.
Sok minden történt azóta, de ezek már bagatell dolgok.

Kép Fagyival még a nyáron

Azóta lenyírtam a szép szőke haját nullás géppel. Hogy erősödjön.

Dolgozni nem dolgozom, Apának segítek egy kicsit adminisztrálni, meg suliba járok.

Dióhéjban ennyi.
Vendég

Tegnapi gyurmázás :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Viranka köszönjük szépen a tegnapi vendéglátást :lol:
cica ma hajnalban felkelt és szólt, indulunk anya vár Báló :lol:

Fleur hírek ma beszültünk telefonon :D Mindketten jól vannak. Gátvédelemmel szült. Már jönne haza. Ha minden rendben lesz akkor holnap délelőtt meg is tehetik :D Lilla jól fogadta Danit de majd még az otthoni fogadtatás után minden kiderül. Petinek sajnos nincs ideje a képeket feltenni, beszéltek róla de sajnos nem jutott addig. ha holnap "szabadulnak" akkor kapunk végre képeket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok csajok!

Era: de jó h jöttél..szépséges kislányod nagyot nőtt! :-)
Kispocc: Mély hang..szegénykém..de kiderült hogy minden OK, milyen ügyes..és vicces :-)

Mesi: táltos Gegi :-)
jobbulást!!

Maggie: Bercó :-) pihenj amikor tudsz!!!

Nálunk most mivel beteg..- bár előtte is de most nagyon - a beteg vagyok, gyógyíts meg a program, vagy ő a beteg vag ymi...szóval jnön az orvosos táskával...Emma doktornéni...ezt nagyon sokáig bírja :-) 100x vizsgáljuk egymást.

Egyébként javul..már egész jól van..néha köhög..már nem olyan hurutosan, meg az orra is javul....
kedden kapja az oltást..és mivel azt mondja a dokink hogy jérvny van, ha tehetem akkor utána 2 hétig még maradjon otthon..akkor teljes lesz a édettség..szóval még két hét..de jó!!

azért félek hogy fog visszaszokni..:-( 2 hete megy majd..aztán 2 hét téli szünet..:-)

jaja most álltunk ré a kariécsonyi ajéndékok összeírására, megvételére....anyuéknak nem tudok semmit kitalálni meg a 10 éve keresztfiunknak, .:-(

Tesó: még csak gondolatban van..még nem "dolgozunk rajta" ..ugye várjuk h alakuljanak a dolgaink...de Ema...naponta kb 10 x mondja: ezt oda adom tesónak, ..idehoztam a cipőt tesónak, kikötöm hogy könnyebb legyen neki, hook tesónak is párnát..........kész vagyok..pedig mindig elmondjuk hogy még nincs tesója és még a pocimban sincs( a múltkor mondta hogy anya pociéban lesz ( annapeti könyv :-) )

KépKép
kaqk
Debrecen

Era, gyönyörű Beatrice! :wink:

Kaqk,Örülök, hogy kicsi Emma doktornéni! javulgat! :wink: Ne aggódj, biztosan jól visszarázódik majd a bölcsibe!

Csajok, help!
Nemsokára megyek Bécsbe, és Bulcsú nélkül. No, Ő még ugye 5ször szopizik a babakaja mellett, és akarok neki hagyni itthonra lefejt tejecskét. Csak azt nem tudom, mibe tegyem, mibe fagyasszam. 1 aventos dobozom van, az oké... de mibe tudnék még lefagyasztani neki?Köszönöm előre is, ha van ötletetek!
kispocc

Én még sosem fagyasztottam tejet, így passz :roll: Amíg ennyiszer ettek, nekem tartozékaim voltak, és jöttek mindenhova :lol: Most meg már nagyok :roll:
Vendég

Hát éppen ez az, hogy én sem fagyasztottam. De most szeretnék elmenni nélkülük, muszáj kikapcsolódnom, Bulcsú pedig nem maradhat tejci nélkül :D . Most, 2-3 hete kezdtem csak a hozzátáplálást, Bulcsú imád mindenfélét, amit kap, de minden étkezés után szopik még :roll: :D . Szóval ezt most meg kellene oldjam :D .
kispocc

Kispocc: én anno a Via poharakba fagyasztottam..de van vmi zacsi is nem amiben lehet??

KépKép
kaqk
Debrecen

Kispocc lehet kapni a patikában tejgyűjtő zacskót.
Nem a legolcsóbb de millire pontos mennyiséget fogsz tudni benne lefagyasztani.
gyárilag sterilizálják, csak bele a tejcsit és mehet a fagyóba.
Én sokat fagyasztottam abba Gréti tejtestvérének :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönöm az ötleteket! :wink:
kispocc

ja, 10 db zacskó van 1 csomagban

U.Era milyen nagy már a lányod :lol:
nem ismertem volna meg :roll:

Regi ügyes Szelike a gyurmával :lol:
mi is sokszor leülünk és gyurmázunk.
Lassan profi vagyok, robot, csiga, ház, elefánt 8)
azért mikor pacit kért elakadtam :roll: :oops:

Panndi örülök, hogy véget ért a mizéria Zsófi szemével

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo remélem jó napod van :lol:

Csajok, csajbuli mikor és hol????????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pocc én csak aventes dobozkákba fagyasztottam még annó, a szomszédom simán fagyaszt műanyag kupakos kis flakonkákba, amiben joghurt volt.
Mennyi időre mész el?

Heni
KépKép
heni81

Édes kis zöldike :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon csini :lol: :lol: :lol:

Gegi is cuki :lol: :lol: tiszta Zsozsi :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Azon ritka pillanatok egyike, hogy egyedül vagyok itthon. Mondjuk szerintem mindjárt jönnek a fiúk, aztán kezdődhet a szokásos pénteki műsor. Mosás, vasalás, főzés. (holnap is suli, így ma muszáj főznöm valamit az éhes szájaknak)

Era, annyira jó, hogy jelentkeztél!!!!! Beatrice meg csodás nagylánnyá lett. Mesélj, mesélj!!!!

Regi, Szelike meg milyen elmélyülten gyúrmázik. Bevallom, én még nem adtam B. kezébe gyúrmát, de hamarosan megpróbálom. :lol: A tészta gyúrásában mindig segít nekem, meg ha valamit kell csinálni vele, akkor is. :wink:
Bízom benne, hogy hamarosan megtalálod álmaid munkáját! Én szorítok továbbra is.

Ágica, Neked meg hatalmas gratula! Érezd nagyon jól magad az új helyeden!

Gremese Táltos Gergő meg remekül nyomja. Legszívesebben vele gyúrmáznék. Annyira édes, husimusi. Ja, egyébként bagoly mondja... :wink: :lol: :lol:
Az éjszaka úgy sikerült, ahogyan vártam, borzasztóan. Fél éjfél után sikerült lefeküdnöm, de apa két órán át hírdette az igét valami borzasztó hangerővel, meg Bercó is rugdosott egyfolytában. Hagytam az ágyunkban, mert ezt a nyugtalan alvást nem akartam megzavarni azzal, hogy átviszem a saját ágyába. Így is állandóan nyöszmögött. Nagyon rafinált, mert arra meg nem kapható, hogy az ő ágyában bújjunk össze. :roll:

De ma időben lefekszem. :lol:

Kispocc, sajnálom nagyon, de én is így lennék nyugodt. Hidd el, gyorsan el fogja felejteni. Bár gondolom nem lehetett kellemes, hogy az orvos jól "kihúzta a nyelvét". De ilyenkor tényleg azt keresik, hogy a gégében nincs-e valamilyen organikus eredetű dolog. Fejlődési rendellenesség, polip, miegyéb. De szerencsére ilyen akkor nincs. Bocsánat, nem akartalak ám én sem ijesztgetni, nyilván ezek feltételes lehetőségek, de... no, nem magyarázom tovább. Nagyon örülök a jó eredménynek. Botinak meg nagy-nagy gratula, hogy ilyen hős volt!!!! Pusszancs neki.

Kaqk, gyors gyógyulást a kis angyalképzősnek! Karácsonyi ajándék, de ügyesek vagytok. Mondjuk nálunk apa rendelgetett már néhány dolgot, főleg a fiúknak. Talán Gergőnek megvan, Dávidnak is tudjuk már, hogy mi lesz, meg a Bercóé is körvonalazódok, de kell még másnak is. Lassan nekem is el kell döntenem. No, meg közeledik Advent, süthetem a sok-sok mézeskalácsot. Sok esetben télapó-ajándékként is szépen becsomagolt mézeskalácsot szoktam adni. Eddig még sikere volt. Mellé esetleg gyümölcsöt. Többen is jobban örülnek ennek, mint a csokoládénak. Abból egyébként is vagonszám szoktunk kapni, úgy gondolom másoknál sincs ez másként.

Juba, jajj. Ezek a rosszullétek. Még néhány hét, aztán hátha jobb lesz. Bertus fogacskáit meg nagyon sajnálom. :cry: Tőletek mit örökölt, mert ez is bejátszhat ám. Hú, én is nagyon meg voltam ijedve, mert nekem pl. nincsenek nagyon jó fogaim, de szerencsére a fiúknak eddig rendben.

Kispocc, valahol olyat olvastam, hogy tejfölös pohárba fagyasztották le, vagy műanyag jégkockatartóba, pontosabban, ilyen zacsis változatba.

Mónikám, köszi a tudósítást!!!! Már én is nagyon várom, hogy láthassam Dani legényt!

Irina, ez nem semmi ám! Jól kiosztották akkor ezeket a dolgokat. Ádi: :lol: :lol: :lol:

Vindo, ezek után aztán végképp kíváncsi vagyok, hogy nektek mi lesz majd a véleményetek. Jó konferenciázást!!!!

Na, akkor most lesz mit olvasni. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

az új overál..kicsit hosszú a naci..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem baj, az Kaqk, de akkor is díjnyertes. Nagyon jó, ilyet még nem is láttam. Bár én fiút kerestem, de eddig sikertelenül. Emma meg, hja gyönyörűűűűűű!!!!
dmaggie

Maggie: köszi..azért tetszett meg mert NEM rózsaszín..de mégis csajos..aranyos pillnagókkal! Teszveszeltem. 6e-rt

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi mégegyszer a tippeket :wink: !Á, csak egy napra megyek :lol: !Nem is hagynám Őket egyedül több időre :lol: . De ezt az 1 napot is meg kell oldani!

Emma csodaszép!

Meggie,drága! Eszedbe ne jusson szabadkozni egy percig sem! :wink: Inkább köszönöm a véleményedet. Orvosnak azért mutattam, mert így tiszta a lelkiismeretem, és így vagyok 100%-ig nyugodt, hogy a fiam rendben van. Egyet nem értek csupán: dokinénink immár 26 hónapja ismeri Botondot. És mióta torokhangot hallat, ilyen mély hangja van. És ezen eddig csak nevetett, erre most rámhozta a frászt, és sürgedelmes cselekvésre szólított fel :? ...nem értem. Mindegy is mostmár! Boti pedig azt meséli mindenkinek, hogy Ő oroszlános matricát kapott a doktorbácsitól :lol: . Bár tuti megviselte a lelkét is, mert éjszaka sírt és kéretőzött mellém :cry: . Elfelejti majd :wink: !
kispocc

Már megint csak kutyafuttában, de ezt le kell írnom!

Ma elmentem egy csontkovácshoz. Megvizsgál, erre a saját szememmel látom, hogy a bal lában 4 cm-rel :!: "hosszabb", mint a másik. :shock:
Megfogja a derekam, a hüvelykujjai között 4 cm különbség van. Ez az én bajom, ennyire el van tolva a csípőm. :shock:
Röpi közben meglökhettek a levegőben, egy rossz esés, emelés...
Pikk-pakk meggyömöszölt, és kész is. Pá pá fájdalom! :shock:
A terület még érzékeny, de helyre rakta a csontjaimat.
Az achilleszem is azért fájt a "hosszabb" lábamban, mert az eltolt csontok nyomták az idegeket.

A másik (évek óta tartó) problémám, a vállam. Szintén röpi...
Leültet, alig, hogy hozzám ér, közli, hogy a kettes, az ötös és a hatos csigolyák nincsenek a helyükön. NEm is tudtam rendesen fordítani a fejem oldalra évek óta. Pikk-pakk, ripp-ropp, itt nyom, ott húz, és ennyi. Tökéletesen tudom a fejemet fordítani! A vállam még érzékeny, azt mondta, hűtsem, és ne zuhanyozzak forró vízben, csak langyosban.

Megkérdeztem, hogyan emeljem a gyerekeket, vagy bármit. Számít az egyenes hát? Egyre kell figyelni, szemből emeljünk! Ne oldalról, mert akkor szétcsúsznak a csontok.

Ennyi. (Mi meg ma megrendeltük az ágyat. Egy vagyon! Na jó, az már amúgy is kellett).

A XI. kerületben van, ha valakit érdekel, megadom az elérhetőségét.

Kép
Kép
Kép
gremese

Azta Emese! Ennyi? Lehet nekem is el kellene mennem egy csontkovácshoz? :shock: :shock: Örülök,hogy rendbe tett.. :)
varga tünde

Mesi: de szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon örülökl

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :D !

Itt ülök egyedül a csendes lakásban egy pohár boroskóla mellett, és olvasok :wink: . P. elvitte a gyerkőcöket, mert úgy volt, hogy holnap is dolgozom, de szerencsére nem kell, sőt, hétfőn is szabin leszek :D . Utána mondjuk karácsonyig bolondok háza lesz, de mindegy már...

U.Era, nekem is sokszor jutottál eszembe. Beatrice gyönyörű, tényleg egyáltalán nem látszik rajta, hogy korababa. És neked most milyen a hajad :wink: :D ?

Mesi, de jóóóóóóó!! Ágyam nekem is rettenestes, még pocakosan kifeküdtem, de sajna most még nincs rá keret, talán tavasszal. Az a durva, hogy alig 4 éves ágy :evil: . A múltkori hátfájásom nem múlt el teljesen, egy pontotn azóta is fáj, és lehajtani nem tudom a fejemet :? .

Kaqk, Emma nagyon csini :D !

Vindo, milyen volt Veszprém?

ZDóri, hajnalonta nagyokat döbbenek a bejelentkezéseid időpontján :shock: . Meglestem a g-mailen a fiaidat, nagyon szépek :D !

Kispocc, de jó, hogy nincs semmi baj, bár ez várható volt :roll: .

Megyek, töltök még egyet :P .
dettyk

Köszi, édes vagy Kispocc!!!! :lol: Nagyon megnyugodtam. Én is így csináltam volna. :wink: Oroszlánszívű Botondnak óriási pusszancs! :lol: :lol:

Húúúú, Emese! Ez nagyon durván hangzik, de jó, hogy már jobban vagy. Kell majd még menned v. csak panasz esetén?
Na, mondjuk a lüke uncsitesóm nem volt ilylen szerencsés. Ő is elment egy cs.kovácshoz, jól kiropogtatta mindenét. A lükécske meg ellentartott, amikor a nyakához, fejéhez értek, no, képzelheted. Lelki szemeim előtt látom, ahogyan küzd a jó ellen eltorzult arccal. Azóta is rötyögök rajta. De viccet félre, tényleg jó lehet. Én mondjuk nem ellenzem az alternatív gyógyászatot, sőt.
Bercó érkezik a fürdőkádból.
dmaggie

Regi, nagyon klassz ez a gyurmázó készlet, lehet, hogy karira Panka is kap. Bencének volt, de már csak néhány alkatrész van meg :roll: . De szép Szeli is, olyan nagylány már :D .

Viranka-L.Móni, nagyon irigyellek benneteket a minitali miatt. Hú, de benne lennék egy csajbuliban, de olyan messze vagytok :cry: ...

L.Móni, köszönjük a híreket Fleur-ékról. Természetesen várunk türelemmel 8) .

Juba, sajnálom Bertus fogait :( . Emlékszem, Bencéé is gyorsan romlott, pedig ő nem volt cumis, és alaposan tisztítottuk is...és mégis. Most a maradandók jobbaknak tűnnek...remélem.

Egyébként Bencééknél ma nem volt suli. Már az iskolának több, mint 20%-a beteg, így bezárt a suli, fertőtlenítenek. Nem tudjuk, az új vírus-e, majd jövő héten jön meg a vizsgálat eredménye. 2-3 nap alatt lezajló, lázzal és enyhe tünetekkel járó valami, Dorka már átesett rajta, de ezt már írtam...

Megyek, megnézem a szerdai Házdoktort és Feleségeket :D . Este még lehet, hogy jövök, ha el nem alszom :oops: .
dettyk

Dettyk! Lazulás 8) 8)

Heni, Te merre vagy??????
dmaggie

HALIHÓ, CSAJOK!

A beszámolók fényében a Bubifújó Klubot ezennel megnyitom. Majd egyszer összeeresztjük a kicsiket egy nagy fújásra, jó?

VINDO: no, milyen volt a konferencia?
Már rég diskuráltunk filmekről... :-) gondolom, mert annyit nézünk mostanában, hogy még...

MAGGIE: le a kalpaggal, nagyon ügyes vagy. Nálad csak Bercó volt ügyesebb a szurival. És azok a szövegek, nagyon cuki lehet! :-)))))))))))))))))))))
Remélem, tudtok pihenni a hétvégén.

MESI: gratu a teljes fogsorhoz! ;-) Hát én Gegi képét (a szöveget még ne olvasva) simán Zsófinak néztem, kék szín ide vagy oda. Tündéri a kispasi! :-)
De jó, hogy rendbejöttél! (engem nagyon érdekelne a csontkovácsod, kérlek, írd majd meg priviben az elérhetőségeit, hátha tud valamit kezdeni a derekammal, nyakammal).

TÜNDI: bocs, Neked is írni akartam tegnap, hogy köszi, amit írtál (jaj de hülye mondatom született...). A gmailes ppt-n meg én is dőltem. Főleg az összefilctollazott kisbabán...

DÓRI: nincs mit! Örülünk Neked! :-)

REGI: azta, még angolozni is van energiád, meg torna? Nem semmi.
Szeli csodás!

JUBA: dehogynem lennél képes! :-) és máris mennyi mindent csinálsz, várandósan egy kicsi gyereket és családot ellátni -- na AZ a teljesítmény!

KISPOCC: Annyira édes ez a Boti! És nagyon örülök, minden jó, ha jó a vége!!!
Tejfagyasztás: én is patikában kapható műa. zacsikat használtam, amiket Móni is javasolt. Tuti jók voltak. Asszem, Medela volt a márkája.

U. ERA: Gyönyörűséges a lányka, Te meg a szorgos anyuka, akiről ugye látni fogunk majd képet (ha nem itt, amott). Tényleg, Te tudsz az amott-ról? Ha nem, írj nekem privit, írok neked.

MÓNI: nagyon köszi a Fleur-híreket!!!

KAQK: nagyon örülök, hogy Emmus jobban van! Hát ez a bölcsizés sajnos, nálunk is a havi egy megbetegedés minimum játszik. Milyen szép Emma!

DETTYK: csak így tovább, pihenj minél többet!!!

Hát a gyurmát ne is emlegessétek, lányok, bár tudom, 2 évesen nyilván az a rendeltetészerű használat, amit Ádó művel vele, Így már nincsenek különböző színek, folyton kiszáradt, de el nem pakolhattam, és nekem kellett gyúrnom, úgyhogy zsenge korom gyurmaemlékeit némileg beárnyékolja a szülői harc a fránya gyurmaképződményekkel (folyton tele vele a szoba). A régi hagyományos gyurma meg nyáladzott, mit akarok.
Ja, ma Ádi állítólag rászólt az egyik gondozónénire, ahogy ők fogalmaztak: "megjött a hangja". Gondoltam is, isten hozta őket a klubban. :-)

MÓNI: csajos buli: bármikor, amikorra összehozható! ;-) (továbbra is a hétvégének lenne inkább jó, egy-két nap már be van táblázva, de szerintem még sok üres.)
Puszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok, épp most értünk haza, szerencsére nem az M1-en mentünk :roll:

Rugó újfent egy hős volt, meg sem nyikkant az úton :roll: :D

Fáradtak vagyunk, mint a kutyák.

Kád, ágy :arrow:

Kép
vindolanda

Dettyk, igenigen, én egy bagoly vagyok. :lol: Csak kár, hogy rá vagyok kényszerítve egyszersmind a pacsirtaságra is... :lol:

Emese, nagyon jó, hogy jobban vagy! :)

Ne haragudjatok, most többet nem írok, de ma megbeszéltük a lehetséges időpontokat, ki is osztom a 2 csapatnak holnap. Mert a májusiak is jönnek hozzánk, azt állítják... :) Mármint nem egyszerre veletek, nehogy megrettenjetek! :wink: :lol:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Daniról írtam "amoda".

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Detty: kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény..

Megyek kicsit elvagyok maradva..Tegnap eljátszottam Bencivel az időt :D Jót szórakoztunk. :roll: Ma mamánál van,úgyhogy pakolás. Domi meg rajzolgat,művészlélek :)

Vindo:jó későn értetek haza. :shock: Apa még mindig nem újította fel az akváriumot,pedig megígérte,pedig kapnánk egy csomó halat :( tieitek? dobhatnál róluk is képet,no meg a csigáidról is.. :lol:

Kaqk: nagyon jó az overál! Szép Emma,jól áll neki :)
varga tünde

Sziasztok, reagálni még nincs időm sajna. Fél négy körül feküdtünk le, és reggel kilenckor keltünk :shock:

Veszprém nagyon bejött Gábornak, egész lelkes lett tőle. Voltak az állatkertben meg a tescoban :roll: , este mekiztünk a Kórház utcában, aztán hazaindultunk, de a borzalmas köd miatt lassan tudtunk csak jönni :?

Alig láttunk.

Rugó odafelé kb. 15 percet aludt, visszafelé szinte végig, ezért volt az éjszakázás :roll:
De semmi baja nem volt, annyit nem hallottunk tőle, hogy mukk.

A konfi nagyon jó volt, egy csomó régi ismerőssel találkoztam, bár közönség nem nagyon volt :wink:

Hajnalban viszont Gáborral elég rondán összevesztünk, azóta sincs nagy szerelem közöttünk. Este ő kettő körül bealudt, én meg Rugót altattam. Ez úgy nézett ki, hogy kb. másfél órán keresztül feküdt a mellkasomon-nyakamon, de nem sikerült elaludnia. Mikor már mindenem fájt meg elgémberedett, letettem oldalra, akkor meg sírt.
Erre G. felébred a legszebb álmából, és megkérdezi, hogy de most mondjam már meg, miért nem aludhat el a gyerek rajtam? :shock: :shock: :shock:

Én már elég rettenetes állapotban voltam, és elég rondán összevesztünk. Azóta is kerülgetjük egymást, bocsánatot meg nem kér, mert szerinte nincs miért.

Amúgy ülve majd elalszunk, Rugó meg pörög, de jó lenne, ha elaludna, mert hétfőre még nem készültem semmit, valamint holnap jönnek barátaink, a lakást rendbe kellene vágni.

De először is aludnék :roll:

Ha van rá módom, jövök, és írok mindenkinek.

A fogakkal kapcsolatban azt még leírom, hogy Rugónak is az egyik első foga egyik napról a másikra beszürkült.

:x

Ja, a tescoban vettek távirányítós autót, R. meg van őrülve érte, megtanulta kezelni rögtön :wink:

A halak jól vannak, Tünde, a csigákat nem látni 8)
Bár elfogyott a haleledel ma, be kéne menni Db-be. V

Kép
vindolanda

Az előző hozzászólás vége, hogy virsli sincs meg túró rudi.

Kép
vindolanda

túró rudi itt is elfogyott 8)
de meggyőztem a lányt, hogy jó lesz neki ma délután a túrórudi muffin és csak holnap megyünk venni.
Olyan undok, nyálkás idő van :?

Vindo remélem azért hamar kibékültök :roll:
Vesd be a titkos módszert és akkor te is tudsz aludni Rúgóval együtt :wink:

csajbuli
december 13 vagy 14?

Talán Z is ráér gyerekvigyázni, ha időben szólok neki :roll:

:arrow: felsírt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lányok!

No, újra netközelben, de csak ezt az oldalt futottam át. :oops: Valahogy elmentek a napok, a gyerekek extra hisztisek, valamelyik nap mindketten egyszerre hisztiztek. Szuper volt.... És persze minden napra jut mindkettőjüktől egy-egy hiszti. Móni! Nem tudom, hogy bírod Grétit ilyenkor. Én nagyon ki tudok lenni. :(

Emese!
Valami gond volt a hátaddal? Még jó, hogy sikerült egy jó csontkovácst szerezned!
Gegi nagyon-nagyon ügyes fiú!!

Móni!
Jól hangzik a csajbuli időpont, majd megpróbálom úgy rendezni, hogy el tudjak menni. Ez esti időpont lenne, vagy napközbeni?

Dóri!
Nagyon belelendültél a talitartásba! :) CSalád mit szól hozzá?

Vindolanda!
Sajnálom az összeveszést. :( Azért remélem hamar kibékültök!

U.Era!
Szia! Én még emlékszem rátok! :)

Dettyk!
Sikerült feltöltődnöd az este? Kell ez!

Kispocc!
Örülök, hogy minden rendben Botival! :)

Irina!
Nálunk is nagy sláger a gyurma és a bubifújás. Imádják mindkettőt. :)

Igyekszem visszaolvasni, és jönni.
Puszi
Gica

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?