A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

A jövőhetet még szeretném kivárni és utána mindenképp elmegyek!
Gondoltam én is rá,hogy viszem magammal de most,hogy jön a vírus,nem szívesen tenném ennek,félek kicsit,nem járunk egyébként közösségbe.
És a másik dolog,hogy nem lehet időpontot kérni,ott hét szerint mennek be a kismamik,tehát valahol az utolsók közt lennék,ami azért gond mert háromtól-ötig van és általában Berti akkor alszik délután!
Azért igyekszem megoldani,a héten anyánál leszünk délutánonként,hogy szokja ő is,kicsit majd lelépek,kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá?!

juba0

Hát egy darabig lehet csak életjelezek :lol: kicsit kaotikusnak érzem néha az életet még :)
Ma 10kor kerültek a gyerekek ágyba, azaz Lilla. Dani kicsit később aludt el. Mondjuk 9ig aludt előtte.

Amúgy jól vagyunk, minden ok, csak ugye a napirend még nem alakult ki. Reggel eléggé sokáig tartott mire Apával sikerült magunkat összeszedni. Mondjuk lehet az idő is közre játszott. Amúgy pont az jutott eszembe, h aznap mikor Dani született olyan szépen sütött a nap. Azóta se...

Születéstörténetre még várnotok kell nem volt időm leírni, de nagyon szép élmény volt ismét és teljesen +.

Ja és Apa valóban nagyon kreatív volt a feliratokkal :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok! :)

Juba, én is vittem magammal mindenhova Samut, nem volt más választásom, de ennek köszönhetem, hogy végülis nem dugtak kórházba. :) Szóval sztem teljesen ok, ha neked nem baj vinni magaddal. :) Persze, ha sikerül másra bízni, akkor tedd nyugodtan. :)

Ne haragudjatok, olyan napokon vagyunk túl, hogy nem nagyon van/volt időm jönni, de azért majd pl. útvonalat, meg minden ilyesmi írok majd "amoda". Szóval ne féljetek, megcsinálom, csak lenne egy kis időm... :)

Megyek is.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
zdori

Fleur, kicsit kaotikus biztos, de nagyon szép. :) Ugye?

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dóri!
Hogy sikerült a szombati nagy nap?

Juba!
milyen dögök,h. nem lehet ip-t kérni :shock: Ahova mi jártunk Ágicával,ott meg csak arra lehetett menni :) mondjuk nekem ilyen szempontból szerencsém volt,mert Míra bölcsiben volt általában :) vagy már oviban :)
mikor elmentünk 4d-s uh-ra egyfolytában ki akart menni a váróba mert ott volt cukorka :)

Fleur!
elég ha életjeleket adsz :) lassacskán kialéakul majd minden :)

Mesi!
a Silka Mei-tai nagyon szép :) most aza kedvencem :)

Gica!
Egyszer egy hétpettyes katicabogárka
elindult megnézni mi van a világba
hívta a gyöngyvirág, hívta a vadrózsa,
ide is, oda is bekukkant egy szóra.

Nagy bajuszú cincérek
sétálgatni mennek,
tóparti szúnyogok
kalapot emelnek,

Estére álmos lett katicabogárka,
éjjeli pillangó hazatalicskázta.
kb. 2 hónapja jártak bölcibe mikor ezt tanulták :) Míra összevissza halandzsázta :) volt benne kecske akit megetettek :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt, kezdődik a hét :?

Tegnap észrevettük, hogy Péterke hunyorgat a szemével :? meg dadog is :?
nem tudom, hogy pontosan dadogás e, de pl. ha kérdezem, hogy hogy hivják anyát, erre ő eddig azt mondta, hogy Heni anya, most henhenhenhenhenianya :shock:
Olyan mintha nem birná kimondani.
meg a saját nevénél is: betobetobetopéper

most akkor dadog?

bocsi még majd reagálok ám, de Péterke akar ide ülni :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, nem lehet, hogy csak játszik a nevetekkel? Mert tetszik neki, ismételgeti. Más dologban is dadog, ha beszél?

Viranka, köszi a kérdést, még nem tudjuk igazán, vissza az jött, hogy szép volt, tetszett meg ilyenek, de majd annak hiszek, ha visszahallgathattam a felvételt. :lol: Az meg nem tudom, mikor lesz meg.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Végig akarok aludni egy éjszakáááááááááááááát.
Hisztizsák hajnal kettőkor elkezdett jelenetet rendezni mert nem a thomasos takaróval volt betakarva :?
fél órán keresztül, naná, hogy nehezen aludtam vissza :(
naná, hogy aztán korán kukorékolt :evil:

Fleur az is jó, ha csak életjeleket küldesz :lol:

Heni szerintem ne aggódj
ne segíts neki, hallgasd figyelmesen, türelemmel.
ki fogja nőni pár nap alatt.
Zsozsinál is volt hasonló ha jól emlékszem, meg talán Panndiéknál :roll:
Lehet a féltékenység

Juba ne búcsúzkodj előtte
amikor látod, hogy jót játszik öltözz és menj
nem lesz gond :wink:

:arrow: kávét főzni, ülve elalszom

KépKép
Kép Kép
l.móni

na fő 8)

tegnap vettem a teszveszen hűtőmágneseket az adventi naptárba :lol:
olyan szépek, 12 nap így letudva
meg már vannak műanyag kisautók is
a többi napra meg lehet kap kismackót, azt szereti és annyitól talán nem lesz gond :roll:

na sípol, lefőtt :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tudtátok, hogy vasárnap már gyertyagyújtás?

KépKép
Kép Kép
l.móni

a 11.-e nem jó nekem a csajbulira, mert Z-ék tartani disznóvágásnak álcázott ereszd el a hajam munkahelyi bulit 8) :lol: így tuti a 12.-e se mert akkor fog józanodni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! :?
Szeli a múltkor azon akadt ki a reggeli öltözésnél, hogy nincs cica a pólóján... :shock: :lol:
Próbálj pihenni napközben!
Cicus alszik még nappal? Hogy álltok ezzel?

Kép

Kép
regcsiken14

Hali
megvagyunk

Most a változatosság kedvéért apa lett beteg. :-(

Emma már mondhatni teljesen jól van. :-) hurráááá...

Móni: éjszaka :-(

Fleur: jók az életjelek! :-)

Heni: hm...nem tudom...

KépKép
kaqk
Debrecen

Hm én sem tudom...majd csak rendbejön.
Viszont most nem pisil be:-)

Az alexandránál 40% olcsóbbak a könyvek!

Meg még ezt a linket ajánlom mindenkinek:

www.tudatosszulo.hu

Sok okos játék van náluk.

Móni és ha Grétivel aludnál éjszaka?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is , csak otthon nincs net. :-( Pontosabban net van laptop nincsa.

Anyagi csőd viszont van, szóval Regcsiken nem vagytok egyedül....sajnos.
Bízom benne, hogy ha a karácsonyt túléljük, januártól könnyebb lesz.

MONDÓKÁK: tök jók vannak a youtube-on. Mi onnan tanultuk a manósat is. Beatricének nagyon bejön. Csomó Halász Judit, Süsü Vuk, Törpike... Csak ajánlani tudom.
Vendég

Sziasztok Lanyok! :D

Megjottunk penteken, minden nagyon szuper volt (kiveve a repuloutat, de arrol hosszasan meselhetnek..... :roll: )
Egy ora mulva suliba kell mennem, es vissza is kell olvasnom, ugyhogy most csak Fleurnek szeretnek gratulalni:
Draga Fleur, sok-sok boldogsagot kivanok Nektek ehhez a gyonyoru, hatalmas babahoz!
(Alex pont fele ekkora volt! :D

Otthon csinaltattunk fotossal kepeket, rakok gyorsan parat, aztan holnap jovok!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Visszaolvastam :-)

KAQK: overall tuti. Nekünk is kell egy újban gondolkodnunk, mert a lábszára már kint van a tavalyiból. Pedig direkt nagyobbat vettem neki.

DETTYK: mindjárt nyomok egy friss képet rólunk. :-)

Irina: amott???? sajnos ez nekem már kimaradt :-(((

Fleur: danika csodaszép, és az anyukája is! Igazán büszke lehetsz magatokra!!!! ( irigy-irigy )

Viranka: bölcsi, szeptember óta ját, azaz járna, ha nem kapna el minden kehét. Az elmúlt 5 hétben 2 hetet ment. :-(
De hát ezen egyszer át kell esni. A doki szerint. Na mindegy, egyébként tök ügyes. Reggel 9- fél négyig van. Érdekes mert a böliben alszik 3 órákat is amit otthon sosem. Én személy szerint nagyon elégedett vagyok, mert abszolút igazodtak a gyermek szokásaihoz, az altatás, evés terén. Sokat foglalkoznak velük. Ami meg is látszik a gyereken.

Na keresek egy friss képet.
Pusza
E.
Vendég

Niki72: Raina csodaszép nagylány lett, Alex meg igazi pasi! A fotók gyönyörűek, látszik h profi csinálta.
Vendég

Kép Rövid hajjal
Vendég

Szia Era!
Micsoda nagylany mar ez a csodababa! :D
Jo, hogy jottel, sokat gondoltam Ratok, mi lehet veletek :D
Vendég

Niki,Era!
de jó képek :) Era,jó a hajad nagyon :)

Niki,barátnőm mondta, Angliába rohadt drága a fotozás,ha hazajönnek megkéri Robit csináljon majd az ikreiről :)

KépKép
viranka

2 mai kép a fiúkról:

Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Era nagyon helyesek vagytok együtt:-)

Niki, hár Rania valami gyönyörű!!!!! És hogy Alex mekkora :shock: szépek nagyon!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Niki: szia..na mesél majd! a képek!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá CSoad szépek vagytok mindhárman! Rania micsoda nagylány, és a kis Alex milyen édes!!! Te is nagyon csini vagy ám!!! fekete haj? ilyen volt?

Era: nagyon édesek vagytok mindketten!!!!

Heni: hogy a fiuk mennyire hasonlítanak!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Képek nagyon tutik!!!!!

Heni! Panndinak már írtam, a dadogás természetes dolog két éves kor körül. Zsozsinak eléggé erőteljes volt, talán egy hónapig tartott. Teljesen elmúlt.
Lehet azért, mert több figyelmet akar magának, előrébb jár az agya, mint a beszéde. A több figyelem persze a féltékenységből.
Ne szólj rá, ne javítsd ki, ez nagyon fontos!!!!
Türelemmel hallgasd végig, mintha rendesen mondaná. Mi Zsozsinak annyit mondtunk, hogy nyugodtan mondja. De még ennyi sem kell.
Rosszabbodhat a mostani helyzetnél, tarthat gy hétig, vagy fél évig. Ha az utóbbi fordul elő, akkor meg kell nézetni dokinénivel, de nem lesz semmi gond, ahogy jött, úgy el is múlik.
Hangsúlyozom, ne javítsátok ki, ne szóljatok rá, hogy mondja rendesen!!!!
Zsozsinál volt egy elég gázos szakasz, mikor elkezdett dadogni valamit, és a végén nem mondott semmit, mert vagy elfelejtette, vagy nem bírta kimondani. De jó ideje már újra cserfes. 8)

Era! A haj sűrűsége genetikailag kódolt. Nem lesz erősebb, ha vágod.

Kép
Kép
Kép
gremese

Alex a kis tokájával. 8)
Niki bakker, fél órát néztem a képet, összekevertelek a nagylányoddal. :shock: Isteni ez a fekete haj! És milyen sztikletti vagy! :lol:
Heni! Áron és Péterke nagyon hasonlítanak. Még mindig! :D
Alvás: Mi 9-kor fekszünk (vagyis a gyerekek, mert én még dolgozok vagy éjfélig - akkor lehet). Gegi kel hajnali 5-6-kor, mert éhes, ilyenkor eszik egy joghurtot a félhomályban.
Visszaalvás, majd mindenki kel kb. f8-f9 között.
Vasárnap 9.20-kor keltünk. :shock: 8)
A napokban meg rendszeresen 8 után. Lehet, ez a téli trutyis idő miatt van?
Persze a fentiek nem igazak! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Uppsz, fürdetés. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló!

Nagyon jók a képek!

Hoztam én is.. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A Bencéről készítetteket én csináltam,a többi képet pedig Bence.. :) Domiról is ahogy éppen üldögél a szekrényen és elmélkedik a kiságyából kivett darabon.. :shock: :D
varga tünde

Csak egy gyors jelentkezés, aztán irány a munka.

Képeket csodásak, azért azt csak megjegyzem.
:wink:

Heni, nyugodj meg. Nem lesz semmi baj. Egyébként igen, ez egyfajta dadogás. Mindent úgy csinálj, ahogyan Emese írta. Tilos kijavítani, max. helyesen megismételni. Pl. ha azt mondja egy képre mutatva, hogy mamamamacska, akkor: Igen, nagyon ügyes vagy, az ott egy macska. Jól mondod, stb.
Szépen rendbe kell jönni. A beszéd motorikus része egy kissé le van még maradva, de hamarosan rendbe fog jönni. Szépen, magától.
Már írtam, hogy nálunk Dávidnál jelentkezett ez, de nagyon durván, a rokonom, aki óvónő pl. teljesen kivolt, hogy mit gondolok, miért nem viszem egyből orvoshoz. Kivártunk és nekünk lett igazunk.
dmaggie

Halihó, lányok!

MÓNIKÁM, nekem is jobb lenne a következő hétvége (nem a 12-13, mert az a foglalt, hanem az azutáni, 19-20, azt hiszem, a hétköznap S. nélkül nem megy, nincs kire Ádit hagyni, szüleim már nem játszanak ilyen szempontból nagyon, anyám is dolgozik hétköznap, papira meg nem lehet hagyni). Te szegény, ez az alvás... remélem, mielőbb rendbejön és Cicus durmol nagyokat egész éjjel. Amúgy az én türelmem a Tiédhez képest elenyésző.
Ügyes vagy az ádventis ajándékokkal, én még a naptárt sem vettem meg, majd szerzek egyet a héten. A papírok helyett most valami szépet akarok, talán lesz a karácsonyi kirakódóvásáron.
Köszi a drukkot, puszi! :-)

VIRANKA: akkor szerzünk majd lufit és eregetjük ;-) hogy van Báló bőre?
Fülesmackóról jut eszembe, a minap belefutottam a youtube-on valami diszkósított, rajzolt fülesmackó-utánzatba (az eredeti magyar zene van feldolgozva benne), hát valami horrorisztikus. Főleg ahogy DJ-Fülesmackó vigyorog, az elmenne horrornak. Ádi újabban a régi Gálvölgyi-paródiákra van rákattanva, mert egyszer néztük, főleg a Zenebutik-paródiát bírja, azon belül is a Hegyaljai Mérgesputtyony együttes csujjogatóját, mondja is, hogy "hinye-hunya, hinye-hunya" ;-)

ÁGICA: engem is érdekel, mizújs Petrussal és Veled otthon és mhelyileg is.

MAGGIE: nekem ha 3 életem lenne, akkor sem tudnám a harmadát sem csinálni annak, amit Te. Csak csodálom.

KAQK: jaj, de jó, hogy Emmus jól van! Apátoknak jobbulást!

JUBA: szorítok, hogy enyhüljenek a rosszulléteid (mit enyhüljenek: szűnjenek meg!). Megértelek, én is utáltam a hüvelyi uh-t, de vagy 3 hónapos magzatkorig csak az volt... de lehet, hogy nem emlékszem pontosan, de már nagyon untam.

REGI: Neked sokkal jobb idegeid lehetnek, hogy bírod a gyurmizást bent ;-), nekem még normális szőnyegem és parkettám sincs, de rohamot kapok a darabkáktól.

GICUS: rég láttam rólatok képeket? Amoda? :-)

FLEUR: olyan jó a soraidat olvasni :-) fú, hát figyelem, hogyan is kell két gyerekkel csinálni a dolgokat a legeslegelején.

HENI: csajok már írtak sok okosságot a dadogásról, én is csak biztatni akarlak! Hunyorgással mi a helyzet?
Annyira cukik a srácok! És Áron már hatalmas!!!

NIKI: Hát eszméletlen szépek vagytok, Rólad és a kicsikről is csak ódákat tudok zengeni! Alex tényleg tiszta apája! Te meg triatlonozol? Vagy hogy csinálod, hogy ilyen formában vagy?

Era: szépségesek vagytok, privit írok az amoda ügyében mindjárt ezután. Beatrice tiszta anyája.

TÜNDI: Annyira szépek a fiaid, csak gratulálni tudok hozzájuk.

Na tényleg mindjárt hozok képeket, még a múltkor ígértem, csak a külső vincsin vannak.

Kép
Kép
irina

Csajok, arra gondoltam, hogy mivel 2010. jan. 13-án lesz a topikunk 3 éves (hm, hittétek volna???), addig mentem le az oldalakat, így lesz egy szép kerek szám is, amihez köthető. Ha addig sokat írtok, az kb. 900 lap lesz, most tartok majdnem 600 lementett oldalnál. Remélem, a 900 ráfér egy DVD-re, elvileg igen. Ha nem, az rontani fog a dolog szépségén.
És tényleg, majd tartsunk 3 éves bulit! :-)
Ha Ádi elaludt, rakok fel képeket, addig helyhez vagyok kötve.

Kép
Kép
irina

Lányok, bocs, hogy nem tudok rendesen jönni, de nem jutok gép közelébe :wink: Nem mintha valaki is hiányolt volna :lol:

Ma munkanap volt, aztán Rugóval tettünk-vettünk, végül spongya bobot nézett a gépen, aztán egy óráig altattam.

MOst iszok egy forró mézes tejet, mert fáj a torkom.

Gyors reakciók:

Era, milyen kis csinos vagy :D :wink:
A hajat én is úgy tudom, mint Emese, a levágástól nem lesz vastagabb. A szőr sem lesz a borotválástól vastagabb állítólag.

Rugónak is pár szál van, tőlem örökölte:) Mondjuk az apjának még kevesebb van, de azért mind a kettőnké hosszú.

Heni, Niki, szuper képek!
Rania egy angyal tényleg :D

A dadogás miatt ne izgulj, itt fogsz majd kapni használható tanácsokat itt - tőlem sajnos egyelőre nem :wink: :roll:

Juba, szegény, ez az émelygős időszak borzasztó lehet. Szerintem sem lesz semmi gond a vizsgálaton.

Én január másodikán voltam anno (pont a születésnapomon) hüvelyi uh-n, ott már Rugót kimutatták petezsák formájában. Nem tudom, hány hetes lehetett, olyan november második felében fogant :roll:

Viranka, a csanában van egy szója-, tej- és mindenérzékeny gyermek, pont olyan, mint Báló. Az anyja hordja neki az ételt, úgy ebédel.

Irina, akkor várjuk a képeket. Milyen az új oktató? Hogy találtad?

Mi most nagyon le vagyunk égve, egy miskolci konferenciára nem is regisztrálok, mert totál nincs pénzünk :shock: :shock: :shock:
Gábor kétségbe is esett :roll:

A kisebbik bátyámék elválnak, a héten különköltöztek. A gyerekek elhelyezéséről egyeztetnek a napokban :roll:

Jó éjt, én megyek tanulni, még sok a dolgom.

Holnap csatornáznak nálunk, a munkásokat reggel nyolcra várjuk.

Kép
vindolanda

Hmmm. POnt a névnapomon lesz akkor a topik három éves :roll: 8)

Átadom Gábornak a helyet, itt toporog, internet nélkül fél ember :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jobbulást Neked!
Oktatómat a régi ajánlotta, jól ismerik egymást. Holnap megyek is vezetni, de még azzal együtt csak 10 órám lesz meg a 20 forgalmiból.
Jó éjt mindenkinek!

Két kép:
Kép

Kép

Kép
Kép
irina

Nagyon édes kisfiú ez az Ádám! :)

Vindo, én hiányoltalak Rugóstul! Szóval csak mesélj, csak nem jutottam hozzá, hogy reagálásokat írhattam volna, hanem mindig csak olvastam, meg magunkról írtam...

Viranka, aranyos vagy, köszi a kérdést. Minden rendben volt szombaton, nem omlott össze a produkció... Lehetett volna tökéletesebb, de így volt. Jó volt. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok

Csak gyors leszek mert igaz h fél5-ig szól a munkaidő de sosem végzünk akkor tegnap is negyed7-kor jöttem el :? Remélem nem lesz ez mindig igy :? Amúgy tetszik csak még van mit tanulnom.

Most az a programm h reggel én viszem Petrát a bölcsibe az apja meg megy érte :)

Nagyon jó az a katicás versike is :)

ÉS az összes kép nagyon jó!!!

Juba: Nekem Petra 6+3 volt mikor már látszódott és volt szívhang is :wink: :D De majd te úgyis tudod mikor kell menned :D

Megyek keltem Petrust és készülődünk.

Szép és eső mentes napot mindenkinek!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Beatrice nagyon szép kislány! Era, Te is jól nézel ki, tényleg tuti a hajad!!! :)

Rania és Alex is csodaszépek! Niki! :shock: Tényleg! Hogy csinálod? Nagyon csini vagy! :)

Ádi a kis bájos arcával nagyon cuki! :)

Tündi! Helyesek a fiúk! Nagyon ügyes Beni, hogy így fotózik! :)

Ma megyek egy munkamegbeszélésre 14 órára, vállalkozóis, de lehet, hogy megpróbálom, majd kiderül, mit mondanak ma... Aztán átrágjuk, hogy van-e benne lehetőség... :?

Reggel elaludtunk... :? Szeli szokás szerint nem akart öltözni, de azzal sikerült meggyőznöm, hogy készítek neki olyan csicsát, mint Jernének van (egy bölcsis társa)! ;) :lol: Így engedte magát rögtön! :) Nagyon kis csini lett. Talán már elviseli a hajgumit, nem szedi ki, úgyhogy megpróbálom növeszteni a haját, aztán meglátjuk, meddig jutunk... Ha nem működik a dolog, akkor viszont újra vágni kell neki, mert nagyon kis kócos... :roll: (Az én hajamat örökölte... :? :lol:)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Hátha nem lesz tartós a túlórázás! ++++++++++++ :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ádi igazán jóképű fiú :P Mit néz éppen? Mintha gitároznának :roll:
Irina, és az előző oktatód gyógyul?

Ágica, jaj. Remélem, ez nem lesz mindig így :roll:

Dóri, akkor rendben, ha eszedbe jutottam :D

REgina, egy kalappal.

Itt küzd Rugó az ölemben. A csatornázós munkások most érkeztek :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!!!

Vindo mi az hogy senki nem hiányolt, én azt hittem tanitasz, azért nem jelentkezel be :roll:

Sajnálom a tesódékat:-(

CSatornáztatni, meg szinezni a házat nálunk is kellene már jövőre, na majd látjuk, hogy mennyi lesz a kasszában :roll: JAj

Ti szines vakolatot tettetek? vagy festve lett?

Regi drukkolok, hogy össze jöjjön valami.

Irina nagyon édes Ádi:-)

3 év

:shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Szerintem színes vakolatunk volt, a ház régi részének a színéhez igazítottuk, és végül is elég jól sikerült, nem nagyon látszik az eltérés. Az egészet nem akartuk újraszínezni :roll:

Relax fotelek 8)

Hát, az elmúlt pár napban egyszerűen nem jutottam ide. Már Veszprém előtt sem nagyon, azóta meg végképp.

Most túrják szét az udvart :roll: :?

Kimegyünk majd Rugóval, nézzük a gépeket.

Kép
vindolanda

Hű az nagy élmény lesz 8) Rugónak természetesen:-)

Áronnak kibújt a felső fogacska is, annyira hihetlen, hogy nem viseli meg :roll: kopp kopp kopp sem Nurofen, sem Dentinox, sem átsirt éjszaka, csak cici kell. Ez ám a csodaszer:-)

JAJ Péterke reggel annyira nehezen kakilt :evil: nagyon sirt, hatalmas krokodil könnyeket eresztett :cry:
Mostanában megeszi Áron maradék banánját, lehet az fogja meg? mert egyébként mindent ugyanúgy eszik, mint eddig.

Lehet befogok próbálkozni aszalt gyümölccsel,ha már a rendeset nem eszi meg. Rostos üditő is lazithat?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Koszonjuk a dicsereteket, nekem is nagyon tetszenek a kepek, es Viranka, igaz, amit irtal, hogy itt aranyarban csinaljak a profi fotokat, ezert csinaltattam otthon. Itt egy kepet csinalnanak annyiert, amennyiert otthon 40-et kaptam... :shock:

Hat, koszonom az engem illeto bokokat is, nem csinalok semmit, azon kivul, hogy van, hogy este 8-kor ulok le eloszor.... :? :) de ezzel gondolom nem vagyok egyedul... :D Nagykepunek hangzana, ha azt irnam, szerencses alkat vagyok, mert termeszetesen en is mindig elegedetlen vagyok, csakugy, mint minden no.. :D

Tunde, hogy Neked micsoda jokepu fiaid vannak! :)
Adi pedig kis szoke herceg! :)

Hu, 3 eves tali! Arra lehet, hogy meg en is benevezek, amugy is keszulunk januar-februar korul hazamenni! :D

Ja, es lefoglaltuk leendo otthonunk latogatasara a repulojegyet... (Malta :wink: ) kepzeljetek, a Ryanairnel 20 fontert talaltam jegyet, oda vissza....( 5600 Ft... :shock: ) Marciusban. Nagyon varjuk :)
Vendég

Heni, szerintem nagyon hasonlit Peterke, es Aron! Milyen szepek ok is! Es mekkora mar Aron.. :shock: Rostos gyumolcs szerintem a legjobb szorulasra. Szegenyke... :( Nem tudom, megenne-e az aszalt szilvat...az nagyon hatasos..
Vendég

Szuper ötlet a 3 éves buli!
Legyen ebből az alkalomból kettő! Egy babás, és egy kizárólag mamás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, szilva befőtt? :roll:

Niki, az út milyen volt pontosan? Problémás?

Mennyi buli :shock: :idea: :wink:

Bejöttünk, hozták a csőgörényt vagy mit, és Rugó attól már félt.

Kép
vindolanda

Niki, egyszer régen írtam neked, hogy mikor angol nyelvvizsgára készültem tavaly, volt egy szöveg Swindon-ról. A kaszinókról meg a fogadásokról szólt. Ti ilyen bűnbarlangban éltek?

Mikor mentek Máltára?

Kép
vindolanda

Hú, a Tesco katalógusban a 21. oldalon van egy olyan masszázskészülék, ami úgy néz ki, mint mikrobi :shock:

A lap alján.

Porszívózni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, bunbarlang :lol: En kaszinorol, meg fogadasokrol nem tudok, viszont egymas hegyen-hatan vannak a lepukkant nightclubok, tele reszeg csajokkal, akik nem restellnek az utcan pisilni, es lesmarolni a pasidat, meg akkor is, ha ott ulsz mellette... :?
Malta: marc. 6-13 ig :D Ez lesz egyben az elso kozos igazi nyaralasunk is, mert eddig mindig csak Magyarorszagra mentunk, amikor tehettuk. Nagyon varjuk! :D

A repulout: szornyu volt, foleg az odaut, az itteni reptereken tiszta gyagyasak...A biztonsagi kapunal a ket kis gyerekkel ossze kellett csuknom a babakocsit, levenni a cipoinket, oveket, innom kellett a baba italokbol, Raniat megmotoztak.... :shock: Aztan mikor a kapuhoz ertunk, azt hittem, a gyerekekkel felmehetek soron kivul a gepre, hat nem....be kellett allnom a kilometeres sor legvegere, termeszetesen mire felertem a gepre, mar tomve volt, mondtam a stewardessnek, nekem keritsen egy harmas ulest, azt mondta, hogy oda kell leulnom, ahol talalok helyet.... :shock: Mondom az f@sza, ha itt leulok az egyik gyerekemmel, a masik meg a gep masik vegebe....Na, aztan valahogy sikerult elernem, nagy botranyt csinaltam...Kozben egy kiscsaj felajanlotta, hogy megfogja Alexet, erre Alex jol lebukta....a hajat, meg a kabatjat.... :? Na, de tuleltuk... :)
Vendég

Heni! Nem is dicsértem a fiúkat! Nagyon édik! És először simán azt hittem, hogy Péterke ül a fotelban... :shock: Egyre jobban hasonlítanak! :)
Szilvalekvár?

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?