Halihó, lányok!
MÓNIKÁM, nekem is jobb lenne a következő hétvége (nem a 12-13, mert az a foglalt, hanem az azutáni, 19-20, azt hiszem, a hétköznap S. nélkül nem megy, nincs kire Ádit hagyni, szüleim már nem játszanak ilyen szempontból nagyon, anyám is dolgozik hétköznap, papira meg nem lehet hagyni). Te szegény, ez az alvás... remélem, mielőbb rendbejön és Cicus durmol nagyokat egész éjjel. Amúgy az én türelmem a Tiédhez képest elenyésző.
Ügyes vagy az ádventis ajándékokkal, én még a naptárt sem vettem meg, majd szerzek egyet a héten. A papírok helyett most valami szépet akarok, talán lesz a karácsonyi kirakódóvásáron.
Köszi a drukkot, puszi!
VIRANKA: akkor szerzünk majd lufit és eregetjük

hogy van Báló bőre?
Fülesmackóról jut eszembe, a minap belefutottam a youtube-on valami diszkósított, rajzolt fülesmackó-utánzatba (az eredeti magyar zene van feldolgozva benne), hát valami horrorisztikus. Főleg ahogy DJ-Fülesmackó vigyorog, az elmenne horrornak. Ádi újabban a régi Gálvölgyi-paródiákra van rákattanva, mert egyszer néztük, főleg a Zenebutik-paródiát bírja, azon belül is a Hegyaljai Mérgesputtyony együttes csujjogatóját, mondja is, hogy "hinye-hunya, hinye-hunya"
ÁGICA: engem is érdekel, mizújs Petrussal és Veled otthon és mhelyileg is.
MAGGIE: nekem ha 3 életem lenne, akkor sem tudnám a harmadát sem csinálni annak, amit Te. Csak csodálom.
KAQK: jaj, de jó, hogy Emmus jól van! Apátoknak jobbulást!
JUBA: szorítok, hogy enyhüljenek a rosszulléteid (mit enyhüljenek: szűnjenek meg!). Megértelek, én is utáltam a hüvelyi uh-t, de vagy 3 hónapos magzatkorig csak az volt... de lehet, hogy nem emlékszem pontosan, de már nagyon untam.
REGI: Neked sokkal jobb idegeid lehetnek, hogy bírod a gyurmizást bent

, nekem még normális szőnyegem és parkettám sincs, de rohamot kapok a darabkáktól.
GICUS: rég láttam rólatok képeket? Amoda?
FLEUR: olyan jó a soraidat olvasni

fú, hát figyelem, hogyan is kell két gyerekkel csinálni a dolgokat a legeslegelején.
HENI: csajok már írtak sok okosságot a dadogásról, én is csak biztatni akarlak! Hunyorgással mi a helyzet?
Annyira cukik a srácok! És Áron már hatalmas!!!
NIKI: Hát eszméletlen szépek vagytok, Rólad és a kicsikről is csak ódákat tudok zengeni! Alex tényleg tiszta apája! Te meg triatlonozol? Vagy hogy csinálod, hogy ilyen formában vagy?
Era: szépségesek vagytok, privit írok az amoda ügyében mindjárt ezután. Beatrice tiszta anyája.
TÜNDI: Annyira szépek a fiaid, csak gratulálni tudok hozzájuk.
Na tényleg mindjárt hozok képeket, még a múltkor ígértem, csak a külső vincsin vannak.