Udv Andi! Elismeresem, en nem lennek kepes igy elni...es most nem csak a babagondozasra gondolok, hanem egyszeruen egyedul sem birnek ki egy ejszakat sem a ferjem nelkul. Ugyes vagy!
Gio! Igaz, hogy profi felszerelesem volt es komoly versenyeken is indultam, de abszolut hatso-kozepmezonyben kullogo tipus voltam, dobogos helyezest csak a kis, helyi rendezesu versenyeken ertem el, ahol 3 noi indulo volt

Es erdekes...valahogy egyaltalan nem hianyzik a bico...
Pokica! Abszolut egyetertek a hozzaallasoddal, nyilvan van egy hatar (no meg embertipustol is fugg), amikor optimistanak lenni mar nevetseges es felelotlen dolog lenne. Velem is tortentek mar rossz dolgok, de igazan tragikus meg sosem, valahogy mindig jol jottem ki a vegen, es osszessegeben szerencses tipus vagyok, igy minden okom megvan az optimizmusra. Ezert van, hogy te igy latod, en meg ugy...Elhiszem, hogy sokszor idegesito is lehet, hogy ennyit omlengek, de en sajnos nem tudok altalanos igazsagokrol irni, csak arrol, ahogyan en gondolom, csinalom a dolgokat. De ha a net nem mukodik, amikor kell, akkor rogton vege a pozitiv hozzaallasomnak, nincs az, amit be tudnek magyarazni...valamit a falhoz vagok, az tuti
Olga! A legegyszerubb, amit gyakran csinalok az csak sima spagetti, majd oluivaolaj es konzev, de jo minosegu tonhal parmezannal es rengeteg petrezselyemmel keverve. Ezutan mar csak a halmixes, feherboros, paradicsomos valtozatok jonnek

...