Még mindig egyben vagyunk !
Enikő pedig gondoltam rád, hogy lehet h ma már túl leszel a dolgon és megszületik Bátor, de látom mi még várhatunk egy picit:?Lehet ,hgoy együtt fogunk szülni?????
Reni , Fleur tök jó hogy újra itt vagytok , Fleur nagyon jók a képek megnéztem édi a kisfiad!!
Reni várjuk a képeket!!!
Zsuzsi, örülök hogy a végén megoldodott a vendéglátásos dolog, de azét a nézzed a szándékot hogy hozott ennivalót, sztem szép gesztus volt tölük!
CSajok, tudjátok mit mondtak hogy igyak sok vizet meg alkoholmentes sört és lesz sok tejem, hát ha valaki szereti a sört az sztem bátran kiprobálhatja, a kolléganőmnek is bevállt!!!
Kata sajnálom a hasfájást, nem lehet könnyű amúgy én is ettől parázok ám nagyon .. de állítólag még a megymagpárna is jó a pocijára, a bnőm ezt használja a picinek a dm be lehet venni csak fel kel melegíteni a mikroba és rátenni a pocijára, nekik nagyon bevált!!!
Remélem h jövö héten kibújik már MÁté és Bátor is!
Mangora neked meg kitartás. látod csak belejöttök a dolgokba!!! Türelem rozsát terem!! Probáld ki amit írtam a sört hogy hátha bevállik, még anyukám is mondta ezt!!!
Móni köszi a biztató szavakat, de mikor először találkoztam ezzel a nyákos dologgal nagyon megijedtem, de most már apad a dolog!!! Az a bajom h még mindig zárt vagyok , és nem nyílok semmit, nem tudom hogy fog így kijönni a kisbébim!!
Ma egy kicsit takarítottam meg főztem hátha... valami beindít de eddig a helyzet változatlan pedig még hideg is lett de ez se segített idáig!!
Na megyek pihizek egy kicsit!
Majd még benézek!
Kitartás a babásoknak!!
Enikő neked is!!
Puszika
Sz

[/

[/b]